Feszültség és feloldódás

Szavazás átlaga: 7.32 pont (47 szavazat)
Megjelenés: 2023. szeptember 19.
Hossz: 7 171 karakter
Elolvasva: 460 alkalommal
Szinte megvadultam, amikor először néztem rá. Ragyogó kékeszöld szemei, zuhogó, sötét göndör haja, azok a tökéletesen zamatos és telt vörös ajkai, mind olyan lenyűgözővé tették. Apró termetű, bájos lány volt, tökéletes ívekkel. Amikor megszólalt, elolvadtam. Nem tudtam, mit tegyek. Szabadott így éreznem egy diák iránt, akivel most találkoztam? Az élettel teli szépségről alkotott látomás, aki akkor még csak tizenöt éves volt, az Annamária nevet kapta. Nem tehettem róla, de minden alkalommal rápillantottam, amikor csak adódott az órán. Tudom, hogy észrevette, mert bármikor megfordultam, hogy ránézzek, észrevettem, hogy azokkal a csillogó szemekkel néz vissza rám. Gyakran depressziósnak tűnt, és csodáltam, hogy miért lehet egy ilyen intelligens, gyönyörű lány ennyire levert. Érzelmi problémái voltak. De szerettem, ahogy az órán beszélt idegességgel vagy aggodalommal a hangjában... Olyan imádnivaló volt.
Mindig ugrattam a kis furcsaságai miatt, és időnként próbáltam felvidítani. Mindig attól féltem, hogy túl nyilvánvaló leszek, és észrevesz valamit. Egy idő után lassan kezdett közelebb kerülni hozzám. Gyakrabban kezdett tőlem segítséget kérni, és végül még tanácsot is kért. Miután gyanítani kezdtem, hogy az iránta érzett érzéseim visszatértek, szinte lehetetlenné vált, hogy ne nézzek állandóan rá.
Tizennyolc évesen, az érettségi előtt érzelmileg megroppantotta a feszültség. Sírt, én pedig hosszan fogtam és öleltem, ami egy pillanatra inkább meghittnek, mint barátságosnak tűnt. Megpróbáltam meggyőzni magam arról, hogy neki csak a továbblépés nyomása miatt van szüksége vigasztalásra, és a kapcsolatunknak semmi köze ehhez. De nem hagyhattam csak úgy elmenni. Átadtam neki a telefonszámomat és a címemet egy cédulán, és mondtam neki, hogy keressen meg, amikor szüksége van rám, mert tudtam, hogy bajban van.
Közeledett a nyár, és Annamari egyszer felhívott. Teljesen felvidultam. Segítségre volt szüksége a felvételi jelentkezés intézésében, és megkérdezte, nem találkoznék-e vele, hogy segítsek, és esetleg vacsorázhatnánk is. Természetesen izgatott voltam, hogy egy hónap után újra láthatom a gyönyörű hercegnőmet, de soha nem számítottam arra, hogy a kapcsolat túlmutat azon, ahol volt. Gyanítottam, hogy érezhetett érzéseket irántam, de sosem tudtam, hogy tényleg így volt-e, vagy csak a saját reményeim táplálták ezt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.32 pont (47 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
sportyman (alttpg)
2023. szeptember 19. 10:51
#4
Leszbinél fontos az érzelem, és az nem jött át.
0
Andreas6
2023. szeptember 19. 07:35
#3
Nekem sem, de olvastam már ebben a témában élvezhető írásokat is. Ez nem az volt.
2
veteran
2023. szeptember 19. 04:01
#2
A leszbi nem az én világom, de olvasható.
0
T
Törté-Net
2023. szeptember 19. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1