Gyors törlesztés

Szavazás átlaga: 8.07 pont (73 szavazat)
Megjelenés: 2021. december 30.
Hossz: 97 095 karakter
Elolvasva: 6 605 alkalommal
Fordítás
Írta: Julij Benszkij Emerik
A VACSORA – Yжин
Kis lazulásra vágyva egy meleg nyári este feleségemmel Nádjával vacsorázni mentünk a nagyváros egy kellemes éttermébe. A bejáratnál készségesen elénk lépő fiatal pincér szempillantás alatt végigmért bennünket, különösen nejemet tetőtől talpig – karcsú, kecses alakját, barna kleopátra stílusú frizuráját, diszkréten bájos sminkjét, fehér mélyen dekoltált csaknem átlátszó rövid ujjú selyem blúzát, alatta hasonló színű közepes méretű melleket rejtő csipkés push-up melltartóját, szűk fekete miniszoknyáját, meztelen combjait, tűzpiros magassarkú cipőjét, melynek nyitott orrán kikandikált néhány vörös körömlakkal díszített ujjacska – és a helyiségbe invitált minket. A terem zsúfolva volt vidáman zsibongó vendégekkel akiktől a szavunkat is alig értettük. A terem közepén lévő reserved táblás asztalra mutatott mintegy jelezve foglalásunk tárgyát.
– Kissé csendesebb helyre vágyunk! – mondtam.
A pincér az előtte álló harmincas éveiben járó párról gondolhatta, hogy lehetnek szokványos pár, esetleg csalfa szeretők, talán hivatásos barátnő a megrendelővel, mégis elegáns megjelenésünk azt sugallhatta neki, hogy érdemes lesz megfelelőbb helyet mutatnia, mert a borravaló biztosan nem fog elmaradni.
– A kerthelyiség talán csendesebb! – javasolta.
Elindult előttünk és a hátsó teraszra vezetett bennünket ahol kellemes vadregényes környezetben találtuk magunkat. Dézsákban elhelyezett pálmák, egzotikus virágok, színes lampionokkal megoldott hangulatvilágítás, félkörben elhelyezkedő egymástól bambuszparavánnal elválasztott bokszok. Az egyik szélső asztal volt szabad. Jobban szerettem volna egy központibb fekvésű helyet ahonnan könnyebb rendelni nem kell annyira kukkolni a csellengő pincérek után. Na, de ez is megfelelt! Halk zene, kiszűrődő tűrhető zsivaj, körben csupa szerelmes párocska.
Helyünket elfoglalva vendéglátónk néhány perc múlva ismét megjelent és felvette a rendelést.
– Kétszer négy cent Hennessy, egy üveg száraz vörösbor két pohárral, egy üveg bubis víz! – adtam le a rendelést.
– Udvarias, profi kis srác. – jegyezte meg párom.
Valóban így volt. Minden mozdulata, gesztusa, hanglejtése elárulta, hogy tanulta a szakmát, nem csak az utcáról rángatták be mint olcsó munkaerőt. 170 cm körüli magasságú sportos, arányos alkatú, borotvált arcú fiú volt. Hamar érkezett a rendelés. Szerelmesen, mélyen egymás szemébe nézve kortyolgattuk a
k
alf
on
alf
ya
alf
ko
alf
t
és a
b
alf
or
alf
t
nejemmel. Az étel kiválasztása hosszadalmasabb volt a gazdag
k
alf
ín
alf
ál
alf
at
miatt, végül is a séf ajánlata mellett döntöttünk. Lecsúszott még két-két rövid ital és egy újabb üveg bor is felbontásra került. Pincérünk sokat forgolódott körülöttünk nem kellett keresgélni ha elfogyott valami. A vacsora finom volt, kiadós, de mégsem túl sok, nem nehezedtünk el tőle. Párommal szemben ültünk egymással, én háttal a kijárat felé. Egymás kezét fogva vidáman beszélgettünk munkahelyi dolgainkról, az aktuálpolitikáról, életünkről. Simogatta, szorongatta, csókolgatta kezeimet, szerelmes kiscicaként dorombolt. Hálás volt boldog életünkért, ahogy én is neki. Mindenünk megvolt ami egy jó középosztálybeli családnak meglehet. Nagy ház a kertvárosban, full-os berendezés, jó kocsik, egészséges, szép gyerekek, jól fizető stabil munkahelyek.
– Jól mennek a dolgaink. Mostanra teljesen egyenesbe kerültünk, tartozásunk nincs. – mondtam.
– Nem volt ez mindig így. Emlékszem tíz éve életünk első komoly hitelét ami az induláshoz kellett, a felvételt követően milyen hamar letörlesztettük? Hála istennek azóta sem kellett még hasonlóba sem beleugrani! Nem is igen akarnék bár nem rossz emlékek, de nem vállalnám be még egyszer. Végzettségünk, jelenlegi munkánk stabil egzisztenciát biztosítanak. – fejtegette drágaságom.
Óriási szerelemmel tekintettem rá, ahogy ő is rám. Mindig is a tenyeremen hordoztam és ő sem tagadott meg tőlem semmit. Minden kívánságomat teljesítette a háztartásban, az ágyban, anyaként és munkatársként. Nagyon klassz és gazdag szexuális életünk volt eddig is és bízunk benne, hogy így lesz ezután is. Kezdetben neveltetése miatt kissé prűd volt, de együtt hamarosan kibontakoztunk, mellettem tanulta meg átélni az orgazmust, az orális és anális szexet. Felszabadultak, bátrak voltunk egymás mellett, kalandra éhesek, újdonságok felé nyitottak.
– Hogy is kezdődött? Egy jó kis szexel a nappaliban. – kezdte a visszaemlékezést. – Erre emlékszel? – kérdezte és az asztal alá nyúlva tányérom mellé helyezett egy kis hófehér csipkedarabot.
– Ez mi? – kérdeztem felemelve a kelmét. Egy piciny tangabugyi volt. Megismertem, hiszen már többször láttam feleségem kerek fenekén.
– Ezt most vetted le?
– Nem hiszel nekem? – kérdezte és felállva mintegy megigazítandó ruházatát az éttermi boksz rejtekében felemelte miniszoknyáját és láttatni engedve szeméremdombját, frissen borotvált ajkait, felettük vékony csíkban meghagyott sötétbarna szőrzetét.
Gyönyörű látvány volt. Szájtátva szemléltem annak ellenére, hogy korábban már ezerszer láttam, fogtam, kényeztettem. Pár pillanat elmerengés után hirtelen leült ugyanis vendéglátón érkezett az asztalon való rendrakás miatt. Barátunk serényen, figyelmesen dolgozott, érdeklődött az étel minősége, elégedettségünk után. Szaporán összepakolta a tányérokat, a szalvétákat rájuk dobálta, köztük az annak vélt fehér csipkét is. Újabb ital rendelését ajánlotta melyet megdöbbenésemben azonnal elfogadtam. Sietve távozott.
– Hoppá! – mondta feleségem. – Most már meg sem állíthatjuk az elkezdett kis játékunkat! Mostanában nem éreztem ilyen szabadnak puncimat, régen simogatta langyos szellő. Érdekes lesz a hazaút is, remélem nem hűl le túlságosan a levegő, mert akkor kezelésbe kell venned...! Fázni nem szeretek!

VISSZAEMLÉKEZÉS A BONYODALOMRA – Bоспоминание на осложнение
– Mit is kezdtél el mondani? – kérdeztem.
– Akkoriban az egyetemről kikerülve a szüleinktől kapott kis lakásban laktunk és állandó pénzhiányban szenvedtünk. Otthonos kis kuckónk volt, nagyon szerettük, büszkén fogadtunk vendégeket különösen Antont akinek kulcsa is volt, hogy távollétünkben aktuális barátnőjét legyen hol elcsábítani.
Anton
g
alf
ye
alf
rm
alf
ek
alf
kori
barátunk, osztálytársunk volt. Hárman jóban-rosszban együtt voltunk, sokat lógtunk, buliztunk. Anton a főiskola előtt munkával kezdte az életét, így több pénze volt mint nekünk nem beszélve arról, hogy ügyes, seftes srác volt, gyakran összejött egy-egy kis mellékes is számára aminek elköltésében mi mindig szívesen segítettünk. Fiatalon, forró fejjel rengeteg pénzt elvertünk.
– Azon a napon fürdés után éppen anyaszült meztelenül térdeltem előtted – miközben te a TV-t nézted – és szopcsikáltalak. Tudtam, hogy nem sokáig tudod figyelmedet más felé fordítani, nyelvjátékom el fog csábítani. Kiadós szeretkezést reméltem kezdeményezésemtől. – emlékezett vissza kedvesem. A zenecsatornán sugárzott videoklip kellőképpen hangos volt ahhoz, hogy észre sem vettük amint Anton bejött a lakásba és az ajtóból figyelte bólogatásomat, amit fejemre helyezett kezed biztatott.
– Beszállhatok? – kérdezte viccesen.
– Ijedtemben úgy felugrottam mint akit az áram ütött meg. Pár pillanatig meztelen testem eltakarására sem gondoltam csak álltam vörös arccal és bámultam divatosan öltözött barátunkat, majd gyorsan melléd kuporodtam a kanapéra egy díszpárnával próbálva eltakarni mindent magamon. Anton cseppet sem zavartatta magát – igaz, hogy korábban már strandolások, nudizások kapcsán látott ruhátlanul, de szex közben még nem.
– Na kedves barátaim! Remek üzletet sikerült kötnöm a melóhelyen és leesett egy jelentősebb összeg. Ezt elbulizni sem lesz könnyű. A házvásárlásotokhoz is tudok most már nektek adni. Persze uzsorára! Ez a legjobb befektetés mivel a többit úgyis hamar elverjük! Mennyi is hiányzik még? – büszkélkedett vigyorogva.
– Hét milla. – válaszoltam.
– Rendicsek! Itt van! – zsebébe nyúlva a tévé elé dobott néhány köteg pénzt.
– Hogy gondolod? Mennyi időre adod..., mennyit kérsz rá..., milyen szerződést írjunk?
– Semmit! Barátok vagyunk, használjátok terveitek szerint. Ha lesz tehetségetek visszaadjátok. Papír sem kell! Elég a szavatok! – közölte
d
alf
ia
alf
da
alf
li
alf
ttasan
Anton.
– Értetlenül, döbbenten néztünk rá bár tudtuk, hogy hasonló helyzetben mi is így tettünk volna. Szürreális látvány lehetett, amint két srác ül a kanapén, az egyik felöltözve a másik ruhátlanul ölében egy párna takarja férfiasságát, a csaj közöttük törökülésben kuporog részben mögéd bújva párnával takarózva, ami vagy a melleit vagy a punciját takarja, de egyszerre mindkettőt nem. Meghatottan, fátyolos szemekkel néztünk egymásra.
– Hogy köszönjük meg? – kérdezted.
– Folytassátok! – mondta.
– Éreztem, hogy valamit tennem kell, hát puszit nyomtam mindkét arcára. – a párna persze leesett.
– Na gyerünk, gyerünk! – biztatott mosolyogva.
– Hajamat lágyan megmarkolva ágyékod felé nyomott miközben a párnát lerántotta rólad. Éreztem férfiasságod illatát, láttam gyorsan fokozódó merevedésed. Mélyen bekaptam a teljes szerszámot és nyelvemmel játszadozni kezdtem vele. Pillanatok alatt kitöltötte számat, így visszább kellett húzódnom és indítottam a szokásos bólogatást melyet te annyira szeretsz. A jobb hozzáférhetőség miatt szégyenemet félretéve ismét eléd térdeltem, a leesett párnát kényelmem miatt magam alá húztam. Melleim feszesen csüngtek lefele ütemesen himbálózva, bimbóim az izgalomtól olyan kemények voltak szinte fájtak, puncimból folyni éreztem nedveimet. Gyorsítottam a tempón arra gondolva, ha hamar végzünk Anton elégedett lesz a látvánnyal és kellemetlen szituációnk hamarabb véget ér. De nem így történt...!
– Nem bizony. Elfoglaltságod miatt nem láttad ami a hátad mögött történt. Mi Antonnal – aki nagyon elégedetten figyelte a műsort – összenéztünk, mintha engedély kért volna közeledéséhez. Pillanatig gondolkoztam, de abban a felizgatott állapotban nem tehettem mást csak bólintani tudtam. Ő ezt felhatalmazásnak vette és mögéd guggolt.
– Éreztem a simogatást a hátamon ami nagyon jól esett, azonban amint a lefelé haladó kezek fenekemet, ánuszomat és puncimat kezdték babrálgatni megértettem, hogy ezek nem a te kezeid hiszen oda nem érhettél el. A számban lüktető farkinca érzése, a fejemet finoman mozgásra
k
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
rítő
kezek, erogén zónáim simogatása és ez az egész szokatlan nyitottság annyira tűzbe hozott, ellenállásra nem gondoltam. Amikor egy, majd két idegen ujj óvatosan vaginámba csúszott összerándultam, ennek ellenére a simogatás folytatódott, csiklómra koncentrált és G pontom környékét is izgatta. Ekkor döntöttem el végleg, hogy lesz ami lesz ma este mindenben benne vagyok!
– Igen, éreztem rajtad. Olyan élvezettel és mélyen szoptál mint még soha. Anton arcán is kivehető volt a kéjes vágy amint mohón lefetyelni kezdte puncidat. Hátad mögé tekintve annyit láttam, hogy két kerek farpofád közé fúrja fejét, csak a homloka látszik ki és cuppogva lefetyel.
– Miközben a puncimat nyalta az orrát úgy belefúrta a fenekembe szinte becsúszott. Te jól tudod, hogy csiklón keresztül tudok elsősorban elélvezni, ám Anton nem sokat foglalkozott simára borotvát szeméremdombommal és érzékeny peckemmel, pedig az ekkor már annyira duzzadt és érzékeny volt, nem sok fáradtságába került volna az este első orgazmusa. Gyorsan áttért ánuszom nyalogatására ami ugyan meglepő volt számomra, de nem volt rossz. Lágyan, lassan kezdte, később bevadult. Az a baljós sejtelmem támadt, hogy aznap este seggbe is leszek dugva!
– Szép látványban volt részem! Már majdnem elsültem gyönyörű testedtől, makkom kényeztetésétől, ezért fektettelek a kanapéra és kezdtelek el kefélni vállamra véve lábaidat. Anton közben ledobálva ruháit a fejedhez lépett és orrod alá dugta félig kemény szerszámát.
– Nem csak oda dugta, egyenesen betömködte számba. Kisebb és puhább volt mint a tied és nehezebben is merevedett meg, pláne úgy, hogy olyan tempóban döngettél majd lerepültek melleim, amit barátunk markolászott és csapkodott is. Annyira fel voltam izgatva, nem is reagáltam a fájdalomra, igaz nem is volt nagyon erős. Az okozott komolyabb logisztikát számomra, hogy ilyen mozgáskavalkád közepette kielégítő szopási élményt nyújthassak neki is, mert azt bizony akartam! Szerencsére a kezdeti lendületeteken nemsokára túl lettetek, lassítottál és ő is kevésbé dugta a számat. Ez jó volt, mert a nők többsége szeret ugyan szopni, de a kemény szopatást nem sokan tűrik, én meg kifejezetten utálom. Felkeltem és az ágyra feküdtem szélesre tárva combjaimat. Téged combjaim közé húztalak és fejed puncimhoz szorítottam. Antont odaintettem és félig könyökölve a mellettem térdelő barátunk farkát kezdtem ismét érzékien kényeztetni.
– Puncid illatos, nedves és teljesen kopasz volt. Érdekes illat és ízkavalkád kavargott benne, nagyon élveztem nyalását, csiklód szinte szúrta nyelvemet. Oldalát nyalogattam, közben mutató ujjammal hüvelyfalad cirógattam, aminek hatására egy percig tartó megfeszülés és rángatózás jelezte, hogy orgazmusod volt.
– Igen! Anton férfias illata, a számban lüktető fasza és amit te ott lent műveltél tökéletesre sikerült!
– Úgy kapaszkodtál a srác farkában majdnem letépted orgazmus közben.
– Éreztem... Kárpótlásul amint túl voltam a kéj hullámain elé faroltam és farkát lucskos vaginámba vezettem. Nem teketóriázott egyből elkezdett baszni, kezemmel a lepedőbe kellett kapaszkodnom, még a lábujjaimmal is ki kellett támasszam magam.
– Ilyet csak filmekben láttam korábban. Úgy hágott mint egy felizgult
k
alf
an
alf
ku
alf
ty
alf
a
. Na ekkor ugráltak igazán melleid! Féltve az ikreket eléd ültem és fogtam őket, hogy kevesebb terhelést kapjanak. De az én kis szukám gondolt rám és fejét ölembe hajtva ügyesen folytatta szopásomat.
– Profi kurvátok akartam lenni, koncentrálva mindenre azt akartam, hogy nagyot élvezzetek mindketten! Testem ringatózására, a hüvelyfalamat, méhemet ostromló péniszre figyeltem, de nem akartam elhanyagolni kis kedvencemet sem. Anton kemény volt! Olyanokat csapott fenekemre olykor még a hanghatástól is megijedtem. Összességében nagyon intenzív volt az élmény, minden pozitívan jött le. Farkad illatát, ízét élveztem, mikor hangos nyögések közepette Anton belém élvezett, utána farkát még percekig lassan mozgatta bennem, ennek persze nem örültem, mivel gyerekvállalás előtt álltunk. Kifáradva hanyat vágódott és hajamnál fogva ágyékához húzva péniszét orromhoz dörzsölte, majd újra számba gyömöszölte amit kénytelen voltam tisztára nyalni. Éreztem spermája édeskés ízét, saját nedveimet és talán a te ízeidet is. Ez megnyugtatott...
– Már amikor élvezett a srác majdnem a torkodba lőttem, de hamarabb befejezte mint gondoltam így leállt az ingerlésem. Halvány féltékenység volt bennem, de azzal nyugtattam magam, hogy az orgazmushoz én juttattalak és izgalmi állapotom is elterelte figyelmemet erről a frusztrációmról. Nem akartam lemaradni az élvezetről, hamar mögéd pattantam és bevágtam faszomat kitágult lyukadba. Nem mindennapi élmény volt. Szinte tüzelt az este folyamán eddig átélt tortúráktól, nagyon nedves volt, forró és tele volt spermával ami még síkosabbá tette. Minden lökésnél éreztem, hogy újabb és újabb adag folyadék buggyant ki belőle.
– Ez a spéci síkosító annyira lággyá és érzékivé tette dugattyúzásodat az ismételt orgazmushoz pillanatok alatt közel kerültem. Nem is foglalkoztam az idegen fasszal, csak feküdtem a srác ölében markoltam az ernyedt rudat és rád figyeltem.
– Gyorsítottam a tempón miközben gyönyörködtem alakodban, kerek popsidban, selymes bőrödben, rövid csapzott frizurádban, kis kezedben – mellyel egy idegen pöcsét fogtad – és leírhatatlan örömet nyújtó nyögdécselésedben. Hamarosan beléd élveztem. Úgy éreztem még sosem ürítettem ennyit. Sarkamra rogyva figyeltem ahogy rózsaszín puncidból a bőséges fehér spermafolyam csordogál ki, végiggördül a kisajkak között, elborítja az egész vulvát és lecsöppen a hegyes kis csiklón. Nem bírtam megállni, hogy ne kezdjem el simogatni az alkalmi síkosító felhasználásával. Percekig pihegtünk így hárman egymás mellett miközben tovább játszadoztam forró lyukaddal.
– Na ez nem semmi volt skacok! – mondta Anton. – Tudjátok nem ezért adtam a pénz, de régen vágytam már erre. Magamtól sosem kezdtem volna ki legjobb barátom nőjével, de mindig is reméltem, hogy egyszer jelenlétedben megkaphatom és partiba vághatjuk. Köszi! Mikor veszitek a kérót?
– Ki van választva, kereshetjük az ügyvédet.
– Oké! Most már igyunk valamit!
– Kimentem a konyhába három
k
alf
ok
alf
alf
lt
keverni, téged ott hagytalak meztelenül a szobában. Tíz perc múlva mikor visszatértem tálcán a poharakkal megdöbbenve láttam, ismét össze voltatok gabalyodva. Nem esett túl jól a dolog, de az élő pornó látványa és kedves mosolygós invitálásod megenyhítette a szívemet, átvette a féltékenység helyét lelkemben az újabb szexuális izgalom. Hogyan fajultak ide a dolgok?
– Amikor kimentél a konyhába hajamnál fogva magához húzott a srác – ez volt a mániája – és ernyedt faszát megint a számba tömte. Még a megelőző események hatása alatt voltam, izgalmi állapotom sem csillapodott még teljesen le és a szokatlan
e
alf
alf
sz
alf
ak
újból pezsdítőleg hatott rám. Még az sem volt tiszta előttem, hogy ez a tartozás törlesztéséhez tartozik-e, így nem mertem ellenállni. Fejemet erősen alhasához szorította, löttyedt farka teljesen egészében a számban volt heréi is ajkaim között mocorogtak. Határozott mozgásba kezdett, közben jobb kezével fenekemet simogatta nedves ujjaival óvatosan ánuszom dörzsölgette, egyik ujját finoman be is vezette. Altesti izgalmam újra fokozódott, így teljesen ellazulva tűrtem ujjai ostromát. Időközben farka megdagadt, kitöltve számat egészen mélyen a torkomban éreztem kis makkját. Próbáltam visszább húzódni róla, de bal keze tarkómra tapadva ezt igyekezett megakadályozni. Az
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
osság
és annak tudata, hogy bármikor beléphetsz idegessé tett. Első gondolatom az volt, hogy gyorsan leszopom mielőtt visszatérsz nehogy probléma alakuljon ki. Lassan bólogatva mélyen tokomba engedtem a hímtagot, közben nyelvemmel heréi tövét nyalogattam. Ez tetszett neki! Engedett a szorításból hagy végezzem ingerlését szándékaim szerint. Anton bár izgalmát nem tudta leplezni – hiszen makkja nagyra duzzadt, farkán az erek kidagadtak, heréi összehúzódtak – ő mégis minden praktikám ellenére fenekem tágítgatásával volt elfoglalva. Beláttam a gyors leszopás nem fog működni. Figyelmem a farok szopása és fenekem ingerlése között cikázott. Meglepetésemre nagyon ügyesen csinálta dolgát, ujjai mindig nedvesek voltak, kellemesen masszírozták záróizmomat. Feszítő érzésekből arra következtettem, hogy már két ujja csúszkál fenekemben. Nem akartam, hogy így láss, az aktus végére szerettem volna gyorsan érni, ezért kibontakoztam szorításából és az ülő férfi szerszámára tolatva hüvelyembe vezettem. Talpam combjaira téve kezemmel hátam mögött a mellkasán támaszkodva mozogni kezdtem. Pillanatok múlva átvette a diktálást, nekem csak tartanom kellett magam. Úgy pumpált mint egy gőzgép, farka rendre G pontomon szánkázott végig, az utolsó lökések olyan mélyek voltak, makkja méhszájamat döfködte ami miatt orgazmus rázta meg testemet, combjaimat összeszorítottam, hüvelyem görcsbe rándult megakadályozva a további ingerlést. A sperma melegsége öntött el ismét belülről. Kisvártatva felocsúdva pillantottalak meg téged az ajtóban. Szám teljesen ki volt száradva, csak annyit tudtam kinyögni, hogy gyere gyorsan...!
– Belépve kezemben a tálcával látom olyan hevesen baszott a srác, melleid egymással versenyezve ugráltak mintha egy láthatatlan kéz őrülten ráncigálta volna őket. Egy két pillanat múlva a csávó hörgött, te ajkaidat harapva mélyen ölébe roskadva remegtél. Hülyén éreztem magam egyszál faszban tálcával a kezemben miközben kúrják kedvesemet, de pillantásod, hívó szavad és az élő pornóelőadás hatására farkam újra megtelt vérrel.
– Láttam! Anton továbbra is ölében tartva lábaimat szétfeszítve égnek emelte azokat és rád kiáltott: „Adjad neki te is haver...! ”
– Kitárulkozott kedves kis kopasz punci fogadott. Faszom egyetlen lökéssel tövig nyomtam bele. A srác alul, te rajta, én rajtad és minden erőmmel döngettem selymes, meleg pinádat. Nagyon izgató érzés volt!
– Miközben keféltél Anton a fülembe súgta, hogy most ugyan nem sikerült, de legközelebb elkapja a seggemet is! Meglepetésemben csak annyit tudtam kinyögni, hogy – jóó!
– Én ebből nem hallottam semmit. Közeledve az orgazmushoz kirántottam farkamat hüvelyedből és az a perverz ötletem támadt, hogy bosszúból önálló akciótokra összespriccelem arcotokat, ami három bőséges lökettel sikerült is.
– Jó terv volt, de nem volt tökéletes, mert ugyan az én arcom, homlokom és hajam rendesen kapott, de ő észrevehette tervedet, fejem mögött hajamba fúrta arcát, így megmenekült a számomra kellemes számára vélhetőleg kellemetlen meglepetéstől.
– Jó kis este volt! Még sokáig meztelenül simogattuk egymást, iszogattuk a
k
alf
ok
alf
alf
lo
alf
kat
és lakásterveinkről beszélgettünk.
– Ja! Láttam kezed el sem engedte lankadt farkunkat.
– Szerettem markolászni kis "szolgáimat". Darab idő múlva Anton lassan felöltözött, csókot nyomott a számra amiben még mindig érezhető volt a lenyelt és le nem nyelt sperma illata és íze, neked pacsit adott és vidáman távozott.
– Az egész éjszakát átbeszélgettük. Az ezideáig még soha át nem élt hihetetlen szexuális kaland és a vásárlandó ház volt az izgalmas téma. Késő reggel ébredtünk fel egymás karjaiban szerelmesen, ruhátlanul. Ez szokatlan volt, bár bugyit nem mindig viselsz, de hálóing nélkül nem szoktál aludni.

A vacsorával végeztünk. Kellemesen jóllakva kissé becsípve üldögéltünk egymással szemben az asztal felett egymás kezét fogva. Pincérünk sokat szorgoskodott desszertet, kávét, újabb italokat hozott. A zenekar régi slágereket játszott ami szívünket megdobogtatva további nosztalgiázásra késztetett bennünket. Az asztal alatt is megindult egy kis játék. Cipőt levéve egy piciny kis lábacska furakodott combjaim közé és nadrágom dudorát kezdte finoman masszírozni. – Vedd elő! – utasított nejem. Körbenézve ellenőriztem, hogy kíváncsi szemek nem látják-e játékunkat, sliccemet lehúztam és akkor már ágaskodó szerszámomat kifejtettem. Az ügyes selymes kis talpacskák lágyan taposgatták, simogatták szerszámomat. Letekintve bájos látvány volt a kis lábikó öt tűzpiros körmöcskével amint egy duzzadt lila makkot a hasamat borító fehér inghez préselték. A vendégek jöttek-mentek, pincérek sürögtek-forogtak, nagyüzem volt az étteremben. A zavaró körülmények ellenére az abrosz alatt a lábak ingerlése csúcsra tudott volna juttatni, de egyéb izgalmak reményében visszafogtam magam. Tovább folytattuk a beszélgetést ami már nagyon hiányzott, mivel régen elevenítettük fel ezeket az eseményeket. Jólesik az ilyenfajta múltbeli történéseket kibeszélni, ha marad is valakiben a cselekmény kapcsán valami kis tüske az orvosolható az efajta pszichoterápiával. Szükség is van rá, mert fiatalabb korunk szexuális kalandjai – bár mindig közösek voltak, de időnként más személyek jelenlétében történtek – mind a szerelmet, mind a házasságot próbára tehették volna. Kiálltuk az idő próbáját, elmúltak a 20-as éveink és mi még most is kamaszkorunk szerelmével tekintünk egymásra, tökéletes az összhang köztünk és feltétlen a bizalom. Mindketten ismerjük saját és társunk erényeit, gyengeségeit, tiszteletben tartjuk határait. Én mindig szem előtt tartottam nejem igényeit legyen az anyagi, szexuális jellegű vagy egyéb női, családanyai vagy bármi más. Próbáltam a lehető legtöbb alkalommal izgalommal feltölteni kapcsolatunkat, szex során minél gyakrabban orgazmushoz juttatni. Ő is önzetlenül állt hozzám. Minden igényemet kielégítette legyen az testi vagy lelki. Gyakran ismétlődött vicces mondat volt nálunk, melyet egy vígjátékban hallottunk, amiben a főszereplő kérdezi partnerét: "Feszültnek látlak, leszopjalak? ", és nálunk ez gyakran így is történt...
A lakásra kapott kölcsön persze nem volt ingyen, tudniillik később ez mégis behajtásra került. Szoktam is mondani: "Semmi nincs ingyen, ugyanis az ingyen a legdrágább. " A kölcsön törlesztése érdekes történet volt, melyet már többször kibeszéltünk és utólag is jó érzésekkel emlékezünk vissza rá. Az események felelevenítése közben mindkettőnkben különös izgalom szokott úrrá lenni amit le is szoktunk vezetni egy kis szexel. Erre volt felhívás nejem részéről a bugyi levétele és fedetlen puncijának nyilvános megmutatás. Éreztem, hogy ez az este még további izgalmakat tartogat számunkra, amely érzésemben megerősített az asztalterítő leple alatt folyó játék is. Párom vidáman csevegett pincérünkkel, érdeklődött munkájáról, a hely forgalmáról, munka utáni programjáról, végül
p
alf
ez
alf
sg
alf
őt
rendelt. Mosolygott, fecsegett, sminkje tökéletes volt, dekoltázsa elragadó. Ekkor láttam csak mintha most kicsit másabb lett volna mint amikor megjöttünk. Tüzetesebben nézve mellkasát feltűnt, hogy nincs rajta csipkés melltartója. Bimbója tisztán kirajzolódott hófehér blúzán át, ami köldökig ki volt gombolva. Ezért nem tudta hát pincérünk sem levenni róla szemeit, felülről nézve tökéletes belátása lehetett bal mellére. Amint vendéglátónk a rendelés ügyében távozott nejem lenyúlt az asztal alá, előhúzta melltartóját és kaján mosollyal felém dobta azt – akkor vehette le amikor a mosdóban volt – . Szeretem az ilyen játékokat! Izgatottságtól száraz torokkal, vörös fejjel, álló fasszal bámultam feleségemet akin már csak két ruhadarab volt egy zsúfolt nyilvános helyen este kilenc órakor: egy rövid szoknya és egyetlen gombbal összefogott áttetsző blúz.

A TÖRLESZTÉS – Взнос
– Te hogy emlékszel a folytatásra Anton ügyével kapcsolatban?
– Neked jobban kellene tudnod, veled szervezkedett engem már csak tájékoztattatok, hogy valami bulit szervez amire nekünk is el kellene menni.
– Igaz is... Felhívott, hogy lesz egy komoly parti ahova jön a főnöke és munkatársai a fővárosból. Nagyon meg kellene őket vendégelni, mert egy kis botlás miatt nem csak kirúgás fenyegeti, de lehet belőle valami büntető ügy is, szóval kicsit gáz a helyzet..., nem tudja hogyan kellene kimászni belőle..., valamit ki kellene közösen találni! – Jó majd megbeszéljük! – mondtam. – Már ma este jönnek! – zárta rövidre a további agyalgatást. Ez volt délután négykor. Segítség kell neki, kell egy jó dumás haver és egy háziasszony aki tud
k
alf
ín
alf
ál
alf
ga
alf
tni
, vendégül látni embereket, ezek lennénk mi. Húhh...! Nem szólsz egy kicsit későn? – kérdeztem. – Haver jönnötök kell, mert nagy szarban vagyok! Nyolcra jönnek, ti gyertek hamarabb, hogy megdumálhassuk a részleteket! – mondta. Meséltem neked, hogy mi a szitu! Mivel nem tudtuk milyen káderek, mennyi idősek, lazák vagy feszesek, csak férfiak vagy lesznek nők is, úgy döntöttünk legjobb ha kicsípjük magunkat az elegancia minden szituációra jó megoldás.
– Persze, emlékszem már! Vázoltad a helyzetet és az idő sürgetése miatt készülődni kezdtünk. Fürdés közben gondolva minden eshetőségre puncimat, fenekemet és minden szükséges testtájamat teljesen simára szőrtelenítettem. Fülembe csengett Anton szava, melyet korábban súgott a fenekemmel kapcsolatban. Izgatott a kérdés, néhány alkalommal már fantáziáltam szex közben a dupla behatolásról. Análisan korábban általad már használatban voltam, ami nem volt rossz, de nem volt a kedvencem sem, Most azonban vágytam rá és reméltem, hogy az esetleges buli során Anton ígéretét beváltsa, így alapos öblítéssel erre is felkészültem. Testápoló, parfüm, haj rendbetétele, csuri és öltözés. A héten fodrászomnál már a szokásos szőkítés megtörtént. Gardróbom előtt álldogálva először a bugyi választásra került a sor. Többet felpróbáltam: brazil, francia, csipke, de végül mégis egy fekete piciny tanga mellett döntöttem. Ennek spagetti pántja volt és elől is csak alig takart, szeméremdombom csaknem fedetlen maradt, ráadásul olyan szűk volt, hogy a vékony selyem nagyajkaimat teljesen kirajzolta a férfiak által emlegetett tevepatát megidézve. Melltartó? A választott dirndle stílusó fehér blúz nem igényelte, szabása és feszes mellem megfelelő domborulatokat és dekoltázst biztosítottak. Kissé átlátszó volt így, de nem túl zavaró, erős fényben azért pontosan látszott halvány barnás bimbóm. Nem túl kihívó – vélekedtem, hiszen reflektorfényre nem kellett számítanom. Nadrág vagy szoknya? A blúz egy combközépig érő olajzöld szoknyát kívánt maga alá elől kis hímzett kötény mintával. Harisnya vagy combfix? Felpróbáltam mindkettőt, de mégis úgy döntöttem, hogy zöld nyitott orrú magassarkú szandálomból előbújó lábujjaim bíbor színűre festett körme harisnya nélkül látványosabb lesz. Kiegészítők? Szoros zöld nyakpánt kis swarovszki díszekkel jónak tűnt, mellé arany karlánc és bokalánc kis függővel. Rendben! Elégedetten nézegettem magam a tükörben. Na ez biztos tetszeni fog akármilyen korosztálynak: szexi, mégsem tolakodó. Vörös rúzs, körömlakk. Na most már oké! Hosszú pántos táska benne a szokásos női holmikkal, melyek mellé gondolva még mindig Anton fenyegetésére egy tubus szilikonos síkosítót és néhány kondomot is betettem. Tovább nézegettem magam a tükörben és nem hagyott nyugodni a gondolat, amit Anton a fülembe súgott. Izgatott! Elégedetten léptem ki eléd, csettintésedből ítélve tudtam, hogy tetszik a látvány.
– Így is volt. Nem akartam összerondítani tökéletes munkádat, így vágyaimon úrrá léve nem tepertelek le és nem keféltem meg minden lyukadat azonnal. Addigra már én is felöltöztem, sportos öltönyt, fehér inget, hozzáillő nyakkendőt vettem fel.
– Forró csókkal jutalmaztuk egymást. Taxit hívtunk és elindultunk Antonhoz.
– Megérkezve egy izgatott, le-felrohangáló fickó fogadott bennünket. Teljes pánikban volt az összeomlás szélén, azt sem tudta mit akar.
– Srácok, nagyon kösz, hogy eljöttetek, meg kell mentsetek! Jön ez a csomó szarházi a központból és lehet, hogy kibasznak a cégtől, sőt börtönt is kaphatok. El kellene őket valahogy varázsolni! Foglaltam egy termet az egyik szállodában, ahol megetetem..., megitatom őket..., hívtam néhány hostess lányt..., egész éjszakára kifizettem őket..., mindenre hajlandóak..., remélem sikerül az oldalamra állítani a revizorokat..., különben jöhettek látogatni a kóterba! – hebegte.
– Nyugi már! – mondta nejem. Előttünk az egész este. Levesszük őket a lábukról,
b
alf
er
alf
úg
alf
na
alf
k
mint a csacsi, csinálunk néhány kompromitáló fotót és kezedben lesznek a főnökeid.
– Bárcsak így lenne...! Dobjatok be mindent...! Az életem függ rajta...!
– Mi van az ígéreteddel, amit nekem tettél? – kérdezte párom.
– Hagyjál mááár, nem tudok másra sem gondolni hetek óta csak erre a vizsgálatra! Csajom is itt hagyott, azt hiszi impotens vagyok. – panaszkodott Anton.
– Na, mi a menetrend?
– Induljunk az étterembe!
– Az étterem szépen fel volt díszítve, megterítve 20 személyre a négytagú zenekar már halk zenét játszott a sarokban, két nagyon dekoratív hostess lány erősen kurvás öltözetben az asztal végén
ü
alf
cs
alf
ör
alf
alf
tt
és
p
alf
ez
alf
sg
alf
őt
szürcsölt, három pincér tökéletesítgette a terítést. Jól nézett ki a hely. Megismerkedtünk a fiatal csinos csajokkal, puszit kapott mindenki és laza csevejbe kezdve vártuk a vendégeket. A lányok fiatalok voltak alig szoknyában, hosszú combokkal, magassarkúban, feszes átlátszó blúzokban, melltartóval fedett keblekkel. Egyik hosszú fekete hajú, a másik barna. Mindkettő a húszas éveiben lehetett, vidámak, fesztelenek voltak, tudták mi lesz a dolguk és mi várhat rájuk. A fekete volt talán az idősebb, ő irányított, vele egyezkedett Anton.
– Ezek profik, mindent tudnak, amit a szakmában tudni kell, de nem tudom, hogy elég intelligensek-e? Ezért kell nektek mindenen rajta tartanotok a szemeteket! Nem szabad, hogy bármit is túlzásba vigyenek, legyetek résen!
– Hamarosan megjött a "felügyelő bizottság" aki Anton ügyét vizsgálta. Egy középkorú magas ősz úriember hibátlan elegáns öltönyben, öt fiatalabb 30-as éveiben lévő pali, egy csinos szürke kosztümös hasonló korú hölgy és négy izmosabb sofőr gyerek, akik inkább szolidan a háttérbe húzódtak. Ismerkedés, barátkozás, beszélgetés, majd asztalhoz ültünk. Az asztalfőn az ősz csávó mellette Anton, szemben én, mellettem a nejem, vele szemben a könyvelő nőci, majd a bizottsági tagok, az asztal végén a sofőrök és a hostess lányok. Következett a szokásos aperitif, pohárköszöntő, előétel, leves, főétel és desszert. A pohárköszöntő során a "főnök" sejtelmesen beszélt jövetelük céljáról és a cég jövőjéről. Elmondta, hogy bízik benne nem igazolódik be a gyanújuk és nem kerül feltárásra semmi súlyos szabálytalanság, mert akkor ennek a pompás vendéglátásnak keserű utóíze lesz. A kaja nagyon finom volt, amit követően 15-20 perces szabad beszélgetést folytatott mindenki a körülötte ülőkkel. Mi hallgattuk a "boss" gazdaságpolitikai agymenését, aki utóbb érdeklődve figyelte az én világnézetemet és érvelésemet. Anton barátunk úgy ült ott, mint aki "odatett", meg sem nyikkant. A főnök beszéd közben többször alaposan végigmért téged, szeme mindannyiszor megakadt diszkréten áttetsző blúzodon, mely finom vászon anyaga pompásan kirajzolta az eltakarni szándékozott csodálatos domborulatokat. Rád is hatással lehetett a szituáció hiszen bimbóid gyakran megkeményedtek és még plasztikusabban adták közhírré melleid sziluettét.

ELSŐ FELVONÁS – Первый акт
– Igen, éreztem a tekintetét, de nem volt tolakodó, igyekezett lopva tenni.
– Darab idő múlva felállt és mondta:
– Elnézést kérek, ki kell mennem a mosdóba! Gyere Anton, mutasd merre van!
– Anton hamarosan visszatért és leült mellénk.
– Skacok nagy szarban vagyunk! Azt mondja ez a szemétláda, hogy evett-ivott, minden rendben volt, most kell egy csaj aki szájjal lerendezi mielőtt elkezdik a vizsgálatot. Le akar lazulni, nem akarja a szexi hölgytársaság miatt kényelmetlenül érezni magát. – mondta.
– Oké, akkor nincs probléma, itt vannak a csajok, ezért jöttek! Nyert ügyed van.
– A szart! Azt mondja ez a perverz disznó, hogy nem kellenek a műnők, zsírozzam le a "kis szőkével"! Mondtam neki, hogy ő nem olyan, hanem veled van, de nem enged belőle. Vigyelek téged is ha kell, ő majd megbeszéli veled, szeret a hozzá hasonló komoly emberekkel tárgyalni.
– Nem gondolod, hogy ebben benne vagyunk...?! Ha nem lennél ilyen régi barát és nem lennénk így lekötelezve neked orrba basználak téged is meg őt is!
– Ne csináljátok ezt velem! Nem hiszem, hogy sokáig tart! Nádjának semmi baja nem lesz! Öt perc alatt lerendezi az egész ügyet és mehetünk dolgunkra. Ott leszünk mind a ketten nem tehet kárt benne..., kiköpi..., fogat mos és megyünk a picsába haza egy jót bulizunk! Az elkötelezettségről meg ne is essen szó! Az csupán kölcsön, most mint egyetlen barátaimtól kérek tőletek segítséget!
– Te mit gondolsz erről drágám?
– Kamaszlányként gondoltam rá, hogy kurva legyek mivel akkoriban minden vágyam az volt, hogy legyen végre pasim aki rendszeresen leápol, ne mindig a maszturbációval kelljen testi igényeimet kielégíteni, de mióta veled vagyok ez nem jutott eszembe. Férjes asszonyként tökéletesen hűséges vagyok hozzád attól az egy alkalomtól eltekintve, amikor azt a hármas szexet csináltuk együtt. Az nem esik jól, hogy kurvának néz, de az igen, hogy tetszem neki. – mondtad.
– Nem néz kurvának, pontosan ezért kért téged. Bejössz neki, ahogy nekünk is! A szopási technikád tökéletes. Kérlek segíts rajtam! Srácok, ha ezek nem lesznek elnézőek velem engem egy ideig nem láttok! – siránkozott barátunk.
– Gyertek beszélünk a fószerrel! – mondtam.
– Beléptünk a mosdóba. Tágas helyiség volt, jobbra három kézmosó nagy márványlapon, felettük hatalmas tükör, balra fülkék. Mindenhol ragyogó tisztaság ahogy az a szálloda színvonalához illett. A "boss" a pultnak támaszkodott háttal és érkezésünkre udvariasan mosolygott:
– Tudom, hogy Önök Anton legjobb barátai! Sajnos Anton "üzletvezető úr" úgy tűnik nagy bajban van. Nincs teljesen rendben a könyvelése, ennek rendbetétele miatt kérnénk neki egy kis segítséget! A kérés szokatlan lehet egy ilyen szép párhoz, de Anton elmondása szerint, ha egy kis támogatást is ígérek meg lehet oldani.
– Ekkor dobott oda nekem egy köteg pénzt amiről utólag kiderült negyed misi volt. Felháborodva meredtünk Antonra, én először arra gondoltam, hogy megkapom rajta a ruhát és földbe döngölöm, de összenézve láttam rajtad, hogy felizgatott a szituáció. Mellkasod szaporán járt, melleid hegyesek voltak, ajkaid harapdáltad. Visszadobtam neki a pénzt és mondtam, hogy ez így nem fog menni! Ha benne is vagyunk bármiben az Anton érdekében történik. Az öreg elismerően bólintott és eltette a köteget.
– Tudtam, hogy komoly emberekkel hozott össze a sors, nem csak ilyen linkek vannak itt vidéken mint ez az Anton gyerek. Hogy legyen, mi az ajánlatuk? – kérdezte.
– Rád bólintottam.
– Így igaz! A szituáció nagyon felizgatott. Durva volt, de jelenlétetek teljes biztonsággal töltött el. Előttetek nem szégyelltem magam, átéltem már hasonló
k
alf
ín
alf
os
szituációt, amikor a kölcsönt kaptuk és sajnáltam is Antont. Tudtam, hogy te sem bánod, ha jelenlétedben pajkos dolgokat művelek. Mindig is vágyad volt a többes szex, arra gondoltam talán most bátor lépésemmel újabb kellemes gruppen élménnyel ajándékozhatlak meg. A főnök különben szimpatikus volt, magas, elegáns, jólöltözött, egészen eddig nagyon udvarias. Odaléptem a pasi elé, letérdeltem a kemény kőre – bár sosem szerettem térdepelve szopni – és sliccét lehúztam. Rám szólt szigorúan: – Úgy csináld, hogy a nadrágom tiszta maradjon! Ahogy kibontod úgy legyen visszacsomagolva! – Félszegen benyúltam a nadrág alá és a boxer sliccén keresztül előhúztam péniszét, majd heréit is kihámoztam, hogy mindenhez hozzáférjek. A szűk nyíláson most kilógott egy az átlagosnál kissé nagyobb hímtag mely alatt két here pihent hatalmas zacskóban. A fityma különösen hosszú volt, csőrszerűen lógott az ernyedt pénisz végén. Nyitottam a számat és bekaptam, orrom a kilógó fanszőrzetbe fúródott. Ez a kezdet nem volt szándékos részemről, úgy gondoltam először játszadozom vele egy kicsit, nyalogatom, hátha ha megmerevedik kellemesebb látványt és érzést nyújt. Viszolyogtam az ilyen péniszektől azért is, mert ilyet élőben eddig még sosem láttam, csak az általad mutatott pornófilmekben. Nem tudtam terv szerint végezni munkámat mivel amint ajkaim kinyíltak a pasi két kezét fejemre rakta és egyetlen rántással magára húzott. Az ernyedt fasz teljesen kitöltötte kis számat, heréi az államnak ütköztek, orrommal a cipzár mögé kerültem és magamba szívtam a kellemes kanszaggal keveredő férfi parfüm illatát. Szopni kezdtem miközben a fityma torkomat piszkálgatta. Hamarosan megmerevedett, így hátrébb csúsztam, de kihúzni nem engedték a kezek. Egy-két perc múlva már erősen izgalmi állapotban volt, kivette a számból így végre hátrahúzhattam a fitymát. Kibújt a tekintélyes méretű makk. Vékony, hosszú pénisze volt buzogánnyal a végén. Nektek nem ilyen van. A szopás elején még éreztem az ízét annak, hogy a hímtag gazdája előtte a mosdóban más tevékenységet végzett, de az előnedvek előcsalogatása új, kellemes ízvilággal ajándékozott meg. Lágyan, majd egyre keményebben szoptam. Mivel meztelen térdeimet a kemény járólap már nyomta talpra álltam és előrehajolva bólogattam tovább, ami jobb is volt így, mert a hátra görbülő merev farok már a mennyezet felé ágaskodott. Combjaiban kapaszkodtam, csak fejemmel mozogtam. Ajkaim közt úgy járt ki-be a hatalmas makk, mintha egy nagy kék szilvát szopogattam volna. A főnök előre hajolva szoknyámat hátamra hajtotta, így fenekemet közszemlére tette. – Gyere keféld meg! – szólt. Éreztem, hogy mögém lépsz, tangám pántját oldalra húzod és belém nyalsz.
– Akkorra már a faszom majd szétfeszítette nadrágomat annyira felizgatott csodálatos látványod, fejed fürge mozgása, a szádból kibuggyanó csillogó makkot szopogató rózsaszín nyelvecske, pucsító feneked, magassarkú szandálod felett feszülő vádlid. A fekete pántot félrehúzva alaposan benedvesítettem a már egyébként is lucskos, női illatot ontó bejáratot és lassan tövig nyomtam bele hímvesszőm. Csípődbe kapaszkodva farkalni kezdtelek vigyázva, hogy fő attrakciód szopásod ne legyen akadályozva. Már az élvezethez közeledtem amikor leugrottál rólam, így nekem csak az álló, lüktető faszom látványa maradt, melynek csak néhány húzás hiányzott az elsüléshez.
– A számban lüktető hímvessző és a zacskóban fel-le mocorgó herék arra figyelmeztettek, hamarosan kitörés lesz. Emlékeztem a fallosz gazdája nem akarja, hogy a nadrágján folt essen ezért ugrottam ismét térdre. Elkaptam a péniszt és verni kezdtem fejem mellé irányítva azt hátha megmenekülök a gejzírtől. Ő viszont megragadta kétoldalt fejemet és ismét torkomig vezette fütykösét, kezemet elkapva maga mögé húzta arra
k
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
rítve
engem, hogy csak a fejemet és nyelvemet használjam. Minden tőlem telhetőt meg is tettem a végeredmény eléréséért. Sokáig nem kellett várni, megindult az ondóáradat. Hamar felmértem a helyzetet, itt nem lesz az Anton által ígért kiköpés, ha nem akarok fuldokolni és nyáladzani, mint egy veszett
k
alf
ut
alf
ya
, gyorsan nyelni kell...! Úgy is tettem. Három nagyobb és két kisebb löket volt amit gyorsan lenyeltem és visszább húzódva tovább játszottam nyelvemmel a makkon. Kezemet továbbra is fogva tartotta és rám szólt szigorúan: Tisztára...! Még egy perc finom nyalogatás után visszahúzódott a csigabiga házába és kiesett a számból. A fityma viszont még nem mutatta régi formáját, ezért ajkaimmal, fogammal azt is eredeti csőrös állapotába huzigáltam vissza. Na most már úgy lógott ott száradó félben a dohányzacskóba pihenő két üres tojás felett mint amikor a játékot elkezdtük. Elengedte a kezemet ami után visszadugdoshattam a bránert a bokszerbe, sliccet felhúztam, felálltam és félszeg mosollyal a szemébe néztem. – Hálásan köszönöm Asszonyom! – mondta és megcsókolt, nyelvét mélyen megforgatva a számban ahol én még most is éreztem munkám gyümölcsének fanyar ízét.
– Megfordulva látom, hogy én kedvenc kis farkincám még mindig ágaskodik ezért hajoltam oda drága férjecskémhez és szopni kezdtelek. Az előbb kimaradtál a jóból, gyorsan kárpótolnom kellett téged!
– Basszad te is! – kiáltott Antonra a főnök.
– Elindult ismét az előző felállás a mosdók előtt amit néhány perce hagytunk csak abba.
– Az élvezés előtt voltam selymes nyelved miatt, amikor látom a pasi kiáll a mosdóajtóba, odakiált valamit a vendégeknek, majd bejött a négy izmos sofőr. Odalép a mókus a fenekedhez, elrántja Antont akinek a farka csak úgy fröccsent mikor kirántotta belőled. – Csináljátok! – mondta a srácoknak. Az első mögéd ugrott, szempillantás alatt kivette péniszét, jobb kézzel verni kezdte bal kézzel hüvelyedben kotorászott, amint kellő merevedése lett beléd vágta dorongját tövig és néhány mély, lassú lökés után úgy baszott mint egy megvadult csödör. Hirtelen nem tudtam mit tegyek... Leverjem a bandát, vagy hagyjam a játékot... Régi titkos vágyunk volt már egy gruppen vagy swinger parti, de eddig még nem volt merszünk hozzá. Végül is olyan izgalmas és izgató volt a szituáció, hogy úgy döntöttem amíg nem durvul el, hagyom magunkat sodródni az eseményekkel. Láttam rajtad, hogy nagyon élvezed a kialakult helyzetet. A többiek közben egymás mellett rángatták farkukat. Szemügyre véve a galerit átlagos körüli méretek voltak, az egyiknek volt talán kissé vaskosabb. Úgy döngetett az első páciensed, hogy farkamat nem tudtad a szádban tartani.
– Már állni sem bírtam ebben a pózban ezért szóltam neked, hogy – Bocs...! – és a mosdópultra hasaltam, ami köszönhetően magassarkúmnak állva kényelmesen megtámasztotta hasamat. Nem tartott sokáig a srác rohama hamarosan éreztem hüvelyemben a melegséget, majd a kicsusszanó péniszt. Már jött is a következő vendégem. Érzésre ugyanaz és hasonló hevesség. Nem volt céljuk kielégítésem inkább saját gyors élvezetük volt a központban, de ez korántsem volt rossz, arra gondoltam, "hagyd magad, hamarabb szabadulsz". A testemet kitöltő geci tökéletes síkosító volt. A kettes számú is perceken belül belém élvezett, majd a harmadik szintén. Felemelve fejemet szembe találtam magamat tükörképemmel. Kipirult arccal, tág pupillákkal, nyitott szájjal lihegtem. Mintha egy idegen nőt láttam volna magam előtt... Szürreális látvány... Lobogó hajjal basznak egy kurvát akit más idegen férfiak körbeállnak és farkukat fogdosva nevetgélve figyelnek. Kamaszkori ábrándozásaim és álmaim villantak át agyamon. A negyedik farok nagyobb lehetett mivel kissé jobban feszített. Ez a pasi megragadta csurkámat és hátra rántotta az eddig lehajtott fejemet arra
k
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
rítve
, hogy nézzem őt és magamat a tükörben. Kedvére téve a fickó szemébe néztem akit ez a szemezés méginkább feltüzelhetett, mert úgy tépte le rólam a tangát mintha ott sem lett volna. A leszakadó ruhadarab végigszánkázott csiklómon. A fájdalomtól felsikítottam. Ez nem tetszett neki, mert a következő mozdulattal már be is tömte az egész bugyit a számba. Egyik kezét a számra tapasztotta, hogy ne tudjak megszabadulni peckemtől, másikkal csípőmet megragadta és vad tempóban hágott tovább. Az utolsó két lökésnél olyannyira rám feszült, hogy felkenődtem arccal a tükörre. Pár másodperc telt el így aminek végén remegve ez is teleélvezte puncimat. Az idegenektől hátulról kapott állatias baszás nem tartott 10-15 percig, de nagyon heves ingerek voltak. Bár hüvelyi úton ritkán jutok el az orgazmushoz most nagyon közel kerültem hozzá. Ellöktem magamtól a palit, a tangát a mellette lévő mosdóba köptem és szóltam neked, hogy gyere gyorsan!
– Fantasztikus látvány volt ahogy vonaglottál a csávók alatt és ahogy befogadtad őket. Nagyon szeretem az ilyen látványosságot a TV-ben is, pláne ha látom, hogy kedvesem mennyire élvezi. Nem kellett a farkammal játszanom végig úgy állt mint a feszület. Felültettelek a mosdó lapjára és tövig nyomtam beléd péniszem én is, majd folytattam az előző vendéged által diktált ütemet.
– Lábamat magasra emelve nyakadban kapaszkodva néztelek ahogy dugsz. Imádlak nézni aktus közben – nem is nagyon volt szokásunk sötétben kefélni – .
– Na most már mehettek kifele az autókhoz, ma estére megkaptatok mindent! – szólt a főnök a srácoknak és tovább gyönyörködött a látványban.
– Anton odalépett mellénk és álló farkát próbálta
f
alf
el
alf
alf
alf
lni
neked, de főnök azonnal ledorongolta: – Nyugodtan tedd el a mocskos kis faszodat, te egy ilyen nőt nem érdemelsz még nézni sem, húzzál befele az egyik fülkébe ott verd ki!
– Nagyon jól farkaltál! Az előzmények és a te ügyeskedésed hatására rángatózva csendesen, de nagyot élveztem.
– Hüvelyed hullámzása és megfeszülő tested hatására én is benned tartva faszomat sziszegve spricceltelek tele. Forró, dugig telt gecis puncid nem is szorította inkább csak simogatta makkomat amit alig bírtam bent tartani, szinte fájt a túlzott ingerektől. Hátadat simogattam egy ideig, majd kicsusszantam belőled.
– Néztem gyönyörű szemedet, szerelmes férfias arcodat és hosszú nyelves csókolózásba kezdtünk amit hangos csattogás szakított félbe... A főnök tapsolt.
– Bravó gyerekek, bájosak vagytok! – mondta. – Most már indulhatunk a tárgyalásra. Siessünk, még hajnalig vissza kell érjek a fővárosba ezzel a sok léhűtővel! Gyere te kis köcsög! – kopogott be Antonnak.
– És szaporán kitessékelt bennünket maga előtt a helyiségből.
– Néhány perc alatt úgy meg lettem kefélve, hogy az első pár lépést csak lassan, széles alapon lépkedve tudtam megtenni és éreztem ahogy a meleg sperma csorog végig a combomon egészen a bokámig.
P
alf
is
alf
il
alf
ne
alf
m
is kellett volna, de nem mertem ellent mondani az igazgató utasításának. A terembe lépve ellenőrizendő megjelenésemet lepillantottam lábaimra, láttam a csillogó nedveket, de szerencsére nem volt nagyon feltűnő, így nem aggódtam tovább. Jól esett bugyi nélkül lépdelni, a szabadság érzése kerített a hatalmába. Láttam te sem haragudtál, nem voltál féltékeny és az izgalmas kaland során mindkettőnknek kiadós orgazmusa volt. Az asztalnál ülők alig pillantottak fel, folytatták a kötetlen társalgást és iszogatták italukat. Visszaültünk helyünkre. Gondolva rá, hogy puncimból még fog dőlni a lé szoknyámat hátra vetettem nehogy összekenődjön, mert ciki lenne egy nagy folttal a hátsómon sétálni ha felállunk. Meztelen fenékkel ültem a bársonyszéken ami kellemes érzés volt, a kárpit szinte simogatta szeméremtestemet.

A LAKOSZTÁLYBAN – В номере люкс
– Kisvártatva a főnök felállt, megigazította nyakkendőjét, udvariasan megköszönte a vendéglátást majd mondta:
– Hölgyeim és uraim, ezután a finom vendéglátás után lássunk munkához! Vonuljunk a lakosztályba és folytassuk le a vizsgálatot amiért jöttünk!
– Lassan felállt mindenki és elindultunk a lift felé csoportokban egymás után. Emlékszem mi hátra maradtunk, mert nem akartam, hogy a többiek bármit is észrevegyenek történtekből. Hajamat ugyan kifele jövet megigazítottam, amit nem volt nehéz, csak a csurkát kellett szorosabbra húznom, blúzom hála istennek érintetlen volt, melleimet nem
k
alf
ín
alf
oz
alf
alf
k
partnereim, szoknyám miatt aggódtam csupán. Ahogy sétáltunk a lift felé a sperma már a cipőmbe folyt és jobb lábam úgy csúszkált benne mintha olajjal lett volna kikenve. Az első lépcsőn ki is szaladt sarkam a cipőből, kis híjján kibicsaklott a bokám. A cipő vékony pántja elszakadt és elmaradt a lábamról. Lehajoltam gyorsan, levettem a másikat is és hogy leplezzem hiányosságomat kezembe lóbálva lépkedtem tovább. A fekete hajú kiscsaj lemaradva hozzám lépett, átölelt és a fülembe súgta:
– Téged aztán jól megraktak kicsikém! Látom fogod bírni az estét. Nem tudtam, hogy te is profi vagy. – egy puszit nyomott az arcomra, belenyalt fülembe és belém karolva jött mellettem tovább.
– Kellemes volt mezítláb a szőnyegen lépdelni.
– Gondolom... Hiszen nagyon szexi látvány volt a szőnyegbe süppedő vörös körmű 36-os lábacskád.
– Na-na, azért a csajokat is jól megbámultad!
– Az este során eddig ügyet sem vetettem rájuk, de most alaposan megnéztem őket, az igaz. Csinos kerek popsik, formás lábak, a barnán fekete harisnya kivillanó csipkeszegéllyel, a fekete lányon fehér combfix, mindkettőn fekete zárt körömcipő, egységesen piros miniszoknya, fehér top. A barna közepesnél kisebb mellekkel, a fekete tekintélyes kannákkal. Amint előttünk riszáltak igencsak kívánatos látványt nyújtottak.
– Harmadik lifttel tudtunk a tetőtéri lakosztályba felmenni. Ott már elrendeződött a csapat, a központi tágas lakrészben az asztal körül ültek és folyt a diskurzus. Az igazgató elénk lépett és udvariasan bevezetett négyünket a lakosztállyal szomszédos kisebb társalgó helyiségébe.
– Mindenkinek jobb, ha minél kevesebb a fültanúja az itt folyó tárgyalásnak. Érezzék magukat jól! Anton barátunk hozatott a pincérekkel mindenféle finom csemegét és italt. Lesznek akik elfáradnak Anton ügyeinek elemezgetésében azokat átküldöm ide Önökhöz egy kicsit lazulni, de azokat is akik kellemetlenkedni próbálnának. Kérem elsősorban a két hölgyet, hogy tegyenek meg mindent, hogy a keletkezett feszültségek levezetésre kerüljenek! – mondta, majd felénk fordult. – A kedves pár mint vendégek vesznek részt az összejövetelen! Önöknek kellemes, felhőtlen szórakozást kívánok! Használják nyugodtan a szaunát, a jakuzzit, a bárt és a lakosztály minden kényelmét! A mielőbbi viszontlátásra! – igazított el bennünket és távozott.
– Négyesben maradtunk a csajokkal. Zenét tettem be a hangtechnikába, majd italokat töltöttem és leültünk beszélgetni.
– Nekem az első pohár után ismét felrémlett, hogy az elmaradt
p
alf
is
alf
il
alf
és
alf
sel
kellene folytatnom az estét, így a WC-be mentem. Gyönyörű illatos helyiség volt, benne wc kagyló, bide, többszemélyes zuhanyzó, mosdók. Leültem a kényelmes deszkára
p
alf
is
alf
il
alf
ni
ami után meg akartam törölközni, de úgy gondoltam előbb leellenőrzöm maradt-e még bennem valami, mert ha igen, azt ki kellene öblítenem. Mutató ujjammal felnyúltam vaginámba ahonnan még ekkor is csordogált kifele a nedű. Orromhoz emeltem, hogy megszagoljam. Vegyes illata volt, de tisztán kivehetőnek tűnt számomra a te illatod is, bár lehet, hogy csak az ismételten fellobbanó szexuális izgalmam mondatta ezt velem. Vulvámon, szeméremdombomon végigkentem a ragacsos nedvet ám csiklóm érintésére villámlás szaladt végig testemen. Hátradőltem és lassan maszturbálni kezdtem. Csukott szemmel magam elé idéztem a korábbi érzéseket és látványt. Ennek hatására alig két percen belül ismét orgazmus rázta meg testemet, combjaimat összeszorítottam, lábam kifeszült, ziháltam. Mikor felocsúdtam akkor láttam, hogy a barna csaj ott áll előttem és vigyorogva figyel.
– Ügyes vagy! Ma este eddig te vagy a király!
– Ha férfi jött volna be jobban megriadtam volna, de egy másik nő a toaletten nem meglepő esemény. Combjaimat összezárva ültem tovább és egy hang sem jött ki belőlem zavaromban. Fejem szinte lángolt szégyenemben. A kis bige elém térdelt, szétfeszítette térdeimet, előrébb húzott és nyalni kezdte csiklómat. Váratlanul ért a helyzet...! Így rajtakapva nem éreztem életszerűnek, hogy prűd húzódozásba kezdjek..., csendben hagytam a dolgokat, de nagyon feszült voltam. Nő még sosem érintett ilyen helyen. Nagyon kellemes nyelve volt, selymesebb, kedvesebb mint egy férfinak. Mindketten tudtuk, hogy a folytatásnak most nincs itt az ideje pillanatnyilag újabb orgazmuson úgysem lehet, ezért lassan kibújtam szorításából és a mosdóhoz mentem. Utánam lépett, vállamnál fogva megperdített és szájon csókolt. Nyelvét egészen a torkomig nyomta. – Kicsit még szégyenlős vagy kicsikém, de meglátod az este végére elmúlik és te fogsz kinyalni engem én meg akkor már nem a nyelvemmel, hanem a fogammal foglak kényeztetni téged! – suttogta fenyegetően és nyomatékosítandó blúzomon keresztül belecsípett bal bimbómba. – Aúúúú! – sikítottam fel, de igazán nem harag, hanem valamiféle kellemes kiszolgáltatottság és izgatottság érzése kavargott bennem. Az egész kaland csak néhány percig tartott, majd ő is leült
p
alf
is
alf
il
alf
ni
, kezet mosott, pajkosan kacsintott és légiesen távozott. Levetkőztem, lezuhanyoztam, alaposan kiöblítettem magam és maradék két ruhadarabomat felvéve visszatértem hozzátok. A fekete lány combfixben és magassarkúban, egyébként ruhátlanul táncolt előtted. Nagyon csinos volt. Karcsú derék, kerek popsi és hatalmas feszesen álló mellek kis hegyes bimbókkal, kecses nyakán selyempánt. Keblei lágyan ringatóztak, ugrándoztak mint két túlsúlyos gumilabda. Rettenetes irigység fogott el. Beletelt pár pillanatba mire vissza tudtam idézni gondolataimban, hogy te a nagy melleknél jobban szereted a közepes pattogósakat mint ez enyémek. Melléd ültem és figyeltem a műsort. A barna is ledobta szűk kelméjét és bemelegítésként egymással szemben állva élő leszbi show-t adtak elő.
– Csinos volt a másik liba is. Neki kisebb, jól álló mellei voltak olyanok mint neked. Alakja szabályos, mintha rajzolták volna. Bájosak, kedvesek, vidámak és kellőképpen spiccesek voltak. Amíg távol voltál megtudtam, hogy főiskolások és keresetkiegészítésként vállalnak ilyen munkát. Szeretnek szexelni akár csoportosan is, nem egy bulin részt vettek már, legénybúcsún, céges partin, de csakis akkor, ha szimpatikus a megrendelő. Ilyenkor mindenben benne vannak. Anton már mindkettőjüket megkefélte korábban más összejöveteleken, de nem volt róla túl jó véleményük. Kissé önző, amit perverziói csak súlyosbítanak. Nincs semmi bajuk az extrém dolgokkal, de az előjátéknak jól kell sikerülnie különben ők dobbantanak.
– Megdobogtatta szívemet a ritka látvány és kezeimnek is szerettem volna élményt nyújtani, ezért magamhoz húztalak és blúzod alá nyúlva markolászni kezdtem csodálatos kerek melleidet. Számat szádra tapasztottam és szerelmesen egybeolvadtunk.
– Csodálatos volt a félhomályban kellemes zene hallgatása közben érintésed. A lányok látványa ugyan különösebben nem izgatott, de táncuk, természetes pucérságuk azért erotikusan túlfűtötté tették a szobát. Ismét kívántalak, combjaim önkéntelenül szétnyíltak, szoknyám szétfeszülve alagutat biztosított bármilyen behatolónak. Sokáig nem élvezhette a langyos levegőt szeméremtestem, mert kezed odafurakodott és ajkaim, csiklóm ügyes simogatásába kezdett. Átnedvesedtem. Szinte csorogni éreztem nedveimet. Egy ujj járkált ki-be vaginámba, majd kettő, végül három. Középső ujjad simogatta G pontomat ami egészen orgazmus közeli állapotba sodort. Pilláim alatt időnként a lányokra néztem akik már a szemben lévő kanapén ültek egymás mellett lábuk az égnek emelve egyik kezükkel saját mellüket masszírozták másikkal társukat ujjazták. A barna saját cickója bimbóját húzgálta vadul.
– Már csaknem kész voltam ám nyílt az ajtó és belépett valaki. Elrebbentem tőled, kezed halk cuppanással kicsusszant belőlem. Mintha semmi nem történt volna melléd kucorodtam.
– Az egyik srác volt az igazgatótanácsból. Jóképű kissé köpcös. A lányokhoz lépett akik kacéran rámosolyogtak, a fekete mutató ujjával pajkos hívogató mozdulatokat tett. Nem teketóriázott a pali. Nyakkendő, ing le és mire a csajok felültek már egy fehér boxerben állt előttük. A kis barna megkapta a srác farkát gatyán keresztül és maguk közé húzta. A fekete csajszi felállt a kanapéra pináját a fickó orrához nyomva szinte ráült az arcára. A barna már térdelt is elé és lágy nyalogatás majd erőteljes szopás következett. Mi egymás kezét fogva néztük az újabb műsort ami hamarosan színt váltott, a barna hanyat feküdt a fekete nyalta könyökölve, a tanácsos úr pedig hátulról kefélte a
k
alf
ut
alf
ya
alf
alf
zba
helyezkedett partnerét akinek kannái előre-hátra libbentek a kanapé bőrének dörzsölődve mintegy azon szánkázva. Klassz látvány volt! Nem a képernyőn megszokott rideg pornó, hanem valódi live-show: izzó levegő, őszinte hangok, a levegőben kavargó női és férfi testek parfümökkel keveredő erotikus illata.
– Újabb két srác lépett be. Ők is jó kiállásúak voltak kivált a magasabb akinek nadrágja is biztatóan dudorodott. Végigmértek bennünket majd a három fős Laokoón-csoporthoz léptek, ledobálták ruháikat és fejest ugrottak a csoportszexbe. A csajok kaptak rendesen, de állták a sarat. Ismét szétnyitottam combjaimat, kezedet puncimhoz húztam miközben nadrágodon keresztül farkincádat masszíroztam. Ismét nyílt az ajtó amin most a könyvelő asszony lépett be. 35 körüli dekoratív teremtés. Még női szemmel is elismerést érdemelt. Középmagas termet, barna hosszú haj hátúl összefogva, hosszúkás arc, kis orrocska, vörös ajkak, formás fülecskék, karcsú nyak, szűk fehér áttetsző blúz, fehér push-up melltartó vékony pántokkal, szűk szürke térdig érő szoknya, fekete harisnya, nem túl magas, zárt fekete cipő. Nézte pár pillanatig az immár öt fős csapatot amint a három kan a lányok minden lukát szorgalmasan tömködte. Szó mi szó a csajok igen képzettek voltak, torkig nyelték a faszokat és az anális behatolások olyan természetesen fogadták mint a vaginálisokat. A hölgy odalépett hozzánk és kedvesen bemutatkozott.
– Tatjána vagyok. Ha megengeditek tegeződnék veletek, úgy hiszem az itt kialakult helyzet ezt megengedi! Megkérhetném a férjedet, hogy kísérjen le a kocsihoz és segítsen felhozni a bőröndömet?
– Persze! – mondtam.

EGYEDÜL – Во мне
– Ti leindultatok a csomagokért én meg már teljesen ellazulva tovább néztem a műsort. Belépett az utolsó két pali is. Mintha tudták volna mi fogadja őket a szobában már az ajtóban megváltak ruháiktól és félig merev himbálózó farkincájukkal közeledtek a csoporthoz. Alaposan megnéztem a hímtagokat. Kíváncsi voltam rájuk. Érdekes felismerés egy idegen felöltözött embert egyszer csak meztelenül látni, összehasonlítható az elképzelés és a valóság. Ez két fiú nem okozott csalódást ilyennek képzeltem őket ruha nélkül is. Akció közben nézegettem a félhomály ellenére is jól látható farkakat. Az első kissé köpcös fiúnak nem túl hosszú inkább vaskosabb nagyon eres szerszáma volt, a második kettőnek egymáshoz hasonló közepes méretű szokványos, jellegtelen, a magas srácnak nagyon hosszú kis makkal óriási lelógó zacskóban nagy tojásokkal, az utolsónak oldalirányba is görbe farka nagy makkja volt hátsó felszínén kisujjnyi vastagságú kiduzzadó érrel. A középső kettő természetes szőrzettel rendelkezett, a nagy heréjű magas srácnak nagyon szőrös zacskója, egyébként kopasz alhasa volt, az utolsó kettőnek mindene simára borotvált. Bevallom ismét teljesen átnedvesedtem. Vágyat éreztem a két eresebb farok magfogására és szerettem volna a nagy heréket is markomba tartani. Az ajtó felé nézegetve vártalak téged, a látottak alapján megkívánva úgy éreztem nekem is minél előbb be kell kapjak egy faszt, leginkább a tiedet. Lábamat felhúztam a kanapéra, szoknyámat felhajtottam, puncimba vezettem bal kezem mutatóujját, jobb kezemmel csiklómon körözgettem. A hasam ebben a helyzetben összepréselődött, ezért megéreztem ismét, hogy
p
alf
is
alf
il
alf
ne
alf
m
kell. Gondoltam könnyítek magamon, kimegyek a mosdóba. Felálltam és a mellékhelyiség felé indultam, de közben el kellett haladnom a hét ember mellett. Jól is jött a szitu, gondoltam legalább közelebbről is láthatom a férfiak szerszámát. Két nő hat nyílása azért kevésnek bizonyult az öt ágaskodó lőcsnek ugyanis kisebb tolongás, izgatott feszültség látszott a társaságon ami nem csoda, mert nem egy megrendezett jelenetről volt szó és nem is összeszokott együttes volt, ezért történhettek az ezt követő események. Már túlhaladtam rajtuk amikor az egyik éppen tétlen pasi arra gondolva, hogy én is a hosstess lányokhoz tartozok hozzám ugrott, hátulról megragadott és visszarántott...
– Közben mi Tatjánával lementünk az autókhoz ahol a sofőrök türelmesen várakoztak. Tatjána intett az egyiknek aki felnyitotta a csomagtartót és kivett egy kisebb koffert. Én előzékenyen átvettem és visszaindultunk a hotelba. Végig azon gondolkoztam vajon miért kellett ezért a kis holmiért nekem is jönni? Hamarosan megértettem... Beszálltunk a liftbe és elindultunk felfelé a legfelső emeletre. Az utolsó pillanatban a hölgy megállította a liftet két emelet között.
– Elnézést kérek, van egy kis feladatom még érkezés előtt! – mondta.
– Komótosan levetkőzött teljesen meztelenre. Meg sem tudtam nyikkanni csak néztem kerek szemekkel csodálatos testét, kerek melleit, kis bimbóit amikben gyűrű alakú arany piercing volt fűzve. Alul csík fazon, kopasz ajkak, csikló felett ugyancsak egy kis gyémánt köves ékszer ékeskedett. Cipőt lerúgta és elkezdett a bőröndből öltözködni. Fekete necc combfix, fekete bőr mellemelő, szűk bőrszoknya ami szinte semmit nem takart, vörös zárt körömcipő. Így fogunk kimenni a folyosóra? – kérdeztem magamtól.
– Segítenél? – kérdezte.
– Kezembe nyomott egy hosszú aranyláncot és melleit megemelte. Megértettem mit szeretne, a két mellpiercingre kellett csatolnom a láncot így össze lettek kötve. A művelet közben kissé megbabonázva néztem a mellemelő felett kikandikáló ciciket. Tarkómat megfogta és ráhúzott magára. Nyalogatni kezdtem finom bimbóit, illatos domborulatait. Nem sok időt hagyott az élvezkedésre eltolt magától és orrom elé tartott egy újabb ékszerdarabot, egy vékony öt centiméter hosszú láncocskát. Lepillantott a föld félé ebből tudtam mit szeretne. Letérdepeltem és az ékszert a csikló feletti kis piercingbe akasztottam. Gondoltam mi a következő lépés, de ő azért segített a döntésben és ölébe húzta fejemet. Nagyon finom illata volt. Nyalni kezdtem punciját finoman, érzékien, közben ujjamat hüvelyébe vezettem. Meglepve tapasztaltam milyen szűk és nedves. Biztosan nem szült még. Közben rád gondoltam és hasonlítgattam a tapasztaltakat a te szeméremtesteddel. Nem tudtam mit kellene csinálnom a továbbiakban. Ki voltam szolgáltatva neki Anton miatt és nem akartam, hogy azt gondolja nem kívánom, ugyanakkor nem akartam hűtlen lenni hozzád sem. Azon gondolkodtam, hogy mivel együtt kezdtük el az egész dolgot ez még talán belefér. Ha te nem kezded később a veled történtek elmesélését, talán én sem mondtam volna el, annyira szeretlek soha nem okoznék neked fájdalmat. Szóval, hogy is volt tovább? Nem engedte, hogy a csúcsra juttassam felhúzott és elém térdelve kivette farkamat és szopni kezdett. Nagyon jól csinálta, mélyen bekapta merev faszomat, makkomon éreztem a lágyszájpad játékát közben kiöltött nyelve heréim tövét simogatta. Gondoltam a szájába lövök, akkor hamarabb visszatérhetek hozzád, de vívódásomnak véget vetett a lift hirtelen rántással való megindulása. Már csak egy-két húzás lett volna hátra, de ijedtemben kikaptam farkamat a szájából és elcsomagoltam. Tatjána is felpattant és mögém állt szorosan hátulról átölelve. Rutinos volt a váratlan szituációkban, ügyesen takarásomban maradt amikor a lift megállt a földszinten és a kinyíló ajtóban megjelent az esti recepciós fiú.
– Minden rendben? – kérdezte.
– Persze! Valami üzemzavar lehetett? – mondtam.
– Most már működik. – mondta, miközben gyanakodva méregetett bennünket.
– Indulunk! – szóltam mosolyogva és megnyomtam a legfelső emelet gombját.
– Felemelt kezem alatt kivillant partnerem félig fedett jobb melle ami világossá tette a szolgálatos alkalmazott számára a történteket. A csukódó ajtó mellett már ő is mosolygott és mereven mellém bámult amit tett azért, mert Tatjána kilépett a takarásból és megmutatta túlzottan is erotikus öltözékét. Szólásra nyitotta száját, de a kiadott hangokat már nem hallottuk, a lift elindult. Ezúttal nem lett megállítva. Kiszálltunk a felső emeleten és bementünk a lakosztályba. Az asztalnál már csak az igazgató és Anton ült csendesen beszélgetve. Anton elég szürkén nézett ki. Tatjána pajkosan intett, hogy kövessem. A kisteremmel szomszédos hálószobába mentünk aminek mindkét helyiségbe és a mosdóba is volt bejárata. Leültetett a támlás fésülködő székre, kivette farkamat, merevre szopta, majd állva hagyva azt, felállt.
– Rögtön jövök! Várj meg, de meg ne szökj...! Na azért biztos ami biztos... – fordult vissza.
– Mögém lépve a haját csurkába fogó egyik szalagot kioldotta és kezeimet a szék támlája mögött összekötötte. Nem szeretem az ilyen szituációkat más helyzetben még csak hasonlót sem engedtem volna, de most Antonra gondoltam: Ki kell húznunk a szarból... És különben is ez a selyem szalag nem jelenthet legyőzhetetlen akadályt, inkább csak jelkép! Sportolói múltammal összeszedett fizikumom, erőnlétem alapján az este folyamán megismert társaságban – beleértve a sofőröket is – nem akadt volna ellenfelem. Ezért is engedelmeskedtem Tatjánának és mentem bele az este kezdete óta minden játékba. Úgy éreztem, hogy ura vagyok a helyzetnek, meg tudom magunkat, kivált téged védeni és bármikor le tudom állítani az eseményeket. Szóval Tatjána kiment, én maradtam. Lepillantottam előmeredő péniszemre aminek fején még most is ott csillogott Tatjána nyála...
– Na, hallgasd meg közben mi történt velem a kisteremben. A mögém lépő srác megragadta melleimet és markolászni kezdte. Meglepetésemben azonnal szabadulni akartam, ez fokozta szorítását majd közében összemarkolva ingemet széttépte azt, hajamba fúrta arcát, nyakamat csókolgatta, harapdálta. Immár pucér melleim himbálóztak a társaság előtt. A barnát szopató srác faszát kirántva odajött hozzám és melleimet kezdte nyalogatni, szívogatni. Ki voltam szolgáltatva nekik. Féltem hogyha belépsz és meglátod az eseményeket óriási bunyó lesz, de eszembe jutott nekem is, hogy az estét közösen Anton megmentésének szenteltük. Ez kissé megnyugtatott. Kapálózva mégis megpróbáltam megszabadulni tőlük. Vergődésem még jobban feltüzelte őket, a hátsó fiú csurkámnál fogva földre húzott, mellkasomra ült és faszát a számba gyömöszölte. Nem tehettem semmit kezeim a testem mellett voltak lábai fogságában. Száp farka volt – jó nagy makk, kidülledő erek – nem esett nehezemre szopni, jobbnak is láttam, ha ezt teszem. A másik lecibálta szoknyámat, de mivel padlóhoz rögzített helyzetem miatt nem tudtam segíteni neki az sem úszta meg könnyen, hangos reccsenéssel szakadt szét. Anyaszült meztelenül feküdtem a puha szőnyegpadlón és férjes asszonyként egy idegen férfi farkát szoptam élvezettel immár kiszabadult kezeimmel a hatalmas heréket masszírozva. Közben egy borostás arcot éreztem combjaim belső felszínén és egy fürge ügyes nyelv csapásolt csiklómon ezzel egyidőben lucskos puncimban ki-be jár két-három ujj. Az orgazmus már közel volt, ezért nem is figyeltem a szopásra csak éppen a számban tartottam a diónyi makkot. Ezt a szünetet azonban megelégelte a makk tulajdonosa és faképnél hagyott, de társa sem törekedett további kényeztetésemre, rám feküdt és belém hatolt. Jól esett a már várt tágítás. Közepes méretű nagyon kemény jó kis görbe farka volt, ütemes mozgása G pontomat kellemesen döfködte. Nagyon izgatott voltam és vágytam a kielégülésre. Szégyenemet és félelmemet tudatomban elnyomtam. Mindenféle gondolatok futkároztak fejemben, de azzal vigasztalva magamat, hogy ma már egyszer közprédává tettél ami végül is mindkettőnknek tetszett és már beszéltünk is hasonló csoportszexes vágyainkról... És hogy esetleg swinger klubba is elmegyünk..., de mindent csak együtt... És lehet, hogy ez a srác hamar belém élvez és elenged. Nem így történt. Leszállt rólam, hogy pozíciót váltson. A kanapé támlájára könyököltetett és hátulról folytatta a behatolást. Ezt a pózt szeretem a legjobban. Ügyesen baszott közben melleimet simogatta ami újfent nagyon izgató volt, bimbóim mindig is érzékenyek voltak a férfikezekben. Kedvencem a magas szép farkú srác lépett elém otthagyva a fekete bombázót és farkát arcom elé tartva válaszra várt. Nem kellett sokáig várakoznia szívesen kaptam be és szoptam legjobb tudásom szerint. Végre megfoghattam a nagy, nehéz heréket, melyek mintha nem is az ő tulajdonai lennének testétől messze helyezkedtek el. Tenyerembe tartottam és mint két gésa golyót markolásztam. Vágyat érzetem megszorongatásukra amit meg is tettem óvatosan. Tulajdonosa nem tiltakozott sőt térdét megroggyantva még inkább teret engedett számomra heréi
k
alf
ín
alf
alf
alf
ra
. Pulzálva egyre fokozódó erővel nyomkorásztam a két fogságba ejtett tojást miközben makkját számban tartva szívogattam. Nem volt könnyű dolgom mivel hátsó vendégem
k
alf
an
alf
ku
alf
ty
alf
a
módjára őrült tempót diktált. Két cicim úgy ugrált előre-hátra úgy éreztem hamarosan leszakadnak. Gondolataimat talán megérezhette a magas srác, előre hajolva megfogta őket és szorosan markában tartotta. Így viszont közelebb kellett húzódnia, makkja egészen a torkomban tolult. Mélyeket kellett lélegezzek nehogy hányinger fogjon el. Nyelvem, garatom mozgása felizgatta így a finom markolászás cibálásba, húzgálásba ment át, bimbómat fájdalom határig nyújtotta. Közben a hátsó sem lassított fenekemet kezdte paskolni majd két kézzel egyszerre nagyokat ütve rá rángatózva belém élvezett. Első lökete lehetett az este során, mert azonnal csorogni kezdett belőlem kifele a hatalmas adag. Orális partnerem is a kielégüléséhez közeledve melleimet elengedte, fejemet megfogva a számat elkezdte baszni. Nem sokáig engedtem..., az ilyet nem szeretem... És a mélytorkot különben sem bírom..., így elkapva tövénél férfiasságát gyors tempóban szopni és verni kezdtem. Pár pillanat múlva megmarkolta farkát és három nagyobb lökettel az arcomra verte. Homlokom és hajam, majd az orrom kapott a legtöbbet. Szinte úsztam a lében. Az utolsó két kisebb rángást már a számba engedte. Jól esett minden jól éreztem magam és hálás voltam az élményér, bár inkább nekik kellett volna hálásnak lenniük, hogy egy csinos kis asszonykát megbaszhattak. Ők ezzel nem törődve simán faképnél hagytak mint egy igazi kurvát és a bárpulthoz mentek iszogatni, ahol röhécselve ernyedt fütykösüket piszkálgatva nézték a többiek játékát. A kanapén kucorogtam alul-felül lucskosan ízlelgetve a számban maradt nedveket. Nem éreztem magam rosszul. Jól esett a bátorságom, hogy hagytam. Tudtam, hogyha elmesélem neked nem fogsz megróni érte. Jújj...,
p
alf
is
alf
i
! – jutott eszembe. Oda indultam 15 perce. Útra keltem, de most már óvatosabban mivel teljesen ruhátlan voltam. Próbáltam a lehető legnagyobb ívben kikerülni a szexelőket nehogy a bolyból valamelyik lepattanó pasi újból elkapjon egy körre. Szerencsésen eljutottam a kagylóig, ráültem és koncentrálni kezdtem. Az utolsó pillanatban ismét nyílt az ajtó... Basszus! Tatjána és az igazgató léptek be. Ügyet sem vetve rám a férfi Tatjánát a mosdó pultnak nyomta, mellét kezdte szopogatni bal keze pedig a szoknya alatt matatott. A felcsúszó szoknya világossá tette számomra Tatjánán sincs bugyi! Helyzetet változtattak az igazgató támaszkodott a mosdónak Tatjána elé térdelve nadrágját, gatyáját bokáig lerántotta róla és mohón szopni kezdte a már merev hímtagot. Csendben figyeltem őket, közben szerettem volna láthatatlanná válni.
P
alf
is
alf
il
alf
ni
sem mertem nehogy észrevegyenek. Azon tűnődtem mit gondolnak majd, ha meglátják, hogy egy anyaszült meztelen nő űl a klotyón és nézi amint az igazgatót szopja egyik kurvának öltözött alkalmazottja. A férfi csukott szemmel élvezte a lány nyelvjátékát majd hirtelen engem kezdett fixírozni. Megnyalta a szája szélét és kajánul rám vigyorgott. A hideg végigfutott a hátamon! Mi fog most történni? Utólag meggondolva nem is értem hogyan is gondolhattam, hogy belépéskor nem vettek észre hiszen én nem voltam láthatatlan, ők pedig nem voltak annyira
r
alf
és
alf
ze
alf
ge
alf
k
mint inkább nagy játékosok. Tatjánát karjánál fogva felsegített, ezután pár pillanatig együtt néztek engem. A
k
alf
ín
alf
os
csöndet a férfi szakította meg.
– Nézd csak drágám egy kiscica leselkedik ránk! Elkóborolt a gazdájától?
– Úgy látom
p
alf
is
alf
il
alf
ni
készül. – helyeselt a lány.
– Segítsünk neki!
– Lángoló fejjel néztem őket, bár a csaj is eléggé hiányos öltözékben volt – mellemelő, melyből mellei és vékony lánccal összekötött bimbói kilógtak, bugyi semmi, a fickó ingben nyakkendőben, de különben egyszál álló faszban – én pedig teljesen pucéron kucorgok a kagylón és
p
alf
is
alf
il
alf
ni
próbálok. Ahogy ezek átvillantak az agyamon odaléptek hozzám, a főnök megsimogatta az arcomat és a hajamat ahogy azt a kedves kis állatokkal szokták tenni, majd megragadta csurkámat és határozott, de nem túl durva mozdulattal lehúzott a wc-ről a fürdőszoba közepére. Négykézláb álltam, fejemet a padlóra nyomta. Hangosat sikítottam amire a válasz egy nagy tenyeres volt a fenekem partjára. Csípett! Szex közben szoktam szeretni az ilyesmit egy bizonyos határig, de most inkább valamiféle érdekes félelem és izgatottság lett úrrá rajtam. Tatjána mellém térdelt és lelógó melleimet kezdte finoman cirógatni, az izgalomtól kihegyesedő bimbóimat húzgálta, csavargatta. Az este eseményei után ez a helyzet már nem volt olyan durva mint amilyennek a külső szemlélő esetleg gondolhatná. A kiszolgáltatottság furcsa vágyakat hoztak bennem felszínre. Puncim ismét égni kezdett, éreztem elindultak belőle nedveim. Attól tartottam hamarosan ismét meg leszek kefélve. Tatjána tenyerét puncimra helyezte.
– Szuka. – állapította meg játékosan.
– Láttam rajta. – nyugtázta a mester.
P
alf
is
alf
il
alf
te
alf
ssük
meg, utána visszavisszük a gazdájának! – hangzott az utasítás.
– Tatjána hátrébb csúszott és alhasamat kezdte nyomkodni.
– Gyerünk piskózzál kiscica! – utasított.
– Régóta feszült már a hólyagom, eddig is nehezen bírtam tartani ami most már lehetetlen volt. Előbb lassan, majd nagyobb sugárban megindult belőlem. Fejemet a férfi a földre nyomta, magasra emelt fenekem miatt egészen hátra a bokámig spricceltem. Szégyenemben úgy égett az arcom szinte lángolt, a fürdőszoba langyos padlója jeges borogatásként simult hozzám. Rákvörös lehettem, majd el süllyedtem szégyenemben. Tatjána közben simogatni, paskolni kezdte szeméremtestemet így fenekem, hasam tiszta
p
alf
is
alf
i
lett.
– Tegyük rendbe így mégsem vihetjük vissza a kis kóbor jószágot!
– A zuhanyzó alá vezettek és Tatjána a vízsugarat rám irányítva térdelő helyzetemben végig csapatta testem langyos vízzel.
– Jöhet a díszítés! – érkezett az újabb utasítás a mestertől.
– Pozícióm nem változott a fickó előttem térdelt hajamat fogva, löttyedt fasza az orrom előtt himbálózott. Tatjána egy análdildót vett elő valahonnan amit a számba nyomott.
– Nyálazd meg! – parancsolta.
– Arany színű normál méretű dildó tövénél húsz centiméteres fekete plüss cicafarokban végződve.
– Gazdádnak tetszeni fog, büszke lesz rád! Talán a becsületes megtalálókat meg is jutalmazza valamivel! – magyarázta a csaj.
– Ismét fenekemhez csúszott, rövid ideig nyalogatta bársonyos nyelvével, majd szilikonos síkosítót csorgatott vágatomba ami lecsöpögött kisajkaimon keresztül csiklómat csiklandozva a földre. Éreztem amint a síkosító flakon csőrös végét ánuszomba erőlteti és jókora adagot belém pumpál. A váratlan meglepetéstől megpróbáltam felugrani – közben számból a fém dildó hangos koppanással a földre hullott –, de hajamnál fogva a főnök erősen tartott és ismét hatalmasat csapott tenyérrel bal farpofámra amit egyre nagyobb erővel még háromszor megismételt. Fájt..., könnyeim csaknem kicsordultak, figyelmemet azonban egy újabb ismeretlen inger terelte el: Tatján négy ujja hüvelyembe furakodott, kettő pedig fenekembe. Ekkorra már a főnök farka vízszintesen előre meredt a perverz helyzet adta izgalmak miatt és orromat bökdöste. Megadtam magam. Nem kérte, nem erőltette, bekaptam a hímvesszőt és számban tartva nyelvemmel simogattam a makkot. Tatjána a dildót felvette és lassan ügyesen nyomta belém, kis feszítésen kívül semmi kellemetlent nem éreztem csupán illemből szisszentem fel kicsit. Nem kellett volna, mert alapos tenyeres volt a büntetésem.
– Kész! Mutassuk meg neki!
– Elengedtek, felálltam és fürdőszoba hatalmas tükrében vizsgálgattam hátsómat. Szó mi szó nem volt csúnya. Tetszett! Izgatott a belső feszülés és kerek popsim látványa a belőle kilógó macskafarokkal. Mindkét farpofám vörösen izzott. Tatjána lecsatolta nyakában lévő bőrpántot amin egy karika lógott és rám helyezte. Bőrszíjat akasztott bele és azon vezetve elindultak előttem a szobába. A kis szalonban már csendesebb volt a buli. A lányok a kanapén feküdtek aléltan mellettük és lábuk előtt egy-egy fiú. A földön űlők a pici lábakat simogatták amelyek már harisnyát nem viseltek. A kanapén lévő srácok a lányok karjait, vállatit kényeztették, masszírozták remélve, hogy azokat ismét munkára foghatják. A pultnál két másik srác iszogatott. Plusz egy fő..., ez honnan került elő? – csodálkoztam. Gyors körbetekintéssel kerestelek téged, de mivel nem láttalak gondoltam a szalonban vagy Antonnal. Ellenőriztem a hímvesszőket – erre voltam a legkíváncsibb – és nyugtáztam a lógó péniszekből, hogy ki vannak facsarva rendesen sok munka már nem várhat a csajokra. A pult előtt elhaladva a két srác Tatjána fenekére csapott aki ezt szemlátomást nem bánta, még meg is állt egy pillanatra. Ez alatt a rövid idő alatt a kanok melleimet kezdték el tapogatni, az egyik bimbómat húzigálta, a másik fenekembe csípett nagyokat. Nem élvezkedhettek sokág pórázomnál fogva Tatjána tovább húzott. Az öreget cseppet sem zavarta, hogy alul semmi nem volt rajta ott maradt a két fiúval beszélgetni.

NÉGYESBEN – В квартете
– Beléptünk a hálószobába ahol
ü
alf
cs
alf
ör
alf
ög
alf
tél
hátratett kézzel nadrág nélkül combjaid között békésen pihenő kis kedvencemmel.
– Meghoztam az elkóborolt kis cicust szépen megfürdetve, megfésülve, feldíszítve! – dicsekedett Tatjána.
– Meglepődve fogadtam érkezéseteket. Tatjánát vártam vissza, de örömömre te is érkeztél. Megkönnyebbültem, hogy megvagy, már indulni akartam keresésedre. Perverz látvány volt ahogy kinéztetek mintha egy jelmezes swinger klubba csöppentem volna. Tatjána a már ismert ledér öltözékében, te meztelenül fenekedben combjaid közé lógó csinos kis plüss farokkal ami széles ívben lebbent miközben Tatjána körbeforgatott előttem. Láttam popsidon mindkét oldalon néhány tenyér vörös nyomát. Nocsak gondoltam, mi történhetett? Hogy keletkeztek ezek a lenyomatok? Mosolygós arcod azt sugallotta nem esett bántódásod. Nem tudtam sokáig morfondírozni mivel Tatjána elém vezetett, letérdepeltetett, jobb kezével megmarkolva vesszőmet, gyors mozdulatokkal merevséget idézett elő majd ölembe nyomta fejedet. Bájosan rám néztél, körbenyaltad ajkaidat és tövig nyelted péniszemet ami néhány mozdulat után úgy megmerevedett mint egy karó kitöltve szádat. Szétszakítottam a kezemet rögzítő szalagot, a mellettünk elhelyezkedő hatalmas francia ágyra húztalak, hanyat döntöttelek és szélesre tárt combjaid közé hasaltam. Élvezettel kezdtem nyalogatni, szopogatni szeméremajkaid lágy redőit. Csiklód duzzadtan díszelgett sima szeméremdombod alatt izgalmasan csiklandozva nyelvemet. Teljesen belefeledkeztem izgatásodba. Hüvelyedben játszadozott ujjam, másik kezemmel a fenekedben pihenő dildódat forgattam, húzgálgattam óvatosan. Nem tudom mennyi idő telhetett el – nekem nem tűnt soknak – tested megfeszült, combjaid összezáródva satuba fogtak és finom remegés, sóhajtások és nyögések közepette hosszasan élveztél. Eközben fejemet érzékeny vulvádtól eltartva megakadályoztad a további túlzott ingerlést. Illatos öledben szerettem volna pihenni, de az időközben megérkező főnök mellettünk hanyat döntötte Tatjánát és hevesen döngette, így az ágy heves hullámzásától csaknem leestünk. Tatjána melleinek ugrándozását és hangos sikongatását figyeltük amit a lány kitörő orgazmusa követett. Teste a vaginális kielégülésre volt leginkább kihegyezve. A fickó viszont még nem élvezett el. Tatjánát lefordította magáról és magára húzott téged.
– Engedelmesen fölé térdepeltem és ráereszkedtem a farkára. Lassú mozgásba kezdet. Közben éreztem ahogy a hátamat simogattad gyengéden. A férfi hímtag lökdöste az ánuszomban lévő dildót, ez érdekes érzésekkel töltötte el testemet mintha megvalósult volna vágyam a kettős behatolásról mindkét lyukam kellemes lüktető ingerlésben részesült. Lovagoltam az idegen férfin akinek fejénél Tatjána feküdt és smárolt vele miközben te lassan, óvatosan kihúztad belőlem a dildót. Lassítottam mozgásomon, mert a művelet figyelmet igényelt, közben az igazgató csak tartotta bennem péniszét. Amikor megérezte, hogy szabad a pálya őrült mód elkezdett alulról pumpálni. Mellkasán tenyereltem, a csaj rá volt tapadva a szájára. Egy idő után az alattam lévő fáradt, lassított majd megpihent. Kezdtem volna mozogni, de pajkos kezed lassan fenekembe hatolt és alaposan bekente síkosítóval. A következő érzés egy lassú behatolás volt részedről. Óvatosan nyomakodott előre makkod olyan mélyen mint még soha senki és semmi. Maximálisan ki voltam töltve, izgalmasan feszült mindenem. Megindult részedről a mozgás fokozatosan gyorsuló tempóban miközben melleimet markolásztad. Bimbóim hiperérzékenyek lettek majd szétrobbantak minden érintéstől. Piszkos kéjes érzés volt. Álmaimban gyakran vágytam ilyen dupla behatolásra. Ismét megindította mozgását hüvelyem nagyfejű vendége is. A két fütyi eleinte ügyetlenül ritmus nélkül rángatta medencém izmait, de szerencsére hamarosan ráéreztetek az összhangra. Kezdtem teljesen ellazulni és nem feladatként éltem már meg a hármas akciót, hanem megpróbáltam az ismételt orgazmus irányába terelni figyelmemet. Talán hamarosan sikerült volna ám megzavart a szomszédból betoppanó férfitársaság. Hat ember állt minket körül és obszcén megjegyzések közepette biztattak bennünket. Számos jó tanácsot kaptatok a szétbaszásom kivitelezéséhez! Végül megszólalt az egyik revizor:
– Főnök a két kiscsaj kidőlt! Eddig jól teljesítettek, alaposan kifacsartak bennünket, de a
p
alf
alf
t
nem úgy bírják mint a kefélést. Bealudtak. Nem próbálhatnánk ki ezt a kettőt mi is?
– Meg kell kérdezni ennek a kis kancának a tulajdonosát! Részemről rendben, Tatjánát dughatjátok! Mi a véleményed kollégám? – kérdezte a főnök teljesen leállva a mozgással.

GRUPPEN – Групповой секс
– Gyerünk lássunk neki! – mondtam én egy hirtelen ötlettől vezérelve. Kiengedtünk a rögtönzött satuból, kézen fogtalak benneteket és a nagyterembe vezetve egy asztalra fektettelek mindkettőtöket egymás mellé. – Szépen sorban egymás után uraim! Semmi tolakodás minden lukat kipróbálhattok, de csak egyszer! Az első srác rögtön hozzád lépett és pinádat kezdte baszni. Én a hanyat fekvő Tatjánát dugtam közben gyönyörködtem csodás testetekben. A főnök hatalmas makkját szádba tolta és elhomályosult szemmel élvezte szopatásodat.
– Lábunk nem érte a földet ezért magasra kellett emelni vagy mellkasunkhoz húzni, hogy viszonylag kényelmesen élvezhessük a gangbang-et. Segíttek a rácok is, mert előszeretettel fogták bokámat és emelték magasra lábaimat. Ebben a pózban némelyik hímvessző egészen a méhemig elért kellemes ingerelve azt. Az első srác bekapta és erősen szívta, szopkodta nagylábujjam, majd lábfejem, talpamat nyalogatta. Húh, de kéjes volt ez is, nem sok híja volt már ekkor sem az elélvezésnek. Végül is ordítva és hosszan rángatózva belém élvezett. Lucskos puncimban jóleső melegséget éreztem. Közben az idióta főnök az este során már másodszor élvezte tele a számat. Most nem én irányítottam, teljesen ki voltam terítve az asztalon egyik kezemmel az asztalban kapaszkodtam, hogy le ne essek, te pedig fogtad a másik kezemet Tatjána kefélése közben. Lábaim a levegőben, szám tele egy nagy makkal amiből elindult a herék tartalma. Megfogva a fejemet nem engedett elfordulni. Részben lenyeltem a meleg nedvet, részben szám sarkából kicsordogálva végigfolyt arcomon, fülemen át fejem alá.
– A főnök kifulladva az egyik fotelba roskadt, mellé az embere. Átléptem hozzád és a kellemes meleg, nedves puncidba toltam makkomat. Helyemet Tatjánánál átvette a következő. Hihetetlen jó érzés volt. Nagyon büszke voltam rád! Csodálatos voltál, szexi, illatos, ellenállhatatlan. Lassan dugtalak és hosszan teleélveztelek. Fejedhez léptem és megcsókoltam kis szád, megsimogattam hajadat, nézegettem bájos lényedet. Elmerengésemet megszakította Tatjána sikolya amint hatalmasat élvezett. Partnere faszát kirántva végigspriccelte a csaj testét egésze melléig. A lihegő idegen ezután combjaid közé térdelt és nyalni kezdte lukadat amiből még bőségesen csordogált az előző két adag sperma. Fejedhez bújva melledet simogatva éreztem, hogy légzésed szaporává válik, finoman vonaglani kezdtél és az idegen férfi nyelvcsapásai által orgazmus remegtette meg tested.
– Valóban. Az asztalon kiterítve, kiszolgáltatva a rengeteg ingernek ami minden erogén zónámat ért olyan felfokozott állapotba hozott, hogy teljesen ellazulva át tudtam élni a következő fergeteges orgazmust is amihez hozzájárult, hogy te hozzám simultál és biztonságot, nyugalmat sugároztál nekem. Alig múltak el testem hullámai a következő srác farka lassan befurakodott fenekembe és pumpálni kezdte azt. Ellenállni nem tudtam annyira az orgazmus hatása alatt voltam még, záróizmaim ellazultak és olyan nedves voltam, hogy simán csak becuppant hímvesszője. Mellettem Tatjánát rettentő hangos csattogással kefélte partnere. Az én vendégem alapos roham után farkát át akarta helyezni hüvelyembe, de azt kezemmel eltakarva megakadályoztam és méltatlankodásként fejemet az asztalról felemelve kedves mosollyal nemet intettem felé. Nem tudom, hogy jobban jártam-e mivel a faszi farkát kezébe kapva rám verte tartalmát. Soha nem látott mennyiséggel homlokon spriccelt. A következő löketek már csak a mellemig, majd a hasamig értek, de így is úgy éreztem magam mint aki lezuhanyzott. Mellettem Tatjána ismét elélvezett, pasija pedig ingerenciát érzett arra, hogy geciben úszó testemet tovább nedvesítse, ezért úgy tett mint előző partnerem végiglocsolta mellkasomat. Nyakamon csordogáltak a nedvek az asztalra. Végigsimítottam melleimet, szétkenegettem rajta a maradékot. Nem volt még ilyen élményem, kíváncsi voltam az érzésekre. Lábaim már nagyon fáradtak voltak, le akartam engedni, ekkor érkezett az ötödik sorban álló aki vállára vette azokat, néhány lökés erejéig alaposan megnedvesítette farkát puncimban majd a seggembe vezette azt és csattogás, cuppogás közepette ütemesen kefélt. Úsztam a geciben, az asztal is csupa lé volt, úgy csúszkáltam rajta előre-hátra mintha jégen lettem volna. A fickó szabályosan csak rárángatott a farkára. Szerencsére nem tartott túl sokáig, teleélvezte a fenekem, egész bensőmet melegség töltötte el ismét. Tatjána új partnere egy kiadós döngetés után a csaj fejéhez lépett és arcára szerette volna üríteni heréi tartalmát ám az első nagy adag pont engem vágott szembe, így csak a maradékon élvezkedhetett a lány. Rohadt fáradt voltam, úgy éreztem magam mint akin átment egy úthenger. Minden lyukam sajgott, égett, de soha nem érzett kielégültség és ellazultság uralkodott rajtam. Alig bírtam elvánszorogni hozzád. Leroskadtam melléd a kanapéra. Tatjána is leült a főnök ölébe.
– Mindnyájan ki voltunk fulladva mégis vastapssal jutalmaztuk mutatványotokat.
– Melletted pihentem, testem tiszta ragacs volt és olyan szagot árasztott mintha egy férfi vécében töltöttem volna az egész estét. A kapott pohár
p
alf
ez
alf
sg
alf
ő
felüdített és megnyugtatott. Régi vágyak, álmok váltak aznap este valóra. Ölelésed, simogatásod rózsás színben tüntette fel bennem az egészet.
– Feküdjetek vissza csajok, most én jövök! – mondta Anton.
– Jössz te a kis faszomat! Semmit nem érdemelsz, csak annyit hogy kivered itt előttünk! – mondta neki a főnök.
– Anton odaállt Tatjána elé, kivette szerszámát és húzgálni kezdte. Nem igazából jött össze a merevedés a rászegeződő szemek miatt. Végül is Tatjána megszánta, felállt, mögé lépet és kis markába vette a hímtagot. Így már gyorsabban haladt a dolog. Rendesen fel volt izgulva a kandúr a női kéz kellemes játéka alatt és a csúcs felé közeledett. Tatjána odahúzta hozzám, lábamat megemelte bokámnál fogva és ráverte Anton ondóját. Hangosan, nyögve élvezett barátunk. Egész lábfejem, ujjaim úsztak a geciben. Tatjána hozzá dörzsölgette a makkot, majd útnak engedte.
– Na most már hozhatsz inni a hölgyeknek és nekünk is! Lódulj! – utasította Antont a főnök.
– Még egy óra iszogatás, beszélgetés következett tizenegy anyaszült meztelen ember között. Később lanyhult a hangulat, az italok hatására ki a fotelban, ki a kanapén, ki földön álomba merült. Én folyamatosan simogattam gyönyörű testedet, nyakadat, melledet. Induljunk! – mondtam.
– Miközben a ruháimat keresgélted a "főnök" odalépett hozzám, kezemet felemelve érzéki csókot nyomott rá és mondta: – Fantasztikus volt asszonyom! Ön életem egyik legkülönlegesebb élménye, nemcsak gyönyörű, hanem rendkívül tehetséges is. Tudja hogyan kell viselkedni minden váratlan helyzetben. Tudja élvezni a testi gyönyöröket és mennyekbe tudja juttatni a férfiembert. Kérem emlékezzen rám és tegye el névjegyemet. Reménykedem, hogy még találkozhatunk és ismét együtt tölthetünk egy estét vagy akár több napot is. Persze csak akkor, ha szimpatikus férje is benne van. Legyenek valamikor vendégeim a fővárosi villámban. Biztosan jól fogják ott is érezni magukat.
A névjegyet még ma is őrzöm:
Alekszander Szergejevics Pusevin
NYBR. RT. Területi igazgató
Tel. : + 7 495 6.. – .. – ..
Keresse üzletláncunkat:
Italok, ételek, kávék, teák
Minden mennyiségben,
Rendelésre,
Elvitelre
Központi irodánk szolgáltatásai:
Gyógyüdülések,
Utazások,
Luxus szállások,
Alkalmi rendezvények szervezése

– Megköszönve Önöknek a mai estét választhatnak cégünk bármely szolgáltatásából.
– Az én ruháim megvoltak, de tiedet csak cafatokban találtam meg. Szakadt blúz és szoknya, félpár cipőt. Úgy döntöttem, hogy egy selyem abroszt tekerünk rád, mint egy miniruha így indulunk kora hajnalban haza.

ISMÉT EGYÜTT – Снова вместе
– A szállóban semmi gond, a recepciós ránk sem nézett, a hívott taxi kint állt a hotel előtt. Kint hűvös volt. Mezítláb a nyirkos aszfalton csattogott a talpam, kopasz, fedetlen puncimat kellemesen nyaldosta a hajnali szellő. Behuppantunk a kocsiba. Mindenem tiszta ragacs volt. Meztelen fenékkel ültem a felcsúszó abroszban a bőrülésen amihez házunknál kiszálláskor már szinte oda voltam ragadva. A forró kádfürdő után kiöblítettem nyílásaimat és sokáig csutakoltam fogaimat. Elalvás előtt végigbeszéltük az egész este történéseit, minden érzést, eseményt. Nem bántuk meg. Jól esett. Soha nem volt még ilyen intenzív élményünk. Mindketten gondolkodtunk már korábban a többes szexen, de nem volt merszünk hozzá, most az Anton miatti események rendesen belesodortak bennünket. Én sose hittem volna, hogy egy nő érintését el tudnám viselni most ez is megtörtént velem, azt sem gondoltam volna, hogy ennyi idegen férfi előtt így meg tudok nyílni. Megnyugtató volt, hogy végig mellettem voltál, vigyáztál rám és együtt éltünk át minden élményt. Mély álomba merültünk és egymás karjaiban ébredtünk másnap délben. A késői kelés miatt elmentünk ebédelni egyik kedvenc éttermünkben, majd otthon szerelmeskedni kezdtünk. Éppen lágyan lovagoltam rajtad amikor belépett Anton – ide is bejáratos volt, mint a régi lakásunkba – . Megálltam a mozgásban és rajtad ülve figyeltünk rá, vajon mit akar. Még a tegnapi események hatása alatt voltam nem szégyelltem magam, de azért illemből magam elé húztam selyem hálóingem.
– Folytassátok csak! Azért jöttem, hogy mindent megköszönjek. Reggel elmentek és az ellátással maximálisan elégedettek voltak. A kis svindlimet eltussolják, nem lesz következménye. Áthelyeznek egy másik irodába ahol új lappal kezdhetem a munkát. Tatjána még meg is csókolt távozáskor és mondta, hogy nagyon büszke lehetek a barátaimra nekik köszönhetem, hogy megúsztam a dolgot. Hálás vagyok nektek! Az a kölcsön amit korábban adtam nektek ezennel törlesztésre került! Nem tartoztok semmivel! Látom benneteket nem viselt meg túlságosan a tegnap este. Klasszul néztek ki így egymáson! Szuper szexik vagytok!... Még azért lenne egy kérésem. Neked mégis lenne egy törleszteni valód még Nádja... Tudod mi az?
– Ja, persze! Bár ez inkább a te ígéreted, de üsse kő, legyünk túl rajta! – válaszoltam.
– Mellkasodra támaszkodva ismét mozogni kezdtem rajtad, ennek hatására ernyed fütykösöd újra merev lett és kitöltötte hüvelyemet. Tudtam, hogy a végtörlesztésre most van a legmegfelelőbb alkalom, Antonnak minden vágy megdugni a seggem. Úgy döntöttem most túl lehetünk rajta, így fifti-fifti, nem tartozunk egymásnak. Az éjjeli szekrényen álló síkosítóra mutattam és fenekemre csaptam. Anton ledobálta ruháit, félig már merev farkát beolajozta majd az én hátsó bejáratomat is. Megálltam a mozgással amíg lassan belém vezette dorongját. Hagytam pár percig, hogy finoman kefélje seggemet, utána újra mozgásba kezdtem. Mindketten lassan, ütemesen dugtatok, jó volt az összhang, olyan érzésem támadt mintha egyetlen nagy dorong ostromolná medencefenék izmaimat. Lassan vadabbá vált a parti. Anton nem hazudtolta meg magát perverz szokásaival ugyanis egyre hevesebb kefélése során bal keze néhány ujját számban tartotta, jobb kezével hol nagyokat csípett cicimbe, hol bimbómat húzta, hol fenekemre csapott. Nemsokára egymás után élveztetek belém. A srác az ágyra hanyatlott, én rajtad hasaltam tovább amíg teljesen le nem nyugodtunk. Leszállva rólad minden nedvünk a hasadra és farkadra zúdult. Egy zsebkendővel szépen megtisztogattalak és közétek feküdtem. Újból, most már hármasban mesélgettük egymásnak az esti eseményeket, mindenki a maga szemszögéből. Érdekes volt a bennünk kavargó érzéseket összehasonlítani a mások által látottakkal. Éjfél körül Anton öltözött és távozni készült.
– Gyerekek, ha ismét szervezek egy céges bulit benne vagytok?
– Majd meglátjuk! Húzzál most már haza, te bajkeverő!
– Ja és holnap a szokott helyen foci?
– A foci oké!

VISSZA A JELENBE – Снова в ресторане
Vacsora után párom átült mellém és markolászni kezdte álló farkamat melyen egész este rajta tartotta talpát így nem csoda, hogy egy pillanatra sem lankadt le. A helyiség már elcsendesedett, bent sürögtek-forogtak még, de a kerthelyiségben csak mi ketten voltunk. Nejem a boksz ülésére feltérdelt és az egész esti közös erotikus élménybeszámolónkon felizgulva ölembe hajolva szopni kezdte péniszem. Hátra nyúltam rövid szoknyáját felhajtva lucskos puncijában kotorásztam ujjammal. Pincérünk ismét kijött hozzánk, de amint meglátta kis játékunkat szégyenlősen elfordulva más tevékenységet színlelt a terasz túloldalán, de közben oda-oda sandított felénk. Mivel párom el volt foglalva feladatával és háttal is volt a bejáratnak mindebből semmit sem vett észre. Gondoltam meglepem egy kis extra izgalommal... Ismét felemeltem a szoknyát és csak fenekét simogatva közszemlére bocsátottam kerek popsiját, kivillanó punciját, és két talpát. Emberünk gondolt egyet és közelebb merészkedett. Intettem neki, hogy szabad a pálya. Látva, hogy engedélyt kapott, tétován elővette már merev dákóját és párom hüvelyébe vezette óvatosan. Nejem meglepődve próbált felugrani, de fejét ölemben tartva megakadályoztam így csak egy nagy sóhaj lett a vége tele szájjal ami nekem is újabb különleges inger volt. A srác kezdetben lassan dugattyúzott ám amint megtapasztalta, hogy nincs ellenállás és párom is hangosan sóhajtozik gyorsított a tempón. Végül is annyira bevadult nejem alig tudta faszomat a szájába tartani, ki is vette és tövénél erősen markolva orrát heréim közé nyomta miközben hangosan lihegett.
A pincér nem akart lebukni munkahelyén, ezért rendszeresen körbekémlelt és még sietősebbre vette a figurát. Nem különösebben húzta el a dolgot, egyszerűen csak meghágta a csajomat. Végül azt gondolhatta, hogy illetlenség lenne egy idegen hölgybe beleélvezni és ruháját sem szennyezheti be, így kivette farkát és a punci tulajdonosának zárt combjai hátsó felszínét, lábszárát spriccelte végig, a maradékot pedig talpára fejte. Szaporán eltette lankadt szerszámát és dolgára sietett. Nejem miután észlelte, hogy befejeződött az aktus ismét szopni kezdett. Nem kellett sokáig robotolnia néhány bólintás után szájába lőttem magomat amit lábam mellett földre csorgatott és teljesen tisztára szopva a farkamat mellém ülve szorosan hozzám bújt. Mikor ismét benézett pincérünk intettem neki, hogy fizetek. Elpirulva hozta a számlát, kérdezte, hogy finom volt-e az étel, rendben volt-e minden? Párom rám nézett és suttogva kérdezte, hogy ő volt-e? Bólintottam. Mindketten mosolyogva mondtuk, hogy mindennel meg voltunk elégedve, majd illendő borravalót számolva készpénzben fizettem. Nejem ragacsos talpával belebújt cipőjébe és elindultunk a kijárat felé. Az első pár lépést hangos cuppogással tette meg, de utána már kecsesen lépkedve távoztunk az étteremből. Taxit hívtunk és mint régen szoknyáját felhúzva most is pucér fenékkel ült az ülésre. Rám mosolygott és nosztalgiázva mondta: Mint akkoriban az Anton buliján. Már várom a következő kalandot. Szerelmesen összeölelkezve indultunk haza.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.07 pont (73 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!