A+ A-

Ígéretes modellkarrierek 1. rész

Fordítás
Eredeti történet
Mary gyönyörű nő volt, a gyermekei pedig örökölték ezt tőle. Julie, a lánya, dolgozott néhányszor a divatszakmában modellként, ahogy Paul is, Mary fia.
Büszke volt mindkettejükre. Stílusosan és szexien, az aktuális divat szerint öltöztek.
Julie most töltötte be a tizennyolcat, Paul a tizenkilencet. Minden vágyuk a divatkarrier volt. A fizetés óriási, ám csak kevesen kerülhetnek a topmodellek közé. Rengeteg munka állt már most is mögöttük, és most válaszúthoz érkeztek. Innentől kezdve még nagyobb teher nehezedett rájuk, mert eljutottak arra a pontra, hogy a kapcsolataikat is segítségül kellett hívniuk.
Julie és Paul apja, Tom, sokat segített gyermekei karrierjének építésében, maga is divatfotós volt. A családi fényképektől eltekintve nem fotózta őket együtt, mert úgy gondolta, jobb, ha külön alapozzák meg a helyüket a szakmában. Anyjuk, Mary volt a menedzser, aki lelkesen és keményen dolgozott. Nemrég újra találkozott egy öreg rókával, régi ismerősükkel, Stuarttal, aki vezető fényképész volt. Még mindig tetszett neki Mary, aki a régi barátjához ment annakidején feleségül. Így hát amikor a nő a segítségét kérte, örömmel vállalta a dolgot.
Mary a gyerekeivel érkezett Stuart stúdiókomplexumához. Csodálatos helyen volt: élénk, osztályon felüli, múltszázadi épületben, amely tele volt antik tárgyakkal és bútorokkal, tökéletes hátteret adva. Több mint tíz helyszínt számoltak meg. Tom is gyakran bérelt helyet itt, hogy fotózhasson.
Stuart szélesen mosolygott, és arcon csókolta Maryt, ahogy a nő belépett Paullal, Julie-val és a férfi egyik asszisztensével az oldalán. A gyerekeken némi zavar látszott a hely nagyságától, ám Stuart gyorsan segített a helyzeten, adott egy puszit Julie-nak, Paullal pedig kezet rázott. Rámutatott, mennyire hasonlítanak Maryre.
Elmondta, hogy korábban átnézte a gyerekek portfolióit, s hogy mennyire lenyűgözték őt az anyagok. Azonban úgy gondolta, szükség lenne már néhány ruhátlan képre is, mert sok divatfotós szeret azok alapján válogatni.
- Ha kényelmetlennek találjátok, hogy most készítsetek meztelen képeket - mondta -, most csak néhány divatfotót kattintunk el, a pucérságot pedig elnapolják a következő alkalomra.
- Jobb volna túllenni rajta minél előbb - mondta Mary, a gyerekek pedig bátortalanul bólintottak.
Stuart rájuk mosolygott:
- Ne aggódjatok. Gyakorlott vagyok ebben, a munkámhoz tartozik a ruhátlan képek készítése.
Egy fiatal asszisztens a koedukált öltözőszobához kísérte őket, majd adott mindkettőjüknek egy-egy köntöst. Amíg a gyerekek öltöztek, Stuart Maryvel beszélgetett. A nő imádta a figyelmet, Tom pedig nem részesítette benne mostanában. Stuart megdicsérte, mennyire szépek a gyerekei, különösen Julie, aki nagyon hasonlított Maryre. Ugyanolyan imádnivaló kerek feneke és hetyke melle volt, mint anyjának.
A gyerekeket a négyes stúdióba vezette az asszisztens, aki Allisonként mutatkozott be nekik, majd sok szerencsét kívánt, és kiment. Anyjuk belépett Stuarttal. A férfi nem húzta az időt, lehúzta Julie-ról a köntöst, és már fényképezett is. A lány szégyenlősen takargatta az intim részeit, amit Stuart igazán aranyosnak talált.
Julie lenyűgöző volt. Csodálatosan forgott a fényképezőgép előtt, profi módon pózolt. Még sosem nézett ki ennyire szexinek és gyönyörűnek. Mary nagyon büszke volt a lányára.
Stuart egyre jobban élvezte a helyzetet, ahogy Mary előtt fényképezhette a meztelen lányt. Arra gondolt, hogy nézhet ki Mary pucéran. Nem volt nehéz elképzelnie, hiszen Julie kiköpött anyja volt. Eldöntötte, egyszer még készít a két nővel közös fényképeket. "Micsoda képek lennének!" - gondolta. - "Anya és lánya együtt, meztelenül."
Stuart lekapta Julie-t néhány igazán művészi beállításban, amelyek eltértek a portfoliókban megszokottaktól. Igazán érzéki, fülledt képeket készített. Engedélyt kért a lánytól, hogy felhasználja ezeket egy könyvéhez, amit most szerkeszt. Julie letaglózó volt a maga szégyenlősségében. Mielőtt a lány megszólalhatott volna, az anyja már válaszolt is.
- Biztos vagyok benne, hogy Julie örülne neki.
Stuart képtelen volt nem fantáziálni arról, hogy mi lenne, ha Julie a saját lánya, Mary a felesége lenne, ahogy a gépet kattogtatta. Izgatta a dolog, és az addigiaknál egyre forróbb beállításokra inspirálta. Forróbbakra, mint amilyenekre eredetileg gondolt, ám senki sem ellenkezett. Maryt is egyre izgatottabbá vált, amint a férfi Julie-val való hasonlóságáról beszélt, és egyre nyíltabb képeket készített. Már Julie is élvezte a Stuarttól kapott figyelmet, és égett a vágytól, hogy minél többet mutasson, és lenyűgözze a fotóst, aki sikeressé teheti őt. Pault lenyűgözte a látvány, ahogy húga már nyíltan, széttárt lábakkal, tisztán látható puncival pózolt. Azután Julie négykézlábra ereszkedett, Stuart pedig lekapta a fiatal feneket. A popsi és a hüvely tisztán látszott a kamerában.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.35 pont (107 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 sipospista 2016. 12. 12. hétfő 11:19
oltári jooooo
#11 feherfabia 2016. 06. 17. péntek 05:48
Nagyon jó!
#10 listike 2014. 07. 1. kedd 15:43
Nagyon jó kezdet.
#9 A57L 2013. 07. 20. szombat 04:41
Nem rossz.
#8 Epicfon 2005. 10. 10. hétfő 10:49
Köszönöm a elismerő szavakat az eredeti író nevében is!
A négyrészes történet további két része már a Törté-Netnél van, már csak rajta múlik, mikor jelennek meg. :)
#7 dante66 2005. 10. 6. csütörtök 17:04
kva Jó folytasd!
#6 tibor 2005. 10. 6. csütörtök 00:03
Szuper!!
Mikor lesz folytatás? Alig várom.
#5 Gyula 2005. 10. 5. szerda 20:58
Remek story, érzéki leírás. Gyerünk a folytatással!
#4 Hawaii 2005. 10. 5. szerda 17:28
király
#3 mimóza 2005. 10. 5. szerda 15:07
Az eddigi legjobb történet, amit ebben a kategóriában olvastam!
Nagyon várom a folytatást!
#2 Bratyó 2005. 10. 5. szerda 02:18
Remélem hamar olvashatom a folytatásait.Nagyon jó a forditásod.Csak igy tovább.
#1 Törté-Net 2005. 10. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?