A+ A-

A szalagavató

A történet úgy kezdődött, hogy a barátnőmmel (őt hívjuk Móninak) hivatalosak voltunk egy szalagavatóra, egy közeli városban. Móni egy 17 éves, 168 cm magas, 50kg - os, festett fekete hajú vékony lány. Na de térjünk vissza a szalagavatóra. Mivel nekem semmi kedvem nem volt menni erre az egész hóbelebancra Mónival kicsit össze is vesztünk. Végül is beadtam a derekam nagy nehezen, mert már majdnem kitört a III. világháború miatta :. A dolgot csak tetézte, hogy még busszal kellett menni, mellesleg már 15 órától kellett indulni.
Gondoltam is, hogy mi a fenét keresek én egy olyan szalagavatón ahol senkit sem ismerek Mónin kívül. Unalmas 4óra következett. Már majdnem kezdtem kockásra karcolni az arcom mikor észreveszem hogy vége van az egész műsornak. Mikor vége lett elindultunk 3 barátnőjével egy helyi kiskocsmába ami nem túl drága és még viszonylag közel is van a pályaudvarhoz. A busz indulásáig még volt egy háromnegyed óránk ezért szép lassan elkezdtünk rendelni. Én csak egy kólát ittam, mert megígérte Móni, hogy viszonzásul amiért eljöttem vele megiszik 1 - 2 felest (tudni kell, hogy Móni utál inni). Meglepődve fogadtam, hogy barátnőm egy feles Abszint - ot kér. Na jó van, mondom magamban, hátha még az este folyamán becsíp egy picit :.
Mire elérkezett az idő, hogy lassan kiinduljunk a buszhoz Móni már 3feles Abszint - ot megivott. Látszott is rajta hogy többet mosolyog és kicsit nehezebben is navigálta magát. Felszálltunk, és a busz hátuljában ültünk le. Mivel már este 10. 30 volt eléggé besötétedett. Gondoltam szombat este révén, hogy ha megérkezünk akkor még elmehetünk még kocsmázni egy kicsit a haverokhoz. Még úton voltunk haza mikor érzem, hogy Móni elkezdte simogatni a faszomat a nadrágomon keresztül. Kicsit körülnéztem hogy van - e valaki látótávolságra de szerencsére 2 sorral előrébb voltak a legközelebbi utasok. Reméltem hogy ilyen hatással lesz Mónira a pia mert egyébként soha nem csinálna ilyet. Na de folytatom tovább. Szóval nagyban áll a tököm és kéz mely simogatja, lassan elkezdi kigombolni a sliccemet. Lassan felémfordul és mindkét kezét rárakja a falloszomra, majd ütemesen elkezdi verni. Eközben én sem tétlenkedem kezem már jóval a blúza alatt van, és szépen körkörösen masszírozom a mellét (ez az egyik gyengéje).
Majd kicsit lehajtja a fejét az ölemhez és egy lehetetnyi csókot ad a makkom hegyére, közben a keze azért ritmikusan mozog tovább miközben végig csókolja a rudamat, majd hirtelen bekapja és teljes erejéből szopni kezd. (Szeretem mikor csinálja, csak az a baj, hogy nem igazán kedveli ezt a fajta elfoglaltságot) De az alkohol egyik jótékony hatása hogy Mónit bepörgeti nagyon. Már vagy 10perce csinálja mikor lassan megérkezünk ezért sajna félbe kellett hagynunk9. Leszálltunk és megbeszéltük hogy elnézünk a haverokhoz a helyi kocsmába. Na miest beértünk barátnőm egyből megcélozta a pultot és rendelt magának még egy feles Abszint - ot. Mondanom se kell mikorra megitta már menni is alig tudott ezért szépen lassan kezdtünk elindulni, már alig vártam hogy hazaérjünk és végre betehessem már neki a kis csupasz nedves puncijába. De félúton megálltunk az egyik ismerősöm háza előtt aki éppen a névnapi&szülinapi buliját tartotta.
Hát Móninak se kellett több egyből elindult befele táncolni mert már nagyon benne volt a lábában a bugi. Már kezdtem azt hinni hogy sose érünk haza és a faszom is majdnem szétdurrant már. De Móni csak nem akart indulni még, ezért rávettem hogy kicsit sétáljuk az udvarban mert már alig állt a lábán. Sétálgattunk majd egy sötétebb helyen szó szerint ráparancsoltam hogy most rögtön szopjon le. Kicsit féltem mit szól hozzá, de szó nélkül elővette a farkam és rábukott. Szerinten nem is nagyon gondolta végig, de úgy láttam rajta hogy ő is élvezi. Majd mikor már kezdtem érezni hogy lassan végem lesz mondtam neki hogy álljon le mert most én következem. Elkezdtünk nagyon hevesen csókolozni, a kezem ismét a mellét gyúrta miközben lassan elkezdtem a nyakát csókolgatni (ez a másik gyengéje). A kezem szépen lassan kezdett lejjebb vándorolni. Gyorsan kigomboltam a farmerját és becsúsztattam a kezemet a szeméremdombjára. Finomat elkezdtem a mogyorónyira megduzzadt pöckét masszírozni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.5 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 vakon53 2016. 04. 2. szombat 10:55
Faszinger holvan a folytatás?
#2 sztbali 2009. 06. 5. péntek 08:58
Folytasd!
#1 Törté-Net 2007. 03. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?