A+ A-

Andi, a sógornőm

Andi a sógornőm, 4 évvel fiatalabb nálam és isteni jó bőr. 174 cm magas, fantasztikus, formás hosszú húsos combjai és huncut zöld macskaszemei vannak, a haja fekete, a dereka pedig ingerlően karcsú. Az a típusú nő, aki tudja, hogy a legtöbb hímnemű egyed meg akarja baszni és hihetetlenül ért ahhoz, hogy ezt a vágyat a végletekig fokozza a férfiakban. Nyaranta szinte csak farmer miniszoknyában meg farmersortban látható, hogy közszemlére tegye azokat az ennivaló, hosszú sonkáit. Nem csoda hát, hogy amióta megismertem, meg akarom kefélni. Csak éppen soha nem tudtam, hogy álljak neki. Bár ő nem átallott néha igencsak kacérkodni velem és mutogatta is magát rendesen, azonban én mindig féltem attól, hogy visszautasít, s esetleg kitudódik valahogy a dolog.
Aztán egyszer csak eljött az én napom: Andi nem várt édes gyümölcsként hullott az ölembe anélkül, hogy bármi különösebbet tennem kellett volna érte!
Történt egyszer, hogy hazafelé jövet nagyon rám jött a szükség, iszonyúan feszített már a hólyagom. Tudtam, hogy van útközben egy bokrosabb rész, gondoltam ott majd megállok és elvégzem a dolgom, az esti szürkületben úgysem kell attól tartanom, hogy valaki meglát.
Így is tettem. Megálltam, kiszálltam az autóból és elindultam a bokrok felé. Ahogy közeledtem, egy csókolózó párra lettem figyelmes, akik az egyik fánál teljes erőből falták egymást. Magamban mérges voltam, mert én is pont azt a fát néztem ki magamnak, de sebaj, gondoltam, majd távolabb megyek, hogy ne zavarjuk egymást. Ők is végzik a dolgukat, én is...
A lányon fekete blúz és farmer miniszoknya volt. Szép, sudár, fekete hajú lány volt, hihetetlen hosszú lábakkal. A fiú két keze a lány szoknyája alatt "matatott", vagy hogy egész pontosan fejezzem ki magam: éppen teljes erőbedobással gyúrta, markolta a csaj formás seggét miközben szorosan magához szorítva smárolt vele. Az is lehet, hogy már farkalta is.
"Isteni kis ribanc!" - gondoltam magamban - "irigylem a fickót, szó, ami szó én is szívesen megbasznám!"
Igyekeztem feltűnés nélkül elmenni mellettük, igazán nem akartam semmi jónak az elrontója lenni. Azonban bárhogy is próbáltam diszkrét lenni, csak megzörrent az a fránya avar a lábaim alatt. Riadtan abbahagyták a csókolózást és a hang irányába fordultak. Ekkor azt hittem, nem hiszek a szememnek és menten elájulok: a farmerszoknyás lány aki a bokorban tapiztatta magát, nem volt más, mint az én kis régóta vágyott sógornőm, Andi. Aki mellesleg férjnél volt és két gyerek boldog anyukájaként élte a háziasszonyok szolid életét. Legalábbis, én eddig ezt hittem...
Az én meglepetésemnél csak Andié volt nagyobb: megszólalni se bírt, úgy nézett rám, mintha kísértetet látna, aki a sötétségből váratlanul előbukkanva hirtelen véget vet a titkos románcnak.
Egy pillanatig néztük egymást, aztán odébbálltam. Még hallottam, ahogy a fickó megkérdezi Andit:
- Mi a baj? Ismeritek egymást?
- Igen: a sógorom.
Régóta nem feküdtem le olyan boldogan, mint azon az este: tudtam, hogy Andi végre a kezemben van. Szinte biztos voltam benne, hogy már másnap keresni fog, hogy tisztázza velem a dolgot és megtudja, hogy számíthat-e a diszkréciómra.
Mire elaludtam, már készen volt a tervem Andi "becserkészésére". Elalvás előtt még kivertem a farkam s közben boldogan képzeltem el, hogy hogyan fogom végre Andiba is beleverni...
Nem kellett sokáig várnom: másnap délelőtt, alighogy beértem az irodámba, már csengett is a telefonom. Andi volt. Én a tegnap este kigondolt terv szerint cselekedtem: hűvös, száraz, kimért hangon beszéltem vele. Ő, ahogy várható volt, mindenképpen találkozni szeretett volna velem, hogy "megbeszéljük a dolgot". "Nagy kegyesen" beleegyeztem, hogy másnap délután meglátogasson az irodámban.
Izgatottan vártam a másnapot, persze minden programomat lemondtam, nehogy megzavarjon valaki.
Végre eljött a megbeszélt időpont. A torkomban dobogott a szívem: hány éve vártam már arra, hogy megkeféljem Andit! Hányszor nyaltam, szopattam, basztam már meg őt képzeletben minden lehetséges pózban! Elhatároztam, akármi is lesz, innen ma nem megy el úgy, hogy jó alaposan meg ne dugjam...
Végre csengettek Ő volt. Ugyanabban a szerkóban jött el hozzám, mint amiben a lelepleződésekor volt: fekete ujjatlan blúz, farmer mini.
Bementünk az irodába, ő leült a kanapéra, én pedig az íróasztalom mögött foglaltam helyet.
- Gondolom, kitalálod, miért akartam, hogy találkozzunk - kezdte.
- Hát, van egy sejtésem - feleltem - de ha nem haragszol, inkább tőled szeretném hallani.
- Hát jó. Szóval, meg szeretnélek kérni arra, hogy amit tegnapelőtt este láttál, az maradjon titok, ha lehet.
Amikor ezt mondta, keresztbe tette a lábait, s így szinte az egész combját az "arcomba rakta". Szó, ami szó: olyan kívánnivaló volt a kis drága, ahogy ott ült a kanapén, hogy legszívesebben azonnal nekiestem volna.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.76 pont (72 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 02. 25. csütörtök 13:39
nagyon, nagyon jó!

10 Pont!
#6 feherfabia 2014. 09. 24. szerda 06:00
8P
#5 listike 2014. 02. 18. kedd 07:25
Ez szuper volt.
#4 papi 2013. 05. 29. szerda 05:15
Nagyon jó
#3 x124 2011. 12. 27. kedd 16:25
nagyon jó, hol a folytatás?
#2 v-ir-a 2010. 11. 25. csütörtök 20:04
nagyon, nagyon jó
#1 Törté-Net 2010. 08. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?