Hírek

MÁRC.
6.
2017

Anna és a masszőr

Valamikor a régi időkben, mielőtt még nem vándorolt ki mindenki valamelyik nyugati országba, Anna nővérként dolgozott egy nagy budapesti kórházban, férje Péter pedig informatikusként egy magyar vállalkozónál. Ahogy azonban jöttek a hírek arról, hogy kint mennyivel többet lehet keresni, illetve, hogy mennyivel kisebb a bürokrácia, úgy döntöttek, hogy ők is nekivágnak. Nem valami hosszan érlelt döntés volt ez, hanem egy hirtelen felbuzdulás. Péter attól félt, hogy ha tovább várnak, akkor neki már nem lesz esélye sem elhelyezkedni kint a szakmájában, most így negyven évesen még talán van erre némi sansza. Anna nem aggódott ennyire, elvégre ő még csak harminckettő volt ekkor, de elfogadta férje érveit. Két hónappal az ötlet után már kint is dolgoztak, igaz az elején még csak Anna kapott az eredeti szakmájában munkát – nővérre mindenhol,


MÁRC.
3.
2017

Miss T.

Miss T angolt tanított egy bristoli középiskolában. Egy különösen nehéz héten volt túl. A nyári szünet közeledtével sűrűsödnek a teendők: találkozás a szülőkkel, tesztek íratása, jelentések készítése… Miss T örült, hogy végre péntek van.
Az utolsó csengetés már régen megtörtént és Miss T a könyveit és a papírjait rendezgetve egyedül ült a tanteremben. Becsukta a táskáját és a blézeréért nyúlva indulni készült, amikor kintről hangokat hallott. Egy pillanatig megállt, majd lassan az ablakhoz sétált, ahonnan az elhagyatott sportpályára és az azon túli közparkra látott. Kinyitotta az ablakot és kihajolt. A nap pont szembe sütött, így csak három fiú körvonalait tudta kivenni.
-Mit csináltok még itt? Nem akartok már hazamenni? - kérdezte a körvonalaktól.


Történetem Jenny-vel 3. rész

Most hogy megvolt a hivatalos mondjuk úgy hogy szokványos első randink is minden jóval ami csak lehetséges egy randin, így már elkezdődhetett a kapcsolatunk.
Másnap reggel korábban ébredtem, így betelefonáltam a munkahelyemre hogy lebetegedtem, nem volt nehéz dolgom mert reggelente mindig dörmögősebb a hangom, még rá se kellett játszanom nagyon.
Visszamentem a hálóba de Jenny még az igazak álmát aludta békésen, gondoltam leugrok boltba amíg alszik. Nem is volt messze a kisbolt ahol vettem fincsi kaját és spuri vissza nehogy azt higyje leléptem. Mikor visszaértem még mindig aludt igy elkészitettem a kaját, kerestem egy tálcát és ágyba vittem mint egy romantikus filmben. Apró csókokkal ébresztgettem újdonsült barátnőm.
- Jó reggelt álomszuszék. -mosolyogtam rá. - Amíg aludtál hoztam reggelit. -mutattam a tálcát a kezemben.


MÁRC.
2.
2017

Nem gondoltam volna ezt anyámról

Nem gondoltam, hogy valaha is leírom tini korom családi történéseit. Sok vívódás után mégis így döntöttem, leírom. Anyám 18 évesen szült egy link apának, aki kb. a tízedik éjszakai felsírásom után örökre eltűnt az életünkből.
Tizenhárom voltam amikor anyám lakást vett, és költöztünk otthonról. Az új lakásban eltelt egy év mire otthonossá tettük .Szerettem nagyon anyut, mert nagyon törődött velem, és nem járt soha férfiakkal, és amint én tudtam, randizni sem.
Beértem abba a korba, hogy egyre jobban kezdtek érdekelni a lányok, de a suliba bénán mentek velük a dolgok. A serdülés elején sose néztem anyura nőként, de az utóbbi időben egyre többször lestem meg a testét. Tíz éves koromig látott meztelenül, hiszen fürdéskor hátat mosott, fürdetett stb. Én őt meztelen sose láttam, bugyi-melltartó mindig volt rajta. Anya kedvence a férfiing volt, vagy lenge vékony anyagú combközép otthonka. Nekem meg póló.


Miniszoknya, tűsarok

Szeretem a nőket! Bár ez egy férfi esetében nem meglepő kijelentés. Szeretem megdugni őket! Még ebben sincs igazán kivetnivaló, de én szeretem a változatosságot is. Talán ezért is vagyok még egyedül. Miért legyen nekem feleségem, amíg másnak is van! Ez nem az én okoskodásom, valami nagy ember már korábban leírta. Szóval használom őket, de ez kölcsönös élvezetet okoz.
Hagy meséljem el az egyik ilyen kalandomat! Közösségi oldal, közös ismerősök – így talált rám a csaj. Olyan unatkozó, elhanyagolt, izgalomra vágyó szépasszony. Beszélgetni kezdtünk. (Azért azt szeretem, ha egy nővel beszélgetni is lehet, de ne legyen túl okos!) A képek alapján nekem is bejött, így egy kicsit tettem neki a szépet, tudom, mit akarnak ilyenkor hallani, vagyis olvasni. Mindketten, tisztában voltunk vele, mit akarunk, ezért nem sokat gondolkodott, amikor felhívtam magamhoz. Miniszoknyában, tűsarkúban jött – ez a gyengém.


MÁRC.
1.
2017

Az öröm könnyei

Fekete haj, kígyózöld szemek, karcsú derék, járás közben szépen mozgó kerek fenék, egy fotó róla, ahol háttal áll, egy tanga és egy top van rajta buja domborulatokkal. Sok izgalmas SMS váltás, mély egymás szemébe nézés, egy-két óvatos érintés, majd egy megbeszélt randi az albérletben, ahonnan az albérlõ társak hétvégére mindig hazamennek. Már napközben is merevedésem volt, amikor eszembe jutott a délutáni találkozó, aztán ez csak fokozódott, amikor beült a kocsimba és elindultunk az albérlet felé. Álcáznom kellett felálló farkamat vezetés közben, mialatt mindenfélérõl beszéltünk, csak arról nem, hogy hová és miért megyünk.
Aztán amint beléptünk az ajtón, megváltozott minden. Leraktuk a cuccainkat, felém fordult a karjait a nyakam köré fonta úgy, hogy majdnem össze ért a szánk.


Ana története

Rettenetes hőség volt, de Ana tudta, hogy akkor is be kell fejeznie a pakolást, ha nincs segítsége. A kánikulához illő lenge ruhát vett fel, és nagyot sóhajtva felállt a székre. Így érte el a legkönnyebben a polcot. Belemerült a munkába, még dudorászott is, így fordulhatott elő, hogy nem vette észre, amikor Anthony belépett a szobába. Pont Anthony, akiért teljesen oda volt! Ana már csak akkor riadt fel, amikor a férfi közvetlenül előtte állt. Felé fordult a széken, és a melle pont egy magasságba került Anthony szájával. A forró lehelete szinte égette a bőrét, a mellbimbója pedig megmerevedett tőle, szinte átszúrta a könnyű anyagot. A férfi megbabonázva nézte, majd nem tudta visszafogni magát és szájával könnyedén megérintette az egyiket, majd a ruhán keresztül finoman a fogai közé vette.


FEB.
28.
2017

Titkos viszony a szomszédasszonnyal

A következő történet amit elmesélek, a szomszédommal folytatott viszonyomról szól, ami utálatból vált szerelemmé.
Körülbelül egy éve költöztünk ebbe a lakóparkba, amikor ez a történet megtörtént. 28 éves vagyok és egy nagyvállalatnál dolgozom középvezető beosztásban, valamint feleségemnek is jó állása révén megengedhettük magunknak hogy a most 10 hónapos fiúnk születése előtt megvehessük mostani házunkat egy új lakóparkban. Feleségem Zsófi egy csodálatos nő; okos, talpraesett és gyönyörű. Nálam kb 10 cm-rel alacsonyabb(én 180 vagyok), hosszú természetes szőke haja, formás teste és gyönyörű arca van. Az egyetemen jöttünk össze, ahol évfolyamtársak voltunk, majd a diplomaosztó után fél évvel össze is házasodtunk és azóta boldog házasságban élünk 10 hónapos kisfiúnkkal.