JÚL
09
2015

Váratlan fordulat

hetero

Évivel közös lakóparkban élünk. Mégis a játszótéren ismertük meg egymást. Én a lányommal, ő a kisfiával volt lennt aznap délután. A honta mellett állva beszélgetni kezdtünk. Gyönyörü természetes vörös haja volt és olyan tiszta zöld szeme, hogy mosolyával a vesémig hatolt. Alakja a 30as korának megfelelt, érett szexi nő volt karbantartott nőies alakkal és szép nagy de testéhez kiválóan passzoló cicikkel.
Mindenféle ártatlan témáról beszélgettünk és bár már sokszor láttuk egymást valahogy sosem tünt fel eddig a pontig, hogy mennyire vonzó nő. Mintha megállt volna az idő egy pillanatra ahogy a mosolygós kis szája szélén megjelenő gödröcskéket néztem.
Innentől kezdve egyre többször keveredtünk beszélgetésbe és mindig vártam a délutánokat amikor találkozhatunk.

*  *  *

A fizikatanár - A kezdetek kezdete

családi, anál

Amikor megkaptam a dolgozatomat, kicsit meghökkentem. Egyetlen tollvonással sem rondított bele a munkámba, csak itt-ott pipálgatott. Ötös alá, és ez állt mellette: "Felnőttesebb stílust várok magától." Ez a pasi kész agyrém - fújtattam magamban. Tudtam, hogy a kis megjegyzés nem a dolgozatomnak szólt.
Nem hittem volna, hogy a másfél héttel ezelőtti csók engem egy igazi nimfómániás, állandóan szexre éhező ribanccá tesz. E nyár viszont bebizonyította, de ne siessünk ennyire előre. Hadd meséljem el a szüzességem elvesztését:
A nevem Papp Zsuzsanna, 160cm magas és 52kg vagyok. 16 éves múltam. Barna szemeim és hosszú vörös hajam van. Piros telt ajkú vagyok és az arcbőröm sima, csinos arcúnak elmondott vagyok mások által. A melleim szépek, legalább is nekem. Szüzességemet már 14 éves koromban elvesztettem nagybátyám által.

JÚL
08
2015

Gangbang party

gruppen

Te marha, nem erről volt szó - így kezdődött a beszélgetés.
A feladatom mindössze annyi volt, hogy az este folyamán egy - két alkalommal meg kellett szólítanom, mosolyognom kellett rá, beszélgetnem kellett vele jelezve, hogy vonzó számomra. Első látásra nem tűnt nehéz feladatnak, úgy gondoltam élvezni is fogom ezt a kis színjátékot, talán még valami kellemesben is részem lehet.
Nehezen tudtam felmérni, hogy sokan vannak - e vagy kevesen és nem azért mert tök hülye vagyok, hanem azért mert ez volt az első alkalom amikor elmentem egy swinger klubban. Elképzelésem sem volt, hogy fogom érezni magam, de arra gondoltam valahogy majd lesz. Annyit már tudtam ezekről a helyekről, hogy semmi nem kötelező. Legrosszabb esetben majd tátom a számat egy kis ideig, kukkolok, nézelődöm, majd ha úgy adódik, egyszerűen lelépek.

*  *  *

Csók próba vagy erotika?

leszbi

Én legyek mondjuk Kitti. Van egy barátnőm, most legyen Anna, akivel már nagyon régóta ismerjük egymást, vele osztom meg gondomat-bajomat, minden titkát ismerjük a másiknak. Kivéve egyet. Ö nem tudta, hogy vonzódom hozzá. Abban az időszakban kezdett alakulni valami egy sráccal, és már meg is beszéltük a randi időpontját, de én azelőtt sohasem csókolóztam. Emiatt nagyon féltem, ezt elmondtam a barátnőmnek is, és azt mondta viccesen, hogy majd ö megtanít. Meglepődtem, és kissé szégyelltem, mert már a gondolatra is benedvesedtem, hogy mi csókolózni fogunk, sőt, még elképzeltem többet. Arra masztiztam esténként. Megbeszéltük, hogy a randi előtti napon (péntek) délután feljön hozzánk, és megtanít, úgysincs otthon senki, nyugiba leszünk. Egy héten keresztül ez volt a téma, órákon erről levelezgettünk, szerencsére sikeresen, észrevétlenül. Mindketten féltünk, én azért, mert tudtam, hogy tapasztalatlanként nem leszek túl jó, elvégre ezért jön...

JÚL
07
2015

Ilyen volt nekem

hetero

Én azzal kezdeném, hogy már jóval az eset előtt szemet vetettem rá akkor már hozzávetőleg 6 hónapja ismertem Csabit ugyanis abban az időben kezdett a lányommal együtt járni. Sok mindent megbeszélünk mint anya és lánya, akkor is kikérte a véleményemet az újdonsült barátjáról. Én csak annyit mondtam neki, hogy kedves fiúnak látszik, pedig a második vagy harmadik találkozásunkkor már megmozdult bennem valami...nem is kicsit. Ezt természetesen nem árultam el a lányomnak.. A helyzet az, hogy Én akkor már körülbelül 2 éve elvállt voltam, így mint középkorú nő, akiben aktív hormonháztartás működik és nincs rendszeres nemi élete természetesen minden jó pasit kiszúrtam és egyébként is elég ábrándozós típus vagyok....Ezt a családom is pontosan tudja, ezért nem kezdtem el részletezni, hogy milyen helyes a srác akit ” hazahord. „ pusztán először csak magamban kezdtem el fantáziálni róla, azonban rövid idő után észrevettem, hogy Ő is érdeklődik...

*  *  *

Albérlők

homo

Jakab vagyok, de sose szerettem igazán a nevem, így az angolra fordított James után a barátaim mind csak Jimmynek hívnak. Átlagos srácnak mondanám magam, átlagos igényekkel, merész vágyakkal. Mindig is a csajok érdekeltek, de főleg akkor vonzottak igazán, ha valami kellemes fehérnemű volt rajtuk. De valahol azért legbelül mindig motoszkált az agyam hátsó zugaiban az, hogy egyszer szívesen magamévá tennék egy csinos, lányos fiút, aki ki van sminkelve, szexi fehérneműt, harisnyát, és magassarkút visel. Persze ezt a vágyamat sosem hangoztattam a barátaim, vagy ismerőseim előtt, csak úgy magamban tartva álmodoztam arról, hogy ha egyszer lesz rá alkalmam, akkor én biztos megragadom, és élek a lehetőséggel. Sosem gondoltam volna, hogy a fősulin jön el ez a pillanat…

JÚL
06
2015

Megtettem 2. rész - Avagy a be nem tartott fogadalom

családi, anya-fia

A nap folyamán végeztem a házimunkát, de az eszemben az éjszaka történtek jártak. Kellemesen bizsergett mindenem, és nagyon boldog voltam! Nem éreztem bűntudatot!
Délután jött haza a fiam, egy nagy csokor virággal. Átadta, szorosan megölelt, és megpuszilt.
- Anya ezt neked hoztam, megköszönve a tegnapi estét! Meg hoztam két üveggel a kedvenc borodból!
- Köszönöm! - Átöleltem,és éreztem hogy a farka kezd keményedni.
- Szeretnék kérni valamit anya!
- Mit kérnél?
Elvörösödött.
- Köszönöm, hogy, hogy… na szóval… hogy beteljesült az álmom..,de…
- Hmmm???
- Kérnék még valamit, hogy…
- Ha arra gondolsz, szó sem lehet róla! Megmondtam! Nem?
- De megmondtad! Félsz, hogy teherbe esel. De erre is gondoltam!

*  *  *

A férjem főnöke 2. rész - Vezeklésem kezdete

hetero

Végre otthon voltunk. Távol attól az átkozott szállodától. Távol a bűneimtől. Hazafelé végig szótlan voltam a kocsiban, amit István meg is jegyzett. A fáradságra fogtam, de igazából az elmúlt éjszakára gondoltam. Szégyelltem magam. Az nap nem is csináltam már semmit. Rá se bírtam nézni a ruhákra, amik tanúi voltak minden bűnömnek. István látta rajtam, hogy valami más is lehet a háttérben, de sikerült meggyőznöm, hogy ez csak a kimerültség. Szerencsére elhitte és nem kérdezgetett többet. Rendelt valami kaját, majd a délutánt csendesen tévézéssel töltöttük. Este már korán lefeküdtünk. Hétfőtől folytatódott, csendes, néha már unalmas életünk. Igyekeztem nem gondolni a történtekre. Nem volt könnyű, hisz olyan élményekben volt részem, amikben még soha. Hetek teltek el, a szégyenérzetem csökkent. Egyre inkább egy kellemes emléknek tűnt az egész. Istvánnal a szeretkezéseink már nem nyújtottak akkora örömöt, mint előtte. Felvetettem neki a...

*  *  *
JÚL
03
2015

Felavatásom

családi, anya-fia, tini

Az eset a 17 szülinapom után történt. A nővérem a legjobb barátnőjénél aludt, és így egyedül maradtunk otthon anyámmal. Este kilenc óra volt, úgyhogy nekem aludnom kellett volna mennem. Feküdtem az ágyamban, és egy könyvet olvastam. Az anyám bejött a szobámba, azt hittem, hogy egy puszit kapok éjszakára, mint minden nap. Meglepett, hogy csak egy átlátszó hálóing volt rajta. Én az anyámat még mindig kívánatos nőnek találtam, és gyakran...