Hírek

FEB.
15.
2021

Kedves Íróink, Olvasóink!

Megújult a Törté-Net! :) Egyfajta Valentin-napi ajándékként teljes ráncfelvarráson estünk át, aminek folyamán - miközben sem meglévő funkciók, sem a jól megszokott arculat nem veszett el - az oldal okostelefon és tablet-baráttá vált, azaz a mind nagyobb számú ilyen eszközt (is) használó olvasónk számára - az oldal kiemelkedő tartalmához méltó - élvezhető megjelenési formát tudunk mutatni. :)
Emellett megjelentek a profil-képek is, amivel egyedibbé teheted a regisztrációdat a hozzászólásaidnál (és íróként az írói oldaladon).

További jó írást, olvasást kíván: A 20 éves Törté-Net szerkesztősége :)


Egy testvérpár 3. rész

A következő nap a megszokott vasárnapi tevékenységekkel indult a család számára, takarítás, tévénézés és főképp a várakozás, hogy történjen valami érdekes. Olivia az éjszakai események miatt csak későn került ágyba, és nem tudta rendesen kipihenni az utazás fáradalmait, ezért délután közölte a gyerekeivel, hogy lepihenne még egy kicsit, de kérte őket, hogy vacsorára keltsék fel, és rájuk bízta annak elkészítését.Amint meggyőződött arról, hogy az anyja már alszik, Julie megragadta Steve karját, és elkezdte a fiú szobája felé vonszolni.- Kapcsold be a számítógépet, látni akarom, van-e érdeklődés irántad – mondta neki útközben.Leültek a monitor elé, majd beléptek a weboldalra, elindították a...


Egy filmforgatás előélete 21. rész

Balázs hagyta, hogy Laura kipihenje az orgazmus izgalmát. Mikor az asszony felnézett, mosolyogva mondta:- Nem hittem volna, hogy ez ilyen jó lehet.- Sok mindent én sem tudtam, vagy tudtam, de nem volt olyan partnerem, akivel kipróbálhattam volna.- És hol szeretkeztetek Bettinával? – kiváncsiskodott az asszony.- Ahol csak lehetett. Volt, hogy egy tömött buszon utaztunk hátul. Mind a ketten nagyon fel voltunk izgulva. Hátulról odatapadtam Bettina popsijához, hogy érezze milyen kemény a farkam. Ő felhúzta a szoknyáját és én benyúltam a bugyijába. Már nagyon nedves volt. A csiklója nagyon keményen várta, hogy hozzáérjek. Finoman simogatni kezdtem. A körülöttünk lévők nem is sejtettek, legalább...


FEB.
12.
2021

Angyali történet 14. rész - 2. fejezet – Ausztrália - Rockhampton

5.
A történet befejezése után Roy felkapta a telefonját és csak 2-3 gombnyomást láttunk. Csak annyit mondott, hogy „most indulunk”, majd valamilyen válasz után: „Igen, a szokásos oldalpáholyba. Négyen leszünk.” Ez csak a mozi lehetett. Indultunk is.
A 10 percnyi sétaúton még megkérdeztem, hogy Hanna még velük dolgozik-e, de nemleges választ kaptam. Áthelyezték a cég Brisbane-i központjába, egy darabig még tartották a kapcsolatot, de neki sokkal több munkája lett, meg a távolság is nehezítette az együttműködést.
A mozi ajtajában egy csinos hostess várt minket. Roy és Judy régi ismerősként köszöntötte, minket pedig bemutattak. Felkísért minket a páholyba, ahol néhány üveg hideg sör várt ránk. A páholyban két, szorosan egymás mellé tolt kétszemélyes párnázott ülőalkalmatosság állt, amelyek háttámlája – a repülőgépülésekhez hasonlóan – hátra dönthető.


Naplómba...

...Egy eldugott kis kávézóban beszéltünk meg délutánra találkozót, amolyan utólagos évforduló ünneplésként.
Igazán kitettem magamért;
Ebéd után illatos fürdőt vettem, jázminolajjal kentem be magam a lábam ujjától a csupasz kis pinácskámon át a fenekem érzékeny vágatáig.
A folyton bizsergő kívánatos melleim különös gonddal kényeztettem, szeretem, ha puha, selymes bőrrel simulnak a kiválasztott kebelfékbe.
Frissen mosott, dús barna hajam illatos-fénylőn verdeste derekamat.
Fülemben kedvenc fülbevalóm csüngött, néha elővillanva tincseim közül.
Szemem gyönyörűre festettem, igéző, "tutajos" pillantásom még inkább kiemelve.
Telt, "harapnivaló" testemen galambszürke könnyű csipke felső, fekete pamut szoknya és csillámló-szürke csipkés combfix feszült.


FEB.
11.
2021

Kedves Látogatóink!

A közelgő Valentin-nap letelte után mi is szeretnénk meglepni titeket. Hogy pontosan mivel?
Már csak négyet kell aludni és kiderül! ;)

Addig is (és utána is) várjuk a lelkes (új és régi) írók-fordítók munkáit, akik szeretnének bemutatni, hogy mire képesek. :)

További jó írást, olvasást: A 20 éves Törté-Net Szerkesztősége :)


Az én Pannám!

Egy szokásos hétfő reggelnek indult. Természetesen későn indultam el a suliba, ahogy az már megszokott volt. Lassan de biztosan megérkeztem. Meg kaptam a szokásos letolást - a késes nem illendő és így semmi nem lesz belőled és ha már te vagy aki állsz felelhetnél is a szabadságharcból. ” Basszus a szabadságharc tudtam, hogy valamit elfelejtettem, makogok, hebegek, habogok küzdök az életemért.
- Szóval ki volt a vezérük? - Egy lágy szoprán hangot hallok a levegőben mozogni, - II. Rákóczi Ferenc mondom elkapva az üzenetet.
- Úgy van, szerencséje hogy legalább ezt tudta elégedjen meg a 2-essel.
Miközben a helyemhez közelítek ránézek az isteni szopránra, Panna volt az. Éppen a gyönyörű arany fürtjei mögül mosolygott rám, teljesen megszédültem a látványtól, a nyári melegben szokásos fehér szoknyáját viselte, alóla jól látható volt testének női tökéletesége, lábai selymes fehérsége amik felém kandikáltak,


Alex elmeséli 3. rész

Azon a héten, amikor megtudtam, hogy nagyi elutazik, a pénteki napon a barátnőimmel és barátainkkal elmentünk biciklizni a közeli dombokra. A srácok megtervezték az egész napunkat. Úgy éreztem, hogy azon a napon nagyon szép a táj és olyan különlegesen nyugtató. Egész délelőtt tekertünk, néha megálltunk kicsit pihenni, inni és mentünk tovább. Az egyik pihenőnk alkalmával egy kisebb ménes mellett álltunk meg. A fák árnyékából figyeltük a lovakat, ahogy az elkerített területem legeltek, szaladgáltak. Elég szelídnek tűntek, mert kis idő elteltével kezdtek közelebb jönni hozzánk. Ahogy nézegettük őket észrevettem, hogy az egyik csődörnek előjött a micsodája, és egyre csak nő. A többiek is meglátták, s a srácok azzal ugrattak minket, hogy biztos bemutatót tart nekünk. Linda, az egyik csaj erre rávágta, hogy az még semmi, mert sokkal nagyobb szokott lenni a lovaknak. Mint kiderült nekik is volt lovuk.


FEB.
10.
2021

Konferencia

A konferencia a szokásos módon három elvesztegetett napnak ígérkezett, ahol majd középkorú projektmenedzserek untatják a hallgatóságot. Az ilyen összejövetelek résztvevői között időnként fel szokott tűnni egy-két csinosabb, de a nők többnyire nem voltak különösebben vonzóak. Ezért is figyeltem fel rá, amikor az érkezés napján megláttam. Kék szoknya volt rajta, hasonló színű blézerrel és fehér selyemblúzzal. Még a blézer konzervatív szabása sem rejthette el a ragyogó test körvonalait. Meglepetésemre a mellettem levő székre huppant le, miután megkérdezte hogy szabad-e.
- Fárasztó út? - kérdeztem látva a kimerültségét.
- Az még hagyján volt… Csak mostanában nincs sok nyugalmam. - válaszolta erőtlen mosollyal, amitől úgy éreztem hogy mindent meg kell tennem a kényelme érdekében.