A+ A-

Tanulságos vakáció 2. rész

Egyszer egy lánnyal chateltem, aki azt állította, hogy lefeküdt az apjával. Részletesen leírta, hogyan kezdődött, milyen jó volt vele a szex, sőt még azt is felajánlotta, hogy csinálhatjuk hármasban is. Annyira hihetetlennek, piszkos dolognak tűnt az egész! Most, ha már ha nem kamu volt, már jobban megértem a csaj érzéseit. Engem is hasonlók kerülgettek: a szégyen, a bűntudat, melyet egyre inkább elnyom a vágy, hogy újra a karjai közé vessem magam. A tiltott gyümölcs sokkal édesebb és izgalmasabb mondta, és … igaza volt. Vágytam rá, a hatalmas, erős karjaira, hogy átöleljen, letépje rólam a ruhámat, és keményen megdugjon. Miközben kezem a farmeromba matatott, rádöbbentem, hogy nem a szerelmére vágyok, mint valami nyálas lányregényben, hanem a testére, arra, hogy az övé legyek, hogy uraljon.
Meghallom, ahogy zörögve nyílik a kapu. Kiszaladok elé, hogy romantice a karjaiba vessem magam, de Péter helyett egy megtermett nőbe ütközök.
- Hé! - kiált fel. - Ledöntöd az embert a lábáról Evelin.
- Hát te ki vagy? - robban ki belőlem a kérdés.
- Szióka, csajszi - ölel meg - itt dolgozom, Dóra vagyok.
Jól megnézzük egymást. Én egy magas barna bőrű, tetkós, szilikon cicis kiszőkített hajú lejárt szavatosságú „szépséget” láttam. Vörösre festet hosszú körmeit nem éppen házimunkára tervezték és a köldökébe lőtt piercing sem feltétlenül szakácsnői képességeit mutatta.
- Péter mondta, hogy milyen kis csini unokahúga van, azt hittem csak túloz, de te valóban dögös spiné vagy! - paskolja meg a fenekemet.
Éles dudaszó szakította félbe ismerkedésünket.
- Hé! - kiált Péter - nyissátok ki a kaput. Egyszerre pattanunk, hogy engedelmeskedjünk neki. Behajtott és miután kiszállt ütött - kopott Dacia terepjárójából, elvigyorodott: - Na, ezt nevezem! Ti egymáshoz öltöztettek? Elnevetjük magunkat. Valóban, mindketten tépett rövid farmergatyát és sárga melltartót viselünk. Nagybátyám megragadja Dórát és szenvedélyes csókot ad neki. Ezután én következtem. Finoman megpuszilja az arcomat, majd lassú, körkörös mozdulattal elkezdi a mellemet simogatni. Ahogy nekem dől, érzem hosszú, kemény nemi szervét, kezét, ahogy a farmer durva anyagán keresztül masszírozza nedvesedő nemi szervemet, és amikor a csípőm már ritmikus mozgásba lendül, amikor már kéjesen lihegek, bedugja a kezét a bugyim alá. Duzzadt csiklóm örömmel fogadja az ujjai mesteri játékát, amikor rádöbbenek, hogy Dóra vigyorogva stírol minket.
- Ne itt - igyekszem kibontakozni az öleléséből.
- Te nekem ne parancsolgass! - kiállt rám. Megragadja a hajamat és bevonszol a házba. - Azt csinálsz amit én mondok! - Megérteted?!
Egy mozdulattal letépi a melltartómat és rám veti magát. Megfogja a mellem, és lecsap a nyakamra. Elkezdi szívni a nyakamat, keményen. Olyan hosszan, intenzíven és sok helyen csinálja, hogy tudom, holnap tele leszek a szerelmi harapásnyomokkal. Kiszívja a mellbimbómat. Kiszívja a mellem. Aztán térdre esik, és kiszívja a hasamat.
Félek tőle, de fura módon izgat a dühe, a keménysége. Annyira benedvesedek, és annyira fel vagyok húzva, hogy a combjaim remegnek. Szívja a hasam. Lerántja a nadrágom. Szívja a csípőm. Szívja a dombomat. A csiklómra ad egy csókot, majd kiszívja a belső combomat. Aztán feláll, megfordít, és szívja a hátamat.
Lenyom a kanapére, arccal lefelé vagyok, majd szétnyitja a lábaim, és nyelvével belém merül. Megragadom a matrac széleit és elfolytok egy sikolyt. Hirtelen eltávolodik a testemtől.
- Ülj a párnára, nyisd szét a lábaid és játssz magaddal.
- Nem - tiltakozom.
- Csináld.
- Akarod, hogy segítsek? - Kérdezi reményteli hangon Dóra.
- Francokat!
Péter keze előre lendül, elkapja az enyémet. - Gyerünk. Egy foltot nézek a falon, és simogatom magam. Ahogy az orgazmus határán járok, szájával lecsap és megfogja a csípőmet, nyelvével mélyen belém nyomul, remegve vonaglok és akaratlanul is összerándulok a nyelve körül.
Még nehezen lélegzem, izmaim görcsösen rángatóznak, amikor durván megpördít és arccal lefelé az ülőgarnitúra támlájára hajt. A könyököm az ülés párnájába préselődik és a kanapé kemény fakerete a rekeszizmomba vág. Tenyerét az egyik farpofámra fekteti és finoman megsimogatja. Annyira nedves vagyok. A szoba csendjében egy hirtelen lehúzott cipzár hangját hallom és ruhák suhogását, amiket durván félrehajítottak.
Beleremegek, ahogy megragadja a hajam és felhúzza a fejemet. Zihálok, ahogy rám hajol és tüzes száját végigsimítja a fülcimpámtól egészen a kulcscsontomig. - Milyen érzés annyira szépnek és kurvára csábítónak lenni, hogy a férfiak nem képesek ellenállni neked? - morogja. Nem válaszolok neki, ezért megrántja a hajamat. - Mondd csak, kis rokonom, milyen érzés riszálni, tudva, hogy a forró kis puncid az őrületbe kerget? - kérdezi.
A szám elnyílik, lélegzetem gyorsan és keményen távozik, a hangjánál is hangosabb. Megcsípi a mellbimbómat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.11 pont (85 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 FlyEagle
2019. 02. 20. szerda 12:53
a durvaság fokozása miatt gyengébb lett mint az előző. Válaszolok rá!
#11 zsuzsika
2019. 02. 20. szerda 10:23
Ez már gyenge Válaszolok rá!
#10 szekely18
2018. 12. 11. kedd 20:50
Nem tetszet! Válaszolok rá!
#9 genius33
2018. 12. 11. kedd 19:28
Ez egy szar, erőszakos katyvasz... Válaszolok rá!
#8 jonhsmith
2018. 12. 11. kedd 10:07
Talán a folytatás nem lesz ennyire agresszíven erőszakos.... Válaszolok rá!
#7 cscsu50
2018. 12. 10. hétfő 08:02
egyetértek gyuri0926-al Válaszolok rá!
#6 veteran
2018. 12. 10. hétfő 07:59
Soha sem kedveltem az erőszakot. Válaszolok rá!
#5 gyuri0926
2018. 12. 10. hétfő 07:43
Ez nem jó, durva és erőszakos , nem felizgat , hanem feldühit. Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2018. 12. 10. hétfő 07:03
Nem tetszett! Válaszolok rá!
#3 Andreas6
2018. 12. 10. hétfő 06:53
Van olyan pornó, ami felizgat, és van olyan, ami elveszi a kedvemet. Ez az utóbbi fajtából való volt. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 12. 10. hétfő 03:57
Egy kis családi összejövetel. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 12. 10. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!