ÁPR
05
2011

Hegyi kaland 3. rész

hetero

Hogy mi nők milyen dögök tudunk lenni... Váratlanul ért a nyomasztó hőség, és levegő után kapkodtam ahogy kiléptünk a klimatizált épületből. Emese homlokán is azonnal megjelentek az izzadtságcseppek, a kistáskám bőrfogantyúja pedig szinte a tenyerembe olvadt. Az út túloldalán Máté parkolt és vigyorogva ücsörgött sötétkék Fordjában. Az ablakok felhúzva, jelezvén, hogy bizony ama helyiség is klimatizált vala. A bal egyes néhány ujjnyira lecsúszott, majd Máté tompa hangját hallottuk. - Merre mennének a szép hölgyek? - Toronyiránt! - válaszoltam a kezemmel intve. Erre feltűnően végigmért minket, mint aki azon morfondírozik mennyit érne neki a fuvar.

*  *  *

Hétfő reggel, avagy újra beépítve 5. rész - Csütörtök-Péntek

gruppen, vibrátor

William Whitestone Az átmulatott, vagy inkább: átdugott este után későn keltek fel a kastély lakói és vendégei. Madeleine és Tim elfogadta az ebédmeghívást, így elmúlt két óra is, mire elindulhattak hazafelé. - Nagyon várlak! - hívta fel Timet Elisa. - Mikor érkezel meg? - Az első utam hozzád vezet. Négykor mindenképp a karjaimban akarlak tartani. Tim a rövid beszélgetést követően bambán meredt maga elé. Most értette meg, hogy a szeretetet és az igaz szerelmet nem pótolhatja a testi vágy, a kalandszellem és az újdonságok kipróbálásának puszta kielégítése. - Mi a baj? - vette rajta észre a bánatot Madie.

ÁPR
04
2011

Apakomplexus - Lili

családi, tini

Lektor: bogumil - Apa, akkor be tudsz vinni a városba? - Lili! Már megint rám akaszkodik. A lányom. Nem vér szerinti, de semmit sem számít az érzésen, sajátomként nevelem. Tizenhét éves fruska, de néha úgy lóg rajtam, mintha még csecsemő volna. Sokszor zavarba hoz. Úton - út mentén belém csimpaszkodik, fogdos, ezért sokszor azt hiszik a csajom. Lili nagyon csinos lány. Százhetvenkét centi magas, karcsú alakkal, hosszú, szőke hajjal, bögyös is, szóval guvadnak a férfi szemek a láttán. Én negyvenhárom éves vagyok, és beképzeltség nélkül mondhatom, nem nézek ki harmincnál többnek. Komolyan. Szerencsére a természet olyan adottságokkal áldott meg, amit heti három edzéssel nagyon jól karban tudok tartani. Jól nézek ki és pont. Izmos, magas és dögös vagyok. Beképzelt lennék? Na és, megtehetem. Szóval bejövök a nőknek, nem is hagyok ki...

*  *  *

Szexjárat 7. rész - Szextrém

hetero

- Elfelejtettem kérdezni, mikor indulunk. Éjjel jutott eszembe, nem is bírtam már utána elaludni – hadarta egyszuszra Mariann, miközben formás popsiját gondosan elhelyezte mellettem. Olyan szoknyát viselt, ami libegős - megint bajban leszek a szakszerű ruha-bemutatással, de feltétlen beiratkozom egy "a női ruhatár rejtelmei" című tanfolyamra -, nem volt ugyan alkalmam még megfigyelni, de a szűk szabás csípő alatt hirtelen veszélyesen bővül, így minden lépésnél repked. Legalábbis így képzeltem. Csípőnél lentebb kezdődött a szoknya, s hamar véget is ért – ez a mondat így már szinte megállná a helyét a kifutó mellett is, ahol sok vonzó, női lábat csodálhat meg, aki alulról vezeti a divatbemutatót.

*  *  *
ÁPR
01
2011

Anyu és Kati néni, az osztályfőnök

családi, diák

Meleg, kora őszi nap volt. Tamás hazafelé ballagott az iskolából, nemrég kezdődött a 3. év a gimnáziumban. Szeretett ide járni. Nem is annyira a tanulás, hanem az osztályfőnöke miatt. Kati "néni" már jócskán túl volt a 4. x - en, de mégis volt benne valami, ami Tomit rabul ejtette. A tanárnő pár évet letagadhatott a korából, de azért az évek már látszottak rajta. Az alakja már nem vetekedhetett egy 20 éves lányéval, de szégyenkeznie sem kellett. Még mindig formás volt és az évek is csak előnyére váltak.
Tomi szerette nézni őt. Nagy, de nem óriási melleit, kerek fenekét, ami talán már egy picit nagyobb volt mint 10 - 15 éve.
Gyakran álmodozott róla, hogy meglesi őt fürdés vagy öltözködés közben.

*  *  *

Az utolsó mámor...

hetero

Egy őrült nap volt, mikor éjfél felé közeledve az idő, búcsúzóul megöleltem őt, az exemet. Ebben az ölelésben benne volt minden, mindkettőnk részéről. Az együtt töltött idő emléke, a szenvedélyes szeretkezések íze, a heves viták, az el nem suttogott vágyak, a szűnni nem akaró fájdalom, amit itt a szívem tájékán éreztem, akkor és ott a szakítás miatt. Szerettük egymást. De ennyi volt. Elmúlt a szerelem. Itt hagyott egy űrt maga után, amivel akkor és ott még nem tudtam mit kezdeni.
Ám ez most őszinte ölelés volt, végre őszinte... és a legutolsó, mert tudtam soha többet nem lesz. Kilép az ajtón, én nézek utána réveteg tekintettel... és elnyeli a sötétség......

MÁR
31
2011

Már nem játék...

hetero

Egyik msnezés alkalmával egy régi, de nálam (22) kicsit idősebb ismerősöm (Peti, 27) felvetette, hogy amennyiben a pókertudásomat szeretném csiszolni, várnak a haverjaival.
Tudom, hogyan hangzik, de ismerem a srácot, emögött a meghívás mögött nem volt semmilyen más szándék, csak kedveli a társaságom, bár tudja, hogy nem vagyok túl kedves, inkább a hűvösebb, tartózkodóbb, jobb napjaimon kötekedő - persze nem vészesen :)

Elérkezett a nagy nap, reméltem, hogy végre élőben is játszhatok egy jót és nem fog úgy tűnni, mintha teljesen hülye lennék a dologhoz.. mert hát tulajdonképpen még csak féléve játszogattam online.
Előre megkaptam a címet, bár kérdezte Peti, hogy eljöjjön-e értem, de nem igényeltem, jól eligazodom bárhol.

*  *  *

Nudista élmények 1. rész

maszturbáció

Sziasztok, Peti vagyok. Megszeretném osztani veletek nudista élményeimet, avagy ahogyan nudistává váltam történetbe foglalva. Igaz csak amatőr módon, mert még soha semmilyen formátumban nem írtam történeteket. De remélem élvezettel lehet olvasni majd írásaimat.
Először is magamról pár szó. Peti vagyok, 25 éves, Borsodban két szobás panellakásban lakok édesanyámmal és húgommal. Édesapám már nem él velünk. Történetem kezdete röpke tíz évre nyúlik vissza az időben. Mikor elkezdtem serdülni, kamaszodni 14 éves koromban már nagyon érdeklődtem és vágytam az erotika iránt. Ebben az időben Internet még csak a tehetősebb családoknál volt, így az erotikus forrást csak az osztályban kézről kézre járó pornókazetta és az otthoni leskelődés nyújtotta. Otthon nem volt sose az a beburkolózott prűdség, fürdőbe sértődés nélkül bejárhattunk ha fürdőt valaki és...

MÁR
30
2011

Amatőrök kerestetnek 1-2. rész

hetero

1. rész

Egy csinos fiatal lány lépett be a lépcsőház ajtaján. A lenyugvó nap miatt még szüksége volt az utcán a napszemüvegére, amit most feltolt a sűrű göndör hajához. A folyosón hangosan kopogott Noémi magas sarkúja. A másodikon lakott, így munka után nehézkesen mászta meg a lépcsőket. Amint felért az emeletre, sietősen elővette táskájából a lakáskulcsát. Ezen a szinten alig jött be az ablakon természetes fény, így fel kellett kapcsolnia a világítást. A lámpa fénye, megcsillant a lány nadrágjának flitteres derékövén, ami kiemelte formás hátsóját. A kulcscsomón nehezen találta meg a megfelelőt, amely nyitotta volna a lakása ajtaját. Csak nem rég költözött ide. Otthagyta a szülői házat és most a párjával lakott. Amint belépett az előszobába, meglátta magát a tükörben, s észrevette, hogy szeme alatt apró fekete kosz volt. A sminkjét...