FEB
10
2015

Szenvedély 1. rész

hetero, tini

Az ölemben ülsz, velem szemben... karjaimmal derekadat átölelve simogatom hátadat... homlokunk összeér... elfordítom fejem, majd a nyakadhoz hajolok... halkan szuszogok, sima bőrödön érzed leheletem meleg simogatását, melytől felébred a benned rejlő ösztön... tovább szimatolok a nyakadnál... megharapom kicsit, játékosan... halkan felsóhajtasz... érzed, már nem sokáig bírod féken tartani az érzéseidet... egy puszit adok a fültövedre... majd még egyet... érzed, ahogy az arcom végigsimítja puha bőröd és közeledem ajkaid felé... várod a pillanatot, amikor összeérnek ajkaink... csak arra gondolsz, mikor csókollak meg... elmosolyodom... megpuszilom arcodat... a szívverésed egyre erősebb... mélyen szemedbe nézek... benned egy hang tombol: akarlak, most! ... Apró puszit nyomok szádra... meg akarsz csókolni, de elhúzom fejem... játszom az érzékeiddel...

FEB
09
2015

Vezérszurkoló 3. rész

családi, játék, tini, testvérek, szűz, iroda, munkatárs, férj-feleség

Közben James és Jamie hazaértek az iskolából és üresen találták a házat. Beültek James szobájába, hogy megírják közösen a leckét, amikor Jamie Jameshez fordult.
- James, beszélnünk kell a múltkori éjszakáról.
- Mire gondolsz pontosan? - kérdezte amaz.
- Tudod, mire gondolok.
- Nem akarok beszélni róla - mondta James.
- De én igen - ellenkezett Jamie, és becsukta a saját, majd James könyvét. - Úgy vágyom rád aznap este óta, hogy üvölteni szeretnék. Olyan izgató volt!
- Igen, az.
Jamie James ágyához lépett és leült rá.
- Akkor mi a bajod?
Ekkor James elmesélte a tegnap történteket az anyjával. Jamie letaglózva ült az ágyon, miközben James leírta, anyjuk hogyan vetkőzött le előtte és vette rá, hogy megérintse.

*  *  *

Riley 8. fejezet

gruppen, anál

Riley úgy döntött, hogy elég soká halogatta, és felhívta az anyját. Úgy érezte, joga van tudni a fontosabb eseményekről, amelyek az életében történtek. Feszültséggel teli beszélgetés volt.
– Mama, ígérem, nincs miért aggódnod. Remekül vagyok. Ételmérgezésem volt, ez minden. – Mivel technikailag a megmérgezett étel jelentette a problémát, úgy érezte, nem is hazudott.
– Tudom, drágám – mondta az anyja, olyan borzalmas hangon, amelyet Riley túlságosan is jól ismert. – Én inkább a többi miatt aggódom. Azt akarod, hogy elhiggyem, a kisbabámnak kettő szeretője van, és ez rendjén való? – A lány tudta, hogy az anyja nyitott és korrekt, ezért próbálta meggyőzni őt. Ha az anyja nem boldog ettől, az rendben van, mégis azt várta tőle, hogy elfogadja a lánya döntéseit, és továbbra is ugyanúgy szeresse.

*  *  *
FEB
06
2015

Most pénteken 4. rész

hetero

- "Azt hiszem jól döntöttem...," - egyre csak füleltem - "...most a szavak sokkal izgatóbbak lesznek..." - éreztem, s lecsuktam a szemem, hogy még jobban rájuk koncentrálhassak.
- Olyan kellemesen forró... - lehelhette szinte a párom fülébe - ...és síkos vagy... - hallatszott egy halk cuppanás - Kurva jó veled szerelmeskedni. - hosszan, jóformán csak lélegzetvételeik neszét hallottam.
- "Cseppet sem kapkodnak..." - vált még nyilvánvalóbbá, hogy jól döntöttem - "..., de miért is tennék...," - néztem meg az ágyon heverő telefonomat - "... még öt óra sincs." - törte meg egy kis mocorgásuk a békés elmélkedésemet.
- Annyira jó..., - kezdte az előbbihez képest kicsit már hangosabban a srác - ...hogy engedtél végül az unszolásomnak. - kiérezhető volt a hangjából a nem kis önelégedettség.

*  *  *

André kalandjai Onániában 4. rész – Natalie

hetero, nyaralás, illusztrált

Kati által történt „beavatása” ellenére André továbbra is sűrűn kiverte a farkát – főleg éjjel, ha apja és barátnője a lakókocsi másik felében jól hallhatóan keféltek. Ilyenkor többnyire felült az ágyán és az áthallatszó zajoktól, a nyögéstől és sikolyoktól felizgatva gyakran egymás után többször is kielégítette magát.

Rejszolás közben egyébként nem annyira a strandon lévő meztelen nőkre, de még csak nem is Katira gondolt, hanem arra a vele körülbelül egyidős gyönyörű fiatal lányra, akit egyik sétája során látott az egyik fehér bungaló teraszán napozni.

*  *  *
FEB
05
2015

Szex-kalandok a kémia tanárnő körül - A tesóm barátjával

hetero, tini, diák

Kémia órára jött be először.
Rövid barna haj, fitos arc, avantgárd öltözet. Pusmogás futott végig a termen, nem is tudtunk róla, hogy az idős Ibolya néni le lesz váltva. Huszonhat-huszonhét év körüli volt az új okítónk maximum.
Megfogott azonnal Gabi, az új kémiatanárnő. Nagy macskaszemeivel többször felém nézett, először nem is tudtam milyen arcot vágjak, de a harmadik héten már bátran mosolyogtam rá. Tizedikesek voltunk, már tudtam magamról, hogy fiúk, lányok egyaránt felizgatnak. Lelkileg is nagyon tudok kötődni bármelyik nemhez. Komoly kapcsolatom nem volt még fiúval, de a bátyám barátai közül már két sráccal is jártam.
Gabi miatt még csinosabban öltöztem, igyekeztem visszafogottan, de nőiesen megjelenni.

*  *  *

Lángoló szívek Floridában 1. fejezet

leszbi

December 26.
Samatha kisietett a bejárati ajtón és a reptéri kisbusz felé indult. Hajnali 5 óra volt, a karácsony második napján, és a város sötétségbe és hidegbe burkolódzott. Átadta a csomagjait a sofőrnek, hogy az betegye a csomagtartóba, majd megvárta, hogy a férfi kinyissa neki az ajtót. Amikor beült, két idős párral és egy üzletemberrel találta szemben magát, akik közül senkit nem ismert. Azonban mellettük ült az az ember is, akire vágyott. Elmosolyodott magában és leült a rá váró Sally mellé. Ahogy elindultak, kényelmesen elhelyezkedett, megfogta a lány kezét és megkönnyebbülten felsóhajtott.
Nehéz volt ez a két hónap, amíg kerülgették egymást és csak titokban találkozhattak, remélve, hogy senki nem gyanít semmit a kapcsolatukról. Most azonban egy egész hetet tölthettek csak kettesben, anélkül, hogy aggódniuk kellett volna. Minél messzebb kerültek a...

FEB
04
2015

Férfi szemszögből

hetero, szűz, diák

2005.
Eléggé bekattantam; sok mindent el lehet mondani rólam, de azt, hogy a munkámat hanyagul végezném, nem. Még csak pár éve voltam annak a fiú kollégiumnak az egyik felügyelője, de a srácok csípték a fejemet, nem voltam túl szigorú, megértettem velük a hangot, elvégre én is világ életemben kollégista voltam. Volt kollégistákkal még ma is eljárunk fesztiválokra, bulikra, sokszor együtt iszunk, kocsmázgatunk, szórakozgatunk.
De aznap éjjel nem nekem, hanem a srácoknak kellett volna szórakozni. Koli-buli volt, dedós kis esemény, de persze lányok-fiúk ellógtak a buli előtt, hogy jól becsípjenek, aztán spiccesen táncoljanak. Mivel az iskola magas színvonalat nyújt, nem csapunk mi nevelők nagy hepajt az ilyen esetekből, a kicsiknek is kell élni; most fiatalok, elvezzék ki. A lány- és fiúkollégium külön-külön épület, ezeket a bulikat pedig a nagy étkezőben szoktuk...