Túlóra

Szavazás átlaga: 7.63 pont (54 szavazat)
Megjelenés: 2023. június 14.
Hossz: 6 342 karakter
Elolvasva: 608 alkalommal
János, a főnököm közölte hogy van egy sürgős projekt, amit a jövő hétig be kell fejezni. Össze kell állnom egy Renáta nevű munkatársammal és ha kell, akkor munkaidő után otthon is dolgozva befejeznem. Kicsit dühös voltam hogy akkor szólnak amikor csak néhány napunk maradt a feladat elvégzésére. Renáta sem volt boldog. Férje és két gyereke volt és ez belevágott a velük töltött időbe.

Felajánlottam neki, hogy munka után átjöhetne a lakásomba, így a férje és a gyerekei nem fognak zavarni. Azon a szerdán eljött hozzám. Gondoskodtam arról, hogy legyen némi extra étel és borom, hogy megkönnyítsem ezt a projektet. Renáta telefonja eleinte folyamatosan . A családja kereste állandóan. Mondtam neki, hogy hívja fel a férjét és mondja meg neki, hogy a következő néhány órában ki lesz kapcsolva a telefonja és egy ideig legyen meg egyedül.

Komolyan nekiláttunk a munkának és mindketten ötleteltünk a bemutatóhoz. Nem ártott, hogy közben megittunk néhány pohár . Be kellett vallanom, hogy többször is alaposan megnéztem Renátát. Sötét haja volt, amit szeretek, és az alakja is nagyszerű volt. Az elfogyasztott bor beindult. Reni azt mondta, hogy használnia kellene a fürdőszobámat. Amikor visszajött a vállam fölött néztem rá, miközben az étkezőasztalnál ültem. Megéreztem a vállamon a kezét.

– Jó csapatot alkotunk! – mondta.

Megfordultam és a mellkasát bámultam. Megesküdtem volna rá, hogy a kemény, ágaskodó mellbimbói kilyukasztják a melltartóját. Ne kérdezd, mi történt ezután. Felemeltem a kezem és Reni csípőjére tettem. Próbáltam közelebb húzni magamhoz. Ő megpróbált visszahúzódni. Felálltam és most szemtől szemben álltunk. Odahajoltam és megcsókoltam a száját. Egy kicsit próbált küzdeni ellene, de azután megadta magát.

Ajkaink összetapadtak. Hosszú ideig mélyen, szenvedélyesen csókolóztunk, majd abbahagytam és bevezettem Renit a hálószobámba.

– Nem szabadna ezt csinálnom... – motyogta erőtlenül.

– Ugyan már! Mindketten ezen gondolkodunk egy ideje! – mondtam.

A munkahelyen tényleg mindketten megnéztük egymást. Talán hat évvel volt idősebb nálam, de ez nem számított. Volt közöttünk valamiféle vonzalom. Kivetkőztettem a ruháiból és mondtam neki, hogy feküdjön le az ágyra. Ledobtam a ruháimat, majd ráhajoltam a testére és elkezdtem végigcsókolni. A nyakánál kezdtem és miután rengeteg időt töltöttem a mellein, puszikkal végigsoroztam a törzsét. Végül elértem hívogató ágyékát.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.63 pont (54 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2023. augusztus 17. 09:14
#8
Egészen jó. Olvasom majd a folytatást is.
1
l
laja.jl
2023. július 9. 13:40
#7
Elsőre nem rossz. Maradt benne lehetőség...
1
veteran
2023. június 14. 15:04
#6
Jöhet a második este.
0
K
Kampó
2023. június 14. 09:41
#5
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ez így elég gyengére sikeredett, sokkal jobban ki kellett volna dolgozni a történetet. Ha meg fordítás, akkor kár volt vele foglalkozni...
0
kivancsifancsi
2023. június 14. 07:45
#4
Szerintem google fordítóval, de átdolgozott történet a literoticaról.
0
Ulysses
2023. június 14. 07:21
#3
Fantáziátlan, számomra unalmas. Színtelen szereplők, légből kapott mozzanatok. Pornó klisés megszólalások. Olvashattunk ennél sokkal jobb első próbálkozásokat.
0
Andreas6
2023. június 14. 06:20
#2
Van még lehetőséged fejlődni, első fecskének elmegy.
0
T
Törté-Net
2023. június 14. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1