JÚN
29
2015
JÚN
26
2015

Egy nap nővéremmel

családi, illusztrált, nővér, testvérek

Még csak tizenöt éves kiskamasz voltam, szexuális kapcsolatom még egy lánnyal se volt, de egyre sűrűbben vertem ki a farkam. Gondolataim ilyenkor az egyik bomba jó csaj körül forogtak, akivel egy osztályba jártam. Maja testhezálló, szűk farmerban járt, és pólója nagy melegben még a köldökéig se ért. Ráadásul nemcsak a farmerja volt szűk, hanem a pólója is, ami alatt kirajzolódtak feszes mellei és hegyes mellbimbói. Sokszor elképzeltem, milyen élvezettel tudnám őket szopni, és micsoda érzés lehet, ha egy kicsit eljátszadozna a dákómmal. Így fantáziáltam – és maszturbáltam – éjjel, ha a másik szobából áthallatszott anyámék szeretkezése, reggel, ha a szokásos reggeli merevedéssel ébredtem, de nem ritkán nappal is, ha egyedül voltam otthon. Szexuális fantáziálásomban időnként három évvel idősebb nővérem, Tímea is szerepelt, aki roppant jó csaj volt, de családunk prüdériája miatt még sohasem láttam meztelenül.

*  *  *

Szalagavatóból kaland

hetero

Szalagavató. Dög unalom. Ráadásul nagyon fájt a lábam a magas sarkútól, de nem baj mindjárt vége. Már csak az életvidám energiabomba hastánc csoportot kellett megnézni. Hogy lehet ez szexi? Mindegyik pocakos, de a teremben lévő összes kan tátott szájjal bámulta őket. Férfiak, a farkuk vezeti őket. Hu..megpillantottam hirtelen egy pasit, aki nem őket bámulta, igazából engem nézett. Egész helyesnek tűnt, sőt. Nagyon jól állt neki a szmoking. Nem ismertem fel, nem velünk végzett, talán valami haver vagy testvér. Felállt és idejött a műsor közepén. Wow... a mozgása megdöbbentett, nem semmi. Ilyen pasim sem volt még ezelőtt. Irtó izmos, mit sportolhat? Mellém ült, közel hajolt, és a fülembe kezdett suttogni.
- Látom, téged sem köt le a műsor! - mondta mosolyogva. A hangja olyan lágy és…hívogató.

*  *  *
JÚN
25
2015

Felejthetetlen

hetero, szűz

Egy csodálatos tizenhetedik születésnap után elcsigázva hanyatlottam az ágyamra.
A buli, amit a barátaim szerveztek nekem, fergeteges volt - Penny, a legjobb barátnőm szülei megengedték, hogy náluk tartsuk, és így délután háromtól egészen tizenegyig ott lehettünk.
Ahogy az egy ilyen délután/este után lenni szokott, az ember eléggé eltompul, és ebben az esetben én sem éreztem magam máshogy; tökéletesen le voltam amortizálva.
Ahogy szememet lehunyva betakaróztam, és megkíséreltem elaludni, ütemes koppanásokra lettem figyelmes, amik az ablakom felől jöttek.
Nem érdekelt. Egyszerűen nem TUDOTT érdekelni.
Ám amikor már vagy a huszadik kavics ütődött az üvegnek, sóhajtva törődtem bele, hogy ma éjjel biztosan nem fogok már tudni szundítani.

*  *  *

Prűd?

hetero

Még fiatal asszony volt, nagyon sokszor volt egyedül, és kezdett rászokni arra, hogy az interneten erotikus filmeket, meztelen női fotókat nézegessen. Mikor Milfeket nézegetett, gyakran gondolt arra, hogy milyen bátrak ezek a nők, akik nem szégyenlik magukat meztelenül mutogatni és közben arra gondolt, hogy ahogy nézegetni szokta magát a tükörben, neki sincs a testén mit szégyellenie.
Egyre többet gondolt arra, hogy necsak a férje lássa meztelen, de szeretné, ha más is látná a testét, de nem volt bátorsága a továbblépéshez így maradtak az ábrándozások, hacsak, a gondolatait nem ossza meg olyannal, akit nagyon is jól ismer, és nem pletykálja el azokat másoknak.
Ezért hát arra gondolt, hogy álmodozásait az egyik legjobbnak tartott barátnőjének elmeséli - akiről tudta, hogy egyáltalán nem veti meg a férfiak társaságát. A gondolatokat tett követte.

JÚN
24
2015

Andi

hetero

Andival régóta ismerjük egymást. Még a bulizós korszakomban lógtunk sokat együtt a nővérével, aki néha elhozta magával az akkor még szinte gyereklány, törékeny, csendes kishúgát is. Persze mi srácok ezt nem vettük zokon, csak büszkén álltunk oda Andi mellé, ha egy pillantással jelezte, hogy ki kell menteni egy - egy nem kívánatos személy társaságából. Ilyenkor, mint „bátyóka” jelentünk meg mellette és már le is volt rendezve a dolog. Nem beszéltük ezt meg előre, de valahogy így alakult ki.
Aztán valahogy szétszóródott a csapat. Én egyetemre kerültem, a srácok dolgozni kezdtek, Andi és a nővére - mivel fiatalabbak voltak nálunk - pedig új haveri társasághoz csapódott. Aztán én is dolgozni kezdtem, és El is veszítettem őket pár évre szem elől.

*  *  *

Zsuzsa nénivel

hetero, leskelődés, diák

21 éves voltam, a vizsgaidőszakom többé kevésbé sikeresen befejeződött és előttem állt a nyár de mint ahogy lenni szokott, mikor tele van idővel az ember akkor nincsen senki itthon, és dög unalom minden. Ezért is vállaltam el viszonylag könnyen anyám barátnőjének felkérését miszerint segítsek neki az új lakásába beköltözni, na meg anyám biztatóan megígérte némileg támogatja majd a nyári programomat anyagilag is...
Zsuzsa néni, anyám barátnője, 45 éves ügyvédnő volt, egyedül élt mióta ismerem, amolyan „vénlány”, se férj se élettárs, csak villám férfiak az életében.
A vén azért nem teljesen helytálló, mert 45 éves kora ellenére egész jól tartotta magát, fiatalosan, üdén, fitten, már amennyire egy jó 40 - es üde tud lenni. Na persze én 20 éves fejjel nem éppen rá koncentráltam, már ami a lányokat illeti.

JÚN
23
2015

A lakástulajdonos fia 2 - 3. rész

hetero

2. rész
Már két hét telt el azóta, hogy ajánlatot tettem az ingatlanra. Végre fél év után az összes barátnőm Pesten lesz a hétvégén, így csajos estét szervezhetünk. Átmegyünk Krisztihez iszogatni és jól kitrécseljük magunkat, majd elmegyünk táncolni.
Miközben készülődni kezdek az estére a lakáson gondolkozom. Számtalanszor jutott eszembe, hogy mennyire szeretném azt a lakást. Minden tekintetben tökéletes lenne, ahogy a tulaj fia is az. Már éjszaka többször álmodtam arról, hogy újra találkozunk. Véletlenül összefutunk az utcán, vagy a villamoson és ő is megismer, beszélgetni kezdünk. Én bocsánatot kérek az édesapám stílusa miatt, majd ismerkedni kezdünk. Kiderül, hogy közel dolgozunk egymáshoz és meghív, hogy töltsük együtt a másnapi ebédszünetet. Hmmm álom álom, édes álom...

*  *  *

Történet a koleszből és a suliból

homo

Én 19 éves leszek. A legjobb haveromtól származik, akivel középsőcsoportos óvodás korunktól ismerjük egymást. Szóval lassan már 15 éve. Maga a történet már majdnem 2 éve történt.
Az osztályába járt egy srác, akiről ugyan senki nem tudhatta, hogy meleg, de sokan már sejteni vélték. Ennek főleg az volt az oka, hogy soha senki nem látta Őt lánnyal, legalábbis úgy nem. A másik jel meg az lehetett, hogy több fiúval is próbált kikezdeni. Persze ezt mindenki kamaszkori fellángolásnak gondolta. Sőt legsűrűbben olyannal próbálkozott, akinél soha az életbe nem lett volna esélye, mert kizárólag csak lánnyal folytatott kapcsolatot és többször kihangsúlyozta, hogy fiúval sosem lesz olyan kapcsolata. Nem beszélve arról, hogy volt közöttük olyan is, aki amint kiderült egy „haverjáról”, hogy meleg, meg is szakította vele a kapcsolatot. Mindezekkel szemben Laciról viszont néhány megbízható haverja (akár nég az osztályból is) tudta, hogy meleg.