Vörsi kalandom 3. rész

Szavazás átlaga: 6.64 pont (47 szavazat)
Megjelenés: 2023. június 13.
Hossz: 18 191 karakter
Elolvasva: 566 alkalommal
Köszönöm! Drága Beácska édes!

Az elmúlt 30 évben a faszom nem látta a PINA belső részét! Ma meg, a baszáson kívül, nyalhattam, szopathattam is. Kell ennél több, egy 77. Évében lévő halandó embernek?
– Álmoska! Látom rajtad a nagy fáradságot, javasolnám menjünk vissza, és tegyük el magunkat holnapra. Boldogságtól csillogó szemekkel mondta nekem Bea.


Szombat reggeli ébredés Bea Vörsi lakásának hálószobájában:Egy nagy, dupla ágyon, damaszt ágyneművel megvetett, selymes kispárnán oldalt fekve kezdtem ébredezni:

A világosság betöltötte a hálószoba minden részét. Mellettem a megbontott fekhely maradványai voltak. Beát nem láttam sehol. Lassan magamhoz térve, azt éreztem, hogy nagyon kellemes illatok áradoznak a konyha felől. Frissen lefőzött kávé illata, és friss, olajban sült bundáskenyér illata keveredett orrlyukaim nyílásai felé. Papucs kopogására figyeltem fel.
– Álmoska ébredezz, kész a reggeli! Menj, és tisztálkodás után, a konyhában várlak.

Bementem a fürdőszobába és látom ám, hogy a mosdó környékére oda van nekem készítve tiszta törülköző, egy új fogkefe, a borotva készülék és a tegnapi Pitralon borotválkozó arcszesz. Beálltam a tus alá, és kissé langyos vízzel letusoltam az esti fáradalmaim nyomait, majd a tükör előtt megborotválkoztam, fogmosás, majd a Pitralon arcszesszel frissen borotvált arcomat felfrissítettem.

Kiballagtam a konyhába, és egy gyönyörű asztalterítőn remekül, ízlésesen kiválogatott eszközökkel, finom ételek sorakoztak fel:
– Háromféle rostos üdítő kancsóban előkészítve,
– Hidegtálon: főtt császárszalonna, főtt tarja szeletekben, főtt marhanyelv szeletelve aszpikosan, finom, házinak tűnő disznósajt szeletek. Egy másik tálon szeletelve téliszalámi, paprikás vastag kolbász. Harmadik tálon meg szeletelt, nagy lyukacsos Ementáli sajt és szeletelt Trappista sajt.
– Meleg ételként frissen, 6 tojásból elkészített sült paprikás tojás volt tálalva.
– Különféle mélyhűtőből kivett péksütemények ingerelték, izgatták éhes gyomrom idegvégződéseit.

Nekiültünk reggelizni. Természetesen én 2 dl vérnarancsot ittam, ő 2 dl őszibarackot öntött magának. Ital elfogyasztása után azonnal egy kistányérnyi sült paprikát mertem magamnak, egy db zsemlével.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.64 pont (47 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2023. augusztus 17. 14:42
#7
Egynek elmegy. Olvastam már jobbat.
1
kivancsifancsi
2023. június 14. 08:03
#6
Fiuk , az ábrándozás nincs korhatárhoz kötve.
1
Álmoska5
2023. június 13. 19:47
#5
Kedves Gyuri0926 Barátom!

Igen az elején írtak  igazak, de csendben kérdem tőled tisztelettel: a te fordításaid, írásod az mind valós alapúak? Mind a megtörtéket foglalja magában?
Ismét csendes kérdés: aki csak forditja, talán a google fordítóval mások történetét az nem teszi magát nevetségessé, nem él vissza azok gondolataival? Kérlek ha kultúráltan nem tudsz válaszolni maradj csendben. Tudod "hallgatni arany", de nem inkább " ha csendben maradtál volna, bölcsebb maradtál volna". Tudom értelmes, okos ember vagy, nem kell kifejezni mit takar a közmondás és igen barátod a google is segíthet, de ha nem boldogulsz elmagyarázom. Bocsánat, hogy élek...

"Álmoska5"
 
2
Ez egy válasz gyuri0926 2023. június 13. 14:18-kor írt üzenetére.
d
dr görcs
2023. június 13. 19:42
#4
30 év muff nélkül...Elég hamar lecserélt Bözsi néni a kispárnájára
2
gyuri0926
2023. június 13. 14:18
#3
Az a helyzet, hogy valaki visszaél az Álmoska névvel (ha nem akkor röhejes az egész , többszőr leírtad a faszom 30 éve nem látta a PINA belsejét, most kiderül , hogy 77 éves szívbetegen lepedő akrobata lettél ) 
Nem bántani  akarlak , csak ne hagyd , hogy nevedben írva , nevetségessé tegyenek.
1
Andreas6
2023. június 13. 06:48
#2
Ne haragudj az őszinteségemért, kedves Álmoska, de nem nagyon tetszett. Bár szeretem, ha egy történet nem csak a szexet írja le, de olyan sok (szerintem) felesleges részletet írtál le aprólékos precizitással a bevezető részben, hogy már szinte feladtam az olvasást. Mindenesetre 77 éves létedre teljesítményed kiváló, amihez gratulálok, és még sok hasonló élményt kívánok!
1
T
Törté-Net
2023. június 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1