Kidobtak az egyetemről 1. rész.

Szavazás átlaga: 7.78 pont (64 szavazat)
Megjelenés: 2024. május 16.
Hossz: 19 393 karakter
Elolvasva: 839 alkalommal
Szomorú nap ez az életemben. Kirúgtak az egyetemről. Nem felelek meg a mércének. Sajnos, így haza sem mehetek. Muszáj lesz dolgoznom, csakhogy most munkám sincs, pénzem se és szállásom se.
Délutánra randim lenne a csajommal, de nem tudom elmenjek-e. Van e értelme annak a kapcsolatnak, amikor ennyire gallyra ment az életem? Ok, azt legalább tudom, hogy őt szeretem. Talán ő is engem. Mégsem kérhetem, hogy ő adjon szállást nekem. Hárman laknak egy kis szobában, albérletben és a kikötés a háziúr részéről, hogy nem vihetnek haza pasit. Nem akarnak ők kurválkodni egyébként sem – mondta a barátnőm, Ildi.

Aztán Ildi mégis rábeszél, hogy ideiglenesen lakjak náluk.
– Imádlak Géza – mondja és próbál lelket önteni belém: – Meglásd minden rendbe fog jönni. Az a kis félreértés is tisztázódni fog. Na és ha nem? Akkor maximum találsz valami jól fizető állást és majd te tartasz el engem. A baj csak az, hogy el kell viselned a barátnőimet is. Mindegyik hisztis és raplis, de amúgy nagyon kedvesek. Nem véletlenül fogadtuk el egymást lakótársként.  

A lányok eleinte undokok velem, aztán később egyesével beszélgetünk mindegyikkel kettesben, és miután jobban megismertük egymást, már nem annyira undok egyikük sem. Amikor sikerül némelyik zh-ját jelesre megírnom akkor még hálásak is lennének, de hát Ildi barátnői és nem sértenék meg őt.

Egy hétvégén azonban muszáj Ildikónak hazalátogatnia vidékre a szüleihez. Nekem addigra sikerül munkát találnom, emiatt hétvégén délutánonként is helyt kell állnom. Szombat viszont délelőtt és este nem tudok mit csinálni. Ildi másik lakótársa, Ivett a pasijánál alszik és így kettesben maradunk Klárival. Klári elérkezettnek látja az időt arra, hogy a jeles zárthelyi dolgát meghálálja.  
Egy gyertyafényes vacsora az nem ugye nem jelent semmit. Csak kellemesebb lesz, hogy utána felkérhetem őt táncolni. Így legalább nem unatkozunk. Ettől tovább azonban egyikünk sem megy. Lefekvés előtt jóéjt puszi arcra és mindketten alszunk.  
A helyszűke miatt eddig négyen egy vonalban aludtunk a franciaágyon. Természetesen én Ildi oldaláról az ágy szélén. Most viszont kettőnknek elég kényelmes és pihentető az alvás.  
Hajnalban arra ébredek, hogy Klári mellém fészkelődött. A sötétítő elhúzva, így nem süt be a tavaszi nap sugara.
Kellemes Klári illata és közelsége is, de mégis muszáj hűségesnek maradnom. Ha Ildi megtudja bizonyára fuccs az ideiglenes szállásomnak. Ennyit nem ér meg.  
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 9 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.78 pont (64 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Selymi
2024. július 9. 23:01
#16
Igazad lehet és féltem, hogy ha más talán nem is, de te észreveszed. Ezért is a köszi. 🙂 Meg azért is mert kedves vagy.
1
Ez egy válasz kivancsigi 2024. július 9. 21:34-kor írt üzenetére.
kivancsigi
2024. július 9. 21:34
#15
Nem tettem szóvá (pedig akartam), hogy az egyetemi rehabilitáció leírása igen távol áll egy lehetséges kimenettől, különösen azért, mert az érintett nem is tett egy lépést sem annak érdekében. De nem írtam, mert annak nincs igazán köze a történet folyásához. Egyébként ez az olvasókat úgysem érdekelné. De, mint írtam, a történet ettől függetlenül nagyon tetszik. Meg a szívecske is. ..."akkor köszi.  💖"
1
Ez egy válasz Selymi 2024. július 9. 19:46-kor írt üzenetére.
Selymi
2024. július 9. 19:46
#14
Ugye? Szerintem is jó dolog, ha valakit a professzora ennyire becsül. Ez azt mutatja, hogy szerinte felesleges neki egyetemre járnia, ha már így is tud annyit, mint ő. Vagy többet. 
De ha csak arra az ötletre céloztál, hogy ezt megkíséreltem szavakba önteni, majd egésszé kovácsolni egy fejemben felállított üllőn, akkor köszi.  💖
1
Ez egy válasz kivancsigi 2024. július 9. 18:46-kor írt üzenetére.
sztbali
2024. május 16. 23:40
#6
Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből.
1
Andreas6
2024. május 16. 08:32
#4
Köszi,Titti, jó volt.
1
Andreas6
2024. május 16. 08:32
#3
Köszi,Titti, jó volt.
1
kivancsifancsi
2024. május 16. 08:03
#2
Kicsit meredek a történet, de a srác szerencsés, legalább is úgy tűnik a csajok elrendezték egymás közt.
2
T
Törté-Net
2024. május 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1