NOV
25
2014

Hétvégi találkozás

gruppen, férj-feleség

Három éve már hogy elváltam. Ági volt az első, és ez idáig egyetlen feleségem. Valamint ő volt az is, akivel ezt a nem mindennapi kalandomat megélhettem, amelyet most megosztok veletek. Ági, két évvel volt fiatalabb, mint én. Gesztenyeszínű hajában néhány melírcsík húzódott. Arcát kiemelték hatalmas barna szemei, és fitos kis orra alatt, pedig érzéki ajkak voltak. Testén semmi kivetnivalót nem lehetett találni. Formás cicik, kerekded popsi, lapos poci. Nem volt se sovány, se kövér. Ám mégis volt rajta mit fogni. Bár magasabb azért lehetett volna…
A szex remekül működött köztünk. Talán az egyetlen, amire nem volt panasz semelyikük részéről sem, a két év alatt. Szerettük az új dolgokat kipróbálni, és nem voltunk prűdek. Ott, és akkor dugtunk ahol, és amikor csak ránk jött. Mindig újítottunk. Soha nem volt két egyforma dugás köztünk. Hol az egyikünk vitt be...

*  *  *

Életem szerelme

homo

Egy év plusz mire nem képes, igaz? Sokan abban a hitben élnek, hogy a 18 életévet amint betöltik, azonnal megváltozik minden. Ez hol teljesen hol pedig csak részben igaz. Nálam is változott, de olyan irányba, amilyenre már régóta nem számítottam. A tizennyolcadik születésnapomon mikor felkeltem, egy nagyon sóhajtottam.
- Nem akarom! - Motyogtam a szobámban. No persze nem kell már rögtön az elején rosszra gondolni, csupán nem akartam megélni ezt a napot. Ismervén a családomat ismét csak leszólogatásokat kapnék ajándékok helyett. Mondjuk jogosan, mivel eddig ugyan sok kapcsolatom volt, de eddig a leghosszabb egy internet szolgáltatóval volt 2 év. Jó, viccet félre téve, 2 hétnél hosszabb együttlétem sem fiúval, sem pedig lánnyal nem volt még. Egészen eddig a napig? Irány a fürdő! A zuhany alá állok, s rögtön megszólal a telefonom.

NOV
24
2014

Egy anya és fia története 1. rész

családi, anya-fia

Bevezetés
Már két éve meghalt Tommy Ritter apja. Tommy tizenhat volt, amikor a tragédia történt. Tommynak hiányzott az apja. Életük az anyjával ideális volt - a kertvárosban éltek, két autós garázs családi házzal, és szép iskolában tanulhatott. Minden tökéletes volt, amíg a baleset nem történt meg. Bob Ritter hazafelé tartott munkából késő este, amikor egy részeg sofőr átlépte a középvonalat és a két kocsi frontálisan ütközött. Soha nem volt esélye apjának az életben maradásra. A rendőrség azt mondta, hogy a vétkes autó közel száznyolcvan kilométer per óra sebességgel hajtott. A temetés nehéz volt mindenki számára. Bob és Sue rokonai szerte az országból ide repültek, és ez nagy segítség volt Tommynak és az anyjának. Azonban, a temetés véget ért, ő és Tommy haza kellett, hogy menjenek és egyedül foglalkoztak az őket ért veszteséggel.

*  *  *

Farkalat - A Szupernaturál Kuró Szága - A Szürke herceg 6. fejezet - James perverz vadászata

híresség, tini, regény

A Cullen házban tett látogatását követően Bella a délutánjait legszívesebben Edwarddal töltötte kettesben. A fiút, annak kérésére bemutatta apjának. Edward így hivatalosan kérhetett engedélyt Charlietól, hogy a lányát meghívhassa egy kis családi baseballozásra.
- Szóval, Bella baseballozni fog… – vakarta meg Charlie a fültövét, miközben Edward szemébe nézve, egy gondolatsort eresztett meg: „… a szomszéd lova meg hátast úszik!” „… de letörlöm azt a kis sunyi vigyort a képedről, ha rosszul sül el a dolog, hapsikám!”
– Hát legyen, de időben itthon! – mondta határozottan Bellára nézve.
Bella izgatottan érdeklődött Edwardtól, mikor kettesben maradtak:
- Na, milyen volt apámmal beszélni?

*  *  *
NOV
21
2014

Papi - Alexa naplójából

családi, nyaralás

Június 15.
Juhé! Buli van! Leérettségiztem! A szóbeli is simán ment! Mindenki bekaphatja! Megvan az érettségim!
Június 17.
Felhívott a Lajos apja, hogy kapott 2 főre szóló beutalót a Honvédségtől a Balatonra. A Lajos kisírta, hogy engem vigyen magával (végre nem rontom otthon a levegőt). Nem is olyan köcsög ez a mostohafater! Augusztus 10-én kell találkoznunk Pesten és 7 éjszakára lemehetek a Balcsira. Még sohasem voltam a Balcsin! Anyám már rinyált, hogy neki nincs pénze az egyéb költségekre, ha akarok menni, akkor szerezzek lóvét. OK mutti, a pénzt elintézem!
A Papit már nem láttam vagy 3-4 éve biztosan. A Lajos meg az apja összevesztek azon, hogy anyám meg a a faterom állandóan seggrészegek. Azóta nem is jött le hozzánk. Amúgy jó fej az öreg, csak egy kicsit vaskalapos. Katonatiszt volt, most meg nyugger. Egyszer büszkén mondogatta, hogy ő nem 40 évesen...

*  *  *

Szende lány

hetero

Eszes lány volt és 18 éves koráig mindössze egy barátja volt. Persze a barátja elhagyta egy másik lányért. Barátnői kaptak az alkalmon és rábeszélték, hogy éljen egy kicsit, legyen egy kicsit bevállalósabb lány. Szoli, ruha vásárlás, kihívó sminkek és minden ami kell.
Az iskolában rögtön megnőtt az érdeklődés iránta. Élvezte, ahogy mindenki az ő seggét nézi vagy éppen azt várja mikor hajol le valamelyik feszes kis mini szoknyájában. Eljött a gólyabál napja, Veronika ekkor már otthonosan élte új világát és tudta nagy sikere lesz az egész iskola előtt. A disco elkezdődött és a rejtett italozások szépen lassan segítettek abban, hogy mindenki levetkőzze gátlásait, Veronika csak táncolt és élvezte ahogy a pasik zsonganak körülötte. Érezte ahogy a kezek megfogják a seggét és az utolsó hülye gyerek is kéjesen mosolyog rá, erre ő csak egy szép mosollyal reagált...

*  *  *
NOV
20
2014

Közös takarítás

hetero

A nevem Niki. 33 - éves elvált nő vagyok egy Balaton - parti városkából. Férjemmel 1 éve váltunk el és én azóta saját házamban berendezett fodrászatot vezetek, jól bejáratott vendégkörrel. Magamról talán még annyit, hogy vállig érő barna hajam, szép arcom, formás nagy melleim, barna bőröm és kerek fenekem van. Barátom nincs, mert nem is akarok senkit közel engedni magamhoz egyelőre.
A szexuális életem a másfél év alatt, csak és kizárólag a maszturbálásra korlátozódott. Szex hiányomat mutatja, hogy ezúton napi három - négy alkalommal is könnyítek magamon. A nap bármely szakában, segédeszközök bevonásával. Szexuális játékszerek tárháza áll már rendelkezésemre és nem vetem meg maszti közben a játékokat sem. Imádom, ha megvan a veszélye, hogy megláthatnak vagy meghallhatnak. Próbálom feldobni unalmas és szex mentes napjaimat de már kifogyok az...

*  *  *

B-vel a föld körül - Elefántünnep

leszbi

- B! Gyere már, B! Még a végén lemaradsz. - Horkantottam egyet és egy pöfékeléssel kifújtam frufrum egy kósza tincsét az arcomból. Szalma néha az őrületbe tudott kergetni. Az a sok energia, ami belé szorult, jól jött, amikor már-már lehetetlennek tűnő helyzeteket kellett megoldani. Olyan volt, mint egy macska. Bárhonnan hajították ki az ablakon, mindig talpra esett. Persze csak képletesen, de róla még azt is el tudtam volna képzelni, hogy szó szerint is így van. De ugyanakkor egyes esetekben egyáltalán nem jött jól, hogy nem képes öt percig azon a szexi fenekén maradni. Neki mindig mennie kell valahova. És ha ő kilövi magát, semmi sem tereli el a célja felől.
Pedig itt lett volna mi elterelje. Ez a hatalmas, két Budapestnyi város úgy lüktetett, úgy vibrált körülöttünk, mintha csak egy nagy élő organizmus lenne. Azonban, a méreteiben mutatkozó erőltetett hasonlóságon...