OKT
14
2014

Negyven felett

gruppen, férj-feleség

Barátom új felesége vitte a szót, mint mindig, a házasságuk óta egyfolytában.
- Aztán hazafelé jövet betértünk egy bolgár nudi strandra. Izgi volt. Jól lesült a fenekünk.
- Dokumentun? – vetettem közbe rutinszerűen.
- Mire gondolsz?
- Fényképre. A piros popsidról.
Meglepett, kissé izgatott tekintet, összenézés.
- Van.
- Láthatnánk?
Összenézés újfent. A friss menyecske felpattan, majd a képekkel tért vissza. Kicsit izgatott, de mutatja a képeket.
Hát tényleg piros volt a fenekük. Bár én inkább a borotvált puncit bámultam.
A feleségem mosolyogva nézte a képeket, de főleg engem.
Barátommal és korábbi feleségeivel többször nudiztunk együtt, így farkának látványa nem volt újdonság a számára. Azért persze most is megnézte.

OKT
13
2014

A kis utcalány

családi, diák, apa-lánya

Mónika, ma is mint minden este a törzshelyén állt, a Pennym*rk és a DM között, a járda szélén. Iskoláslánynak öltözve várt a nagy fogásra. Tapasztalata szerint a férfiak jobban buktak az ilyen ártatlan kinézetű „iskolás lányokra.” Igyekezett egy kis sminkeléssel fiatalabbnak mutatnia magát, hogy még jobbak legyenek az esélyei.
Sajnos az utóbbi hetekben elhagyta őt a szerencse. De ma éjszaka, muszáj, hogy összejöjjön a dolog. Legalább 300 euróra van szüksége, hogy a lakbérét ki tudja fizetni. Szerencséje, hogy koráról nem kell beszélnie, mert ránézésre nem látszott többnek 15 évesnél a szőke haja, 155 cm magassága, filigrán alakja és bájos pofija miatt. A potenciális kuncsaftok mindig lelassítottak, amikor meglátták őt a járdaszélén álldogálni. Egyszer egy férfitől 500 eurót kapott, hogy óvszer nélkül hagyja magát, ami kéthavi lakbért jelentett neki.

*  *  *

Tanulmányi kirándulás Margó...(-n-val-ba)

hetero, diák

Kora délután értem haza a suliból, minden frankó volt, anyámék "elutazva", éljen a szabadság.
Az ajtón viszont nem jutottam be, mert belülről kulcs volt a zárban. Na, ráfeküdtem a csengőre, meg a levélbedobó nyíláson kukkoltam befelé, hogy ki a rosseb van itthon, akárki is, nem hiányzott.
Nagysokára a látóteremben feltűnt Margó, aki mintha félig aludna, botorkálva közeledett az ajtó felé. Na, gondoltam, ez megint jól benyomott, aztán nem mer hazamenni, amíg ki nem józanodik.
Nagy nehezen kinyitotta az ajtót, a "szevasz"-ra csak valami motyogás volt a válasza, aztán én tipliztem befelé a szobámba.
Hát nem oda vackolta be magát?! A blúza, meg a szoknyája a fotelba lehajítva, akkor esett le, hogy tényleg: ahogy ajtót nyitott, csak kombiné és bugyi volt rajta.

*  *  *
OKT
10
2014

Gyász testvéremmel 2. rész

családi, anál, testvérek

Nikit néztem ahogy igazgatja magán a ruhát. Hosszú barna térdigérő szoknyát és és fhér blúzt vett fel fekete melltartóval. Ez szett volt anyánkon az utolsó születés napján rajta. A farkamon húzogattam lassan a bőrt miközben figyeltem. Átkozottul beindított olyan betegesnek találtam és ez olyan vadító volt. Láttam Nikit zavarba van kisírt szemekkel szét folyt sminkel nézett rám és ahogy figyeltem meg pillantottam mögötte a szekrény felső polcán egy videókamera dobozt oda sétáltam levettem majd kinyitottam. Egy mini kamera volt benne, bekapcsoltam az akku majdnem televolt. Megnéztem a tartalmakat rajta és több kis film is volt rajta. Elindítottam rajta a legutóbbi felvételt szemem pedig a kis kijelzőre szegezte. Azonnal indult a videó amin egy férfi keményen baszta anyámat aki az ágyban a hátán feküdt. Hangosan élvezte, lógós és szeplős melle kalimpált és a tekintete homályos...

*  *  *

Tokaji lazulás

hetero

Egy haveréknak volt háza Tokajban, ide mentünk le pár napra kipihenni a suli fáradalmait, kiélvezni a nyár lejét. Egész véletlenül ekkor volt a Hegyalja is. A baráti társaság már régóta összeszokott volt, azért minden bulinkon/összejövetelünkön akadt új ember, aki valakinek a valakije volt és elhozta magával egy kicsit szórakozni. Ilyen új ember volt ezen történetben szereplő leányzó is; az egyik lány barátnője.
Korára, nevére már nem emlékszem - beleveszett az idő homályába - talán 1-2 évvel volt fiatalabb nálam. Formás vékony kis teste volt és dohányzott. Én meg nem, és sosem szerettem a dohányzó lányokat. Szokták mondani, hogy van az a piamennyiség. Nos, esetünkben is volt.

*  *  *
OKT
09
2014

Kalandjaim érett nőkkel 2. rész

hetero

Történetem kezdete a középiskolai tanulmányaim helyszínére nyúlik vissza. Meg kell nyugtatnom mindenkit nem az jön, mekkorát szexeltem valamelyik tanárommal. Erre jó pár évet várnom kellett.
Az iskola egyik történelem szakos tanára nője volt az osztályfőnökünk. A töri nem tartozott a kedvenc tantárgyaim közzé. Elvégre ki szeret évszámokat magolni. Ezt a középkorú tanárnőm sem tudta velem megszerettetni. Ennek ellenére őt nagyon kedveltem és próbáltam is minél több kontaktust elérni vele. Ha szüksége volt valakire az osztályból bármilyen program szervezésében, vagy akár csak a dolgozat füzetek cipelésében én szívesen vállaltam ezen feladatokat. De ha az osztály által vásárolt névnapi, születésnapi virágot kellett átadni azt is szívesen vállaltam. De, hogy miért is volt ez a rajongás? Nem tudom. Tanárnő pontos életkorát soha nem tudtuk meg, de mikor kezdtük...

*  *  *

Mazo maszti

Szóval nem régen múltam 18, semmi gond a szexuális életemmel, jó a barátommal, meg minden. de Én vadabbul szeretném, de nem merem neki mondani. Ezért masztizok. Ha egyedül vagyok a lakásban, a szüleim dolgoznak mondjuk akkor beindulok.
Évek óta kialakult 4-5 történetem amit ujra és ujra eljátszok. Először is felöltözök a legkihívóbb ruhámba amit utcára már nem vennék fel. Van a szobámban egy nagy tükör az előtt történik minden. Az egész kb fél óra de addig nyújtom ameddig csak tudom. Azért az évek során begyűjtöttem mindent eszközt ami kell és biztos helyen tartom.
Szóval tűsarkuban billegek szuperminiben alatta pici tanga. Kezdödik a történet. Beleélem magam teljesen. Az egyik kedvenc történetem pl az, hogy az utcán megyek és este van és haza tartok a munkából ilyen ruciban. Mindig egy rosszhírű, négerek lakta környéken vágok át mert arra rövidebb. Egyszer...

OKT
08
2014

Különleges szexélményeim 34.r ész

hetero

Sziasztok. A hugomnak már egyre nagyobb hasa, lassan részletesen leírom a vele való szexet. Most a húgom mellett Vivi t és a kisgyerekes anyukát kefélem. Akik persze közben egymást is nyalják, ujjazzák. Illetve most volt egy egészen egyedi puncihoz szerencsém. Rá illik a mondás, öreg pina nem vén pina. Az öreg megtalált, hogy egy régi szeretőjének, aki özvegyasszony fel kell újítani a villáját. A férje nagy kutya volt a szocializmusban, hol itt, hol volt vezérigazgató elvtárs. Rendre kefeléte a fiatal lánykákat, a középiskolások voltak a kedvencei.
Tetszett a kiscsajoknak a nagy Volga, majd a kocka Lada stb, letolták a bugyijukat. Az asszonyt sem kellett félteni, izmos munkás fiúkkal vigasztalódott sokszor ahogy a legenda mondja. Aztán a rendszer váltáskor a legutolsó állami vállalatát privatizálta magának és gazdag nagyvállalkozó lett. Most már a középiskolás...