A+ A-

Akkor és Most

- Te mikorra teszed a kapcsolatunk kezdetét? - kérdezte szerelmesen felém fordulva, az előbb átélt orgazmustól még homályos szemekkel.
- Mert én azt hiszem Ausztriában indult pár éve, ahogy együtt szaunáztunk... - folytatta és mellemre hajtva a fejét jelezte várja a válaszom.
- Én sokkal előbbre... - kezdtem neki, majd hirtelen váltva csak ennyit mondtam kissé közönségesen
- El sem hiszed milyen barami rég meg szerettelek volna már dugni. Láthatóan egy kicsit csodálkozott válaszomon, de már kérlelt is:
- Na, mesélj!
- Tudod... - kezdtem neki egy kissé vontatottan - ... ahogy hozzátok költöztem..., jó néhányszor volt, hogy mi ketten mentünk el otthonról később..., mert a hugod délelőttös volt. Ilyenkor... - folytattam tovább - ... nem tudom visszarémlik-e évtizedes távlatokból? Mindig Te mentél el először zuhanyozni..., s mikorra végeztél, én már a konyhában főztem a kávét... - álltam meg egy kicsit.
- Szóval mikor bementél a fürdőbe és zubogni kezdett a víz, én gyorsan kijöttem a szobánkból, elindítottam a kávéfőzőt, majd leskelődtem a kulcslyukon..., és amikor magadra vetted a köntösöd, akkor gyorsan visszamentem a konyhába, mintha nagyon tevékenykednék..., így a fürdőszobából kilépve láthattad..., mennyire figyelmes vagyok, mert kávéval fogadlak. Ahhoz persze nem volt bátorságom... - folytattam, szinte levegőt sem véve - ..., hogy az irántad is!!! érzett vágyaimnak tanújelét adjam..., hogy nyíltan kikezdjek veled..., de azért próbáltam körülményesen, olyan, véletlennek tetsző dolgokat tenni, amelyekből esetleg..., kis szerencsével..., bármi kibontakozhatott volna... - lassítottam egy kicsit és Ő ezt kihasználva máris kérdezett
- Mesterkedéseidre nem emlékszem. Rémlik minden, amit mondtál..., de az nem, miket tehettél...
- Háááát..., például úgy igazgattam a köntösömet, hogy egy-egy óvatlan mozdulatnál elővillanhasson a fütyim... és esetleg meglásd..., mint ahogy Te is, akaratlanul, láttatni engedted többször is puncid, izgató, fekete bozontját... - majd, mivel hirtelen eszembeötlött, így folytattam tovább - ...ja, meg az, ahogy az ablak előtt állva kortyolgattad a kávét..., háttal állva nekem... és a napfény átvilágította a fehér köntösödet..., még most is látom magam előtt: kis terpeszben állsz..., és a szőrpamacsod átsejlik a ruhán keresztül... Kis zavarodottságot véltem felfedezni tekintetében, gondoltam nem igen emlékszik már a múltra, de megingatta minden elképzelésemet, amikor hirtelen megmarkolva a farkam, gyengéden masszírozni kezdte és közben így szólt:
- Hát tényleg elég félszeg voltál..., pedig, ha bátrabb lettél volna... - sóhajtott egyet tovább játszadozva a faszommal - ... egész biztosan többször is jó nagyokat baszunk..., én nem lettem volna ellenére... - hallgatott el és sejtelmesen a szemembe nézett. Először persze azt hittem a "többször is" azt jelenti, hogy, úgy, mint az előbb, de a nézése miatt hirtelen előtört belőlem egy emlék, ami időről időre bevillan és napokig nem nem hagy nyugodni. Gondoltam ezt most végre tisztáznom kell:
- Többször is? Többször is? - próbáltam nyomatékosítani kiváncsiságomat
- Ezt, meg mire véljem? - kérdeztem meg még, de már nem folytathattam tovább.
- Tudod... - kezdett neki nagyon komolyan - ...valamit tudnod kell...
Látszott rajta, hogy feszültté vált és érezhető volt az is, valami nagy titkot szeretne megosztani velem.
- ..., amiket mondtál az előbb..., vagyis az, hogy miket gondoltál részemről véletlennek..., egyátalán nem azok voltak..., próbáltalak elcsábítani..., de félszegségedet..., zavarodat..., betudtam fiatal korodnak..., hisz akár tetszik nekem..., akár nem, csak öregebb vagyok nálad tizennégy évvel. Persze nagyon jól esett..., sőt, kimondottan felizgatott, ahogy szinte felfalt minden lopott pillantásod... - állt meg egy kicsit, majd folytatta - ...el sem tudod képzelni milyen klassz érzés..., már-már bizsergető..., amikor egy hormonoktól majd kicsattanó tizennyolcéves fiú legelteti a szemét egy harminc feletti néni testén... - és huncut mosoly ült ki az arcára. Nem engedtem, hogy folytassa tovább, mert már nagyon izgatott minden érintése, de szavai talán még inkább. Megcsókoltam, majd egy levegővételnyi szünetben azt mondtam:
- Tudom, pótolnom kell a mulasztásaimat... - és lágyan átölelve magamra fordítottam, hogy ismét szeretkezhessünk. Picit felemelkedett és egy gyors puszit nyomott a számra.
- Van mit... - vetette oda, majd apró csókokkal elhalmozva kezdett óvatosan lefelé csúszni rajtam.
- Héééé! - nyúltam utána, de ellentmondást nem tűrően csendre intett.
- Nyugi... - emelte fel a fejét egy pillanatra - ... nyugi... - mondta újra és haladt tovább a kemény farkam felé, melleivel már az ágyékom és combjaim környékét cirógatva, hogy néhány másodperccel később forró ajkai közé vegye a faszomat. Lassú mozdulatokkal kezdett szopni. Mélyen a szájába engedte, le egészen a torkáig, majd kéjesen csúsztatva végig a nyelvén, emelte meg a fejét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.07 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2015. 03. 21. szombat 06:07
Nagyon össze vissza írás! 6P
#7 A57L 2015. 03. 21. szombat 03:37
Nem tetszett.
#6 deajk2008 2014. 05. 29. csütörtök 11:53
10p
#5 papi 2013. 08. 8. csütörtök 14:57
Nem rossz
#4 genius33 2012. 10. 10. szerda 08:04
Szerintem jó lett!
#3 v-ir-a 2012. 01. 18. szerda 22:33
hmm....érdekes
#2 Pavlov 2011. 11. 16. szerda 17:33
Jaj de idegesítő az a sok pont! ... ... ... Jaaaaj!
#1 Törté-Net 2011. 11. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?