A+ A-

Layla és a nádpálca

Fekszem
hálószobám sötétjében, aludni próbálok, de képtelen vagyok kellően ellazulni ahhoz, hogy álomba zuhanjak.
Életem fura fordulataira gondolok még azokból az időkből, mielőtt kezdetét vette karrierem címoldalas szupermodellként és Zsarnoknőként.
Találkozásom Harryval az egyik ilyen furcsa epizód volt. Ez változtatta meg mindaddig szürke életvitelemet, és indított el az úton, szenvedélyes Zsarnoknőként. Az idő tájt egy exkluzív knighstbridge-i áruház harmadik emeletén voltam divatmodell, a londoni West Enden a Sloane Street közelében. Ugródeszka volt ez a munka, az üzlet női ruházati osztályán mutattam be az új darabokat. Ebből éltem és fizettem a fele lakbért azért az alagsori szobáért, amelyet Hyacinth-tel osztottam meg a Lowndes Square-en, míg találtunk magunknak egy menő ügynököt, és nagy sikert arattunk ruhabemutatókon. Azon a dermesztő februári napon Hyacinth valahol fényképezkedett, én pedig épp távoztam az üzletből egy hosszú nap után, melyen a Spring kollekció legújabb modelljeit mutattam be. A fehérneműosztályon áthaladva, útban a lift felé figyeltem fel arra a magas, disztingvált külsejű úrra Gieves blézerben, Household Cavalry nyakkendőben. A bugyik pultja előtt állt, minden bizonnyal valami szexiset keresett egy barátnőjének. Szerencsés lehet az a lány, akire majd ráadja, hogy aztán lehúzza róla, gondoltam magamban futólag. Hallottam, hogy megkérdi az eladót, van-e valami selyemből, csipkékkel. Szóval még ízlése is van, gondoltam.
Az eladóhölgy azzal foglalkozott, hogy a kérést teljesítse, eközben én láttam, hogy a férfi lekap egy csipkésszélű selyembugyit a pultról és sietve gyömöszöli blézere zsebébe. Megálltam és úgy tettem, mintha a harisnyákat nézegetném a szomszédos pulton. A férfi megvette és kifizette azt a bugyit, amit az eladó mutatott neki, aztán - mint aki jól végezte dolgát, és azt gondolván, senki sem láthatta az ő egyéni "Egyet fizet, kettőt kap" akcióját - indult a lift felé.
Követtem őt azzal a szándékkal, hogy a bejáratnál lebuktatom őt az üzlet rendészénél. Aztán hirtelen sokkal jobb ötletem támadt. Árnyékként követtem őt az üzletből Knightsbridge-be, és mihelyt az utcán voltunk, ott mentem közvetlen a segge mögött... és a segge most már a kezemben volt. Jóképű, szexis egy szarházi volt, világos színű hajjal, gyönyörű kékesszürke szemekkel, kétségkívül valami gólerős fickó a windsori pólópályáról. Most odaléptem mellé, elővillantottam a kabátom belső oldalán rejtőző személyazonossági kártyámat az üzletből, majd azt mondtam:
- Elnézést uram, kövessen! Láttam, mikor ellopott egy bugyit, ami a blézere zsebében lapul!
Erre teljesen összeomlott és oly szánalmasan nézett rám, hogy már szinte sajnáltam, hogy egy ilyen érzéketlen szuka vagyok! Most csendesen, nyugodtan azt mondta:
- Nem rendezhetnénk le ezt másképpen? A Gárda tisztje vagyok, és ha ez kitudódik, engem kirúgnak.
- Erre akkor kellett volna gondolnia, mikor lopásra szánta magát az üzletünkben! A nevét már tudjuk a hitelkártyájáról, úgyhogy kérem, feltűnés nélkül kövessen!
Azzal megfogtam a karját, és gondolkodásnyi időt sem hagytam neki, befordultam vele a sarkon a Lowndes Streetre, és vittem egyenesen le a lépcsőn, alagsori lakásomba. Oly megilletődöttnek és szánalmasnak tűnt, hogy magamban röhögnöm kellett. Nyilvánvalóan szenvedélyét titkoló transzvesztita volt, aki csupán élvezte, ha ilyen finom selyem a bőréhez ér... És hát az ördögbe is, meg tudtam érteni!
Bevezettem a lakásomba, becsuktam az ajtót, sőt bezártam és elégedett vigyorral fordultam felé. Ő megcsodált, és kék szeme rám kacsintott. Aztán már neki is estem.
Most megkönnyebbültem kacagott fel, csodálattal és egyre növekvő kéjvággyal pillantott rám!
- Kegyetlen módot választott, hogy megismerkedjen velem!
- Még nem ismerkedtünk meg, de pár percen belül már igen! - feleltem és játékosan megharapdáltam ajkát. Hangosan felnevetett és úgy csókolt szájon, mintha pontosan tudná, mi az ördögöt is művel. És ez tetszett nekem! De ezt már előre tudtam.
Előrementem a hálószobámba, menet közben levettem a kabátomat. Követett engem, én pedig szembefordultam vele. Ott álltam egészen előtte, és közvetlenül viselkedtem, beszívtam csábos kölnijének illatát, kioldottam a Gárda nyakkendőjét és lehámoztam zakóját.
- Majd a szívbajt hoztad rám az utcán ott az üzlet előtt! Hogy jött ez az ötleted, hogy bolti detektívet játssz, te kis ribanc!
- Először azt gondoltam, "Eredj a francba!", mikor láttam hogy ellopod ezt a bugyit - feleltem, majd előhúztam a blézere zsebéből és csábítóan lebegtettem meg az orra előtt.
- Az volt a szándékom, csőbe húzlak hogy még a gatya is égni fog rajtad, én meg jót röhögök, de aztán láttam, milyen ennivalóan jóképű vagy, ezért úgy döntöttem, ehelyett eljátszadozom veled és becserkészlek a saját szórakozásomra. Úgyhogy most levetkőzöl és pontosan azt teszed, amit én mondok! Lássuk, hogy festesz ebben a csinos kis bugyiban, amit loptál!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.11 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L
2014. 03. 26. szerda 05:58
Nem rossz. Válaszolok rá!
#5 papi
2014. 02. 7. péntek 09:27
Jóooo Válaszolok rá!
#4 Andreas6
2013. 06. 6. csütörtök 14:44
Ez az idétlen Rinaldo mindenáron, mindenhol beír valamit, de még véletlenül sem olyat, amit a történet elolvasása után ne tudtunk volna. Mi a francnak koptatod ezért a klaviatúrát? Válaszolok rá!
#3 Rinaldo
2012. 04. 18. szerda 08:42
Kellet bugyit lopni,elöször dugot,utána verést kapott. Válaszolok rá!
#2 genius33
2012. 04. 18. szerda 08:16
Nem az én világom, dee szerintem jó lett smile Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2012. 04. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!