A+ A-

Egyszerre minden megváltozott 1. rész

Fordítás
Eredeti történet: "Everything is Different" (Bob Clark Jr. - Literotica)
Láttam egyszer egy nőt egy filmben. Nem lesz könnyű leírnom őt. Mikor először megpillantottam, valahogy teltnek tűnt. Mikor tovább figyeltem, észrevettem, mennyire izmosak a lábai, és milyen lapos a hasa. Jókora mellei voltak, de nem ezért felejtettem rajtuk a szemem: a keménységük és tökéletes formájuk volt az igazán megkapó. Az arca tipikus babaarc, nagy szemek, és a csinos pofik között, a telt ajkak felé lágyan ereszkedő orrnyereg. A haja sűrű, és szőke volt - rikítóan szőke. Itt göndör, ott sima, de az egész mégis annyira természetesen koronázta a fejét, hogy csak ültél ott, és bámultad őt.
Ami eszembe jutott róla, hogy fiatal korában biztosan úgy nézett ki, mint a testvérem. Az egyetlen különbség, hogy a húgom vékony, ezüstkeretes szemüveget hordott, kékes bevonatú lencsével.
Júliusban jártunk. Forró, fülledt júliusban. Legalább a sulit letudtuk pár hónapra. Nyári munka nemigen akadt ilyen gyengén képzetteknek, mint mi voltunk a tesómmal. Így nekünk csak az otthoni lustálkodás maradt. Az elmúlt évek alatt már egészen belejöttünk.
Nem volt sok minden, amivel elüthettük az időt. Nézhettünk tévét. Úszkálhattunk, ha akartunk. Bejárhattuk a ház mögötti kiserdőt. Olvashattunk, míg csak ki nem folyt a szemünk. A rádió hírei csak akkor ráztak fel, ha valami komolyabb szerencsétlenségről tudósítottak. Ezeken kívül csak a mező maradt, amit bámulhattunk, amíg a szem ellát. Unatkozhattál rogyásig, vagy ha úgy veszed, megtalálhattad a kulcsot önmagad felfedezéséhez is. Nekem jobbára csak az előbbi sikerült.
Már két hete benne voltunk a vakációban. A tetőteraszon üldögéltem, amit apa építtetett évekkel azelőtt, mikor rákapott a csillagászkodásra. Mígnem egyszer, sötétedés előtt fent lévén felfedezte magában a félelmet a magasságtól. Azért heveny tériszonyba nem fordult nála a dolog - ettől megóvta a plató szélessége és a korlát. Mindennek már jó pár éve. Azóta a terasz megmaradt a Magnusson gyerekek saját használatú fedélzetének. Gyűltek rajta a kiürült ételdobozok, papírtálcák. Minden, amibe csak kaját csomagoltak a gyorsbüfék, és ami szélvédett helyet találhatott magának a teraszon.
Amint említettem, itt dekkoltam, két emelettel a föld színe felett, egy könyvet olvasva egy srácról, akinek nem akaródzott hazamennie. Lenéztem, és megláttam a húgom, Kate-et, amint visszafelé ballag a folyó felől. Nedves bőrén csillogtak a vízcseppek, szőke haja fénylő nyalábokban verdeste a vállát. Ovális szemüvegén meg-megvillant a napsugár. Fürdőruhája épp csak elfedte arányos testének tilos részeit. Élénk pirossága elütött aranyló bőrszínétől.
Lementem, kentem magamnak egy kenyeret, és az alsó nappaliba tartottam. Merthogy nekünk kettő volt belőle. Az egyik a bejárat szintjén, drága szőnyegekkel kidekorálva, puccos díványokkal, és időtlen idők óta a Kertészeti csatornára állított tévével. Ez volt anya és apa pihenőhelye. Olyan is volt. A sötétebb alagsorit, zöld és fekete plüss szőnyegek uralták, és jobbára sajtillat lengte be. Itt is volt két kanapé, de az anyaguk már alig látszott ki a szigetelőszalagok alól. Itt találtam rá Kate-re. Még mindig a bikinijében volt és a padlón ült, egy fürdőlepedőt maga alá terítve.
"Hali," mondta. Nála is volt egy szendvics; a mustár már nyomott hagyott a felsőjén, telt ajkán egy kis pulykahús-morzsa egyensúlyozott.
"Szia." Leültem mögé a kanapéra, és elkezdtem nézni a szüleink korabeli sorozatot, amit a tévében talált magának. Próbáltam elképzelni, hogy festene a csaj a képernyőn a konyhaasztalra dőlve, hátsójában a farkammal. Sejtettem, hogy már nincs is az élők sorában, de annál kívánatosabb lett számomra a fiatalabb, tévés verziója.
Másnap reggel kínzó merevedéssel ébredtem. A hasamra fordulva komolyan tartottam tőle, hogy kettőbe roppan.
"Nem fáj?"
Azonnal kinyílt a szemem. A vállam fölött az ajtó felé sandítottam. Kate állt ott, a kinyúlt pólójában.
"Minden reggel ez megy nálad?"
Semmi frappáns nem jutott az eszembe.
"Tényleg érdekel, Jay." Besétált, és leült az ágyam végére. "Milyen érzés? Egyáltalán, fáj, ha ilyen?"
"Ez most komoly?" Találtam meg végre a hangom. Megfordultam. "Hol vannak anyáék?"
"Elmentek, már majd egy órája." Kidörgölte a maradék álmot a szeméből. "Ne izélj, eddig bármikor lehetett beszélni veled a szexről. Tényleg kíváncsi vagyok."
"Miért nem kérdezed meg valamelyik srácodat?"
"Csak mert nem akarok valamilyen hülye választ. És nincsenek 'srácaim'. Csak szeretném tudni."
"Levennéd róla a szemed?"
"Bocsi."
"Csak kényelmetlenül érzem magam."
"Na, mégis?"
"Nem miatta. Miattad."
"Ó."
Szó nélkül a konyhába vonult, öntött magának egy kis zabpelyhet, és a téma ejtve volt. Legalábbis két hétre. Akkor aztán újra kezdte.
"Jay?" A nappalinkban olvastam. A forróság a föld alá kergetett. A húgomat is. Pár napja már egyszerűen túl meleg volt ahhoz, hogy a felszínen lógjunk. Már kezdtünk egy kicsit becsavarodni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.96 pont (70 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Andreas6 2017. 08. 1. kedd 14:17
Félbe van hagyva.
#15 zoltan611230 2017. 01. 18. szerda 23:47
Ez nem jó..
#14 A57L 2014. 11. 8. szombat 06:58
Egynek elmegy.
#13 listike 2014. 02. 2. vasárnap 05:47
Jó volt, de ez így kevés.
#12 tomi19 2014. 01. 7. kedd 19:26
Jó kis stori de hol van a folytatás ????
#11 Bikmakkocska 2013. 09. 24. kedd 11:58
Még mindig jó.
#10 zsuzsika 2013. 07. 13. szombat 16:53
Jól indul,de mi van a folytatással ?
#9 Bikmakkocska 2013. 05. 24. péntek 12:03
Elég jó ebben a műfajban.
#8 papi 2013. 05. 22. szerda 08:05
Ez a minimum testvérek között.
#7 Törté-Net 2013. 01. 3. csütörtök 11:20
Átkerült a családi címke alá, köszönjük a jelzést. smile
#6 Bikmakkocska 2013. 01. 3. csütörtök 09:40
Ez inkább családi.
#5 tomi19 2012. 12. 23. vasárnap 13:40
Kellemes kis történetnek indul...
#4 Anonymus 2009. 09. 29. kedd 21:44
jó volt tovább de ez nem igazán hetero inkább családi
#3 imi36 2009. 09. 28. hétfő 09:59
jó továb?
#2 sihupapa 2009. 09. 28. hétfő 00:51
jöhet a folytatás!
#1 Törté-Net 2009. 09. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?