SZEP
14
2015
SZEP
11
2015

Anna és a tanulás

hetero

Anna másnap vizsgázott. Mivel a szobatársa barátja megérkezett hozzájuk, így nem tudott a tanulásra koncentrálni. Össze pakolta a könyveit és jegyzeteit, majd kiment a folyosó végi tanuló szobába, abban a reményben, hogy ott egyedül lehet. Nem csalódott, egy lélek sem volt bent. Behúzta maga mögött az üveg ajtót és megigazította a sötétzöld függönyöket, hogy kizárhassa a külvilágot. Meglepődve vette észre, hogy a zárban benne van a kulcs, talán ki kellene zárnia a többieket, gondolta, de mégsem tette. Leült az ablak melletti asztalhoz és elkezdte kipakolni jegyzeteit a táskájából. Figyelmét ismét az előtte lévő lapoknak szentelve. Alig merült azonban bele a tanulásba mikor nyílt az ajtó. Egy srác lépett be rajta. Gondosan végigpásztázta a szemével, majd visszaköszönt neki. Szőkésbarna haj és magas, határozottan sportol is valamit. Hmm, nem is rossz gondolta, de ideje lenne tanulni. Azonban nem ment neki, zavarta, hogy valaki van még ott...

*  *  *

A Hang 2. rész

családi, leskelődés, tini, testvérek

A reggel további része egész normálisan telt. Sári, mint mindig, már korán felkelt. A szokásos farmer-póló kombót viselte, miközben a konyhában épp reggeli csináláshoz készülődött. Aggódva nézett az öccsére.
- Minden rendben? Olyan furának tűntél tegnap. – Mondta Sári, ahogy épp karba tette a kezét, ezzel akaratlanul is kihangsúlyozva a melleit.
"Csak nézz azokra a cickókra. Nagyobbak, mint az Északi-középhegység. Hmm, még melltartót sem visel."
- Miki?
- Minden rendben van. - vágta rá Miki, kicsit túlságosan is gyorsan.
- Megint a rémálmok? – faggatta aggódva Sári.
- Igen
- Szeretnél beszélni róla?
- Dehogy szeretnék.
- Rendben. Hogy szeretnéd a rántottát? Kolbásszal és sajttal? - kérdezte Sári, még mindig őt vizslatva.

*  *  *
SZEP
10
2015

Anyósom meglepése 4. rész - Mama és a barátnője

családi, anyós

Szerda délben pontosan érkeztem ebédelni, mamára nézve egyből láttam, hogy vékony otthonka alatt nem visel fehérneműt. Gyorsan lehűtöttem kedélyeit, bejelentve, hogy nagyon sietnem kell vissza melózni, de megígértem jövök vacsorázni, így javult a hangulata.
Munka végeztével letusoltam, vettem egy üveg pezsgőt így felszerelkezve indultam vacsorázni. Étvágy javítóként háromszor légtelenítettük pálinkás kupicánkat, majd a vacsorát leöblítve a már kellemesen lehűlt pezsgővel, a szobába ágyszélére ülve kezdtünk beszélgetni.
Behozta a maradékpezsgőt, koccintottunk megittuk a kitöltött itókát. Poharat alig, hogy letettem éreztem szája a számra tapad. Eldöntött az ágyon, vadul csókolózni kezdtünk.
Simogattam az egész testét, kezeim elérték melleit, lassan lefejtve róla a ruhát, pár pillanat alatt teljesen meztelen volt, én még mindig felöltözve nyalni kezdtem izgalomtól csatakos punciját. Nyelvem popsijára is rátévedt, melyet...

*  *  *

14 nővel a lebegőtartályban

leszbi

Valamikor a tavasz végén, amikor egyik hétköznap délelőtt hazafelé sétáltam a közeli boltból, egymásba botlottunk a volt jógaoktatómmal, Hajnival. Néhány utcával arrébb lakik, de már pár éve nem találkoztunk. Annak idején Katival, a barátnőmmel együtt jártunk hozzá.
Jó fej volt, kedveltük őt. Az igazat megvallva én vonzódtam is hozzá.
Mindig is szerettem volna kipróbálni, hogy milyen lehet lefeküdni egy szexi, idősebb nővel.
Nem azért, mert tapasztaltabb, egyszerűen valahogy szexuálisan jobban izgattak az érett nők, mint a korombeli lányok. Hajni akkoriban 34 éves volt, én 22. Egyik alkalommal,
amikor Kati nem tudott eljönni, Hajni az óra után odajött hozzám beszélgetni.
Kicsit jobban megismertük egymást. Azt mondta, emlékeztetem a fiatalkori önmagára.

SZEP
09
2015

Sötét szobában egy idegennel

hetero

Tibivel egy augusztusi délután egyikén ismerkedtem meg egy portálon. mindig is szerettem ezeket az oldalakat, unaloműzőnek tökéletesek az unalmas délutánokon,és a magányos estéken.
Vonzott az anonimitás, a titokzatosság, és az első pár alkalommal fel sem tűnt, hogy Ő "véletlenül" mindig akkor lép be,mikor én általában ott vagyok. Nem volt nehéz észrevenni, hogy délutánonként általában mindig ugyanabban az időszakban vagyok ott, ugyanaddig az ideig. Egyből levett a lábamról a humorával, a stílusával, a nyíltságával, és hogy nem rohan le, mint az összes többi. Könnyen hozzászoktam a személyéhez, még így éteren keresztül is, és bizony mikor nem beszéltünk, tudott hiányozni. aztán egyik napról a másikra eltűnt hónapokra,és otthagyott a magányomban, kétségek közt. Néha napján azért írtam Neki, hogy érezze a törődést, és tényleg érdekelt mi van vele. Attól függetlenül, hogy nem akartunk egymástól semmit. Szexen kívül persze. Mert az már...

*  *  *

Amikor két nő közrefogott, és...

gruppen

Kíváncsi vagyok, hogy vannak e hozzám hasonló férfiak is. Örülnék, ha megtisztelnél a hozzászólásoddal, ezzel kapcsolatban. Ez nem egy olyan dolog, amit el mernék mondani a haveroknak sörözés közben. Annyit tudnak rólam, hogy voltam már együtt egyszerre két biszexuális nővel. Azt elmondtam nekik, hogy először a barátnőm volt középen, és a barátnője elölről, én pedig hátulról tettem boldoggá, meg azt is, amikor a barátnője volt középen, de egyvalamit nem. Ezt a dolgot csak Bea és Andi tudják rólam.
Egyszer úgy is csináltuk, hogy én voltam középen. Közben leszbikus nőnek képzeltem magam, ők pedig gondoskodtak róla, hogy úgy is érezhessem, mintha az lennék.
Gondolom, nem én vagyok az egyetlen férfi a földön, aki arról álmodozik, hogy ha lesz következő élete, akkor leszbikus nő lehessen. Vagy talán én valami kivételes élőlény lennék, akit semmilyen eddig létező kategóriába sem lehet besorolni?

SZEP
08
2015

Önbizalom növelő 1. rész

gruppen

- Csá csajszi!
- Szi-mia!
- Megnéztem a képeket amiket küldtél!
- Éééééssss? Mit gondolsz?
- Kurvajók! Eszméletlen szexi vagy rajtuk!
- Ugye, milyen egy szexszimbólum vagyok! :)
- Az-az. Féltékeny is vagyok :)
- Neked is kéne csinálnod ilyen képeket!
- ja persze! Az én krumpli testemmel....
- Hülye vagy! Tök jó tested van!

*  *  *

Kalandos élet 3. rész - A tanulás örömei

homo

A történet, amit meséltem, ha jól emlékszem annál az izgalmas és izgató pozíciónál szakadt félbe, hogy Pisti, új barátom és én egymással szemben fekszünk a szobájában, az ágyán. Ahogy azt az előző részben is leírtam, kb. 30-40 centi volt közöttünk, és már túl voltunk egy kis tipi-tapin, illetve pár komolyabb mondaton. Már én is sokkal többet tudtam bizonyos dolgokról, mint mondjuk egy-két hete.
- Na szóval, most csináljuk azt, hogy...
- Igen? Mit csináljunk? Teszem, amit mondasz Pistim!
- Nagyon rendes kisdiák vagy te! Na szóval én most egy kicsit szétnyitom a lábaim, te pedig gyere, húzódj egész közel hozzám és az alsó lábszárad simítsd ide hozzám, a másikat, a felsőt meg tedd be ide az én két lábam közé!
- Mi??? Mi ez, valami tornamutatvány? – kérdeztem, kicsit megrökönyödve