DEC
09
2011

Az elveszett pendrive

családi, munkatárs

Dani vagyok, egy muticégnél dolgozom, mint Rendszergazda. Találtak egy pendrive - ot a munkahelyemen és nekem adták le, hiszen én az IT részlegen dolgozom és talán megtalálom a gazdáját. Bedugtam, üres volt, a lemezcímke sem volt kitöltve. Először körbeküldtem egy üzenetet az intrán, hogy találtak a kistárgyalóban egy 4 GB - os Kingston pendrive - ot és jelentkezzen a gazdája. Egy hétig pihent az asztalomon a kicsike, majd próbaképpen ráengedtem egy törölt fájlokat helyreállító programot. Helyreállított egy rakás MP3 - at, meg egy csomó képfile - t. Éppen ráértem, elkezdtem nézegetni.
Első kép: a képnek csak a teteje volt meg, majd utána összevisszaság. Második kép: Jé ez a Feri, a HR - es Livi nagyobbik fiacskája. Akkor ez a Livi pendrive - ja! De azért csak nézzük a képeket... A következő képen ugyancsak a Feri volt, de félmeztelenül és egy fej foglalatoskodik a...

*  *  *

A meetingen

hetero, munkatárs

Munkámból adódóan több projektben is részt veszek, ezért többször is utazom évente külföldre. Az utazások főként a munkára koncentrálnak, de azért néha-néha lehetőséget teremtenek egyéb non-business dolgokra is.
A legutóbbi ilyen út alkalmával egy közeli nagyvárosban tartottunk projekt találkozót. Több magyar kolléga is részt vett a rendezvényen, amely a szokásos mederben zajlott. Regisztráció, délelőtti fejtágítás, ebéd, kávészünet, majd a délutáni elköszönés. Nem az este beülünk borozni, és mindenki a másik ágyában köt ki találkozó volt, mint ahogy máskor sem. Történetem lényege az ebéd alatt zajlott. Az ilyen projektek során mindig figyelnek a szervezők, hogy a különböző országok résztvevői egymások mellé kerüljenek, és ne legyenek érezhetők az országhatárok az asztalnál. Viszont a magyar leleményesség mindig megmutatkozik, mert bár magyar...

DEC
08
2011

7 nap

Az eset tavalyelőtt nyáron történt, egy Balaton - környéki építőtáborban. Zolival, az egyik legjobb haverommal mentünk le facéran és kissé kedvetlenül, hátha jót tesz a levegőváltozás. Nem tagadom, közel másfél évi csajszünet után "más" is volt az eszemben, de ami történt arra nem számítottam.
Hatosával voltunk beosztva egy - egy területre, a feladat ásatás volt. Mi ketten fiúk kubikoltunk, a lányok meg jöttek az ecsettel, ha találtunk valami követ, cserepet vagy csontot. Négy lány volt mellénk beosztva:
Évának egyáltalán nem volt szép arca, de nagyon határozott egyéniség volt, rövid barna haja volt, sovány volt, sőt deszka is, de izmos testalkattal.
Látszott rajta, hogy nem az a szűzies típus, van már tapasztalata, és ami kell neki azt általában el is veszi. Csilla magasabb volt, szőke, kissé testesebb, nagy domborulatokkal, szép arccal és az a csöndes,...

*  *  *

Velence - Budapest

hetero, közlekedés, anál, vibrátor

Szervusz Drága!
Megjöttem az olasz nyaralásomból. Olaszország egyszerűen csodálatos. A napfény, az a rengeteg virág! Egyszerűen beleszédül az ember lánya. Én aztán alaposan bele is szédültem A lényeg az, hogy hazafelé a vonaton a hálókocsiban elkapott… Na, de nagyon előre szaladtam. Velencéig bérelt kocsival mentem. Végig jártam a nevezetességeket, majd elcsigázva ültem be a pályaudvar éttermébe megvacsorázni. Fáradt lábaimat kihúztam a cipőből, és bámultam az éttermi felhozatalt. Pont két hete csak ujjaim, na meg a tőled kapott vibrátor enyhítették nemi vágyamat, már nagyon rám fért volna egy finoman erotikus éjszaka. Sajnos az sem éltetett, hogy hazajövök, és Te vársz, mert még nyaralni voltál akkor a feleségeddel. Nos, nézegettem az olasz pasikat, fiatalabbakat, meg nem annyira fiatalokat. Megmondom neked őszintén, kicsit csalódtam a digó pasikban. Egyik sem...

*  *  *
DEC
07
2011

Volt osztálytársnőm

hetero

Mostanság olvasgattam a sztorikat ezen az oldalon, és úgy döntöttem megosztom veletek ezt a történetet.
Még gimnáziumi éveim alatt nagyon odavoltam az egyik osztálytársnőmért. A lány kb. 165-170 magas, szép nőies idomok, gyönyörű lábak, kerek feszes fenék, gyönyörű körte mellek, barna mandulaszemek, sötétbarna vállig érő haj, és gyönyörűszép kreol bőr. A gimi alatt semmi nem történt köztünk (az ő nem akarása miatt), de nagyon jókat beszélgettünk, jól éreztük együtt magunkat. Érettségi után mindketten más városban tanultunk tovább.
Június vége lehetett, vége a vizsgaidőszaknak, amikor a városunk utcáin a autókázva élveztem a napsütést és a szabadságot, amikor megláttam őt. Ott állt a vasútállomás előtt, mellette a csomagjai -gondoltam ő is lezárt az évet- rajta fehér szoknya, és egy fehér top. Gyönyörű volt. Megálltam, kérdeztem kit vár....

*  *  *

Gabi és Gabi 1. rész

bizarr

Szüleink vicces kedvükben lehettek születésünkkor, mert engem Gábornak, néhány perccel fiatalabb húgomat Gabriellának nevezték el. Így lettünk mi Gabik. Kiskorunkból rengeteg fénykép van, amiből kiderül, hogy legtöbbször egyforma ruhába öltöztettek minket. Húgomról 14 éves koráig egyetlen olyan kép sincs, ahol szoknyában lenne. Mintha tudatosan fiúsra nevelték volna. Ez meg is látszott a természetén. Együtt autóztunk, csatáztunk, fociztunk. A "lányos" dolgok kimaradtak gyermekkorunkból.
A nagy változás akkor következett be, amikor gimnáziumba kerültünk. Szinte egyik napról a másikra az addigi "öcsikémből" bombázó csaj lett. Gyakorlatilag még mindig az összetéveszthetőségig hasonlítottunk egymásra, csak a lassan-lassan kialakuló domborulataink kezdtek árulkodni különbözőségünkről.

DEC
06
2011

A vörös istennő

gruppen, anál

Kora nyár volt. Rita épp hosszú, vörös haját szárította a délutáni napsütéstől ragyogó ablak mellett, készülődött, hiszen estére vendégeket várt. Fiatal, vonzó, vékony lány volt, akit magas termete mellett formás feneke és hosszú, szexi combjai jellemeztek. Egyedül melleinek méreteivel nem volt megelégedve, elég kicsinek találta őket. A férfiak viszont megőrültek testétől, akárhol járt az utcán, mindenhol megfordultak utána, ő pedig élvezte a helyzetet. Andrással egy helyen dolgoztak, és már az elején megkedvelték egymást, jókat beszélgettek mindenféle témáról, könnyen megtalálták egymással a közös hangot. A srác szintén fiatal volt, helyes gyerek, bejött Ritának. Beszélgetéseik alkalmával sokszor került szóba az erotika, de közelebb nem kerültek egymáshoz. Zoli pedig szintén ugyanazon a munkahelyen töltötte el a napi 8 óráját, neki sokat kellett a lánnyal...

*  *  *

Talán rossz kislány vagyok, de profin csinálom

hetero

1. rész
Egy átlagos nyaralásnak indult, aztán mire észrevettem, nyakig benne voltam. Húszas éveim elején járok, az a tipikus mindig jó kislány, eminens tanuló, csupa szív, erkölcsileg önmagammal szemben elég nagy elvárásokkal rendelkező egyén vagyok. Mióta az eszemet tudom, ha fiúkról van szó, akkor inkább a minőségre, mint a mennyiségre törekedtem, ergo strigulákat tekintve 4 fiúval csókolóztam és 2 fiúval volt szexuális kapcsolatom, szigorúan párkapcsolatban. A 2. sráccal már majd' 2 éve vagyunk együtt, amennyiben lehetséges a hét 7 napjából 8at, a nap 24 órájából 25-t. Ha azt mondom minden tökéletes, a történetem végére úgysem fogják elhinni, de attól én még így érzem.

DEC
05
2011

A nővér megkapja, amire szüksége van 3. rész

családi

Következő reggel frissen, de ugyanakkor eléggé fájósan ébredtem. Szegény fenekem nagyon fájt Hunter hosszas baszása miatt, amikor ő és Jeff szendvicsbe fogtak. Aztán még Jeff öcsém 24 centis farkát is magamba fogadtam kora reggel. Tudtam, hogy anális szexről a következő pár napban szó sem lehet. Megláttam a geci és síkosító foltjait a takarómon, gyorsan leszedtem, és beraktam a mosógépbe, hogy kimossam. Miután elindítottam a gépet, a fürdőszobámba mentem, hogy lezuhanyozzak.
Ahogy a fürdőbe értem, észrevettem egy cetlit a tükörre ragasztva. Ez állt rajta:
"Nővérkém, edzésem van ma reggel, de azon gondolkoztam, hogy mehetnénk-e még egy kört, miután hazaértem és lezuhanyoztam? Ha nem gond, átjövök hozzád 1 körül és meglátjuk, hogy benne vagy-e"