JÚL
27
2015

A férjem főnöke 4. rész - Péter története

hetero

Elindultunk a vásárlásra. Péter mögött lépkedtem le a lépcsőn. Mocskosnak éreztem maga és az is voltam. Ő lezuhanyozott, nekem nem engedte. Rajtam volt, a mai események minden nyoma. A fenekem még mindig sajgott a csapásoktól. Leértünk az utójához, beszálltunk. Mellette ültem az anyós ülésen. Nem tudtam, hogy hova is megyünk. Nem mondott semmit, én nem mertem kérdezni. Kezdtem beletörődni a sorsomba. Néhány perc után megállt egy parkolóban. Kiszálltunk, sétáltunk tovább. Mellé léptem, mire ő határozottan egy szót mondott.
- Mögöttem.
Lemaradtam egy lépésnyire. Szememet lesütöttem a földre. Vigyáztam, hogy lássam Péter lépteit, nehogy véletlenül neki menjek. Még a végén ezért is büntetést kapok. Egyszer csak befordult egy üzletbe. Mikor felnéztem, láttam, hogy egy szépségszalon. Egy nő lépett elénk.

*  *  *

Nyári kaland

családi, leskelődés, tini, testvérek

Először egy kis bevezetővel kezdeném... Egy panelházban laktunk egy kis lakásban, anyám, apám és az ikertestvérem, Luca, meg persze én. Szüleink próbáltak mindent megadni nekünk ezért több állást is elvállaltak, így éjszakánként gyakran nem voltak otthon, mivel egy - egy éjszakai műszakot is elvállaltak. A testvéremmel egy közös szobán osztoztunk, melyben egy emeletes ágy állt, melyen én alul aludtam, ő pedig felül. Nagyon sok időt töltöttünk együtt ezért nagyon jóban voltunk szinte bármit meg tudtunk beszélni a másikkal, nemegyszer fél éjszakákat átbeszéltünk. Az eset megtörténtekor tizenöt évesek voltunk, mindketten átlagosan néztünk ki, Lucának hosszú fekete haja barna szeme és egészen jó teste, kis tenyérbeillő mellekkel, nekem rövid szőke hajam volt, kék szemem és szálkásan izmos testem.

*  *  *
JÚL
24
2015

A kertvárosi villa titka

hetero, diák, nyaralás

A gími második osztályának befejezése után anya úgy döntött, hogy ideje lenne nyárra valami munkát keresnem. Nem mintha rá lettünk volna szorulva az én keresetemre, igaz lassan tíz éve egyedül nevel, apa kisétált az életükből. Anya egy jól menő fordító irodát vezet, és gyakran hívják tolmácsolni is. Mivel nagyon jól beszél több nyelven is fontosnak tartotta, hogy én is nyelveket tanuljak. Szerencsére volt érzékem hozzá, és talán kedvem is. Németből már megvolt a nyelvvizsgám, és most készültem az angol nyelvvizsgára is.
Mivel én nem nagyon szorgalmaztam a munkakeresést, anya vette kezébe a dolgokat.
- Találtam munkát neked kicsim - fogadott egyik nap mosolyogva. - A kertvárosba költözött egy német pár, és németül beszélő segítőt keresnek. Egyből rád gondoltam, holnap reggel hatkor várnak.

*  *  *

A '80-as években

leszbi

Szokatlan neszre ébredtem az álmomból. Feküdtem egy darabig, de semmit sem hallottam. Éreztem, hogy jobb lesz még most kimennem a vécére, mert hajnalig nem lenne kellemes tartogatni. Megszoktam, hogy a sötétben botorkálok ki, mert az emeleti folyosó ablakán már beszűrődik az utcai világítás fénye.
Nataly szobája mellett haladtam el, mikor furcsa hangfoszlányok jutottak ki a helyiségből. Megálltam egy pillanatra. Kicsit még kótyagos volt a fejem, nem tudtam pontosan mit is hallok. Tompa nyögések, amik hol ütemesen, hol meg-megszakítva szűrődtek ki az ajtón keresztül.
Egészen közel hajoltam a kulcslyukhoz, de semmit sem láttam benne, teljesen sötét volt, talán el volt takarva. Viszont a hangok tisztábbak voltak, ha odatartottam a fülem. Szapora nyögések, szusszanások, megbicsakló hangok váltogatták egymást. Furcsa érzés volt kihallgatni a mostoha nővéremet, kicsit el is szégyelltem magam, de minél tovább időztem, annál...

*  *  *
JÚL
23
2015

Anyja és fia titkai

családi, anya-fia

Egy nyár eleji hétköznap estén, az egyik Budapesthez közeli település szélén egy emeletes családi házban, Gábor és az anyja az étkezőasztalnál ültek, és a vacsorájukat fogyasztották. Szokásos napjuk volt, és nem is számítottak másra, minthogy egy újabb szokásos este várja őket. Nem sejtették, hogy hamarosan gyökeresen megváltozik az életük. Gábor 18 éves volt. Az apja 3 éves korában meghalt, testvérei nem voltak. A nő a tragédia után úgy érezte, többé nem akar komoly kapcsolatot. Évekkel később kezdett el újra férfiakkal ismerkedni, de csak alkalmi kapcsolat céljából. Amikor néhány éve kezdett rátörni a kapuzárási pánik, már csak kizárólag fiatal férfiakat keresett magának, akiket rendkívül lázba hozott, hogy lefeküdhetnek egy ilyen vonzó érett nővel, mint ő. Élvezte, hogy őrülten kívánták őt, és hogy mellettük újra fiatalnak érezhette magát. A leginkább azt a pózt szerette, amikor ő volt felül, és ő kényeztette a fiúkat, és a fiúk is...

*  *  *

Anyám helyett

homo

11 éves koromban kezdett nyiladozni a szexuális érdeklődésem. Divatmagazinokat nézegettem és próbáltam elképzelni, mi van a melltartók és bugyik alatt. Apuval éltem, mivel anyu egy balesetben elhunyt.
Volt egy szekrény, amiben anya holmiijai voltak. Nagyon szerettem őket. Az egyik kedvenc játékom volt, hogy felöltöztem női ruhába. Mivel apu 6 körül ért haza ezt a kora-délutánokon csináltam. Mivel arcom anyáéra hasonlított inkább, így Őt is megidéztem ezekkel a játékokkal, de igazából így képzeletben lehettem nővel.
12 évesen pont rám illettek a ruhák, még a cipők is. Imádtam a selymekbe bújni, felhúzni a harisnyákat. Persze a játék vége mindig spricc volt.
Egyszer épp nőként táncoltam a nappali közepén - Magas talpú arany szandál volt rajtam, testszínű harisnya, fekete fűző, ami a harisnyát is tartotta és fekete csipkebugyi -, mikor apám döbbent arcán akadt meg a szemem.

JÚL
22
2015

Túlóra az irodában

leszbi, iroda, munkatárs

Kati irodistaként dolgozott a belvárosban egy jól menő cégnél, fent a legfelső emeleten.
Egy nyár eleji péntek délelőttön, az asztalánál ült, és a második kávéját kortyolgatta.
Az asztala az ablak mellett volt. A városi éltet figyelte. 24 éves volt. Egy évvel azelőtt költözött el a szüleitől. Azelőtt Budapest egyik peremkerületében élt. Mindig is szeretett volna a belvárosba költözni, ahol zajlik az élet. Így nem mellékesen a munkahelye is jóval közelebb volt, ami lehetővé tette, hogy éjszakánként tovább múlathassa az időt valamelyik belvárosi szórakozóhelyen. Nem mintha különösebben szerette volna az italt, csak a hangulat kedvéért járt az ilyen helyekre. Többnyire a barátnőivel, és a fiúikkal ment, de ha úgy adódott, egyedül is inkább egy ilyen helyen töltötte az estét, mint hogy otthon punnyadjon a TV előtt vagy olvasgasson valamit. Nem félt az egyedülléttől, élvezte az egyedüllétet is. Könyveket olvasni, és közben...

*  *  *

A tanár úr felejthetetlen amerikai kalandja

hetero

Még ma is, ennyi év után, ha nem tudok elaludni, és valami szép emléket akarok felidézni, a Petrával töltött éjszakára gondolok. Fiatal tanárként, az 1980-as évek közepén, egy őszi félévet töltöttem egy amerikai kisváros főiskoláján.
A mai generáció figyelmét felhívnám az időpontra, és a korszak velejáróira: nem volt még mobiltelefon, internet, email, GPS, semmi, ami ma már természetes.
Bejártam órákra, nyelvi, kulturális anyagokat gyűjtöttem, mondhatni éltem a világomat. Szinte minden tökéletes lett volna, csakhogy. Csakhogy – feleségem itthon maradt, postai úton leveleztünk, biztosítottuk egymást, hogy mennyire hiányzunk egymásnak. De ez képmutatás volt, mert több, mint tízéves házasságunk már igencsak a kihűlés fázisában volt. És én ott voltam, körülvéve sok-sok gyönyörű, fiatal lánnyal, a szemem majd' kiesett néha, de vigyáznom kellett a látszatra, nehogy valaki valamit is észrevegyen – csak komolyság, tanár úr.