A+ A-

Egy biztosítási ügy 1. rész

Pár éve, mint kárszakértő dolgoztam, amikor kaptam egy érdekes feladatot. Villámcsapás ért egy okos házat, ami még teljesen új dolognak számított Magyarországon. Felkerestem a helyszínt, ahol a házigazda fogadott.
- Jó napot kívánok uram. A bejelentésére érkeztem a biztosítótól, hogy felülvizsgáljam a kárt, amit a villámcsapás okozott!
- Jó napot! – köszönt a házigazda. –Fáradjon bentebb és nézze meg miket csinált ez a fránya villámcsapás.
Bentebb mentünk a lakásba és csodálkozva néztem a gazdag, de nagyon ízléses berendezést. Minden olyan háziasszonyra vallott, aki ért a lakberendezéshez, nem fukarkodik, ha vásárolni kell valamit, de ugyanakkor megfelelő szépérzéke is van. Egymással harmonizáló bútorok, azokhoz illő lakástextil, modern, hangulatos képek a falakon. Látszott a jólét, de mindenek előtt az, hogy jó ízlésük van az itt élőknek.
- Erre jöjjön uram, itt a gardrób szekrényben van elhelyezve az elektronika, ami mindent vezérel a házban. A kinti és benti hőmérsékletnek, napsütésnek megfelelően mozgatja a redőnyöket, függönyöket, vezérli a fűtést vagy szükség szerint a hűtést. Kapcsolgatja a világítást is, érzékelve, hogy melyik helységben tartózkodunk.
- Ezek szerint nem egyedül él a házban!
- Természetesen nem, a feleségemmel lakom. A berendezés, a ház otthonossága az ő ízlését dicséri. Most nincs itthon, elment a szüleihez. Estefelé érkezik haza! – mondta a károsult.
- OK, rendben! Nézzük miből élünk, mi a baj! – válaszoltam.
Átnéztem a rendszert és csak egy apró hibát találtam a vezérlő egység tápegységében. Elővettem a szükséges alkatrészt, kicseréltem, és a rendszer életre kelt.
- Csak ennyi volt a hiba? Aki felülvizsgálta ön előtt, a teljes rendszer cseréjét javasolta. Azt mondta ki kell cserélnünk a vezérlő elektronikát, érzékelőket, parancs végrehajtó eszközöket egyaránt! – mondta a házigazda. – Jöjjön, megkínálom valamivel! Mit parancsol? Konyak, whisky, unikum, vagy valami más?
- Egy jó whiskyt elfogadnék, jéggel.
- Foglaljon, helyet! Máris töltöm!
Megkaptam az italomat, a házigazda töltött magának is. Belekortyoltunk az italunkba. Kellemesen hűsítette, de egyben csiklandósan kaparta is a torkom. Mit ne mondjak, nagyon jól esett. A nappaliban , ahol leültünk, volt egy zongora is, amelynek tetején kiszúrtam egy nő fényképét. Egy nagyon attraktív, rövid, barna hajú hölgy volt a képen. Csillogó szemekkel nézett valahova a távolba. Nagyon elegáns ruha volt rajta. Rövid szoknyája alatt gyönyörű, hosszú combú lábakat láttam meg. Jól álló, szép, domború keblek ékesítették mellkasát. A ruha felső része kicsit áttetsző volt, és a jól szabott melltartó csak tovább javította az elegáns, szexis nő kinézetét.
- Látom észrevette a feleségem képét!
- Igen. Ragyogó szép nő! Megjegyzem, kicsit irigykedem! – mondtam nevetve.
- Ezek szerint megegyezik az ízlésünk! – nevetett vissza.
- Valószínűleg igaza van!- válaszoltam.
- Önthetek még egy italt?
- Köszönöm, elfogadom.
- No, akkor isten, isten! Egészségünkre!
- Egészségünkre! – koccintottunk – Árulja el, az előző, hozzáértő szakértő mekkora kárt állapított meg?
- 12 millát.
- Mennyit szeretne kapni kézhez?
- Valami hasonló összeget.
- Nem lesz könnyű elintézni, főleg így, hogy csak egy egyszerű tápegység hiba volt…
- Tudom, megértem, de azért még mutatnék valamit. Egy pillanat és hozom a laptopomat.
Egy perc múlva mellém ült és bekapcsolta a gépet. Míg beindult, töltött még a poharakba. A képernyő kivilágosodott, megjelentek az ikonok. Rákattintott az egyikre, amelynek a felirata „Titkok” volt.
- Na, ezeket nézd meg! – mondta.
Nekem torkomon akadt az ital. A fényképen látott hölgyről láttam képeket. De még milyeneket! Rákattintott az első kis képre, és a képernyőt betöltötte a hölgy elvarázsló képe. Egy francia csipke bugyi volt az összes öltözéke! Bájosan mosolygott, vállait kicsit hátra feszítette, így igéző mellei kifeszültek, a bimbók szinte az ég felé néztek. Látszott, hogy a gyémántot is megkarcolnák, olyan kemények! Gyönyörű szép feszes hasat láttam a keblek és a bugyi között. Látszott, hogy a gazdája rendszeres tornával tartja formában a testét. A kis csipke csoda anyaga kicsit áttetsző volt és egy vékony szőrcsíkot lehetett észrevenni a formás, zárt ajkú puncika fölött. A lábait mintha szobrász alkotta volna. A szám tátva maradt a csodálkozástól. A zongorán lévő kép is sok szépet ígért, de ez a kép minden képzeletet fölülmúlt!
- Na, mit szólsz? – kérdezett a házigazda.
- Csodálatos nő! Így a harmadik pohár után nem tudnék ellenállni neki! Persze józanul sem. – mondtam nevetve.
- Akkor nézzük a többit!
Jöttek sorban a képek, csökkent a bugyi mérete, egy több látszott az izgató nemi szervből. Lassan merevedést kezdtem érezni a nadrágomban. Az egyik képen már teljesen meztelen nőt láttam, enyhén széttárt combokkal. A puncija világbajnok volt! Az ajkacskái is kezdtek nyiladozni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.35 pont (68 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Andreas6 2019. 02. 26. kedd 19:22
28 cm, a másik hárommal kevesebb. Tudod, hogy kit etessél!
#13 Makita111 2018. 06. 21. csütörtök 21:30
Nagyon jól megírtad. Szinte látom magam előtt, ahogyan történik. Hihetetlenül izgalmas. Szuper, 10p
#12 deajk2008 2018. 01. 31. szerda 13:00
Az análszex az izgató... 9p és folytasd az írást
#11 A57L 2017. 12. 31. vasárnap 04:53
Ez telitalálat.10P
#10 Pavlov 2017. 11. 5. vasárnap 23:19
A legvadabb szex közben is édibédin, dagályosan beszél mindegyik szereplő. Ezt át kellett volna gondolni. Rontja a sztori valóságérzését.
#9 sportyman (alttpg) 2017. 10. 28. szombat 15:57
Köszönöm az elismerő véleményeket! Sportyman.
#8 cscsu50 2017. 10. 28. szombat 15:01
Megéri a 10 pontot.
#7 sztbali 2017. 10. 27. péntek 23:04
Duplapunci és duplapopsi? Nem semmi egy történet.
#6 sunyilo 2017. 10. 27. péntek 21:56
Remek lett.
#5 veteran 2017. 10. 27. péntek 14:28
Megéri a 10 pontot.
#4 vakon54 2017. 10. 27. péntek 12:39
Sportyman ez 10 pont.
#3 listike 2017. 10. 27. péntek 09:55
Brutálisan jó.
#2 Andreas6 2017. 10. 27. péntek 04:52
Hát ebben szinte minden elképzelhető ott volt. Amúgy sima, érzelemmentes pornó. A párbeszédek szerintem mesterkéltek, de annyi baj legyen.
#1 Törté-Net 2017. 10. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?