Noémivé válni

Szavazás átlaga: 6.33 pont (45 szavazat)
Megjelenés: 2022. április 28.
Hossz: 12 800 karakter
Elolvasva: 800 alkalommal
A városszéli szupermarketben dolgoztam részmunkaidős diákként és ott ismerkedtem meg Andrással, aki biztonsági őrként volt ott alkalmazva. Széles, izmos vállak és rövid, szőke haj. Sokat beszélgettünk. Különösen kedveltem azt a férfias biztonságérzést, amit a közelében éreztem. Nem egy alkalommal lépett közbe és „megmentett” egy-egy agresszívebb vásárlótól. Az egyik péntek kora este volt felhívott a mobilomon és áthívott magához, hogy nézzünk meccset, ha nincs jobb elfoglaltságom.
Amikor odaértem bevezetett a konyhába.
– Kérsz egy ? – kérdezte.
– Persze! – válaszoltam, mire felém nyújtott egy nyitott üveget.
– De ugye nem fogsz kidőlni egy után?
– Dehogyis! Bírom az italt!
Valójában nem sok tapasztalatom volt az ivással, elvégre azon a péntek estén is otthon ültem. A nappaliban leült a kanapéra és megpaskolta a maga mellett lévő ülést. Kérésének engedve leültem mellé. A meccs kezdetéig még volt egy kis idő, ezért a kezdésig átkapcsolt DVD-re. Egy pornófilm volt. Kicsit fura volt egy másik férfival pornót nézni, de bíztam Andrásban. A filmben egy fiatal vidéki lány szerepelt, aki a városba ment és leszopott néhány fickót. Egy iskoláslány ruhába volt öltözve, harisnyával és szoknyával. Az arca elég erősen ki volt sminkelve, hogy fiatalnak tűnjön. Mindenesetre aranyos volt.
– Imádom ezt a jelenetet! Ez a lány tényleg tud szopni! Volt már olyan barátnőd, aki így tudott szopni? – kiáltott fel András.
– Igen.
Hazudtam. Volt már ugyan szopásban részem, de semmi olyan mint a filmen. Mindig is szerettem az orál jeleneteket. Valahogy izgató volt egy lányt nézni ahogy letérdel. Kicsit még kíváncsivá is tett. Milyen érzés lehet szopni egy faszt?
A filmbeli férfi felállt és előre hajoltatta a lányt. Elkezdte csapkodni és gyúrni a fenekét. Ekkor kezdtem szédülni. Csak az első ittam, de már kezdtem elveszteni a kontrollt. Úgy döntöttem hogy csak hátradőlök és nézem tovább a filmet, közben megpróbálom visszaszerezni az érzékszerveimet. De ami ezután a képernyőn történt, az igazi sokk volt. A fickó a filmben megfogta a lány bugyiját és lehúzta. Ám ahelyett, hogy rózsaszín puncit láttam volna, egy farok és egy zacskó lógott a képernyőn. Andrásra néztem és láttam hogy a nadrágján keresztül dörzsöli a farkát. Visszanéztem a képernyőre. A fickó nyalta a “lány” seggét és láthatóan arra készült, hogy megbassza.
– Mi a fasz! – próbáltam mondani, de a szavak megakadtak az ajkamon és elmosódtak.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.33 pont (45 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!