A+ A-

A vágyak tengerén

Pár éve történt, még az egyetemi éveim alatt. A nyári pauzáról kicsit előbb költöztünk vissza szeretett egyetemi városunkba, hogy lazuljunk még egyet a következő szemeszter előtt. Augusztus utolsó hetében jártunk, a nyári nap teljes valójában szórta ránk sugarait. Gyorsan összeverődött a baráti társaság és jókedvűen foglaltuk el szobáinkat megszokott, hűs albérletünkben. Előkerültek a táskákból az otthonról hozott finomabbnál-finomabb étkek, melyet gyöngyöző jéghideg sörrel öblítettünk. Őrült sebességgel zajlott a társalgás, hisz mindenki a másikra zúdította élményeit a nyárról. Este a koleszba készültünk, ugyanis az első éves gólyáknak épp aznap volt a záró buli. Kellő mennyiségű alkohollal a szervezetünkben, jókedvűen nekivágtunk az éjszakának nem is sejtve milyen csodálatos élmény vár rám. Belépve a diszkó ajtaján a dübörgő zene fogadott bennünket, és boldogan vetettük bele magunkat az önfeledten tomboló diákseregbe. Nagyon jól éreztük magunkat. Fülledt meleg, a temérdek ismerőssel elfogyasztott "hűsítők" és a tánc... teljesen átadtuk magunkat az élvezetnek.
Lassan a záró zeneszámhoz értünk, ami általában valami lassú érzelmes nóta volt, és akkor jött Ő. Teljesen véletlenül összekoccantunk, és mint a filmekben, megszűnt körülöttünk a világ. Gyönyörű volt. Hosszú barna haja, hibátlan arca és a teste...rajzolni is nehéz jobbat. Egyértelmű volt számomra, hogy az utolsó táncot együtt kell megélnünk. Szó nélkül átkaroltuk egymást, és mint egy szerelmespár átadtuk magunkat a zenének. Már vége volt a bulinak, de nem engedtük egymást. Néztünk egymás szemébe és, mintha ezer éve ismernénk egymást. Kirohantunk az éjszakába, le egészen a Balaton partra. Felszínes beszélgetést folytattunk csak, mert ez most másról szólt... Vad ölelkezések után végre megcsókoltam. Két kezemmel fogtam gyönyörű arcát, és majd megőrültem hűvös csókjától. Kezem felfedező útra indult a testén. A nyakát simogattam, majd lefele haladva megérintettem csodás melleit. Nem fért bele a tenyerembe a keble, kemény bimbói majdnem átszakították fekete felsőjét, amely szabadon hagyta izmos hasát is. Köldökében piercing csillogott, ami csak fokozta vágyam. Erősen markoltam a fenekét, ő halk sóhajokkal nyugtázta tettem. Persze ő sem volt tétlen, keze egyre lejjebb-lejjebb kutakodott, mígnem elérte ágyékomat és rámarkolt kőkemény farkamra.
Nem bírtuk tovább. Szinte letéptük egymásról a ruhákat ott, a Balaton partján a sötétben. Csak a kandeláberek fénye szűrődött oda felénk, amely különösen erotikus atmoszférát teremtett számunkra. Öleltök, csókoltuk egymás meztelen testét. Haraptam, nyaltam a melleit, fejem egyre mélyebbre "merült", amíg el nem értem az eszményi punciját. Gyönyörű, tükörsimára borotvált kelyhe csillogott a nedvességtől és egy határozott mozdulattal belenyaltam. Éreztem, hogy lábai remegnek, jobbnak láttam elfektetni a füvön. Nagy odaadással nyaltam, ő pedig dobálta a fejét jobbra-balra, míg egy erőteljes rándulással elélvezett. Teste megfeszült, lábaival szorította a fejem és nyögött, ahogy a torkán kifért. Kis idő múlva felült és szó nélkül megcsókolt, majd a földre lökött. Kezét rákulcsolta vastag és hosszú farkamra, majd verni kezdte. Őrült tempóban húzgálta a bőrt, majdnem megőrültem.
Akkor hirtelen megállt és a szájába vette piszkosul nagy péniszemet. Sosem dicsekedtem a méreteimmel, de alig fért bele a makkom a szájába. Nyelvét körkörös mozdulatokkal táncoltatta, majd amennyire csak tudta leengedte a torkán. Farkam a szájában tartotta és csak a kezével dolgozott, persze közben a nyelve sem állt le. Őrült bólogatásba kezdett én pedig majdnem elélveztem, de még nem; nem lehetett. Megfogtam, és mélyen a szemébe néztem. Nem kellettek a szavak. Az ölembe ült, és ráengedte magát a hímtagomra. Teljesen kitöltöttem a punciját. Ütemesen csúszkált rajtam, kezével szinte végigkarmolta a hátam. Leszállt rólam és négykézlábra állt előttem. Hátulról támadtam ezután, olyan mélyre löktem, amilyenre csak lehetett. Iszonyatos tempót kezdtem diktálni, kezemmel pedig a melleit izgattam. Hangosan felnyögött minden lökésnél. Teste remegett, éreztem, hogy közel számára az orgazmus. Dugtam, ahogy csak bírtam, teljesen önkívületi állapotba kerültünk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.95 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 05. 25. vasárnap 11:05
Nem rossz az írás.
#3 papi 2013. 06. 27. csütörtök 10:17
Aranyos történet, és jó a vége
#2 listike 2013. 05. 7. kedd 07:01
Szép.
#1 Törté-Net 2011. 04. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?