Hírek

JÚL.
20.
2018

Édesötös

Ez a történet két hete történt, amit most nektek elmesélek. Bence vagyok, harmincegy éves. Feleségem Melinda huszonnégy éves. Nagyon szép és aranyos arca van, kicsit vágott szeme, ami még vonzóbbá teszi. Nagyon fehér puha a bőre, jó érzés hozzá simulni. Hátközépig érő dús szőkés barna haja van, ezenkívül zöldes-barnás árnyalatú szeme. Van rajta felesleg, de emiatt csak még puhább és aranyosabb, nem mellesleg egész szép méretű mellei vannak, amit nagyon szeret, ha simogatok. Természete nagyon aranyos, megértő, segítőkész.
Nemrég házasodtunk össze, nagyon szeretjük egymást. A mi kapcsolatunk három éve kezdődött, de már több mint hét éve ismerkedtünk meg. Azt tudni kell rólunk, hogy mindketten nagyon szeretjük a testi élvezeteket. Meg is beszéltük, hogy egyszer kipróbáljuk a hármas felállást. A feleségem először kicsit csodálkozott, de aztán legnagyobb örömömre belement a dologba.


JÚL.
19.
2018

Egy balatoni este

A Balaton déli partjának egyik városában történt, 3 hétre jöttem dolgozni a vasárnapom és a hétfőm mindig szabadnapok! Mivel a nagybátyám éttermében dolgozom ezért unokatesóm is ott volt! Egyik este a család egyik ismerőse jött be az étterembe és a barátjának a lánya, Lili és a barátnője Vivi! Igazi kis pesti ribancokról van szó!
Én Vivire vetettem szemet egy szombati napon, ekkor személyesen még nem ismertem őket. Másnap mivel szabadnapos voltam így este lementünk vacsorázni az étterembe, ők is ott voltak és unokaöcsémmel odaültünk. Vivi széparcú, selymes barnabörű, fekete majdnem vállig érő haj és szép kissé telt alak, pont jó ugyancsak telt keblekkel! Egy fehér póló volt rajta és egy majdnem térdig érő fekete szoknya, amik között a hasa és a köldök piercingje kilátszott ez elindított bennem valamit. Megvacsoráztunk, majd meghívtak, hogy menjünk el velük a sorra este. Több sem kellett, azonnal igent mondtunk!


Unokabátyám és én - A tesi tanár

Ez egy teljesen kitalált történet az előző részhez ami szintén kitalált.
Mivel nevet nem írtam a főszereplőnek így legyen Adrián.
Talán legtöbben arra számítotok, hogy Gáborbával történt meg az együttlét elöbb de a testnevelés tanárom Ákos hamarabb lépett. Így most azt mesélem el hogyan történt ez az esett.
Nos eltelt már egy hét is a Tomival való lebukásom óta, azóta anyum többször segített kettesben lenni vele, ami sok szopás illetve anált követett amit főleg imádok.
Anyummal vettünk férfi tangákat, nagyon sexy darabokat jobban már csak azt hordok, max ha tesi óra van az iskolában akkor aznap húzok fel fecskét ami nem a sima régi fehér, hanem szintén ebay és társai oldalakról való modernebb fajta.
Tomi imádta is ha tangában vagyok nagyon be tudott gerjedni a popsimra és a szörtelen testemre. Egy éve már, hogy edzek popsira meg minden másra, de nem kigyúrt izmos állat akarok lenni csak szálkás.


JÚL.
18.
2018

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 21. rész

- A múltkor átmentem Szabihoz… és nem szexeltünk, csak leszoptam - mondta Timinek Lorena, miközben a hazafelé tartottak az edzőteremből.
- És? - kérdezte Timi.
- És a számban ment el - fejezte be a lány - De ugyanezt csinálta a múltkori pasi is.
- És?
- Semmi, de Te hogy tudod lenyelni? - kérdezte felcsattanva Lorena., mire Timi hangosan felnevetett.
- Az a legjobb benne. A pasik eléggé ki tudnak akadni, ha nem nyeled le a végén cuccot.
- Jó, de Én nem tudom megcsinálni. Rosszul vagyok az ízétől, meg az állagától - ellenkezett Lorena.
- Az ananásztól meg az ananászlétől állítólag édesebb lesz. Erről nem tudok nyilatkozni, de itass velük édes üdítőt, meg etess velük csokit! Ezek nálam beváltak.
Lorena egész hasznosnak találta barátnője tanácsait, ezért elhatározta, hogy minél előbb kipróbálja őket.


Zárdába zárva

Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy kedves nemes fiatal lány, Enikő. Egész életében szigorú erkölcsös nevelést kapott. De ezt már nagyon unta, ki akart végre törni, meg akart olyanokat tenni, amit senki. Hajtotta a vére és a vágyai, amit nem hagytak neki kiélni.
Egy nap a mostohaanyja rajtakapta, hogy meztelenül nézi magát a tükörben, hogy megismerje a testét, valamint saját kezűleg csillapítsa égető vágyait. A család elhatározta, zárdába küldik, hogy tiszta maradjon az esküvője napjáig.
A zárda kívülről rideg és ijesztő volt. Enikő cellája kicsi, koszos és kényelmetlen volt. A rendfőnökasszony egy szigorú nő volt, akin látszott, hogy régen igazán gyönyörű nő volt, de az idő már elkezdte koptatni a fényét. Szobatársa egy Ágnes nevű lány volt, akit feltehetőleg hasonló indokokból küldhettek ide, mint őt.


JÚL.
17.
2018

Újdonságok és meglepetések

Az egész nap sok izgalommal telt, mert lakásfelújítottunk. Azért a kisördög ott volt bennünk, hogy mire befejezzük, hm… milyen kellemes élvezetekben részesíthetjük egymást.
Eljött az este, rendbe hoztuk magunkat és végre elnyúlhattunk az ágyon. Összebújtunk, szorosan, hogy érezzük egymás melegét. Simogatni, csókolgatni kezdtük egymást, majd kedvesem érzéki játékba kezdett. Apró csókokat lehelt a testemre és érzékien simogatni kezdett. Kezdetben az érzékenyebb erogén zónákat kerülve kezdte simogatni, a mellemet, de a bimbót nem érintve, majd haladt lefelé kéjbarlangom felé. A hasam, majd az alhasam, és rátért a combomra. A belső combom simogatta, de nem ért hozzá szeméremtestemhez. Ez nagyon felizgatott, kész voltam arra, hogy jobban belemerüljünk az érzéki élvezetekbe.


Kaland az iskolai mosdóban

Dave álmos léptekkel indult meg a mosdó felé, miközben fejét vakargatva igyekezett kitalálni a legtökéletesebb kifogást, hogy ne kelljen ezt a napot is az iskolapadban szenvedve eltöltenie. Fejfájás? - áá, túl sablonos. Láz? - anya rögtön kitalálná, hogy csak szimulálok. - gondolta. Hiába törte a fejét, egyre gyengébb ötletei támadtak.
- Ezt a napot is túl kell élni valahogyan - motyogta, miközben a tükörben elcsigázott arcát fürkészte.
Miután végzett a készülődéssel, gyorsan megreggelizett és irány a kocsiba, mint minden reggel.
- Milyen napod lesz ma a suliban? - kérdezte Dave-et anyja mosolyogva.
- Olyan, mint a többi, csak remélem ma végre végezni fog velem az unalom. – dünnyögte Dave a hátsó ülésről.
- És mi van azzal a csinos lánnyal? Hogy is hívják? Katherine? Kathie?


JÚL.
16.
2018

Ahogy teltek az évek

Anyám 28 éves volt, amikor szült. Apám akkor volt 48 éves. 6 évvel korábban találkoztak, és szerettek egymásba. Kissé ijesztő volt ez a nagy korkülönbség anyu szülei, a nagyszüleim számára. De amikor látták, hogy működik közöttük a dolog, megnyugodtak. Két évvel a születésem után anyunak autóbalesete volt. Nem ő volt a hibás, a másik autó vezetője részeg volt, és frontálisan belehajtott anyu autójába nagysebességgel. Anyu a helyszínen szörnyethalt mire a mentők kiérkeztek. Ketten maradtunk.
Mivel apunak jól fizető állása volt, hamar bölcsödébe kerültem, de ezen felül minden szabadidejét velem töltötte. Majd jött az óvoda, és az iskola. Az első osztályos tanító néni nagyon aranyos volt, ráadásul a szomszéd utcában lakott, így amikor vége volt az óráknak, mindig hazavitt magához, és apu mindig odajött értem. Valószínűleg ez vezethetett oda, hogy apuval összejöttek. Zsófi néni egy év múlva hozzánk költözött, a nevelőanyám lett.


A fordulópont 1. rész

Hamarosan megérkezünk a szállásunkra, bár igazából nem fáradtam el a mai napon, sok érdekes dolgot láttam és tanultam, a többiekkel ellentétben engem érdekelnek a múzeumok kiállításai és más látványosság is. Mások lehet hogy utálják, de én nem, valószínűleg ezért is ülök egyedül a buszon és az iskolában sincs padtársam, és barátaim. Meggyőztem magam, hogy egyedül érzem magam jól, már rég megbarátkoztam a helyzetemmel, hogy mindent egyedül oldok meg, hát ez van ha valaki nehezen barátkozik, ez vagyok én, egy fiatal lány, aki teljesen bezárkózott saját világába. Nem is vagyok valami szép, akiért úgy omlanának a fiúk, igazából szóba se állnak velem és még szemüveget is kell hordanom, mert anélkül nem látok valami jól. Már mindenki az osztályból elkönyvelte, hogy én ilyen vagyok.