Hírek

FEB.
8.
2018

Tökéletes orgazmus

A ’szokásos tiszteletkörök’ után - ami egy ezer éves várakozásnak tűnt – felmehettünk a hálószobánkba. A gyerekek addig a nagyszülőkkel maradtak. S megmutathatta meglepetését. Nem is értettem, mit akarhat, hiszen én csak őt vártam. Őszintén szólva, csak azt vártam, mikor esik már nekem. Nem is értettem, hogyan tud a meglepetéssel foglalkozni. De elővett egy fekete kis szatyrot a táskából. A kis szatyorban pedig volt egy szexlap, amihez DVD is volt ajándékba, és egy fekete dobozt is rejtett a kis fekete ’csodazsák’. Az újságot gyorsan átlapoztam, de jobbra számítottam, így inkább csalódtam benne. De akkor még ez sem ronthatta el a kedvemet.
- Mi van a dobozban?
- Nyisd ki, ha szeretnéd, már most kipróbálhatjuk!
Izgatottan, kíváncsian nyitottam ki. Egy szilikon vibrátor volt, pink, olyan nyuszi jellegű, de mégis komoly és egyben elegáns. Ami pedig a legfontosabb, víz alatt is használható. Ez a ’szívembe’ talált.


Torz vágyak örvényében 1. rész

Térdre ereszkedem előtte, felnézek, és azt figyelem, ahogy ügyetlen, az izgalomtól remegő kézzel kapcsolja ki fekete bőrövét, húzza le rajta lassan a cipzárt. Kiszabadítja a már kemény farkát, párat nyom rajta, és megadja nekem a lehetőséget, hogy gyönyörködjem káprázatos erekciójának puszta méretében és szépségében. A diákok azt suttogták, hogy bármilyen kis pöcs, mégis Ferinek van a legnagyobb töke a suliban. Tudom, hogy megőrültem, de amióta a férjem... azt tette..., az addig jól ismert világom fülsiketítő zajjal omlott össze. És most én Bárdossy Anita arra készülők, hogy leszopom a tanítványomat.
Összefut a nyál a számban. Agyamba vér tolul, és összezavarja az érzékeimet. Ilyet még nem éreztem, pedig már nem egy pasit láttam... sőt, de most valahogy a lebukástól való félelem, a tiltott gyümölcs édességével keveredve perverz vágyakkal önti el agyamat. Arcomat melegnek érzem.


FEB.
7.
2018

A hűséges asszony

- És, hogy oldjátok, meg a szexet?
A kérdés, egy eldugott falu melletti táborban hangzott el, ahova a feleségem, és az egyik kollégája volt elszállásolva. Továbbképzésen vettek részt, és éjszakára egy-egy faházat kaptak. Most a nejem házának tornácán ültek, késő este van, és beszélgetéssel ütötték el az időt. Persze, amikor minden téma kimerült, a kényesebb, dolgok kerültek felszínre. Én külföldön dolgozom, kb. két-három havonta járok haza.
- No, nem vagy nagyon kíváncsi? –nejemen, már meglátszott az a pár korty bort, amit elszopogatott, hiszen szinte sohasem iszik.- Miért érdekel?
- Puszta kíváncsiság. Hogy lehet ennyit kibírni egymás nélkül?- Béla ötvenes, mackós testalkatú férfi volt, öt éve elvállt, azóta szingli.
- Ezt, Én is kérdezhetném Tőled, hiszen régóta elválltál...


Angyali történet 13. rész – Judy története 6. fejezet - Házas élet nehézségei

16.
Ott tartottam, hogy megtartottuk a kettős esküvőt. Tekintettel Josi fontos funkciójára (a sziget tanácsának addigra egyik legbefolyásosabb tagja volt) a szertartást a közösségi házban tartottuk és a háromnapos buli fénypontja az első éjszaka volt, amikor a két frissen egybekelt pár a közönség ovációja mellett nyilvánosan szeretkezhetett. Ez jelképezte azt, hogy a lifukai törvények szerint már erre is fel vagyunk jogosítva.
Következtek a dolgos hétköznapok. Josi az időközben Fidzsiről hazatért Sophie-val (aki ott ugyanazt az iskolát végezte el, mint Josi) az ültetvényen tevékenykedett igen eredményesen. A gazdaságuk szépen fejlődött, ebben Miunak is fontos szerep jutott. Josit gyakori utazásaira – részben Tonga különböző szigeteire, részben a környező szigetállamokba – elkísérte és elragadó egyéniségével (vagy befolyásoló képességével) jobbnál jobb üzletkötésekhez segítette.


FEB.
6.
2018

Magasabb szintre léptünk

- Te tisztára hülye vagy! - közölte párom, de éreztem, hogy előző mondandóm nagyon beindította. Hüvelye szorosabban fonódott hímvesszőm köré, feneke görcsösen megszorította benne járkáló mutatóujjamat és kicsit meg is mozdult, mélyebbre engedte magába dorongomat. Az előbb közöltem vele, hogy képzelje az ujjam helyére Józsi dorongját, amint lassan beléhatol és kitölti a végbelét.
Olvastunk valami Tantra szexről, hogy lassabban, meg csak egymására figyeljünk, meg ilyesmi. Valójában egész jó volt. Párom lovagló ülésbe helyezkedett rám, így láttam a teljes felsőtestét, csodálatos melleit (melyeket a mai napig nem tudok megunni!), valamint lenézve láttam, hogy pinájában hogy nyelődik el férfiasságom és igyekeztünk csak néha mozdulni. Közben beszélgettünk. Ekkor hangzott el a fenti párbeszéd.


Kanári kaland 3. rész

Nappal. Úgy érzem magam, mint egy kifacsart citrom, amelyet leöntöttek a lavór spermával. Szédülök, nyilall a fenekem, de mindezeket még elviselném, ha nem kínozna a tudat, hogy egy köcsögöt csináltak belőlem. Megpróbálok talpra állni, de annyira fáj a fejem, hogy elsőre nem sikerül. Nagy nehezen, tántorogva megtalálom a fürdőszobát és belemászok a kádba. Percekig semmi, erőt gyűjtök, hogy megeresszem a vizet. Nekem már annyi, gondolom. Ha nem is Aids-et, de szifiliszt, vagy hepatitiszt, vagy valami hasonló betegséget biztos elkaptam. A hideg víz valamennyire észhez térit, de még mindig nagyon magam alatt vagyok.
A konyhában Alfredo ténykedik. Parányi miniszoknyát és melltartót visel. Amint felém fordul, látom, hogy már ki is sminkelte magát. Hosszú fekete haja kibontva omlik a vállára, dióbarna szemeiből nőies melegség sugárzik.


FEB.
5.
2018

Családi szilveszter

Az ital melege átjárta Emesét. Legalábbis azt hiszem, hogy így hívnak. Isteni volt az érzés, ahogy szinte kiszakadva önmagamból táncoltam unokatestvérem karjaiba. Felnézek. Fekete szeme tűzzel a vágytól, ahogy rám tekint. Kellek neki. Tudom. Már abban a pillanatban éreztem, amikor felém nyújtotta az első pezsgőspoharat. És mindezt a csodát az ECB igazgatójának köszönhetem, aki elküldte apát félévre, hogy felügyelje a thaiföldi gyáruk beindítását. Keze lejjebb csúszik derekamról és megérinti a popsimat. Úgy teszek, mintha nem venném észre, de már sajnálom, hogy nadrág és nem szoknya van rajtam. Akkor benyúlhatna alá és… . Nagyon szép fiú. Magas, kicsit barna bőrű, inkább ruganyos, mint izmos. Olyan, mint egy zsákmányra leső gepárd.
Megfeszült a karja körülöttem, és hirtelen minden megváltozott. A szája lecsapott a számra, éreztem, hogy a nyelve utat keres ajkaim között.


Gabriella 2. rész

Óvatosan tapogatózni kezdtem magam mellett az ágyamon. Gabi már nem volt ott. Fogalmam sem volt mikor mehetett el. Csalódottan botorkáltam villanyt kapcsolni. Az ágyam szélére ültem és próbáltam összerakni gondolatban mi is történhetett. Ő akarta? Én akartam? Miket is műveltem? Elvált? Mi a fasz is történik körülöttem??
Telefonomat kézbe véve tudatosult bennem, hogy majd délig aludtam. Fahordás, pia, kefélés ki tudja meddig bizony odatesz az embernek! Nem voltam tisztában mit is akarok, de önkitlenül is kikerestem a bátyám számát. Nem sokat kellett várni, hogy egy jókedvű hang szóljon bele.
- Na mizu öcskös? Eszedbe jutottam? Baj van talán??
- Cső bratyesz. Nincs baj, csak valamit csiripeltek a madarak, ami nekem nem teljesen tiszta. Talán lehet, hogy elfelejtetted, hogy az öcséd vagyok és pár dolgot nem közöltél velem.


FEB.
2.
2018

Annika és Liza 1. rész


Végre itt volt a nyári szünidő! A 15 éves vörös hajú Annika unokatestvérével, a nála egy évvel idősebb Lizával heverészett Liza gyerekszobájában. A két lány annyira hasonlított egymásra, hogy bárki azt hihette volna róluk, hogy testvérek. Mindkettőjüknek göndör vörösesbarna haja volt, és arcvonásaik is nagyon hasonlítottak. A különbség csak az volt a két lány között, hogy a 16 éves Lizának nagyobb mellei voltak, mint unokahúgának, barna volt a szeme és Annikáénál valamivel sötétebb arcbőre tele volt szeplőkkel.
Egymás mellett fekve összedugták a fejüket és egy prospektusszerű színes füzetben lapozgattak. Mindkét kislányon csak rövid sortnadrág és ujjatlan blúz volt, strandpapucsuk az ágy mellett hevert.