A+ A-

A feleségem vágya

- Én már mindent kigondoltam - mondtam a feleségemnek, Anitának.
- Felhívod telefonon, hogy beszélni akarsz vele. Megbeszélsz egy időpontot vele péntek este 8 órára.
Mivel három műszakra járok, az a hét lenne jó, amikor délutános vagyok. Mivel, te estig dolgozol, a gyerekeket délben elviszem anyósomékhoz. Közöld vele, mivel hétvége van, a gyerekek anyádéknál alszanak. Én pedig csak este fél 11-kor érek haza. tehát egyedül leszel itthon.
- Ha hazaérsz, a munkából gyorsan lezuhanyozol, kicsinosítod magadat. Felveszel valami szexi fehérneműt, és mivel meleg van valami vékony, nagyon átlátszó szoknyát, amin átlátszik a tangád mintája is. Meg egy rövid toppot.
Ha feljön két lehetőség közül választhatsz...
Egy - kerek perec megmondod neki, hogy le akarsz feküdni vele most rögtön.
Vagy előbb egy kicsit beszélgettek, iszogattok valamit. Majd egy-két bátorító pohárka után felajánlod neki, hogy megmutatod a lakást. Körbevezeted, a hálószobát hagyd a végére. Az éjjeli szekrényre jól láthatóan készítsd ki az óvszert, a síkosítót, és testápolót. Ha még ekkor sem ugrik rád, kérd meg, hogy kicsit nyomja meg a válladat, mert fáj.
Mond neki, hogy a szekrényen van a krém a maszírozáshoz. Ha az óvszer láttára sem esik le neki semmi. Húzd fel a szoknyádat, mutass a pinádra, és mond neki, hogy itt is meg kell maszírozni.
Ha végeztetek, legkésőbb tíz órakor tessékeld ki, hogy 20 percen belül itthon vagyok.
A feleségem, aki eddig szótlanul hallgatott engem közölte:
- Tetszik az ötleted - majd szájon csókolt.
Ez a beszélgetés egy héttel az után történt, hogy rákérdeztem a szexuális vágyaira, mit szeretne? Mi izgatná?
Nagy nehezen kinyögte, hogy szívesen lefeküdne az unokatestvérével, Krisztiánnal. Aki most 31 éves.
Öt évvel fiatalabb, mint a nejem. Akin nem látszik meg a két gyerek, 170cm magas és 55kg, pedig nem sportol semmit.
Szerdán közölte, hogy beszélt Krisztiánnal és megbeszélték az péntek este nyolc órát.
Másnap fodrászhoz és kozmetikushoz ment. Mikor este hazaértem a melóból bementem a hálóba köszönni neki, kitakarta magát, teljesen meztelen volt. Este csupaszra borotválta, az eddig fazonigazított pináját. Már régóta nyaggattam vele, hogy borotválja le, de eddig nem hallgatott rám. Egyből fejest ugrottam a lába közé, és boldogan elkezdtem nyalni. Már nedves volt mikor, elkezdtem nyalni. Látszott rajta, hogy neki is tetszik az új csupaszság.
Folyamatosan nyaltam, majd elkezdtem ujjazni. Három újam könnyedén felcsúszott. Már a negyedik is bent volt, ekkor szólt, hogy már nagyon feszíti, hagyjam abba, és inkább a farkamat rakjam be. Gyorsan beraktam és elkezdtem iszonyatos tempóban kefélni. Nem sokáig bírta, hangosan élvezett el. Amit már én is régen hallottam tőle, pár másodperc múlva éreztem, hogy én sem bírom már és beleélveztem. Boldogan megcsókolt, pár percig még simogattuk egymást majd elaludtunk.
Eljött a péntek...
A feleségem reggel elment dolgozni, én otthon maradtam, és elkezdtem készülni.
Hogy mire? Szeretek kukkolni, és szerettem volna, látni a feleségemet amint kefélik. Bekameráztam a hálószobát, úgy hogy az ágyat vegye. Előkészítettem, hogy csak indítani kelljen.
A másik, amit előre elterveztem, hogy nem megyek dolgozni, elbújok és meglesem őket...
A gyerekeket délben elvittem anyósomékhoz. Mindent úgy csináltam mintha dolgozni mennék.
Nagyon lassan telt az idő. Fél hét után ért haza a feleségem. Mikor megjött gyorsan elbújtam a gyerekszobában az ágy alá, úgy hogy ne lehessen látni, csak ha direkt benéz az ágy alá. Ami úgysem lehetséges, mert számoltam rá, hogy a nejem siet gyorsan zuhanyozni. Amint beért gyorsan dobálta le magáról a ruhát. Pont ráláttam a fürdő ajtajára, láttam amint bemegy, és hallottam, amikor megnyitotta a csapot, Gyorsan előbújtam a rejtekemből és elindítottam a kamerát.
Mire visszavackoltam magamat, hallom, hogy elzárja a csapot. Pár perc múlva előjött a fürdőből meztelenül, majd bugyiban és melltartóban visszamegy. Elámultam, vékony tanga volt, rajta ami a szeméremdombot fedte, de a puncija teljesen kilátszott. A melltartó inkább mellemelő volt, az a fajta, ami csak alultart, és a bimbók szabadon vannak. Még soha nem láttam rajta ezeket, most vehette valamikor. Egyből elkezdett a farkam ágaskodni. Ha nem titokban akartam volna maradni, egyből megkeféltem volna... de nem akartam lebukni. Nemsokára elkészült láttam, hogy egy rövid combközépig sem érő miniszoknyát vett fel, és egy bő kivágású, halványkék blúzt, aminél csak 5 centit előre dől, és már lehet látni a köldökét.
Nyolc óra előtt pár perccel lehetett az idő mikor csöngettek. A nejem kiment kaput nyitni. Előbújtam a rejtekemből, és óvatosan kilestem az ablakon. Láttam, ahogy Krisztiánt beengedi a kapun. Gyors puszi az arcra, még innen is látszott, hogy alig bírja levenni a szemét a nejem melleiről. Amik nem túl nagyok, de ezzel a melltartóval, a bimbói majd kiszúrták a vékony szövetet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.63 pont (108 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 A57L 2016. 04. 2. szombat 08:38
Rossz,de van benne egy kis fantázia.
#14 listike 2015. 08. 23. vasárnap 16:14
Nem nagy durranás.
#13 rockycellar 2014. 08. 17. vasárnap 13:48
folytatást
#12 Sioux07 2014. 08. 16. szombat 15:40
Kellene folytatni
#11 feherfabia 2014. 08. 7. csütörtök 05:57
5P
#10 zsuzsika 2014. 08. 6. szerda 15:29
Közepes.
#9 papi 2014. 08. 6. szerda 07:58
Nem nagy durranás.
#8 veteran 2014. 08. 5. kedd 09:28
Jó.
#7 hairy_pussy 2014. 08. 5. kedd 06:06
érdekes
#6 sztbali 2014. 08. 4. hétfő 17:59
Viszonylag jó. 6-os.
#5 gyuri0926 2014. 08. 4. hétfő 09:30
A nejednek több esze volt , mint Neked , neki nem kellett a gumi ....
#4 Rinaldo 2014. 08. 4. hétfő 07:08
elmegy.
#3 magus022 2014. 08. 4. hétfő 03:39
kicsit rövid és még ha nem is összecsapott, de túl gyors a cselekménye, valamint a heJJesírásra kicsit ügyelj még. ezen kívül volt benne egy kisebb ellentmondás, a fürdőszobai jelenetben, idézem: "...pár másodperc múlva éreztem, hogy én sem bírom már és beleélveztem." aztán jön a hálószoba a kizunnal, ahol már arról van szó, hogy a nő gumi nélkül RÉGÓTA nem engedte a férjének. összességében ennyi hibát véltem felfedezni, de csak buzdítani tudlak, hogy folytasd még, mármint nem konkrétan ezt, hanem úgy kollektívan az írást
#2 jeeeha 2014. 08. 4. hétfő 01:15
Helyesírásra legközelebb figyelj, de ettől eltekintve jó.
#1 Törté-Net 2014. 08. 4. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?