Randi tiltott területen

Szavazás átlaga: 6.02 pont (44 szavazat)
Megjelenés: 2024. május 24.
Hossz: 10 894 karakter
Elolvasva: 689 alkalommal
– Nyugi, nem jár erre senki.
A „Katonai terület! Belépni tilos” felirat egyáltalán nem zavarta Dominikot, ahogy párját, Kittit győzködte, miközben a gyér bokrokkal tarkított mezőn a fiú letolta nadrágját, Kitti pedig kissé tétovázva, de szemérmetlenül bekapta barátja péniszét, s fiatal kora ellenére meglepő ügyességel szopni kezdte. Meglepő és extrém kalandokban szerette volna részesíteni a pasiját, hisz ő kissé fiatalabb volt nála, s meg akarta mutatni neki, mennyire vagány csaj.
A távolban egy terepszínű jármű tűnt fel. Kitti nem látta, de Dominik kiszúrta a páncélozott autót, ám ügyet sem vetve rá, tovább biztatta a lányt, hogy kényeztesse őt orálisan.
Kitti öklendezve nyelte a bránert, miközben a fiú a lány fejét megragadva szopatta őt, Kitti pedig vigyázva, hogy ne fogazzon, mennyei örömökben részesítette a srácot. Dominik nagyokat nyögve nézett le barna, hosszú hajú párjára, akin jól állt fekete felsője és miniszoknyája. A lány focizott, ez pedig mind testalkatán, mind izmos combjain meglátszott; vadítóan szexi lábai voltak, s ahogy a srác előtt guggolva szopta őt, a fiú úgy érezte, mindjárt elélvez.
A terepszínű jármű mindeközben egyre közelebb ért hozzájuk, s már Kitti is hallotta a motorzúgást, ám ekkor Dominik felnyögött.
– Te jó ég – ordított fel a fiú, a lány nyelvét megérezve makkján, Kitti száját pedig melegség öntötte el. Összeráncolta homlokát, miközben nyelte a fiú fehér ondóját, s miután párja elengedte a fejét, ő még szájában tartotta a péniszét, úgy nézett fel pasijára gyönyörű, barna nagy szemeivel.
– Mi ez a hang? – kérdezte, s a tőlük már csak pár száz méterre lévő jármű felé fordította fejét, s megrettent, ahogy közeledni látta a páncélozott autót. Kerek szemei nagyra nyíltak, és tanácstalanul nézett fel Dominikra, aki ugyanolyan tanácstalanul nézett le az előtte guggoló lányra, miközben eltette farkát.
Két katona szállt ki a járműből.
– Jöjjenek velünk – fogták fegyverüket a terepszínű ruhába öltözött, jókötésű férfiak a párra, s a következő pillanatban már nyomták is Kittit az autóhoz, és hátrabilincselték a kezét, majd Dominikkal is ugyanezt tették. Ezután betessékelték a rémült fiatalokat az autóba, akik készségesen beszálltak. A Kittit megragadó férfi a fiatal lány seggét figyelte, mint domborodik miniszoknyájában, miközben beszálltak a hátsó ülésre, majd elhajtottak.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.02 pont (44 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
doriangrey
2024. május 27. 17:45
#27
Miért én írjam meg más történeteit? Elég nekem a sajátom. 
Adtam egy tippet, hogy miből lehetne cserebogár. Nem kötelező senkinek magára venni. 
Veled is béke. :D
1
Ez egy válasz Éva596 2024. május 27. 17:33-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. május 27. 17:33
#26
Nem sértődtem meg, mert nem sértegettél. Csak éppen jelezni akartam neked, hogy rendszeresen írásra buzdítod, akinek írsz, ahelyett, hogy te megírnád. Én elolvasom amit mások írnak itt a komment szekcióban és bármennyire furcsa értelmezem is azt. És emiatt volt, hogy addig amíg meg nem szólítottál, veled nem voltam komment kapcsolatban. Másra jár az agyunk. Még akkor is, ha maximálisan értelmesnek, normálisnak tartalak. Ja és kinőttem abból a korból, hogy csak úgy csacsogjak. Ha nincs miről beszéljek, akkor nem szólok. Egy teljesen normál nő vagyok, aki elköveti azt a hülyeséget, hogy rendszeresen ír ide történeteket. Talán még olvasod is őket. Béke veled!
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. május 27. 17:21-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. május 27. 17:21
#25
Nem tudom eldönteni, hogy kérdezed, megsértődtél, esetleg ez nálad a normál csacsogás? 🙂 Melyik?
1
Ez egy válasz Éva596 2024. május 27. 10:31-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. május 27. 07:47
#22
Te nem kicsit vagy bonyolult lány.
1
Ez egy válasz Éva596 2024. május 26. 23:32-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. május 26. 23:32
#21
Örülök, hogy élvezted. Legalább így kaptál egy kis kielégülést. Ha megengeded, majd én döntöm el, mi lesz a történetben, de természetesen szívesen olvasom majd azt, amit te az általad fontosnak tartott dolgokat is beleírva, erről megírsz. 
Ne lepődj meg, hogy először szólok hozzád, azzal együtt, hogy sok hozzászólásodat olvastam. Igaz neked is ez volt az első, hogy megneveztél. Valahogy a kettőnk világa nem azonos sínem fut. Viszont így nem tudunk összeütközni.
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. május 26. 22:22-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. május 26. 22:22
#20
Tök jó vita volt. Kicsit több személyeskedéssel és kevesebb indokkal, mint ami nekem bejön, de tetszett. Ha most pengék vagytok, írtok belőle egy poreszt. Ki-ki az ízlése szerinti műfajban. Bár Éva már úgy tűnik el is határozta magát, de akkor legyen már benne ez a vita is ízlés szerint kurtítva, hogy ne vegye el a merevedést azoktól, akik inkább a szakmai részre mennek. ;)
1
Waderlaci
2024. május 26. 19:53
#19
Amit az utóbbi időkben írtam, abból valóban hiányzott a tisztelet. Mint mondtam, elegem lett abból, hogy én mindenkinek megadom a tiszteletet, és én senkitől nem kapom meg. Ez változott meg. Elhiszem, hogy nem tetszik, de erről nem én tehetek. Illetve csak annyiban tehetek róla, hogy azt adom vissza, amit kapok. Lehet ezen besértődni, lehet ezért mutogatni rám, de talán a másik oldalon kellene keresni a probléma gyökerét.
1
Ez egy válasz Éva596 2024. május 26. 19:32-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. május 26. 19:32
#18
Akkor a te stílusodban:
B@zd meg Laci, olyan hülye lettél, mint egy segg. Olyan, mint aki a forgalommal szemben megy az autópályán és káromkodik, hogy mennyi hülye van, aki mind szembe jön. Ezek a szövegek tiszteletet adnak, adtak bárkinek is? Frászt. Szidsz mindenkit, mint a bokrot. Én soha nem bántottalak, sőt amikor még normális voltál és leveleztünk bátorítottalak is. És itt meg belém rúgsz? Miért? Mert mertem rossz véleményt mondani valakinek a történeteiről? Nincs rá jogom? Nem indokoltam meg a véleményem?
Szakmaiság. Te beszélsz szakmaiságról, amikor a spanking történeteket s/m-ként állítod be? De OK. Eddig halogattam, de most már eldöntöttem, megírom Waderlaci igazi s/m, bdsm történetét. Csak azért is, hogy kiálljak az általad említett, és nyalásnak nevezett sorból. Ebből majd megtudod, milyen is az igazi szenvedés, az igazi s/m. És nem kell hozzá a kedvenced, az ötven csapás. Akkor majd megint a torkomnak ugorhatsz. Amíg az meg nem jelenik én sem itt, sem másutt nem szólok hozzád, mondj, köpködj bármit. 
És te beszélsz tiszteletről? Hogy te megadod másnak? Aki egy nővel szemben ilyen hangnemben beszél? Az ilyenekre mondják: bunkó vagy fiam, leülhetsz.
0
Ez egy válasz Waderlaci 2024. május 26. 17:21-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. május 26. 17:21
#17
Ja és elfelejtettem elsőre: én nem annyi tiszteletet követelek meg, amennyit adok, hanem megköveteltem volna a tizedét annak a tiszteletnek, amit eddig megadtam mindenkinek. Elhiszem, hogy nem tetszik, hogy annyi szakmaiságot és tiszteletet adok, amennyit kapok. Elhiszem, hogy nem tetszik, hogy nálam vége lett annak, hogy mindenkit tiszteljek, és engem mindenki lábtörlőnek használjon.
1
Ez egy válasz salsa 2024. május 26. 16:51-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. május 26. 17:16
#16
Valahogy sejtettem hogy ez lesz. Hogy akinek kellene, az lapít mint... akinek meg nem kellene, az meg megsértődik. Ha neked ez tetszik, hogy mások helyett sértődsz meg, én nem akadályozlak benne. 
De azért arra az eddigi "elfogulatlan" véleményre nagyon kíváncsi lennék! Mert nem rémlik, hogy sokkal találkoztam volna. Pontosabban, egy sem ugrik be hirtelen. Csak reménykedni mertem eddig véleményekben, de természetesen feleslegesen. Az utóbbi időkben mindenképpen így van. Ha esetleg tőled konkrétan mégis érkezett volna valaha valami hasonló, akkor sajnálom, de az elveszett a sokszorosan több andreas és kexi kategóriás (és számomra itt normálisnak számító) hozzászólás között.
1
Ez egy válasz salsa 2024. május 26. 16:51-kor írt üzenetére.
salsa
2024. május 26. 16:51
#15
"Így marad számomra a bocsánatkérés, hogy alapvetően úgy álltam hozzá az itteni hozzászólókhoz, hogy azok emberek."
Nos, ezzel a mondatoddal kiírtad magad azok közül akivel érdemes még kommunikálni. Itt mindenki bunkó, csak böfög, és egyébként sem ember - egyedül te vagy harci helikopter. Ezek után ne is nagyon várd, hogy elfogulatlan véleményt kapsz bármelyik írásodra. Annyi tiszteletet követelhetsz meg magadnak amennyit másoknak megadsz. Ez ilyen egyszerű.
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. május 26. 14:46-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. május 26. 14:46
#14
Nem igazán tudom, hogy az a böfögés, hogy "nem az én világom, nem tetszik" az hol, hogyan védte/védi a magyar nyelvet. És andreastól mást nem igen lehet látni. Ha elmondaná a véleményét, az valóban jó lenne. De ő nem mond véleményt, csak böfög párat. És Éva meg azt kezdte el propagálni, hogy az ilyen semmit erő böfögések legyen az irányadók az itt megjelent írásoknál. Az hozzá tartozik a világhoz, hogy létezik fekália. De az, hogy ezt a fekáliát állítjuk be minden érték legfelső szintjének... sajnálom, de ez nálam nem igazán fér bele. Nem fogom a francia krémest csak azért lemondani, mert az nem sz.rból készül. Viszont Éva lejjebb pontosan ezt tette. 
Ha a sötét oldal az, hogy legyen egy minimális ésszerűség, hogy ne a sz.r legyen a legfőbb fokmérő... akkor igen, átáltam a sötét oldalra. Ha az világos oldal, hogy hogyan kötözködnek az andreas és kexi félek... akkor igen, én átáltam a sötét oldalra. 
Én is tudnék ajánlani egy relaxációs technikát az illetőknek. Sőt! Rögtön kettőt is! Úgy hívják, hogy józan ész, és hogy bocsánatkérés. De az egyiket irtják ezen az oldalon, a másik pedig talán soha nem is létezett. Vagy inkább egyik sem létezett soha. Így marad számomra a bocsánatkérés, hogy alapvetően úgy álltam hozzá az itteni hozzászólókhoz, hogy azok emberek. Ezért bocsánatot is kérek most minden érintettől. Bár azért nem kérek elnézést, hogy nem idegelem magam tovább a trágyadombok elviselésével, és hogy nem hallgatok tovább róluk.
1
Ez egy válasz Indiana Jones 2024. május 26. 14:10-kor írt üzenetére.
I
Indiana Jones
2024. május 26. 14:10
#13
Cserélj szemüveget, és relaxálj. Még mindig nem értem a dühödet. Andreast támadod, pedig ő már az utóbbi időben a helyesírást sem igazán teszi szóvá, pedig szerettem, amikor védte az anyanyelvünket. Joga van megmondani, hogy valami tetszik, vagy nem tetszik neki. Tisztelem azért, mert ő nem csendes olvasó, hanem leírja amit gondol. Olyan sokan olvasnak ezen az oldalon, de nagyon kevesen szólnak hozzá. Lehet, hogy félnek a támadásoktól. 
Éva596- egy jó író, markáns véleménnyel és ő ha kell bele is áll a vitákba. Neki is joga van megírni a véleményét és jó szándékúnak tűnt a hozzászólása itt. 
Na, és te Waderlaci-aki az utóbbi időben annyira sok dühöt sugárzol, és adsz ki magadból itt a hozzászólásokban. Szeretem olvasni a változatos és egyáltalán nem megszokott írásaidat és nem értem, hogy miért vagy te most egy ilyen harcias lovag, átálltál a sötét oldalra? Tudnék neked javasolni néhány relaxációs technikát, amivel a dühödet csillapíthatnád. Ja, és a szex is nyugtató hatású, próbáld ki a dühöngés helyett.
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. május 26. 13:46-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. május 26. 13:46
#12
Basszus! Nem tudom pontosan mi történt, de elmaradt alóla, hogy ez Éva hozzászólásához ment. Az első pár mondat tőle volt idézve, másolva, és arra lett volna reakció. 
Egyébként azt hittem egyértelmű, hogy ki-mi ellen ment ez a kirohanás: az ellen, hogy egyesek mindenáron uniformizálni akarják az itteni írásokat, méghozzá a legalja réteg igényeihez igazítva. Ahogy ezt Éva próbálta megtenni, andreas számára.
1
Ez egy válasz Indiana Jones 2024. május 26. 13:28-kor írt üzenetére.
I
Indiana Jones
2024. május 26. 13:28
#11
Nem tudom, hogy kinek címezted ezt az alábbi kirohanást. Nem is veszem magamra. Ha hozzászólok, akkor a véleményemet írom, ami senkit sem kötelez semmire. Waderlaci dühét és bántó szavait nem tudom értelmezni. Kire, mire haragszol ennyire? Shavo meg sem szólal, bár gondolom elolvassa a hozzászólásokat, de ő nem támad meg senkit a véleményéért. Továbbra is azt szeretném hangsúlyozni, hogy Shavo jól ír és szívesen olvasnék tőle más témájú történeteket. Laci! Nyugi! Nem kell mindig háborúzni. Béke! Beszéljünk meg mindent nyugiban.
2
Ez egy válasz Waderlaci 2024. május 26. 13:00-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. május 26. 13:00
#10
Alant van három kedvenc hozzászólóm, akik eleinte nekem is ugyanezeket írták.  Higgy nekik, jól látják a dolgokat, éles szemmel olvasnak, ls a kritikájukkal segíteni akarnak neked, jó irányba terelni. Fogadd meg amit írnak
Nem hiszem el, hogy mást, másról nem tudsz írni.
Gondold át és válts.

Ugyan kérem! Mindebbe csak ostoba belemagyarázás, hogy az illetőt arra biztatod, hogy úgy írjon, ahogy te is, hogy az tetszen a szerinted éteri magasságokból, minden bölcsességet megosztó szentháromságnak. Úgy írjon, hogy arra felidézhesse egy kiverés emléket mondjuk a kedves andreas. Akitől nem emlékszem, hogy valaha is olvastam volna egy rendes kritikát, csak pár betűs böfögéseket tud írni, azt is csak és kizárólag negatívat. De természetesen az a legjobb mindenkinek, ha neki tetsző írások kerülnek csak fel ide (illetve csak kerülnének, ha egyáltalán lenne bármi, ami neki tetszik. Csak ahhoz előbb tudnia kellene, hogy mi tetszik neki és mi nem, de ez úgy néz ki, hogy túl nagy szellemi kihívás lenne a számára). 
Vagy mégsem így van? Lehet, tényleg én vagyok a hülye, ahogy írtad? Az könnyen meglehet. Valóban hülye vagyok, mert nem tekintem életcélomnak, hogy egy ilyen - és hozzá hasonló - trágyarakásnak nyaljam ki a hátsó fertáját. Sőt! Annyira hülye vagyok, hogy nem érdekel, ha neked ez a nyalás a napi célod, de közben szólok rajta, hogy másokat ne rángass bele.
1
Éva596
2024. május 25. 00:39
#9
Lacika! Nem szoktam durva lenni, de most hülyeségeket írtál. Először is nem variálja a modulokat, mint azonos, csak a szereplők és a helyszín más. Másodszor nem beálltam a sorba, hanem úgy döntöttem megmutatom mást is tudok írni, mint csak s/m-et. És senkit sem akartam rávenni, hogy beálljon a sorba, pusztán annyit említettem, hogy most már több története ugyanaz, pontosan ugyanarról szól, csak mint említettem, a helyszín és a szereplők mások. Végül - mivel nem családi szex - olvasom, tehát érdekel, és mint olvasó - nővel szemben frusztráló a belepofázó kijelentésed - elmondom a véleményem. Még akkor is ha neked nem tetszik. Csak nem dühből kell nekiesni a másiknak, főleg ha nem érted, nem megfelelően értelmezed azt amit leírt, és ráadásul nem hozzád!
0
Ez egy válasz Waderlaci 2024. május 24. 21:14-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. május 24. 21:14
#8
Én elhiszem a szándék jóságát, de magát a felvetést nem tudom jónak tartani. Mivel az én olvasatomban viszont ez annyi volt, hogy kit érdekel, ha modulokat rak össze valaki kissé variálva, amíg a megfelelő modulokat variálja. És ha már ő (Éva) beállt a sorba, akkor mindenki másnak kutya kötelessége beállni, és pár ember kedvéhez idomulni. 
Itt újra felvetődik egy régi kérdés: akit valami (állítólag!) nem érdekel, az minek olvassa a témát, és miért pofázik bele? Hacsak nem azért, hogy olyant olvashasson, amilyent ő akar, és semmi mást.
1
Ez egy válasz Indiana Jones 2024. május 24. 21:00-kor írt üzenetére.