Romantika

Szavazás átlaga: 6.82 pont (39 szavazat)
Megjelenés: 2021. október 8.
Hossz: 14 282 karakter
Elolvasva: 1 707 alkalommal
Susan az ajkai közé fogta a merev nemi szervet. A férfi hangosan felnyögött a nőnek olyanok voltak az ajkai mint a satu vagyis szorosan szorították Béla makkját. A férfi érezte a nő nyelvét is. Susan ráérősen, lassan körbenyalta a makkot. Épen úgy mintha fagyit nyalna. Időközönként eltűnt a fasz a szájában néha teljesen olyankor mély torkozott. Béla a legcsekélyebb mértékben sem érezte a nő fogait. Az ügyes nő nem fogaz szopás közben. Béla érezte a
m
alf
ám
alf
or
alf
ít
alf
ó
érzést amit a szopás okozott egyszerűen feküdt az ágyon és élvezte. Susan gyakorlott volt a szopásban imádta és gyakran művelte. A férfi pontosan tudta, hogy ha egy gyakorlott nő szívja le, teljesen más szintű élmény mintha csak egy kezdő szopná le. Nézte a nőt szerette nézni szopás közben. Mohón szívta a faszt. Az okos nők tudják, hogy a szívás hatalmas kéjérzetet okoz a férfiaknak és Susan okos nő. Szívott erősen, gyengén, játékosan. Élvezte a faszt. A nő imádta a faszt.
Ennek megfelelően sohasem volt pókhálós a pinája. Béla nézte a nőt aki szopja a faszát. A csaj feje fel, le mozgott. Az arcára volt írva, hogy imádja a faszszopást. A merev fasza időről, időre eltűnt a mohó ajkak közt. Susan nem árult zsákba macskát szenvedélyes szopott élvezni akarta a faszt. Béla nézte a nőt és elégedett volt, minden férfi imádna egy ilyen helyzetet de nem minden férfinak jut egy olyan finom falat mint Susan. Intelligens, értelmes, okos és imádja a szexet. Talán még főzni is tud. A tökéletes cica. Ráadásul full extrás a csaj a combjai gyönyörűen formások, a popsija szép kerek, a cicik pedig körték. Béla nagyon szerette a körtéket és az almákat is, kicsit is, nagyot is. De most szopják most élvezni kell a varázslatot amit Susan ajkai okoznak. Utána lehet majd a ciciket élvezni bár most is hozzáférne a körtékhez. Csodálatosak, kemények, érettek. Susan szopott ez a nő tényleg szeret szopni már jó félórája szívja a faszt. Béla örült hogy bevette a potencianövelő bogyót így nem érzi hogy a gecije elindult a tökéből. Nem kell jeges sarki mezőkre gondolni ahhoz, hogy ne élvezzen el. Kúrógépnek érezte saját magát és ezzel nagyon elégedett volt. Susan abbahagyta a szopást. Elkezdődött a következő fejezet. Susan szétrakta a lábait és Béla rögtön a punci közelébe akart jutni. Kényelmesen elhelyezkedett. A hasán feküdt, A nő pedig felhúzta a lábait ő a hátán feküdt. Béla már az első nyelvcsapás után érezte a pina fenséges és jellegzetes ízét, tudta jól, hogy ennél finomabb íz nincs.
Szürcsölte a nedvet Susan lyukából épen úgy mintha kaviárt szürcsölne imádta az ízét. Béla bedugta az orrát a hüvelybe majd erősen nyalta Susam popsiját. Imádta nyalni a popsi lyukát Próbálta bedugni a nyelvét amennyire csak tudta. Közben az orrával a hüvelyt ingerelte. Majd nyalta a nedvességtől csöpögő pinát. Susan egyre hangosabban nyögött. A férfi mélyen betolta a nyelvét a hüvelybe és járatta benne. Nyalta a hüvely falát. A klirotiszt bevette a szájába és nagyon gyengéden harapdálta majd szívta, közben az ujjaival széthúzta a hüvely bejáratát és gyönyörködött a látványban. Csodálatos látvány volt a nedves pina. Béla időközönként váltott a tempón néha gyorsan majd lassabban nyalt. Susan fazonra igazította a punciszőrét mert tudta jól, hogy Béla így szereti. Egy csúcsával lefelé mutató háromszöget formázott. Étvágy gerjesztő látvány. Béla lassan nyalta a szeretője pináját és megállapította, hogy Susanak van a legfinomabb nemi szerve. Közel félóra nyalás után Béla bevezette a faszát a hüvelybe és ösztönösen elkezdett mozogni miközben vadul szívta a mellbimbókat a jobbat és a balt is. Mohó szívta Susan csöcsei és járatta a faszát. Úgy helyezkedtek el, hogy Susan volt alul így a cicikhez nagyon jól hozzáfért. Imádta is őket, szívta szopta, nyalta a csöcsöket közben a fasza gyorsan járt a pinában. Susan megfordult Béla keményen szorította a formás popsit és baszta a nőt keményen tökig beverte a faszát a lucskos pinába, néha a csöcsök után kapott vagy kézzel ingerelte a puncit. Susan pinája szűk volt annak ellenére, hogy sok fasz nagyon sűrűn járt benne. A nő kifejezetten büszke volt arra hogy az ő pinája nem pókhálós.
– Kellemesen szűk vagy. – mondta Béla és tövig benyomta a faszát Susan pinájába. Újra pozíciót váltottak Béla lefeküdt Susan arccal szemben Bélával lovagolt, miután beleült a merev faszba. A nő kicsi és formás mellei mozogtak a mozgás ritmusára. Béla a formás combokat fogta. Susan gyorsan mozgott és próbálta a lehető legmélyebben érezni a pinájában a faszt.
– Jó messze el lovagolok.
– Lovagolj Gyönyörűségem.
Susan teljesen átadta magát az élvezetnek egyre gyorsabban és vadabban lovagolt.
Béla nem akart elélvezni de Susan döntött ebben a kérdésben. A férfi érezte, hogy elindul a geci a tökéből. Susan mozgása nem lassult Béla ellazult és engedte, hogy a gecije fröcsögjön. Érezte, hogy rángat a farka, fröcsögött a geci a pinába. A nő lehunyt szemmel élvezte, hogy a meleg sperma megtölti a hüvelyét. Fantasztikus érzésekkel ajándékozták meg egymást. Béla lihegett és érezte, hogy a fasza még mindig köpköd. Susan pedig még mindig remegett az orgazmustól. Mikor szépen lassan leszállt a még mindig merev faszról a kitágult hüvelyből kezdetben csak néhány csepp, majd vízesésszerűen ömlött ki a geci. Béla élvezte a frissen kielégült pina látványát. Csodálatos volt ahogy csillogott a nedvességtől a szeméremajkak megduzzadtak. Susan a középső ujját betolta a pinájába és nagy élvezettel nyalogatta le róla a szeretője spermáját. Lefeküdtek egymás mellé és pihentek.
– Hozok egy üdítőt. – mondta Susan és teljesen meztelenül felállt az ágyról és kisétált a konyhába a hűtőhöz
– Csak
s
alf
ör
alf
t
találtam. – újságolta nevetve. Majd hozzátette – A bárpultban is körülnézek keverek egy
k
alf
ok
alf
alf
lt

– Gyönyörűségem, siess, nem bírok várni.
Susan kevert
k
alf
ok
alf
alf
lt
, megitták majd indultak a fürdőszobába.. A nő sok habot rakott a melleire Béla úgy érezte, hogy egy pillanatig sem tud várni a farka kőkeménnyé merevedett. Susan az egyik lábát felrakta a kádra és Béla alulról nyalta a puncit. Imádta a nem rég kielégült pina ízét. Majd észrevette, hogy Susan
p
alf
is
alf
il
alf
ni
kezdett egyenesen a férfi arcába, Béla élvezte az aranyesőt és imádta a megduzzadt kőkemény kliritiszból folyó esőt. A férfi nem bírt tovább várni, Susant gyengéden megfordította és határozottan tökig benyomta a faszát a szűk popsiba. Susan hangosan felnyögött Béla keményen baszta a nő seggét, mikor érezte hogy elakar indulni a gecije a tökéből akkor leállt a mozgással. Majd újra járatta a faszát Susan a kéjtől sikított. Béla kihúzta a faszát a seggből és Susan arca elé állította a farkát a nő rögtön mély torokra kapta. Olyan erősen szívta ahogy csak bírta. Béla egy erősebb lökés után érezte, hogy indult a teje sőt spriccelni akar, gyorsan kihúzta a faszát és és elszorította az ujjaival. Susan látta a mozdulatot nem késlekedett gyorsan letérdelt a Béla elé és hatalmas nagyra kinyitotta a száját. Béla elvette az ujjait a makkról és abban a pillanatban már spriccelt is a fasza. Egyenesen Susan szájába, bár jutott s hajára és egy kicsi a szemébe is. Susan a nyelvével játszott a gecivel, forgatta a szájába egy kicsit kiengedett az ajkára majd ügyesen visszaszívta. Béla farka szépen lassan lekonyult. Hosszabb szünetet tartottak. Susan mindig benyálazta az ujjait majd rákente a pinájára ahogy az úrinők csinálják

Béla felébredt rögtön szomorúságot érzett, hogy csak álom volt Susannal a szeretkezés. Újult erővel támadt benne fel a vágy, hogy az álom legyen valóság. Feketeségel szorosabbá kell fűzni a szövetséget. Tehát találkozni kell. De mikor és hol? Béla szét nézett a hálószobájában látta a nagy fali tükröt a régi szekrényt, az elmúlt éveket. Az Angnus Young posztert a falon. A nap további részében a férfi evett, ivott, sétált. Végezte a napi rutin tevékenységeit és Feketeség nem tűnt fel. Béla feküdt az ágyán és arra gondolt, hogy felgyorsul az idő. Megszólalt a csengő.
– Vajon ki lehet? Már este 10 óra van futott át a férfi agyán. Nem kellet sokáig töprengeni hamar megérkezett a válasz.
– Susan vagyok a kurvád leakarlak szopni.
– Szia Feketeség, megismertem a hangod.
– Ha van kedved engedj fel rájöttem valamire az álmokkal kapcsolatban.
– Nyitom.
Feketeség hamar felért Béla lakásába.
– Huu kicsit kifújom magam.
– Futottál?
– Nem. Béla, köszi, hogy bejöhettem Simán elküldhettél volna a halál faszába. Gondolkodtam szorosabbra kell fűzni a a szövetségünk. Sőt szükségünk van egymásra mint a vetésnek a májusi esőre.
– Mit szeretnél velem közölni?
– Együtt kell aludnunk úgy, hogy fogjuk egymás kezét.
– De te hány éves vagy, száz, száztíz?
– Lefekszünk, fogjuk egymás kezét és egy közös
h
alf
ip
alf
alf
zi
alf
sszerű
dolgot élünk át. De előtte lezuhanyoznák, éhes is vagyok.
– Addig nézek valami pornót. Zuhanyozz, a hűtőben találsz kaját.
Béla hallotta, hogy Feketeség zuhanyzik. Később egy dobozos
s
alf
ör
nyitását hallotta.
– Jól eláztatták gecivel a nő arcát a filmben. – mondta az idős nő mikor belépett a szobába virágmintás hálóingben.
– Ilyenek ezek a pornófilmek a jelenetek végén a nők mindig úsznak a geciben Viszont most én is megkívántam a
s
alf
ör
alf
t
, szép a hálóinged. Kérsz te is?
– Nem. Nem szeretnék
p
alf
is
alf
il
alf
ni
a közös szeánsz alatt
– Én ha iszok sokat beszélek.
Béla ivott egy pohár
s
alf
ör
alf
t
a konyhába majd visszasétált a hálószobába. Feketeség anyaszült meztelenül feküdt az ágyon szétrakott lábakkal és a punciját simogatta. A férfi nézte a nőt és megállapította, hogy a korához képest nagyon is jól néz ki. Egy kellemes milf
– Arról volt szó, hogy megfogjuk egymás kezét. – mondta Béla.
– Csak olyan férfival tudok együtt működni akivel már lefeküdtem.
– Gini, melléd fekszem és csinálj velem amit akarsz.

– Béla, jól esik, hogy Gininek nevezel, végül is ez a valódi nevem.
Gini anyaszült meztelenül Béla mellé feküdt, a férfi érezte, hogy szépen lassan merevedése lesz. Majd a következő pillanatban érezte Gini mohó ajkait a nő nagyon gyengéden járatta a nyelvét a makk körül. És a férfi legnagyobb örömére gyengéden szívni kezdete a merev faszt. Gini rutinosan szopott és a férfi megállapította, hogy nagyon ügyes a nő. Egy nő tudjon jól főzni és szopni, Béla édesapja szokta ezt mondani. Eszébe jutott a férfinak és gyengéden megsimogatta Gini fekete színű hosszú haját. Béla érezte a gyengéd női ujjak érintését. Gini a férfi tökét masszírozta. Béla lehunyta a szemeit és örömmel várta a pillanatot mikor elfog sülni a fasza. Nem sokat kelet várni jött az ismerős érzés elindult a gecije a tökéből és köpködött a fasza Gini mohó szájába. A nő egy nagy nyeléssel lenyelte a férfi tejét majd az ajkairól lenyalta a maradék tehet. Párszor még jó erősen megszívta a még mindig merev faszt, hogy egy csepp se vesszen kárba. Majd Béla mellé feküdt.
– Nem gondoltam volna, hogy lefogsz szopni.
– Ajándéknak szántam, remélem, hogy élvezted.
– Nagyon élveztem. De miért kaptam ajándékot?
– Mert kedvellek.
– Korodnál fogva az anyám lehetnél, sőt akár a nagymamám is.
– Ne érdekeljen téged a korom és a társadalmi elvárások, becsuktuk a szobád ajtaját a külvilágnak semmi köze ahhoz, hogy két felnőtt ember mit csinál. Közös örömszerzés volt, te is akartad, én is akartam. Te jó ég Béla! Ilyen alapdolgokkal sem vagy tisztában?
– Nem érdekel a társadalom véleménye.
– Ne csak mondd hanem élj úgy, hogy nem érdekel, hogy mások mit mondanak. De most aludjunk.
– Nem lesz közös
h
alf
ip
alf
alf
zi
alf
s
?
– De lesz, az álomvilágban fogunk találkozni.
– Mit kell tennem?
– Bevettél valamit? Még mindig úgy áll a faszod mint a cövek.
Egymás mellet feküdve lassan elaludtak. Kezdetben még beszélgettek majd egyre többet kellet várni a másik válaszára. Végül mikor egy kellemes friss szellő befújt a nyitott ablakon keresztül és megsimogatta az arcukat akkor elaludtak. Győr is aludt Kodály Zoltán utcában csak pár macska futott az egerek után és az órák kijelzője 2 órát mutatott.
Béla álmában egy hegyvidékes helyen volt egy ketrecben. A ketrec körül majmok voltak. A férfi végig nézett magán teljesen meztelen volt. Csodálkozott azon, hogy merevedése van.
– Kabátot is lehetne ráakasztani. – mondta az egyik fekete szőrű majom.
– Beszélő majmok nincsenek szóval csak álmodom.
A majmok úgy néztek ki mint a csimpánzok. Hárman voltak álltak a rácsos nagy méretű ketrec mellet és nézték a férfi merev nemi szervét.
A legnagyobb majom aki a kabáttal viccelődött kinyitotta a ketrec ajtaját és Béla mellé lépett. Megfogta a férfi nemi szervét és a szőrös kezével lassan elkezdte húzkodni.
A ketrecen kívül kettő majom állt és nézték az eseményeket. Az egyik állat elsétált így már csak egy majom figyelte a történéseket. Megszólalt. – Tudod, hogy mit szimbolizál a faszverés? Béla nem válaszolt, úgy érezte, hogy semmi értelme nem lenne szavakká formálni a választ. Béla érezte, hogy hamarosan elfog élvezni. A majom szőrös keze még akkor is szorította a merev faszát mikor köpködte a gecit. A férfi megnyugvással nyugtázta, hogy az állat beérte a faszveréssel és nem akarta leszopni. Bár természetesen bármikor kiszállhat és felébredhet. Egy valami tartotta csak vissza, várta, hogy Gini vagyis Feketeség megjelenjen és közöljön valamit. A férfi arra gondolt, hogy Gini megjelenése és bölcs szavai nagyon abszurditás mint a faszverő majom.
– Szőke vagy a fekete hajú pinákat szereted? – kérdezte a majom aki mellette állt.
Béla észrevette, hogy bőven jutott a geciből az állat fekete szőrös testére is.
– Ebből kurvára elegem van. – mondta a férfi és teljes erejéből ahogy csak bírt belerúgott a ketrecbe. Abban a pillanatban felébredt. Mikor oldalra nézett, nem látta Ginit. Biztos volt benne, hogy a nő szőröstől, bőröstől a maga fizikai valójában átment az álomvilágban. Gini volt a faszverő majom. De miért volt szükség erre a
k
alf
ut
alf
ya
alf
ko
alf
médiára
? Szimbólumok? Elszalasztott lehetőségek? Azok már nem jönnek vissza, vagy igen? Talán ki lehet menni a ketrecből. Béla úgy érezte, hogy nem tud visszaaludni kiment a konyhába és bontott egy dobozos
s
alf
ör
alf
t
. Majd elővett egy papírt és egy ceruzát leírta az álmát. Nem akarta, hogy feledésbe merüljön. A hajnal fényei, a felkelő nap felperzselik az álmokat és semmi sem marad belőlük. Az álmok a sötétben élnek a fényben megszűnnek létezni.
Miután végzett a leírással
p
alf
is
alf
il
alf
t
egy jó nagyot majd visszafeküdt és reggel 7 órakor frissen, kipihenve ébredt. Tudta, hogy a konyhaasztalon lévő papírra ő írt mert felismerte a saját írását. Az események amiket olvasott teljesen idegenek voltak a számára. Összegyűrte a papírt és beledobta a kukába.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.82 pont (39 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2021. október 27. 15:31
#8
Olvastam már jobbat.
1
l
laja.jl
2021. október 12. 17:06
#7
Nagyon nem jön be. 
1
a
angel234
2021. október 12. 03:55
#6
Az eleje még tetszett,de a vége már nem.Közepes munka.
1
f
feherfabia
2021. október 10. 09:17
#5
Nem jött be!
1
cscsu50
2021. október 8. 15:36
#4
Nem fogott meg.
1
doriangrey
2021. október 8. 10:00
#3
Kicsit szétszórt, összecsapott, elkapkodott; több munkával kijöhetett volna benne a humor és az irónia. 
2
veteran
2021. október 8. 03:49
#2
Nem ragadott meg.
1
T
Törté-Net
2021. október 8. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1