Csodák 4. rész

Szavazás átlaga: 7.43 pont (68 szavazat)
Megjelenés: 2023. június 12.
Hossz: 17 763 karakter
Elolvasva: 984 alkalommal
... Kriszti nyakáig húzott takaróval feküdt. Zsoltikát betakargattam, függönyét elhúztam és feküdtem be az ágyba. Csak az éjszakai tizenöt wattos irányfény világított. A jó éjt puszi, csók után jött a földrengés szerű meglepetés.

Nem elfordult, mint máskor, és kemény fenekét hozzám tolta, hanem kitakarózott, csupasz felsőtesttel felkönyökölt. Közelebbi mellét mellkasomhoz tolta, gyengéden csókolt. Édeskésen mentolos volt lehelete, íze fogkrémétől. Nem volt , követelőző nyelve a számba. Élveztük testünk érintkezéseit. Hátát simogattam, ő arcom és kedvesen birizgálta fülem. Első csókolózáskor is már feltűnt, imádott füleimmel játszani. Fogaival csipkedte ajkaim. Arcom simogatását félbe hagyva, mellkasom, hasam, majd paplan alá nyúlva farkam simogatta. Persze, hogy már harckész állapotban volt.

– Szeretkezzünk – lihegte fülembe. Kezdte átvenni az irányítást. – Kívánlak. – Suttogta. Lassan tolta félre paplanjainkat. Alul sem volt rajta semmi. Sima selymes volt alhasán a bőr, szőrnek nyoma sem volt. Ujjam nedvesek lettek. Melleit szívtam, dőlt belőlük a tej, majd hasát, a császármetszés alig észlelhető hegét pusziltam, nyaltam. Nem teketóriáztam, fejem combjai közé, nyelvem már kényeztette elsődleges nemi szervét, az öröme kapuját. Finom volt. A tej után kicsit sós és nyálkás, nyúlós. Első nyögése a csikló érintésekor tört ki belőle. Darabig tűrte, élvezte nyelvem lenti testrészének kényeztetését, majd fejem tenyerével szorítva húzott fel. Nyalta le ajkaim köré tapadt nedvét majd kicsit hangosabban mondta az éjszaka csendjébe.

– Hatolj belém. Érezni akarlak belülről. – Már majdnem tíz hónapja érintetlen volt férfitől. Nő volt a nődokija is. Félve toltam, de mintha nem telt volna el annyi idő, csodák csodájára minden ellenállás nélkül siklottam befelé. Testünk összeért, teljesen benne voltam.

– Mióta vá... Rok erre. – Sóhajtotta, majd izgett-mozgott, jelezve szándékát, szeretné, ha dugattyúként járnék a hüvelyben. Én inkább ki akartam élvezni az érzést, biztosnak lenni benne nem álom, képzelgés. Rettentő boldog és reménykedő voltam, hogy az imádott, a number 1 pinába márthatom ismét lőcsömet. Férfiak szava járása, hogy a pina az pina nincs különbség.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.43 pont (68 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Sentinel1
2023. október 16. 19:22
#10
Jó volt, nagyon tetszett! Kékég gratulálok a hozzászólásodhoz!
1
Kékég
2023. június 14. 11:33
#8
Én kérek elnézést...megdumáljuk 🙂
1
Ulysses
2023. június 14. 07:38
#7
Bocsánat, már nevetni sem szabad egy frappáns paródián? 
Ha valakinek nem lenne világos, egyértelműen "hokkofeydu" találó megjegyzését dicsértem. Ez hogyan minősíti az írást? Azért meg külön elnézést kérek, hogy ki nem állhatom a mulatós zenét, amikor józan vagyok. 
2
Kékég
2023. június 13. 19:28
#6
Kedves Tibor! Csalódtam, már többedször is. Itt élesben, vagy átvitten is, de belém áll. Ön privátban nem ilyen, ott szeretni való, szívet melengető, itt szerintem bunkócska, ha beáll a kékég utálok sorába nem lesz népszerűbb. Ha baja van velem kérem itt face to face, vagy privátban írja le. Én továbbra is tisztelem és szívesen leveleznék önnel. Puszi
1
kivancsifancsi
2023. június 12. 16:16
#4
Sajnos némileg igazat kel adnom az előttem szólóknak. Megérdemelt volna egy újra olvasást beküldés előtt.
2
hokkofeydu
2023. június 12. 13:03
#3
A vég kezdete ha már Álmoska sem közli hogy az Emberi Történelem legjobb sztoriját olvasta az Univerzum Legnagyobb Írójától.
2
Andreas6
2023. június 12. 06:35
#2
Ne haragudj, de ez nekem nem jött be. Sajnálom!
2
T
Törté-Net
2023. június 12. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1