A+ A-

Albion rózsaszín köde

Néhány évvel ezelőtt külföldre szólított a munkám. Egy kelet-angliai céggel működtünk együtt, egy új munka tervezéséhez azonban nekem és néhány kollégámnak is ki kellett utaznunk. Örömmel mentünk, céges pénzen mindig szívesen utazgat az ember.
Mivel én tudtam legjobban angolul, ezért én vezettem a megbeszéléseket, fordítottam a többieknek, és láthatóan az angolok is hozzám fordultak mindennel, velem beszéltek a legtöbbet. A hét unalmasan telt, bár nem panaszkodhattunk, a munkaidő végeztével mindig elvittek minket vacsorázni, várost nézni. Többször mondták, mennyire hálásak nekem a munkáért, de egészen az utolsó estéig nem is tudtam, mennyire akarják ezt a projektet.
Egy nem túl fényűző, de takaros kis hotelben szálltunk meg, nekem is egy átlagos háromcsillagos szoba jutott. Franciaágy, tévé, külön fürdőszoba. Az utolsó esténk volt, és kicsit már honvágyam is volt. Elköszöntem a többiektől, és úgy terveztem, este még tévézek egy kicsit. Vendéglátóink másnap reggel visznek ki a reptérre, a cuccaim jó része már össze volt pakolva.
Épp a tévébe voltam bambulva, amikor egyszer csak kopognak. Először azt hittem, az egyik kollégámnak kell valami, de nagyot tévedtem. Kinyitottam az ajtót, és egy nagyon helyes, fiatal lány állt ott. A huszas évei elején járhatott, olyan 160 magas, átlagos testalkatú, mosolygós lányka, rövid világosbarna hajjal. Olyan "tipikus angol" arc, de a kedvesebb fajtából. Innentől minden párbeszéd angolul zajlott.
- Szia, nem zavarok?
- Szia, ööö... segíthetek?
- Te biztosan Gábor vagy, ugye? - Ettől egy kicsit zavarba jöttem, mert addig csak azt hittem, eltévesztette az ajtót a lány. Mondtam hogy én vagyok, de kicsit hebegtem-habogtam, mert nem tudtam, mit akar, de udvariatlan sem akartam lenni. Ő szerencsére hamar elmondta, mi is ez az egész.
- Én Kylie vagyok. A ... Ltd-től szóltak nekem, hogy jöjjek és látogassalak meg, ugye nem baj, nem zavarok? - Itt már kezdett leesni, miről van szó. Még mindig nem voltam benne biztos, hogy most az fog történni, amire én gondolok, de erősen verni kezdett a szívem, mert kevés dolog esett volna akkor jobban, mint egy kiadós szeretkezés. Beinvitáltam a lányt, és kissé tanácstalanul álltam a szoba közepén. Úgyhogy átvette a kezdeményezést.
- Az ismerőseid nagyon hálásak hogy együtt dolgozhattok, és szeretnék ezt kifejezni neked... - ekkor közelebb lépett, és kissé félszeg pillantások közepette megfogta a kezeimet - ...ha elfogadod és megfelelek. - Ettől szinte megrészegültem, nem hogy ilyenben, még hasonlóban sem volt részem soha. Egy pillanatra még az is megfordult a fejemben, hogy valakik így akarnak kirabolni, de hát a szoba zárva, mi baj lehet. Barátnőm nincs, és rám férne már egy kaland.
- Hát persze, nagyon szép lány vagy - mondtam, ő pedig úgy mosolygott, mint akinek ezt először mondják. Volt benne valami kislányos báj.
Ekkor egész közel lépett, mosolygott, én éreztem az illatát, és úgy éreztem, az erősen kalapáló szívem egyetlen testrészembe pumpálja a vért. Nem voltam ilyen helyzetben, úgyhogy kissé határozatlanul kérdeztem:
- És mondd... mit tehetek érted? - Kylie egészen átölelt.
- Nem, az a kérdés, ÉN mit tehetek érted - mondta, és finoman megcsókolt. Friss, finom csókja volt, leültünk az ágyra, és miközben csókolóztunk, ő lassan vetkőztetni kezdett. Lehúzta a pólómat, kigombolta a nadrágomat... Nagyjából itt volt az a pont, ahol elhittem, hogy ez tényleg az, aminek gondolom.
- Nincs kedved zuhanyozni egyet? - kérdezte.
- Dehogynincs - vigyorogtam, és ő már húzott is a fürdőszoba felé. Mielőtt beléptünk, levette magáról a fehérneműjét, és lehúzta rólam az enyémet is, a farkam már úgy állt, hogy majdnem arcon is csapta, ezen jót nevettünk.
Beléptünk a zuhany alá, és a víz alatt összeölelkeztünk. Fantasztikus teste volt. Finom, fiatal, bársonyos bőre, pici, hegyes mellei jól álltak neki, borotvált punciját feltérképeztem a kezemmel. Ő ugyanezt tette velem, simogatott egyre lejjebb, végül kézbe vette a farkam, és finoman húzgálni kezdte. Csókolóztunk, aztán lemostuk egymás testét. Mivel nem volt kéznél női tusfürdő, jobb híján az enyémből kentem a testére, amin viccelődtünk is egy kicsit. A habos, tusfürdős kezével aztán már egész keményen verni kezdte a farkamat, amitől totál beindultam. Majdnem ott helyben felhúztam magamra.
Nem sokat beszéltünk... A fürdés végeztével megtöröltük egymást, de még mielőtt bármit mondhattam vagy tehettem volna, ő egyszerűen letérdelt elém, és végignyalta a frissen mosott farkamat. A heréimtől kezdve végig a makkig, utána bekapta, és elkezdett szopni. Nincs valami nagy méretem, úgyhogy gond nélkül tövig bevette. Kezeivel erősen belemarkolt a fenekembe, szinte menekülni se tudtam volna. Tőlem csak halk sóhajokra futotta, simogattam a haját, a vállát. A fürdőszobában volt egy tükör, oldalról láttam magunkat, és arra gondoltam, te jó ég, ez tényleg velem történik?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.08 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 01. 6. hétfő 05:08
Egész jó
#3 A57L 2013. 11. 19. kedd 05:53
Nem rossz.
#2 joozsi 2011. 09. 13. kedd 08:17
Bájos.
#1 Törté-Net 2011. 09. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?