Bűntelen lélekkel

Szavazás átlaga: 7.41 pont (39 szavazat)
Megjelenés: 2024. május 23.
Hossz: 9 960 karakter
Elolvasva: 474 alkalommal
Vajdafőy nagyságos úr kedvtelve nézegette az ablaka előtt elterülő vidéket. A dombokat és hegyeket, a réteket és erdőket, a falvakat és a hegyek oldalában legelésző nyájakat. Büszke volt birodalmára és vagyonára. De lelke... lelke nem tudott nyugodni. Hosszú hosszú hónapok óta csak forrongott és mardosta szívét. Egyre gyakrabban ütötték fel fejüket a sötét gondolatok, egyre jobban gyötörték éjjel is, nappal is.
Halk csikorgás jelezte, hogy apródja belépett a szobájába.
– A nagyságos tiszteletes úr keresi nagyuram – mondta a fiatal legényke ijedten és félve.
– Küld, be! – intett helyeslően a várúr, szemét még mindig az ablakra szegezve.
Pillanatokon belül már a szobában is állt a fiatal lelkész. A méltóságos fejedelem ajánlotta Vajdafőy úr figyelmébe a sokat látott és tapasztalt fiatalembert, aki Bázelben és Wittenbergben tanulta az újfajta Bibliaforgatást annak legnagyobb mestereitől, és égő gyűlölettel élt a pápistáknak gúnyolt, őseik örökét és hitét ki nem dobó emberek iránt. Szíve szerint a máglyán vagy a kereszten látta volna legszívesebben mindet, képeiket és szobraikat pedig a , az ócskások asztalán, de természetesen az azokat díszítő arany nélkül. Hiszen az az arany sokkal jobb helyen lenne az ő zsebében.
– Nagyságos úr! – hajlongott közelebb a lelkész a várúrhoz – Végtelenül örülök, hogy hívatni méltóztatott. Hiszen mióta idekéretett csodálatos és gazdag birtokára, hogy a Fölösleges Isten igéivel az igazság útjára vezessem az itteni nyájat, azóta sem volt igazán lehetőségem, hogy megköszönjem kegyelmed jóságát.
– Hagyja el ezeket! – legyintett a várúr – Üljön le, és ha lehet... segítsen rajtam.
– Hacsak lehetőségem van, segítek nagyságos uram – válaszolta készségesen a lelkész, miközben félénken leült az asztalhoz. Vajdafőy uram is leült az asztalhoz, és a nehéz arany kancsóból csodás, vörös töltött az ott álló két talpas, arany kehelybe. A lelkész elképedve bámulta a kelyheket. Nehéz, arany kelyhek voltak, gazdagon és nagyon finoman díszítve. A szár felett körben nyolc zománcozott berakás díszítette a kelyhet, amit a lelkész kapott. Az apró képeken nem lehetett nem felismerni Szent István királyt, a magyar Szent Koronát viselő Szűzanyát, Szent László királyt, Boldog Özséb szerzeteset, és a többi szentet.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.41 pont (39 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Waderlaci
2024. május 23. 15:26
#5
Lehet elkeserítő lesz, de ez egy egyszeri történet volt. Nincs igazán benne további lehetőség. Elvileg lehetne még valami olyan, hogy a várúr hogyan válik biszexé, vagy hogy a lelkész hogyan él vissza a környékbeliek bizalmával... de nem szándékozom a homo címkében elmerülni. Ez az első, de talán az utolsó homo írás volt. 
A sorozatok pedig, amiken dolgozom, nem jelenhetnének meg az oldalon. Mivel azokban a történet a lényeg, maximum erotikus részletekkel fűszerezve, nem pedig a pornó világában játszódnak, így meg sem jelenhetnének itt (lsd a Tanulás sorozatomat, amit eredeti formájában visszadobtak, bár az első pár rész még csak erotikus, az utolsó részeket pedig csak később pornósítottam)
1
Ez egy válasz matzkó54 2024. május 23. 14:28-kor írt üzenetére.
m
matzkó54
2024. május 23. 14:28
#4
várom további történeteket)))) 
akár ezt folytatva)))
1
Waderlaci
2024. május 23. 08:56
#3
Sajnos van olyan írás, ami alapvetően erre az oldalra született, már azzal indult, hogy itt jelenjen meg. Ez is egy ilyen, az s/m+homo cimke lett volna. De mivel olyan lett, amilyen, így máshova nem tudom feltölteni. De csak ezért "tértem vissza". Lehet, lesz még pár hasonló, de majd meglátjuk. Az utóbbi időkben inkább nem is írok semmit, és nem is agyalok lehetséges történeteken, mivel teljesen értelmetlennek látom.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. május 23. 08:35-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. május 23. 08:35
#2
Örülök, hogy újra itt vagy. Mindig meg tudsz lepni.
1
T
Törté-Net
2024. május 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1