Hírek

NOV.
17.
2017

Bepróbálkoztam anyámnál

Zolinak hívnak 26 éves vagyok. Jelenleg anyámmal élek itthon, apám külföldön dolgozik és három hetente jár haza. Körülbelül 18 éves korom óta izgat az a dolog, hogy anyámnál valamit elérjek, hogy a közelébe tudjak férkőzni. A kapcsolat átlagosnak mondható közöttünk, mindenről el tudunk beszélgetni egymással. Gyerekkorom óta úgy nőttem fel, hogy a családban nem volt tabu a meztelenül járkálás, ezért nem kellett leskelődnöm soha, mindig láttam anyám szőrös punciját. Egyébként ő most 52 éves 160 cm, 54 kg. Apám már 10 éve külföldön dolgozik ezalatt a házasságuk eléggé tönkre ment, ha haza is jön apám 2-3 napra akkor is veszekednek és már nincs közöttük nemi élet, pedig anyám állandóan be van rá gerjedve de apám inkább kocsmába jár, lerészegedik, vagy tévézik. Már-már olyan dolgokat hallok ki a veszekedésből, hogy anyám kiabálja, hogy nem áll fel apámnak, nem tudja kielégíteni, de megcsalni meg nem csalja, sosem volt más pasi nála.


Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 15. rész

Lorena a szex és az orgazmusai után, felpörgött hangulatban végigbulizta az éjszakát. Reggel hatig maradt a szórakozóhelyen. Hazaérve szinte egyből az ágyába dőlt, aztán csak délután kettő körül ébredt fel. A kávétól kissé magához tért ugyan, de fáradtan és másnaposan töltötte el Újév napját.
***************************
Hétfő
Lorena délután, az éjfekete ég alatt sietősen lépkedett Sanyi háza felé. Kinyitotta a kiskaput, majd belépett az ajtón, és levette kabátját meg a cipőjét. A lépcső felé haladva megpillantotta Sanyi szüleit, akik néhány ismerősükkel beszélgettek a lenti nappaliban. Rájuk köszönt, aztán elindult a lépcsőn keresztül a felső szint irányába. Bekopogott a srác szobájának ajtaján, utána óvatosan benyitott. Sanyi a számítógépe előtt ült a fekete színű, forgó karosszékében. A sötét szobában a világító monitor adta az egyetlen fényforrást, a gép hangszóróiból pedig halk zene szűrődött ki.


NOV.
16.
2017

Eszter estéje

- Csendben!
Eszter kinyitotta az ajtót és besurrant a lakásába. Este volt már. Tekintettel arra, milyen késő is van, biztos volt benne, hogy a férje már alszik, de nem ez lett volna az első alkalom, hogy téved. A csinos fiatal nő letérdelt, hogy levegye a magas sarkút, amit magával vitt mintsem viselt, nehogy zajt keltsen.
- Na, szép! - Szólt egy mogorva hang.
- Csendben! - Suttogta Eszter miközben hátra pillantott a válla fölött. Az ajtóban Tamás állt, egy termetes srác, aki hazahozta Eszter-t.
- Miért is? - Tamás kacsintott miközben belépett.
- Alszik a férjem, - sziszegte Eszter és felnézett. Fel akart állni, de Tamás keze Eszter vállára nehezedett és visszanyomta a földre.
- A férjed? - Tamás kuncogott. - Biztos nem viselkedtél volna úgy ma este, ha a férjed is elkísér.


Mosaic Stories - Ma cherie

Nem volt vesztegetni való időnk. Szerencsére a szomszéd vágányon éppen nem volt vonat, és a sínpárokat általában elválasztó drótkerítés is hiányzott. Már nyúltam a csomagjainkért, hogy az egyszerűség kedvéért még előttünk landoljon. Hátunkon a táskákkal egyikünk sem fért volna ki.
- Én ezt nem tudom megcsinálni - hallottam útitársnőm lemondó hangját.
- Ugyan már! - feleltem gyorsan. - Te mész előre. Nem lesz semmi baj!
Sietségem átragadt rá is. Az ablakhoz közeli ülésre lépve egyik, majd másik lábát is áttette a peremen, de elég kényelmetlen lehetett a vonaton belüli kapaszkodón csimpaszkodni, ezért gyorsan elengedte. Leért.
Nem volt kifejezetten lassú, de ez alatt a rövid idő alatt a kaller már előkotorta a kulcsot és próbálta kívülről a zárba illeszteni. Ő sem volt teljesen nyugodt állapotban, mint látszott. Elvigyorodtam és barátnőmet utánozva hamarosan én is kívülről lógtam a vonaton.


NOV.
15.
2017

Különleges szexélményeim 40. rész

Sziasztok, régen jelentkeztem, jobbára a hugommal szoktam szexelni, hiába, az ő rései lettek a kedvenceim. De most volt nyáron egy nagyon kellemes, izgató élményem. Ott kezdődött minden, hogy az asszony unokatestvére kitalálta, hogy cseréljünk gyereket nyárra nyaralás céljából. A gyerek mehetett a másik megye egy középvárosába, és a rokon gyerek meg ide hozzánk. Összesen három hétre. Hát, talán nem lövök le nagy poént, de a rokon gyerek nagyon nem volt már gyerek. Képzeljetek el 16 éves, nagyon dögös, vékony, feszes testű kis szöszi ribancot. Miért ribancozom? hát, rászolgállt, higgyétek el, sokan megdugták már, nállunk is, és persze ahogy sejtitek én is. Na de, mondhatjátok, akkor ha én is megkaptam, miért kell róla így beszéllni? Mert én utoljára kaptam csak meg, és addigra alaposan megkínzott, szórakozott rajtam. Szóval már amikor megjött hozzánk egy Július végi forró napon, már akkor elállt tőlle a lélegzetem.


Lady Vengeance 2. rész - A búvóhely

Három napi kitartás után összedölt minden tervem, és felhívtam a közvetlen vonalát. Csak csöngött és csöngött, de senki nem vette fel. ’Bizonyára kiment valahová’ gondoltam és beletemetkeztem a munkámba. Órák múltak el mire ismét magam maradtam az irodában és nyugodtan hívhattam. Második csengésre belebúgott az ismerös hang. „Igazgatósági tikárság”. Nem tudtam, hogy egyedül van-e, tud szabadon beszélni vagy sem, ezért úgy beszéltem, hogy megkönnyitsem a válasza adását akár ki is van körülötte. „Kezeit csókolom, szeretnék érdeklödni egy cim után” mondtam olyan természetes hangon, hogy ha nincs egyedül akár hallhatják is a kérdést. Rövid szünet után jött a válasz „Bajza utca 1. Harmadik emelet 3” és letette a telefont köszönés nélkül. ’A kocka el van vetve’, ma délután minden aminek meg kell történnie meg is fog történni. Ismertem az épületet, és amint végeztem a napi feladatommal elindultam a ’Gyönyörök Házába’.


NOV.
14.
2017

Sztriptíz a kosárlabda meccsen

Sajnos, csak nagyon későn néztem a telefonomra. Rossz szokásom, hogy sokszor nem hozom magammal, hagyom kisülni vagy lenémítva marad. Ugyanez történt most is, amikorra egyértelmű volt, hogy a többiek nem jöttek el: ekkor láttam, hogy már dél körül megkaptam az üzenetet: a tervezett program elmarad.
Nem ma történt, sok-sok éve: az egyetemen volt egy sportcsarnok, amelyet nagyon szerettünk. Sajnos azonban este nyolckor már bezárták, pedig sokan használtuk volna szívesen ezt követően is. Aztán úgy alakult, hogy az egyik évfolyamtársunk megszerezte a kulcsokat, amelyeket mások és mások is lemásoltak: több hónapon keresztül, amíg ki nem derült és nem gondoskodtak a zárak lecseréléséről és a megfelelő biztonsági felügyeletről, sokan jártunk be éjszaka is. Aznapra a legkitartóbbak egy éjféli kosárlabda-meccset szerveztek: fiúk, lányok vegyesen, a sport és a buli kedvéért is.


Egy nehéz kapcsolat kezdete

Ez egy valóságban folyó szituáció, amit a másod-unokabátyám sógorától kaptam. Aki valójában még nem a sógora, csak a sógorjelöltje. A rokonom menyasszonyának az öccse. A történetet az érintett fiú fogalmazta!
Sziasztok! Engem Jónásnak hívnak (a barátaimnak Dzson vagy Dzsoni /inkább angolosan ejtve/) ez év július végén ünnepeltem a 20. születésnapomat. Van egy fiú, aki szinte a szomszédom, és bár ő fiatalabb nálam, de mégis évfolyamtársak vagyunk. (Nem azért mert annyiszor buktam volna, hanem azért mert először leérettségiztem, majd elkezdtem az Eladó szakmát, amit ő akkor, vagyis tavaly kezdett el.)
A történetem viszont valójában tavalyelőtt június legelején játszódik. A születésnapom szerdára esett. A szüleim viszont 2 nappal később mentek anyám keresztszüleit meglátogatni, ahova jómagam nem kísértem el őket.


NOV.
13.
2017

Tornatanár 4. rész

Miután Anikóék elmentek felhívtam a feleségem. Megkérdeztem, akarna e találkozni? Még nem tudtam, mit, és hogy akarnék mondani neki, de majd csak kialakul a nap folyamán… Azt mondta másnap délután ráér. Rendben. Megbeszéltük, hogy ötkor összefutunk a plázában.
Elmentem uszodába, utána ettem egy tripla whoppert, kellett az energiapótlás, közben nézegettem a betérő lányokat, vajon hányan lettek s ki által megkefélve? Ha olyan jött be aki masszírozza a fenekét, arra gondoltam, vajon kaphatott egy két seggre csapást, vagy akár többet? És már emelkedett a farkam!
Este elmentem moziba. Semmi kedvem nem volt otthon ülnöm, egyedül. Ha nem is ismerkedni akartam, jól éreztem magam emberek közt. Jól esett a zsibongás körülöttem.
Hazaérve kinyitottam egy aszút, két pohárral elkortyolgattam, míg a youtube - ról pörgős bigband számok szóltak.