NOV
06
2015

Kalózok között 1. rész

családi, tini, apa-lánya

Az ajtó hatalmas reccsenéssel szakadt darabokra. Bob ijedten felült az ágyán. - Hajótörés – villant át az agyán és már éppen felkelt, amikor a szobába belépő sötét alak, a félhomályban puskának látszó tárggyal fejbe verte. Visszaesett az ágyba és bár eszméletét nem vesztette el egyfajta bénultság lett rajta úrrá. Érezte amint kezeit a háta mögött összekötözik és kivonszolják a kabinjából. Kalózok, állapította meg magában, mindenféle izgatottság nélkül.
- Hol lehet a lányom? – jött a következő gondolat, mintha csak a kérdésére feltett válasz lenne, látta amint a lányát hajánál fogva vezetik ki a másik kabinból. Egy csónakba lökték mind a kettőjüket és a hajótól kezdtek távolodni. Nem messzire jutottak, amikor a vitorlásuk belsejében felcsaptak a lángok. – Még jó, hogy teljes körű biztosítást kötöttem rá. - voltak az utolsó gondolatai mielőtt teljesen el nem vesztette eszméletét.

*  *  *
NOV
05
2015

Új munka

hetero

Annának hívnak és nemrég múltam 20. Pesten tanulok és ott is lakom albérletben egy albérlőtársammal, de ő nem lényeges. A pesti élet nem éppen olcsó akkor sem ha segítenek otthonról, ezért a suli mellett dolgoztam egy boltban is, de ez nem sok szabadidőt engedett meg. A félévem is éppen hogy meglett. Így elkezdtem más munkát keresni a neten hátha akad valami ami mellett mégis tudok tanulni rendesen, rá is akadtam a neten egy oldalra ahol lányokat keresnek erotikus munkára. Be is zártam az ablakot, de másnap megint eszembe jutott, lementettem a telefonszámot nem hívtam fel egyből, egész este töprengtem mi legyen. Az adottságom megvan mindehhez mivel elég jó csaj vagyok. Én ugyan nem vagyok megelégedve magammal, de a fiúk döglenek utánam. 170 cm magas vagyok, vállig érő vörös hajamhoz barna szemek társulnak. Nem vagyok extra vékony, szerintem éppen ideális az alakom is, átlagnál nagyobb mell és formás fenék.

*  *  *

A rózsaszínbugyis lány

hetero, szűz

Azon a nyárutói szombat estén savanyú volt a szőlő. Poncsó benyögte, hogy állapotos a felesége, mégsem tudtam szívből örülni. Ettől egy kicsit hamisan is játszottam. Az én feleségem pár hete végérvényesen elhagyott. Egy rahedli pénzt megkerestem akkoriban, de neki más gondjai voltak, mint az átlagnak. Elege lett belőlem. Na mindegy, hagyjuk, ne feszegessük a múltat! Elég búval - bélelt voltam. Visszakanyarodva arra az estére, a hamis mellékzöngéken túl volt valami, ami igazinak látszott. Csak a vége felé pillantottam meg. Szoknya volt rajta és, mint aki eltévedt, fordítva ült a széken. Szétvetett lábakkal. Másutt volt. Mégis, mintha engem nézett volna. A rózsaszínbugyis lány.
Két szünet volt még az utolsó dalig, de egyszersem használtam ki az alkalmat az ismerkedésre. Túl korai volt a sebem, lehet megerőszakolom első dühömben, ha mond valami irritálót. Jobb elkerülni a kísértést. Aztán Poncsó bökdösni kezdett.

NOV
04
2015

Napozás a gangon

hetero, anál

Kora nyár volt, még zajlott a vizsgaidőszak, tele volt a hócipőm, 9 vizsgám volt az év végén. Mindegy, tanulás ürügyén kinyitottam konyhaajtónkat, mely a gangra nézett, kitettem a nyugágyat, levettem trikómat, s félmeztelenül, sortban, élvezve a napsütést tanulni kezdtem. Az utolsó vizsgára, de egyszerűen már fájdalmat okozott minden betű olvasása. Ezért időnként ölembe ejtettem a könyvet, és agyam elkalandozott, kellemesebb tájakra. Eszembe jutott, milyen izgalmas élményeim voltak kora kamasz koromban, ebben a házban. A belvárosi háznak két udvara volt, a hátsó gyakorlatilag nagykert, 3 szomszédos ház tűzfala nézett rá, kb. két és fél méter magasan téglapárkány futott körben, mely a földszintig érő lichthofok előtt falban folytatódott, melyen mi srácok, haverok, szerettünk sétálni. Imádtam a kertben, nyáron néha tök sötétben is a házban lakó csajokkal loptuk az időt, s beszélgettünk arról, ami sok kamaszt érdekel.

*  *  *

A legjobb barátnőm

leszbi

Egy nyár eleji péntek este az utolsó volánnal jöttünk haza a legjobb barátnőmmel, Henivel. Eléggé berúgott szegény. Nem szokott inni, de akkoriban mintha valami bántotta volna, amiről nem akart beszélni. A sofőr rendes volt, simán megtehette volna, hogy nem engedi föl, amilyen állapotban volt. Hátul ültünk le.
Miután elindult a busz, Heni hamarosan a vállamra hajtotta a fejét, és elaludt.
A falu határában az úton volt egy kisebb döccenő. Amikor a busz átment rajta, Heni feje lecsúszott a vállamról a melleim közé. Ekkor magához tért, és elnézést kért.
Egy mélyen kigombolt ing volt rajtam, így a szájával végigsimította a mellkasomat, és a mellemet. Meglepően kellemes érzés volt. Néhány hónapja ismertem Henit.
A gyerekkori barátnőm régi ismerőse volt, és amikor elkezdtünk bulikba járni, ő is a baráti társaságunk tagja lett. Én 17 éves voltam akkor, Heni 18. Több közös volt bennünk, mint a gyerekkori barátnőmmel, és vele jobban éreztem magam. Henivel igazán jól el tudtam beszélgetni, és hamar jó barátnők lettünk. Azért is kedveltem Henit, mert még ő is szűz volt, és vele felszabadultabban éreztem magam. A többi barátnőm már egy ideje elvesztette a szüzességét, és emiatt kicsit feszélyezve éreztem magam a társaságukban. Volt egy fiú, akivel kb. 2 hónapja jártam, de nem ment vele a szex. Pedig a sok jóképű fiú közül, akikkel azelőtt találkoztam, ő volt az, akinek igazán kedveltem a társaságát. Egyszerűen nem izgultam föl az előjáték alatt, azt pedig kifejezetten visszataszítónak éreztem volna, ha hagytam volna, hogy belém dugja a farkát. Ez néhány nappal azelőtt a péntek este előtt történt. Miután hazakísértem Henit, hazamentem, és lefeküdtem. Arra gondoltam, milyen izgató érzés volt, amikor a buszon pár pillanatra a mellemhez értek Heni ajkai. Mindig is egy lány érintésére vágytam. Heni már a kezdetektől fogva tetszett nekem, és ahogy egyre jobban összebarátkoztunk, a vonzalmam is erősödött iránta, de nem mertem kezdeményezni, mivel ő is a baráti társaságomhoz tartozott, és kínos lett volna továbbra is nap, mint nap találkozni vele, ha visszautasít. Sokat vívódtam magamban, mert olyan érzésem volt, mintha Heni valahogy más lenne, mint a többi lány. Sosem adta egyértelmű jelét, hogy akarna tőlem valamit, de néha már - már zavarba jöttem attól, ahogy néha rám nézett, és ahogy viselkedett velem.

*  *  *
NOV
03
2015

Autós kiruccanás

hetero, szűz, tini, közlekedés

Régóta beszélgetünk neten. Egy barátnőd mutatott be minket egymásnak. Először vele beszélgettem a Gyakorikérdések oldalán, aztán mondta, hogy egy kedves ismerősének is lenne néhány kérdése, amiket előbb csak tolmácsolt köztünk, aztán úgy döntöttél, hogy jobb lenne, ha egyenesen velem beszélnél a gondjaidról. Miután már megbíztál bennem, másra is terelődtek a beszélgetéseket, amik már a kezdetekben se voltak teljesen ártatlanok.
Hamar kiderült, hogy 17 múltál, és mivel hasznosnak ítélted a beszélgetéseket, nem zavart, hogy én már jóval tapasztaltabb vagyok, a magam 35 évével. Kérdeztél sok mindenről, érzésekről, bizonytalan szexuális vágyakról Bátorítottalak tested megismerésére, arra hogy ne szégyelld ha épp kicsit eltérő vagy a pornókban láthatóaktól, mert mindenki a maga egyediségében szép, és hiába fontos - mert azért fontos, ezt elismerem- a külső, de a személyiség varázsa az, ami egy embert megfog a másikban.

*  *  *

Egymással szemben 1. rész

homo

Ott álltunk egymással szemben egy szál boxerben, és a szívem hevesebben kalapált, mint eddig életem során bármikor is. Izgalom, félelem, kíváncsiság... Ezen érzések mindegyike szüntelenül kavargott bennem, sőt már-már összeolvadt egy nagy masszává, ami szinte szétfeszítette a testemet. Ő is hasonlóképpen érezhetett, mert hozzám hasonlóan csak némán állt és meredt maga elé, aztán rám nézett...
***
Unottan ültem biosz órán és a plafont bámultam. Bár nem volt gondom a tantárggyal, de ez az új fószer – valami kezdő tanár – kikészített a sok hülyeségével. Persze értem én, hogy aki kezdő, még sok mindent ki akar próbálni, de miért pont rajtunk?
Miután már nem leltem örömömet a plafon bámulásában átnéztem a szomszédomra, Tomira. Tomi egy kicsit magasabb volt nálam, és hát igen, ha valaki, akkor ő a nők bálványa volt. Szőkésbarna haj, csokibarna szemek. Bomlottak utána a lányok.

NOV
02
2015

Nicky története 8. rész - Ella belehúz

családi, anál, tini, apa-lánya, testvérek, nagynéni/nagybácsi

Akik olvasták kis családi élménybeszámolóimat, azok tudják, hogy mindig a saját kalandjaimat meséltem el, úgy, ahogyan azok megtörténtek. Ezúttal azonban kivételt teszek, mivel ez most a húgom, Ella története, ami az előző részben leírtak után pár nappal esett meg vele. (Legalábbis ha nem kamuzott, mert, bevallom, vannak kételyeim a sztorival kapcsolatban, a többi érintettnél pedig nem mertem rákérdezni.) Úgyhogy át is adom a szót Ellának, én legfeljebb itt-ott fűzöm hozzá a saját véleményemet.
Bevallom, kicsit mindig is irigykedtem a nővéremre. Ő karcsú és magas, olyan, mint egy Victoria’s Secret-modell, én alacsony vagyok, és mindenhol van mit fogni rajtam. (Amiért a pasik amúgy odáig vannak. És nem is alacsony, 5’9” magas. – N.) Ő szőke, világoskék szemekkel, én közönséges barna, és a sötétkék szemeim se világítanak úgy, mint Nicky-é. Ja, tudom, a külsőmre így sem panaszkodhatok, mindig is bírtak a fiúk, de valahogy olyan tucatszépségnek tartom magam, helyes pofi, jó dudák, adios. Ráadásul Nicky a szexben is beelőzött. Előbb volt együtt lánnyal, mint én, a bátyánkkal is hamarabb dugott, és most még a nagynénénket, Megant is megdöntötte. Francba, francba, francba. (A hugi csak azt felejti el, hogy alig múlt 16, fiatalabb, mint én voltam, amikor egy éve az egész elkezdődött. – N.)