A+ A-

Lánybúcsúba csöppenve...

Egy igen húzós hónap van mögöttünk. Vállalkozásunk sikeres, nagyon jó úton halad. Persze ez a sok munkának köszönhető, amit mindketten beletettünk. Ezért is gondoltam, hogy akkor most eljött az idő egy kis lazulásra, pihenésre. Egy igen jó nevű, igényes vidéki szállodát választottunk a hétvégi kikapcsolódásunk célpontjának. Egész nap csak lógattuk a lábunkat, élveztük a szálloda adta lehetőségeket. Finom masszázs, ízletes ebéd, fantasztikus koktélok. Este a vacsora után egy jó ízű borozgatás következett. Persze a hangulatunk emelkedett volt, amit egy igen vad és helyenként mocskos estével szerettük volna lezárni. A szobánkba felfelé menet már a liftben egymásnak estünk. A Julcsi finom kezei az első csók után azonnal a farkamra fonódtak a nadrágon keresztül. A vékony textil volt csak, ami akadályt képezett neki, hogy a kőkemény farkamat ujjaival teljesen körül ölelje. Amint a nadrág gombokkal kezdett volna bajlódni, a lift megállt a kijelölt emeleten, ajtó kinyílt. Persze az izgalom, hogy valaki az ajtóban állva meglát minket, egy újabb lökést adott a vágyainknak! Nem volt ott senki (sajnos). Viszont hatalmas zsivaj fogadott az emeleten. Szobánk közvetlen szomszédságába pont most cuccolt be egy rakatnyi fiatal leányka. A csapat igen emelkedett hangulatban foglalta el a szállásukat. Egymásra nézve, szavak nélkül is tudtuk, hogy ez a forró, izgalmasnak induló este most összeomlani látszik. Észrevétlenül, szolidan hagytuk el a folyosót, és zártuk be az ajtót a hátunk mögött.
- Remélem nem ide tervezik a bulit!
Közölte velem Juli, lerúgta a papucsát és célba vette a minibárt. Én is könnyítettem a ruházatomon, és csatlakoztam kedvesemhez a nappaliba egy kellemesnek induló poharazgatásra. Juli egy finom köntösben ült le a fotelba. Hosszú fekete haja végig simult a fehér bolyhos szállodai köntösön. Vadító lábai szexin kandikáltak ki a szövet alól. Egy kényelmes boxernadrágot vettem fel, és egy testhez feszülős pólót.
- Egészségedre!
Mondtam neki, amikor a kitöltött pohár borba belekortyoltam. Ő egy pohárka Jagerhez nyúlt és egy vadító mosoly közepette magáévá tette a mágikus fekete folyadékot. Ekkor a szoba fala megremegett, valami a másik oldalról neki dőlhetett. A robajt követően hatalmas jókedv, nevetés hallatszódott. Elkezdődött a buli a szomszédban, remek. Egymásra nézve csalódottan ürítettük ki a poharunk maradékát. A nevetés, zúgolódás, különböző kétes eredetű robajok nem enyhültek az elkövetkező órában sem. Erotikus felspanolt hangulatunk lejjebb hagyott. Feszülté, csalódottá váltunk. A 3. pohárka után Juli felpattant!
- Elég volt!
Majd úgy hogy volt köntösben kiviharzott a szobánkból, ajtót becsapva a háta mögött. Ültem és néztem, és elhűlve forgattam az agytekervényeimet, hogy most itt mi lesz. Ismertem a kedvesem vérmérsékletét, tudtam, hogy ilyen hangulatában sem embert, sem Istent nem tisztel. Felugrottam és utána eredtem. Kilépve az ajtóba megláttam a felsapanólt hangulatú fehér köntösös démont amint ököllel üti a szomszéd szoba ajtaját. Utána menjek! Hmmm... nem, talán csendes szemlélőként izgalmasabb lesz.
Ajtó 5 perc erőszakos dörömbölés után kinyílt. Ajtóban egy rózsaszín minibe öltözött, magas sarkúba, kissé csámpázó fiatal bombázó álldogált, igencsak emelkedett hangulatban. Párbeszédet nem hallottam, csak a feszültséget láttam a két nő között. Ez a feszültség 2-3 perc elteltével csökkenni látszott, sőt mintha a nőm arcán már-már valami mosolyt is látni véltem felfedezni. Igen az volt, sőt! Egy igen pajkos nevetgélésé alakult át az őrült kirohanása. Megnyugodtam, hogy megoldotta a problémát, és becsuktam magam mögött az ajtót. Hagy beszélgessenek, addig is lehajtok majd egy két pohárral. Egy-, két-, három-, négy pohár, és még a Párom sehol. Közel fél órája hagyta maga mögött a szobánkat feldúlva. Újra kinéztem a folyosóra, mert kezdtem aggódni. Folyosó üres volt, a buli hangjai kissé csendesedtek. Semmit sem értettem. Egyszerre nyílik az ajtó Juli viharzik ki rajta, az én irányomba. Kissé zilált, de hatalmas hangulatban kézen ragad és magával ránt, újra a szomszéd szoba irányába.
- Tudom, hogy nem értesz semmit, de ne is foglalkozz vele, csak gyere!
Mentem. Ajtón belépve egy igen lepusztított helységbe csöppentem. Falakon alkoholos italok nyomai, székek asztalok teli tele italos üvegekkel, poharakkal. Nasis edények itt ott. Némelyik a földön szétszóródva. Ruhák szétdobálva. A látott kislányhoz hasonlóan felöltözött 6-8 ugyancsak fiatalabb korú kislány lézengett a helységben. Talán 20 és 25 év körüliek. Egy volt, aki a rózsaszín ruha helyett egy ugyancsak feszülős, de hófehér ruhában pompázott. Fején egy tiara. Lábán egy extra magas sarkú. Finom csábító combjára meg egy kék vadító combfix volt felhúzva. Na most ehhez képest itt voltunk mi 30 felettiek köntösben, és alsónadrágban, egy feszülős pólóval. Furcsa egy kontraszt volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (77 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 sportyman (alttpg)
2018. 09. 16. vasárnap 15:20
Nagyon tetszik! Várom a folytatást! Válaszolok rá!
#13 Bizse42
2018. 09. 14. péntek 22:17
A téma nagyon ígéretes! Muszáj folytatni. Válaszolok rá!
#12 joe013
2018. 09. 14. péntek 20:15
elmegy..... Válaszolok rá!
#11 romeo és julia
2018. 09. 14. péntek 17:53
Elnézést kérek a sok elütésért, pedig átnéztem feltöltés előtt (úgy tűnik kissé fáradt voltam wink ) Nagyon örülünk, hogy sokaknak tetszett, természetesen lesz folytatás smile Válaszolok rá!
#10 listike
2018. 09. 14. péntek 10:37
Nagyon jó, remélem folytatod. Válaszolok rá!
#9 cscsu50
2018. 09. 13. csütörtök 23:30
Érdekes, csak kicsit sok benne az elütés. Válaszolok rá!
#8 sunyilo
2018. 09. 13. csütörtök 21:24
Rengeteg hiba, nagyon zavaró, pedig egy nagyon jó történet. Válaszolok rá!
#7 veteran
2018. 09. 13. csütörtök 15:18
Tetszett, 9 pont. Válaszolok rá!
#6 Pavlov
2018. 09. 13. csütörtök 13:38
Az a sok helyesírási hiba borzasztóan lehangoló... Válaszolok rá!
#5 feherfabia
2018. 09. 13. csütörtök 06:38
Érdekes! Válaszolok rá!
#4 A57L
2018. 09. 13. csütörtök 03:49
Frappáns írás,nekem tetszik.8P Válaszolok rá!
#3 zoltan611230
2018. 09. 13. csütörtök 02:08
Olvasható. Válaszolok rá!
#2 Olvasó
2018. 09. 13. csütörtök 01:17
Nem rossz, csak kicsit sok benne az elütés. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 09. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!