MÁR
19
2015

Misfit love

hetero

- Seggfej! - sziszegte Amy mérgesen miközben bevágta a fekete Nissan ajtaját. Három kilométernyi gyaloglás várt rá hála a kedves ismerősének aki elfelejtette közölni vele hogy csak a buszmegállóig hozza el. Vagyis inkább azt felejtette el közölni vele hogy mi lenne az ára a további fuvarnak... akkor már inkább a gyaloglás.
Este tíz óra körül járt és pokoli meleg volt még mindig. Egy rövid farmernadrág, egy elől megkötött rövid kockás ing alatta egy fekete csipkés push - up melltartó, ez volt az aznapi szerelése megbolondítva egy fekete magassarkúval ami nem éppen gyalogtúrára volt kitalálva... cowboy - buli volt a suliban, minden lány hasonlóan festett, csak úgy hemzsegtek a Jessica Simpson klónok a tornateremben... Amy nem tartozott közéjük bár nagyon szeretett volna, viszont a természet nem volt hozzá valami kegyes. Volt rajta némi súlyfelesleg amitől képtelen volt megszabadulni, az évek során viszont megtanulta elfogadni magát...

*  *  *

Lépések - Első lépés

leszbi

2007 novembere
Tökéletes léptekkel, szinte már a levegőben lépkedve, szelték át a parkettet. Merev, tekintélyt kölcsönző tartásuk, minden jelenlévőt magával ragadott. Nem volt szempár, ami ne rájuk szegeződött volna. Alarick büszke és biztos léptekkel vezette Kristent, arcáról őszintének egyáltalán nem nevezhető mosoly sugárzott. A profizmus körüllengte párosukat. Tökéletesen tartották az ütemet. A hangfalakból felzengett Safura „Can i love forever” kezdetű sora, amivel egy ütemben megindultak, az eddig háttérbe szoruló párosok is. Gyönyörű látványt nyújtottak a parketten hibátlan összhangban lépkedő táncosok.
Tekintetemmel folyamatosan Kristent követtem, ahogy még sokan mások is. Hollófekete kontyba rendezett haja hibátlan kontrasztban párosult tört fehér ruhájával és hófehér bőrével. Mosolyogtam a gondolaton, hogy ez a gyönyörű lány könnyedén nevezhető a modernkori Hófehérkének is. De hát mégis mit várhat az ember profi...

MÁR
18
2015

Vadnyugati fantáziák 1. rész - Az idegen

hetero, szűz, leskelődés, férj-feleség

A préri üresen tátongott, csak egyetlen lovas kocsi zötyögött az úton. Egy háromtagú család utazott rajta, jókedvű dalokkal töltötték a hosszú útjukat. A vadnyugat kis szegletébe költöztek át, mert a családfő ott kapott állást. Dr. Foster vezette a fedett fehér vászonnal takart echós szekeret. Mellette ült felesége, Mary és lányuk Annabelle.
- Apám mi az ott az út szélén? – kérdezte a lány.
Egy férfi feküdt az út szélén hason. Dr. Foster azonnal átadta a gyeplőt a feleségének és hátranyúlt a puskájáért.
- Sose lehetünk elég óvatosak, Kincsem! – Inett a lányának, hogy azonnal vonuljon vissza a kocsi védelmébe. Természetesen kikukucskált a vászonfüggöny résén át, nehogy lemaradjon bármilyen eseményről.
Körbenéztek, nehogy banditák csapdájába essenek. De itt nem lehet elbújni sehová sem. Teljesen üres a táj, sehol egy fa vagy bokor. Dr. Foster meghúzta a gyeplőt felesége kezében, hogy megálljon a kocsi és leszált...

*  *  *

Családi riport 3. rész

családi, anya-fia

A harmadik történetet egy vonatút alatt mesélte el egy 45 éves hölgy. Rajtunk kívül még két 30 körüli pasi utazott a fülkében és egy újságcikkről beszélgettek amiben arról volt szó, hogy egy borsodi kis településen egy férfi az anyjával és a féltestvérével is vérfertőző kapcsolatban élt. Azon vitáztak, hogy tényleg van - e ilyen, vagy csak a szenzációhajhász újságírók találják ki, hogy eladhatóbb legyen a lap. A végén megegyeztek abban, hogy kitaláció az egész. A hölgy ezalatt az ablakon nézett kifelé és szája sarkában amolyan mindentudó mosoly villant fel néha.
A két srác leszállt a következő állomáson és mivel a hölgy arckifejezéséből úgy ítéltem meg, hogy itt is lehet egy sztori, elkezdtem puhatolózni. Nagyjából másfél óráig utaztunk még együtt, íme az eredmény.

MÁR
17
2015

Anna történetei 1. rész – Különös meglepetés

hetero

Anna nem gondolta volna, hogy egyszer ilyen szituációban találja magát egy cukrászdában. Anyaszült meztelenül feküdt egy fóliával letakart asztalon a hátsó helyiségben. Hallotta a cukrászda nyitott részéből beszűrődő zajokat. Volt, aki tortát rendelt, valaki kávét ivott, néhány gyerek fagylaltot vett. Még csak néhány perc telt el azóta, hogy a megbeszéltek szerint délután négy órára megérkezett és ledobta könnyű nyári ruháját. Mégis, a kellemes kíváncsiság és a feszült várakozás keveréke miatt egy örökkévalóságnak tűnt. Tegnap járt itt először, amikor a cukrászlány méreteket vett róla és megbeszélték a mai időpontot.
Az egészet Attila találta ki barátja, Gábor harmincadik születésnapi meglepetéseként. Attila többször igénybe vette Anna szolgáltatásait. Anna ugyanis escort lányként dolgozott, ügynökség nélkül. Mivel önálló volt nem sokan ismerték. Ezzel viszont elérte, hogy csak a tehetősebbek vehessék fel vele a kapcsolatot....

*  *  *

Legénybúcsú 3. rész - A reggeli menü

homo

Megfordultam az ágyban és éreztem, ahogy a testemmel megérintettem valakit és azonnal kinyitottam a szemem, melytől egyből beugrott a tegnap este.
A bár, ahol Joshnál kiegyenlítettem számlát, a liftben Richarddal a csomagjaimat vizsgáltuk meg, majd a szobában pedig Thomas rendőrrel és az ő gumibotjával ismerkedtem meg, nagyon mély benyomást téve rám. Aztán kezdődött az igazi buli, a fiúk megmutatták mennyire is szeretnek engem és ez érdekben mindent ki akartak próbálni velem, ami az eszükbe jutott az est folyamán.
Majd izzadtan, fáradtan és egymás nedvétől nedvesen lefeküdtünk az ágyba, összebújtunk mind a hányan majd el is aludtunk.
Most pedig Thomas rezdületlen arcával néztem szembe, míg karjával teljesen átkarolt és éreztem, ahogy a mellkasa szép lassan felemelkedik, majd lesüllyed a légzésétől, még soha nem éreztem egy férfi, erőtől duzzadó testét mellettem.

MÁR
16
2015

Kedves Olvasóink!

Megújítottuk a bankkártyás csomagjainkat, a legkisebb, eddig 90 napos VIP csomag mától 120 napra érvényes, a 180 napos pedig 195 napra változatlan áron! A legjobb ár-érték arányú csomagjaink továbbra is a bankkártyás fizetéssel elérhetőek, remélhetőleg így még vonzóbbá sikerült őket tenni!
És ezt az akciót kiterjesztettük a múlt hét re is, hogy ne érezze senki úgy, hogy hátrány érte, mert hamarabb vsárolt, és épp lecsúszott. :)
Emellett tovább gyorsítottunk az oldal működésén, illetve pár okostelefonokat érintő hibát is javítottunk.

További jó olvasgatást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)

*  *  *

A háború gyümölcse 2. rész

családi, anál, anya-fia

- Miért nem húztad ki?
- Rajtam ültél.
- Igaz.
- Méh soha életemben nem éltem át ilyen élményt. Anya én ezt még nagyon sokszor át akarom élni veled! Teljesen más volt beléd élvezni, mint a hasadra, vagy a hátadra. Az is fantasztikus, de ez leírhatatlan.
- Teherbe eshetek. Tudod, ezért nem engedem, hogy belém élvezz. Max a fenekembe engedheted. Esetleg amikor menstruálok, belém élvezhetsz, akkor nem esek teherbe.

*  *  *

Passivity

gruppen, bilincs, férj-feleség

Párommal, már sok év óta együtt vagyunk, és lassan már egymás minden titkos vágyát is ismerjük, sőt, talán ki is elégítettük. Ennek ellenére, vagy talán pont ezért, szexuális életünk igen változatos, és minden szinten kielégítő. Amikor közeledni kezdtünk az ötödik évfordulóhoz, mindketten azon gondolkoztunk, mivel lehetne meglepni a másikat. Az évforduló különlegességét csak fokozta, hogy éppen összeesett az én harmincadik születésnapommal, hiszen a negyedszázadoson ismerkedtünk össze egy nagy buliban. Így aztán nem meglepő, hogy ő úgy gondolta, a nagy alkalmat ünnepeljük inkább kettesben. Mindent ő szervez, nekem csak ott lennem kell. Benne voltam, hiszen, minden férfiasságom ellenére – erre a párom is tanú – néha szeretem, ha nem nekem kell kezdeményeznem, hanem csak úgy alul maradok. Furdalt ugyan a kíváncsiság, hogy mit találhatott ki, de saját meglepetésem mégsem akartam elrontani. Legyen hát az édes kettes, és azt gondoltam, hogy...

*  *  *