MÁR
24
2014

Kurvát játszik a feleségem 4. rész

leszbi, nyaralás

Kiléptem, majd csendben becsuktam magam után a bejárati ajtót, és elmentem bowlingozni, hogy lekössem magam. Hogy mi történt a szobában, azt csak Kriszti elmondása alapján tudom elmondani.
Kriszti és Melinda hosszú percekig szótlanul ültek az ágyon és egymást méregették, míg nem Kriszti törte meg a csendet.
- Szóval, akkor te a lányokat szereted?
- Nem, azaz nem csak, pontosabb inkább a fiukat, csak néha akadt lányokkal is kalandom -felelte Melinda.
- Az igazság az, hogy én igazából masszőr vagyok, de elsősorban nők masszírozását vállalom. Gyuri is így akadt rám. Aztán az egyik telefonos beszélgetés alakalmával valahogy szóba került, hogy vállalnám-e, hogy a sima masszírozáson túl egy kicsit többet nyújtsak neked, és én elszóltam magam, hogy már volt kalandom nővel. Innentől kezdve addig nyaggatott, amíg elvállaltam, hogy ha úgy alakul tovább megyek...

*  *  *
MÁR
21
2014

Szülőmentes hét húgommal

családi, tini, testvérek

Sziasztok. Ez a történet rólam és húgomról, Nikiről szól, aki 14éves. Én 16 éves vagyok a nevem Dávid. A történet valójában megtörtént.
Nyáron a szüleink elutaztak egy hetes pihenésre Olaszországba, egy velencei hotelba. Szerencsére tudtunk ebédet készíteni vagy rendelni magunknak, így nem kellett a nagyszüleinkhez utaznunk erre az időre, így kettesben maradtunk húgommal. Ő egy nagyon szép lány. Körülbelül 170 centi magas, hosszú szőkés-barna haja és kék szemei vannak.
Az első napunk azzal telt el, hogy kihasználtuk a szabadságunk előnyeit. Így hát reggel amikor felkeltem készítettem magunknak reggelit, majd elkezdtem megnézni egy filmet. Lefeküdtem az ágyra, odavittem a reggelimet, majd elkezdtem nézni a filmet, amikor Niki csatlakozott hozzám.

*  *  *

Stephanie

hetero

A puncija is benedvesedett, ha csak arra a férfira gondolt. A férfira, akivel mostanában találkozgatott. Randiztak párszor, de eddig semmi komolynak mondható esemény nem történt. Michael igencsak vonzó, mégis kissé önmagának való férfi volt, kicsit talán régimódi is. Éppen ezért volt annyira titokzatos és ezáltal sejtelmesen izgató is Stephanie számára. Élénk fantáziájával érzéki kalandok, remélhetőleg minél előbb megtörténő, eseményeit vetítette le lelki szemei előtt.
Egy száll bugyiban állva bámult kifelé az ablakon, miközben vad, erotikus gondolatok keringtek csinos fejében. Buja elmélkedésébe merülve figyelte, ahogyan az eső áztatta utcán sietve, szapora léptekkel keresnek menedéket az emberek. Már megint zuhogott. Magára eszmélt, megrázta éjfekete, hosszú hajával keretezett fejét, tett egy lépést hátra, s készülődni indult arra a bizonyos régóta várt...

*  *  *
MÁR
20
2014

Egymás szemében

hetero

Férfi:
Még élénken emlékeztem a legutóbbi alkalomra amikor együtt voltunk és izgatottan igyekeztem a következő randira. Szépen kitavaszodott az idő, a langyos meleg mindenkire bizsergetően hatott, zsongott a levegőben a tavasz. Az előttem haladó lány vékony szoknyáján átsütött a nap, felizgatott, ahogy kirajzolódott a combok vonala, sejtetni engedte a punci domborulatát is.
Így ráhangolódva érkeztem meg a kiválasztott lakáshoz. Amíg vártam rád, eszembe jutottak a múlt heti emlékek, illatok, ízek,.. Éppen kezdtem belefeledkezni, amikor hátulról átöleltél!
Nagyon csinos tavaszi ruhában jöttél, a szoknyád libegett rajtad. Láttam a szemedben, hogy élvezed a helyzetet, kacéran billegett a csípőd, friss virágillat áradt felőled. Kiadós csók után már húztalak is magammal a lépcsőházba, s amíg a liftre vártuk, a csókolózás közben már a fenekedet markoltam....

*  *  *

Törékeny világ

leszbi

Sűrű és lüktető volt a tömeg, mint minden péntek éjjel. Igaz még csak a közepe felé jártunk, de már javában forrt a hangulat. A testek ritmikus mozgása a tánctéren, a pultoknál ácsorgó tömeggel vegyülve dobogott egy ütemre. A pult túloldalán viszont egy másfajta tánc, egy gyorsabb tempójú pörgés uralkodott. Ebbe a morajba ténykedők közé tartoztam én is, beolvadva a fekete egyenruhámban, de mégis külön részeként osztottam a feleseket, koktélokat, csapoltam a sört. Szerettem ezt a munkát, na meg a munkatársakat is. Jó kis csapat volt a miénk, főleg Sarah-val. Már egy ideje közös műszakokba kerültem vele, de ezt nem is bántam, mert nem csak könnyű volt vele dolgozni, hanem látványnak sem volt utolsó a maga 175 cm-es kisportolt, hosszú combú, acélkék szemű, hosszú szőke hajú, krémszínű bőrű jelenségként.

MÁR
19
2014

Májusi séta...

hetero

Május volt. A hosszúra nyúlt tél után, szinte minden átmenet nélkül tört ránk a már-már nyarat idéző májusi nap. Meleg volt, a levegő meg sem rezzent, szinte állt minden. Az utcán nyárias öltözékben emberek százai, mindenki tartott valahová. Egyetlen ember volt talán közöttük, aki semmivel és senkivel nem törődött, kizárt maga körül mindent és mindenkit. Én voltam ez az ember. Felejteni jöttem ki a melegbe, azt hittem könnyebb lesz itt, az utcán, mint a lakásban, amelyhez már semmi nem fűz. Emlékek maradnak már az ott töltött évek, semmi egyéb. Tegnap este hagyott el a párom egy másik nő miatt. Összetört a szívem, a lelkem, fizikailag is megviselt a szakításunk. Egyetlen utazótáskával ment el, egyetlen "szia" hangzott el a szájából, semmi egyéb. Úgy éreztem, meghaltam. Kicsúszott lábam alól a talaj. Az éjszaka szinte alig aludtam valamit, ezért úgy döntöttem, a...

*  *  *

Szilánkok 3. rész - Ketten a nejemben

gruppen

A nejem, Bernadett, miután felgyógyult a megrázkódtatás okozta sokkból, egy darabig monogám életet élt velem, de azután újra bepasizott. Kettővel is.
Az egyik egy belgyógyász doki volt (legyen a neve Gábor), a másik egy informatikus srác (mondjuk Tamás), akinek otthon házassági problémái voltak, konkrétan 2-3 havonta dugott vele csak a felesége.
Ezt a nejemnek mesélte el emailben, aki igazából nem adta jelét, hogy szeretne könnyíteni Tamás terhein akár egy numera erejéig is.
Bernadett többször utalt rá, hogy szeretné kipróbálni hármasban is a szexet, de én nem vágytam arra, hogy szex közben "sorba kelljen állnom", vagy hozzáérjek egy másik pasihoz. Videózni videóztam volna egy 2 in 1 jelenetet, de azt meg nyilván nem vállalták volna be a pasik, hiszen azért nem bárkivel kívánta volna nejem sem, hanem hozzá közel álló pasikkal, akikre érzelmileg is rá tud...

*  *  *