ÁPR
30
2015

Kovács család - Uncsitesó

családi, unokatestvérek

A fenébe! Elbarmolta az anyám az egész nyaramból EGY EGÉSZ HÓNAPOT! Egy hónapig bébicsősz leszek. Persze Anya szerint ez is a javamra fog válni. Na persze! Egy hónap egy 4 évessel! Itt a király 1997-es év, és én pisis felvigyázó leszek!
Szóval: az unokatesóm már olyan 25-26 éves és van egy 4 éves fia. A férje külföldön dolgozik mint szerződéses katona, és fél évig IFOR katonaként a Jugóknál veri a farkát. A rohadék óvoda meg bezárt 1 hónapra, persze az uncsitesó nem jöhet szabira. Az én „drága” anyám, meg a nagynéném ügyesen megbeszélték, hogy én pont ráérek. Vége lett az első évemnek a fősuliban (hálisten mindennek görbült a vége), úgysincs semmi dolgom... Ok, tényleg nincs, de akkor is! A haverok az ország minden csücskében, én meg pesztonka leszek.

*  *  *

Életem legnagyobb szemétsége - Balatoni hangulat

hetero, nyaralás, szűz, tini

- Ezt most ugye nem mondod komolyan?! – kerekedtek el a szemeim. - De szabin vagyunk, vagy mi?!
- Mindössze két napról van szó...
- De ez szabadság! A te MEG-ÉR-DE-MELT szabadságod!...
- És utána még marad másfél hetünk egymásra!
- Eeeezt nem hiszem el! Ha valakinek hirtelen sürgős dolga akad, te mindig beugrasz helyette. Hát nem veszed észre, hogy hülyét csinálnak belőled?! – emeltem fel a hangom.
- Kicsim, ez nem igazán az a háttér, ami teljes mellszélességgel támogat engem... - szólt Peti hunyorogva –... Pedig van mivel! – kacsintott és próbált békítőleg magához húzni.
- Cseszd meg a hátteredet! – löktem el magamtól.
- Nana...
- Tudod mit?.... Felőlem aztán azt csinálsz, amit akarsz!
- Köszi..., most aztán megnyugodtam – közölte párom elkomorodó hangon. - Tudod jól, hogy a megélhetésünk még nagyban függ attól, mit vállalunk be és mit nem. De ezt már többször is megbeszéltük...

*  *  *
ÁPR
29
2015

Plátói fantáziálgatás

hetero, tini, diák

Nem a legjobb kor a tizenhat, már csak a hormonokra nézve is. Lány létemre is naponta többször eszembe jutnak bizonyos intim témák. Napról napra érettebb lesz a testem, a régebben lapos, vékony dolgok teltebbé, kerekdeddé változnak, csakhogy én nem vagyok az a típus, aki csak úgy kirakná ország-világ elé a dolgait. Nem tudom, szerintem van abban valami vonzó, ha hagyunk magunkban egy kis titkot, és ha majd egy nap odaadom magam egy férfinek, akkor ő tudni fogja, hogy csak ő láthatott még meztelen valómban.
Azt látom, hogy mindenki elsieti a dolgokat, de én ezt nem akarom. Nagy álmom, hogy egész életemben csak egy férfivel legyek együtt, azzal, aki igazán szeret, és magának akar. Nem is nagyon vonzódom a korombeli fiúcskákhoz, bár már közeledett hozzám néhány bieber-frizkós cukiság, engem nem vonz a lányos külső, a gebe tagok és a mutáláson még át nem esett hang.

*  *  *

Unalmas tanóra

hetero, diák

Egyetemi éveim alatt azt hiszem megőrültem volna a sok tanulás és unalmas óra közepette, ha nincs az a lány, aki következő történetem főszereplője lesz. Már korán összebarátkoztunk, de egy év után, amikor önfeledten és rendszeresen buliztunk együtt, kezdett egyre jobban megbízni bennem. Tudtam nagyon jól, hogy barát kategóriában vagyok, de ahogy láttam, ő is szereti a jó szexet és falta a pasikat. Annak ellenére, hogy volt állandó barátja, mégis folyton megcsalta. Egy napon elbeszélgettem vele erről, és végül kiderült, hogy sokkal inkább egy állandó szexpartnerként tekint a barátjára, mint valódi párkapcsolat. Gondoltam, itt az én időm és bevetem magamat. Feltettem a kérdést, költői formában, hogy mi lenne, ha én lennék a szexpartnere a továbbiakban. Ugyan olyan szabad maradhatna és még félnie sem kellene, hogy lebukik. Nincs kötöttség se semmi, de annál több a kaland.

ÁPR
28
2015

Kételyek között

hetero, szűz

1. rész
Egyre idegesebb vagyok, ahogy a házhoz közeledek. Nem szóltam Tominak, hogy jövök. Felsétálok az ajtó előtti pár lépcsőfokon, magassarkú cipőm kopog a betonon. Tudom, hogy nincs sok időm, hiszen csak egy rövid ebédszünetem van. Mély levegőt veszek, hátha enyhíteni tudom a görcsöt a gyomromban. Úgy érzem nincs más választásom: bekopogok.
Az anyjuk nyit ajtót, rögtön rám mosolyog. Örül nekem. Pedig ha tudná azt, amit én... De jobb, hogy nem tudja. Udvarias vagyok vele, mint mindig, megkérdezem hogy van, majd megmondom neki, hogy a fiához jöttem. Megtudom tőle, hogy Tomi és Nelli a szobájukban vannak. Mosolyt erőltetek az arcomra, megköszönöm neki, és felmegyek a lépcsőn. Megállok Tomi ajtaja előtt, újabb mély levegő. Újabb kopogás. Aztán csönd. Teszek egy próbát, benyitok és bedugom a fejem.

ÁPR
27
2015

A háború gyümölcse 3. rész

családi, anál, leskelődés, anya-fia, nagynéni/nagybácsi

Eljött az este, anyám egy könnyű vacsi után elment zuhanyozni. Amint végzett küldött engem is, hát nem kellett kétszer mondani. Alig vártam, hogy segbe dughassam. Már az ágyban várt, és a fenekét ujjazta a síkosítós kezével. Ott feküd hanyatt, széttárt combokkal. Egy lenge hálóing volt rajta a mellei alatt megkötve, de amúgy széthajtva. láttam rajta, hogy teljesen fel van izgulva. A pinája látványra is csupa lucsok volt, a segge pedig jó síkos, ott álltam merev fasszal előtte, és rám nevetett.
- Gondoltam nem szeretnél sokat vacakolni, ezért amíg a tus alatt voltál, beindítottam magam. Gyere, feltérdelek, dugd belém azt a kemény farkadat, élvezem, ahogy feszít.
- Nemhiába, Anya csak egy van! Had emeljem fel a hálóingedet. Tudod így hátulról nem is látszik, hogy terhes vagy, eszméletlenül kívánlak.

*  *  *

És ne vígy minket a kísértésbe

hetero, anál

Ildikó már találkozásunk első pillanatában szimpatikus volt számomra. Korban a harmincas éveinek végét járta. Férjezett volt és egy tizenhét évet betöltött leányzó boldog édesanyja. Egy kisebb összejövetelen találkoztam vele először, amelyet az akkori barátnőm szülei tartottak. Már magam sem tudom milyen alkalomból. Talán valaki születésnapja volt akkortájt, de ez történetem szempontjából teljesen lényegtelen, de ami attól a naptól történt velem, az már korántsem volt az.
A szóban forgó hölgy, egy igencsak kihívó kosztümben jelent meg aznap. Mogyoróbarna színei tökéletesen passzoltak barna szemeihez és hajához, mely hullámosan omlott vállaira. Szinte állandóan mosolygott, kivirítva, szemmel láthatóan ápolt fogazatát, melynek fehérsége még szebb küllemet adott kedves arcának. Mélybarna szemei igézően tekintettek rám, miközben kezeivel a válla alá érő haját próbálta, kisebb nagyobb sikerrel, helyére igazítania. Mindenesetre sokkalta...

*  *  *
ÁPR
25
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)