Karácsonyi ajándék 4. rész

Szavazás átlaga: 7.61 pont (82 szavazat)
Megjelenés: 2023. június 12.
Hossz: 30 241 karakter
Elolvasva: 2 285 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Anyáék elmentek a négy napos szex buliba, mi pedig készültünk a saját bulinkra. Anyáék teljes körű hozzáférést engedélyeztek a műfasz készletükhöz és minden egyéb ott található játékszerhez (fenék dugó, gésa golyók stb. Stb. ), Barbi úgy tervezte hogy ki is fogja használni. Már az első napon reggel szex, délben szex, este pedig a szokásos hosszú, nagy szex. A vibrátorokat is bevetettük így igen izgalmasra sikerült a nap utolsó szeretkezése. Barbi tényleg három orgazmust kipréselt belőlem és az idő rekord is megdőlt. Szilveszter napján szintén nagy szexel indítottuk a napot, de utánna megbeszéltük hogy majd csak éjfél után lesz a következő menet, muszáj volt regenerálodni mindkettönknek. Barbi főzni is jól tud így megcsináltuk a szokásos szilveszteri kajákat, malac sült, lencse, virsli előkészítve, behűtve. Természetesen nem hagytuk egymást élvezetek és orgazmus nélkül, volt olyan is hogy a virsli nem a fazékba került hanem Barbi pinájába. Én persze nem élveztem el egész nap, gyűjtöttem Barbinak a gecit, hogy újév napján meg tudjam locsolni vele. Elérkezett az éjfél, , csók, hosszú és heves, a rokonok hívásainak fogadása, majd anyáékkal a beszélgetés. Jól vagyunk, élvezzük egymás társaságát, minden szuper, náluk is jó a buli, és sietnek haza mert hiányzunk nekik. Barbi az ölemben ülve kezdte éppen az új év első szeretkezését előkészíteni mikor csipogott a telóm. Egy ismeretlen számot írt ki, sms érkezett, Réka küldött üzenetet.
– Honnan tudja a számomat?
– Én adtam meg neki, utólag is bocsi. Mit írt had nézzem.
Barbi kivette a telót a kezemből és olvasta az üzenetet.
– Nagyon nagyon hiányzol, olyan jó volna a karjaid között lenni és érezni a csókod mint a héten a plázában. Boldog új évet szeretnék kívánni neked, bár ez számomra csak akkortól fog az lenni mikor újra és örökké együtt leszünk. Remélem hogy sok sok évig mi leszünk az a boldog pár, akik először mondják egymásnak, hogy boldog új évet.
Kivettem Barbi kezéből a telót és én is elolvastam.
– Hát Tomika ez felér egy szerelmi vallomásnak, és egyben egy házassági ajánlat is.
– Igen, ettől féltem én is.
– Ettől, miért?
– Félek hogy szerelmes leszek Rékába, és hogy az milyen új érzéseket fog előhozni belőlem. Nem fogunk e eltávolodni egymástól? Hogy Rékát fogom előtérbe helyezni. Félek ettől az egésztől, pedig nagyon szeretném azt a nőt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 14 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.61 pont (82 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!