JÚN
14
2011
JÚN
10
2011

Albérlet a fővárosban

gruppen

Borzasztóan örültem, amikor értesítettek, hogy megkaphatom a fővárosi állást. Nem volt nekem semmi bajom a kisvárossal, ahol éltem, volt nagyjából minden, rendezett családi viszonyok, vőlegény, hébe-hóba el is mentünk szórakozni, csakhát munkalehetőség... Ezen a téren siralmas volt. Dolgoztam egy kis cégnél, de utáltam bejárni. Megalázóan bugyuta, aktatologatós munka, pitiáner intrikus kollégák, brrr... Most viszont felelősségteljes munkám lesz! A fővárosban. Hirtelen belémnyilallt, hogy hol fogok én lakni? Oké, már több mint három hónapja leveleztünk az állásról, és kétszer voltam fönt interjún, és biztattak, hogy megkapom, de csütörtökön kaptam a levelet, hogy hétfőn jelentkezzek, mert már ennél a hónapzárásnál számítanak rám.

*  *  *

Különleges szexélményeim 16. rész

hetero

Sziasztok. Régóta nem írtam már, de nem ok nélkül. A gyerek rákapott a számítógépes játékokra, és egyenlőre csak egy gép van. Állandóan jön, oson a géphez, hogy játszhasson. És nem lenne jó, ha beleolvasna. A munkahelyi gépemen meg nem őrültem meg ilyesmikről írni. Szóval, két hónap alatt összespóroltam egy használt , saját magán laptopra. Szóval, pár hete igen izgalmas szexuális élményem volt. A biztonsági őr Józsi terhes feleségével, a Bettivel volt izgalmas és perverz szexuális élményem, és még azóta egy párszor. Szóval aznap a munkáimmal már elkészültem kora délutánra, de saját építkezésem akkor nem volt. Épp molyolni akartam még valamivel, de a nagy főnök , az öreg kiszúrta mi a helyzet. Rögtön lecsapott, hogy ha úgy sincs munkám mára, menjek nyugodtan haza, ír szabadságot. Értitek, fél napot ledolgoztam, de egy teljs szabadság ugrott. Szóval...

JÚN
09
2011

Emma

hetero

Emma az ágyán ült. - Nem lehet igaz – gondolta – Ilyen egyszerűen nincs. Tényleg rossz, amikor az embernek egyszerre lenne kedve sírni, zokogni, és teljes szívéből nevetni. Ezt az érzést csak átélni lehet, leírni nem. Megoldásként Emma a párnáját kezdte ütni, majd nevetett és végül kijött egy könnycsepp a szeméből. - Ha valaki látna, azt hinné, megőrültem –- szólalt meg fennhangon. - Pontosan –- válaszolt egy hang a háta mögött. Emma hirtelen megfordult. Ekkor eljött az a pillanat, amikor azt hitte, hogy tényleg megzakkant. Az a férfi állt előtte, aki ezt az egészet kiváltotta belőle. Pár órával ezelőtt Emma a munkából tartott hazafelé, amikor találkozott egykori szerelmével. A férfi épp egy buszról szállt le.

*  *  *

Laura ébredése 11. fejezet

leszbi

Azt az üdítő és mindent elsöprően boldogító délutánt követően, amikor ismét lefeküdt Rickkel, Laura valószínűleg rosszabbul érezte magát, mint valaha. A problémák, amiket igyekezett megoldani, vagy legalább elfelejteni, most minden eddiginél nagyobb erővel törtek rá. Nem volt ez olyan egyszerű, mint ahogy Rick gondolta. Szeretett a férfival szeretkezni. Azt hitte megőrül a vágytól és szinte természetfeletti erővel tört rá a gyönyör. A teste még napokig fájt, miután a férfi így elbánt vele. De ettől még a vonzódás, amit Karen vagy Rina iránt érzett, kicsit sem csökkent. Minden éjjel velük álmodott. Egyikükkel vagy másikukkal. De a legrosszabb csak akkor következett, amikor már egyszerre jelentek meg az álmaiban, ahogy kettejük között fekszik, és a két lány együttműködik azon, hogy őt a gyönyörök földjére juttassák.

JÚN
08
2011

Minden jóban van valami... 3. rész - Például a barátnő

hetero

Valamivel 11 óra előtt értünk be a közös munkahelyünkre, ami kívülről hatalmas piszkos-szürke épületnek tűnt, mi jól tudtuk, hogy belül még szürkébb és még piszkosabb. Kriszta már a saroknál kiszállt, gyalog tette meg a hátralévő 100 métert, bár – jókat nevetgéltünk ezen – feleslegesnek tűnhetett ez az óvatosság, amikor a cég dolgozóinak jelentős része régen összekötött már minket. Szinte alaptalanul tették ezt az előző nappal bezárólag, hiszen a jó kollegiális kapcsolat még nem feltétlenül jelent intim viszonyt is. Kapcsolatunk definícióját továbbra sem lehet egyértelműen meghatározni – legalábbis nekem nem sikerült -, még az éjszakai, irodai kaland és az utána következő együttalvás, vagy a mai közös, reggeli utáni örömszerzés ellenére sem, vagy ezek az események még bonyolultabbá tették viszonyunk elhelyezését a világméretű...

*  *  *

Marko - Életem kiterített (nem kártya) lapjai 2. rész

homo

Lihegve pakoltuk ki a szatyrokat harmadik körre is az autóból, a készülődés izgalma borzolta az érzékeinket. A konyhában rogytunk le egy hideg üdítő mellé, miközben Evivel végigsiklott a tekintetünk a szerzeményeinken. Minden helyet elfoglaltak a nagy bevásárló központból hazahordott dolgok. Határozottan meg voltunk elégedve azzal, amit láttunk. A húgomék a szervezés részét magukra vállalták, így két várakozással teli nap után ott álltunk a titkos bulink előtt. Egyetlen zavaró dolog keserítette meg ezt a csodálatos időszakot, Erik aki most, hogy a szüleim nem voltak odahaza, szinte folytonosan ott lebzselt. Egy idő után mindenbe kezdett beleszólni, ami kissé zavaró volt, megpróbált felügyelni ránk az idősebb jogán.

JÚN
07
2011

Leszbikus barátnők

leszbi

Kingával már nagyon rég óta közeli barátságban voltunk. Mindenhova együtt mentünk, még a randikra is. Azt hitték, leszbikusok vagyunk. A legjobb barátnm volt, mindent megbeszéltünk. Sokszor átjött, hogy együtt tanuljunk, egy osztályba jártunk. Nagyon szerettem vele lógni, rendkívül pozitív személyiség volt. Mindig meg tudott nevettetni. Általában én is őt. Egyik szombat este elmentünk bulizni egy jót, mint mindig, és akkor este kicsit többet ivott a kelleténél. Én nem soha nem ittam többet, mint ő, általában én vigyáztam rá. Hajnal fele már kezdtem hazafele invitálni, de nem akart menni. Én a boxba ültem a haverokkal, ő meg beleült az ölembe. Én átöleltem a derekát, hátsó szándék nélkül, nehogy leessen. Hogy ez tetszett-e neki, vagy csak spontán a sok pia okozta, még mindig nem tudom.

*  *  *

Vágy 6. rész - Vendégek

gruppen, anál

Másnap Bálint elment dolgozni és rögtön odament Katihoz és Gergőhöz azzal hogy beszélni szeretne velük. - Segíthetünk? – kérdezték kíváncsian. - Tulajdonképpen igen. – válaszolta Bálint. – velem ebédelnétek házon kívül? Meghívlak titeket. – invitálta őket. - Persze. – válaszolták szinte egyszerre és kérdőn néztek egymásra. Ebédidőben kimentek az irodaházhoz közel lévő étterembe és ott Bálint nem kertelt, rögtön a lényegre tért. - Előre elnézést kérek ha rosszul vagyok informálva és esetleg megbántanálak benneteket, de az a helyzet hogy hallottam rólatok hogy nyitott vagytok szexuális téren. - Hát eléggé. – mosolyogtak – de miért kérdezed?

JÚN
06
2011

Vad kemping... otthon

hetero

A kempingezés nagyon felpezsdítette a kapcsolatunkat, főleg szexuális téren! Eddig sem voltunk félénkek, de azért a szürke hétköznapok csak egyhangúvá tették az életünket! A kempingben eltöltött éjszaka után viszont szinte megfiatalodtunk. Ha arra gondoltam, hogy a barátom méretes szerszáma járt Juditban, máris beindultam, aminek általában egy óriási kefélés lett a vége. Judit is megváltozott, persze nekem tetsző irányba! Kicsit bevállalósabb lett, gyakran kaptam flörtölésen, ha elmentünk például egy házibuliba, vagy koncertre! Nem volt egy bizonyos tipusa és nem történt soha semmi egy-két könnyed érintésen, vagy szemezésen túl, csak szórakozott és tudta, ez nekem is tetszik! Néha el is mondta, milyen ajánlatokat kapott, mikor épp nem voltam mellette! Szóval összességében jó hatással volt ránk az a kis kiruccanás! A következő évben, egy velencei...