Négyes játszma 4. fejezet

Szavazás átlaga: 7.4 pont (30 szavazat)
Megjelenés: 2022. november 22.
Hossz: 37 258 karakter
Elolvasva: 889 alkalommal
Fordítás
Eredeti történet: lizard_lix: Four play ch 04
Jasmine és Matt végre egy kis időt tölthetnek együtt.
Sajnos a Fair play --> Four play szójátékot nem tudtam megfelelően átültetni magyarra.
Ez a 4. fejezet az 5-ből. Ez a fejezet csak hetero szexet tartalmaz, de a történet további részei férfi-férfi, női-női homo- és biszexuális és férfi-férfi-nő-nő 4-es hetero-, bi-, leszbi-, homo- és mindenféle elképzelhető szexualitást tartalmaz, így ha ez nem a te műfajod, akkor azokat a részeket esetleg lapozd át...
A gyilkosan forró szex utáni kóma gyorsan eluralkodott, mind a négyükön. Perceken belül kielégülten szundikáltak egy ragacsos, sikamlós meztelen kupacban. Tara ébredt fel elsőként, egy pillanatig nem is tudta hol van. Ahogy kinyitotta a szemét, meglátta, hogy mindannyian, egymáshoz érve, össze-vissza hevernek az óriási ágyon. Vigyor kúszott az arcára, és azzal fenyegetett, hogy egyre nagyobb lesz, – amíg körbe nem éri a fejét, – ahogy végigmérte a még mindig alvó társait. A pasik álmukban úgy néztek ki, mint azok a fiúk, akikre évekkel azelőttről emlékezett. És Jasmine, ó Jasmine! Fényes, sötét haja kusza glóriát alkotott angyali arca körül, és gömbölyded testével valahogy sikerült egyszerre mindhármukhoz odabújnia. Valamelyik testrésze, egy melle, egy vádlija, egy buja popsija meghitten, érzékien, valakinek nekinyomódott, hogy fenntartsa az érintkezést. Tara szíve megdobbant, és újra bizsergés indult meg odalent, amikor az alvó szépségre nézett. Kétségbeesetten keresték eddig a negyediket, aki csatlakozhatna hozzájuk, és teljessé tehetné a családjukat. De most... most talán van rá esély. Eddig Jasmine még saját magát is meglepte a biszexualitás iránti lelkesedésével. Nemcsak, hogy úgy vetette bele magát a szexbe egy másik nővel, mintha egész életében erre vágyott volna, de a fiúk kukkolása, – amit a legtöbb embernek mindig nehezebb elfogadni, – görögtűzként lobbantotta fel vágyait. Reálisan nézve Tara tudta, hogy ehhez idő kell, – talán az egész hátralévő életük, hogy biztosak lehessenek benne; de egyelőre úgy tűnt, hogy Jasmine beilleszkedett, és úgy illett közéjük, mintha már évek óta ott lett volna, sokkal hosszabb ideje, mint az a néhány nap, amióta tényleg köztük volt.
Ez megint vigyorgásra késztette Tarát, és hagyta, hogy a gondolatai elkalandozzanak. Csak álmodozott négyükről, akik együtt élnek, együtt játszanak, és talán még – remélte – együtt is szeretnek.
Halk nyögés hallatszott a kupacból, és Jimnek lassan sikerült kioperálnia a fejét Matt karja alól. Körülnézett, és végül megtalálta Tarát, aki várta, hogy teljesen tudatos szemkontaktust létesítsen vele. Amikor sikerült, a lány vigyora felcsillant. „Jó napot, napsugaram – suttogta. Jim visszavigyorgott, és lassan elkezdett kibontakozni és nyújtózkodni.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 17 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.4 pont (30 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Fluxus
2023. március 31. 09:58
#8
Ez a rész nem jött be.
1
Andreas6
2022. november 26. 10:18
#7
Az előzetesben az volt, hogy csak hetero lesz benne. Sajnos, a számomra undorító homokozás hiánya még nem garancia arra, hogy igazán tetsszen valami.
1
cscsu50
2022. november 25. 17:47
#5
Remek négyes fogat.
1
Andreas6
2022. november 22. 08:14
#4
Sajnálom, de nekem - ki tudja, miért? - nem jött be.
1
veteran
2022. november 22. 04:27
#3
Ilyet megélni,benne élni kimondhatatlan jó lehet.
1
a
angel234
2022. november 22. 03:32
#2
Jó négyes játszmák.
1
T
Törté-Net
2022. november 22. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1