Hírek

NOV.
19.
2021

Anyósom - Wellness hétvége 2. rész

A történtek után aznap éjjel alig tudtam aludni. Párom mellettem a franciaágyon, anyósom pedig ugyanabban a hotelszobában, pár méterre tőlem. Csak arra tudtam gondolni, hogy milyen volt mikor megcsókolt. Egész éjjel állt a farkam. Mikor hallottam, hogy megmozdul az ágyában, rögtön lestem, hátha látom a sötétben a kívánatos testét kikukucskálni a takaró alól.
Egyszer láttam is a fenekét és az egyik combját kikandikálni. Csak a körvonalait tudtam kivenni a sötétben, de végtelenül felízgatott. Akkor tudtam: meg fogom baszni Tányát egyszer, nincs visszaút.

A másnap érdekesen telt, az egész napot hárman töltöttük együtt. Medencéztünk, ebédeltünk, lazítottunk, beszélgettünk.
Nekem...


Kártyaparti

Egyik barátnõm, Timi mesélte el ezt a történetet ami vele esett meg.
Timi akkor egyetemre járt és a tanulás miatt nem volt komoly, tartós kapcsolata. Egy kellemesen meleg nyári, hétvégi napon úgy érezte szétrobban a feje a sok tanulás után ezért úgy gondolta elmegy kiszellõztetni azt. Nem messze a lakásától volt egy park, benne piciny játszótér, pár pad és rengeteg zöld. Aránylag csendes volt a környék is, letelepedett hát egy padra és élvezte a nap sugarait, ami lenge pólóján és sortján keresztül is simán érezhetõ, élvezhetõ volt. Fejét hátra ejtette, lábait enyhén szét nyitotta, hogy jobban érjék a napsugarak. Egy kicsit elszenderedhetett, mert arra lett figyelmes, hogy árnyékot vet rá...


NOV.
18.
2021

Azok a csodálatos 60-as évek... 7. rész - Avagy sok szexnél jobb a több...

A konferencia és a szombati, Istvánéknál „véletlenül megszervezett” kufircparty kellemes „fáradalmai” után, vasárnapot pihenésnek, lustálkodásnak, TV-zésnek szenteltem, hétfőtől úgyis ezerrel megy a meló. A héten úgysem beszéltem Ágnessel, gondoltam egyet – délelőtt 11 körül felhívtam.

– Szervusz, Drágám! Mi újság, hogy vagy? – köszöntöttem.
– Szia, Édesem! Pont most gondoltam rád! Már két hete nem találkoztunk, nem beszéltünk. – halottam a vonal túlvégéről Ágnes hangját.
– Igen, én is régen hallottam a hangodat, már hiányoztál! Különben elég zsúfolt volt az elmúlt két hét, barátomnak segítettem költözködni, konferencia illetve munka, rogyásig. Mesélj, hogy vagy – apropó,...


Gyönyörű fiatal alfa 3. rész

Kedves olvasók, a vérfarkas mesémben a vérfarkasok létezéséről az ember tud. Valójában hősnőm, Juliana Macon, akit a „Nem tagadhatod le a farkasodat” című könyvben ismerhettünk meg, az emberek világában nőtt fel, falkán kívül.
Egy sor esemény után felfedezte születési jogát, mint néhai apja falkájának alfa-örököse.
Ebben az epizódban Julie gyorsan megtanulja, hogy az alfa-örökösödés nem könnyű.
Kiderül; valami furcsa dolog történik, ha Amanda a közelében van.
Mire készül az a boszorkányszövetség?

Később Julie irodájában:
Néhány nappal később Julie visszanyerte hűvös, nyugodt és összeszedett önmagát. Miután mindennap futott és úszott emberi alakjában, többnyire...


NOV.
17.
2021

Kedves Látogatóink!

Az elmúlt napokban két kisebb újítást vezettünk be:
- A keresőben már minimum pontszám alapján is lehetséges a találatok között szűkíteni.
- Elkészült az értesítések funkció (fejlécben a harang ikon mögött), ahol (akár csak itt a weboldalon, akár e-mail-ben is) értesítést kaphatsz: a kedvencnek jelölt íróid új műveiről, a saját műveidre érkezett hozzászólásokról, a hozzászólásaidra érkezett válaszokról és a kedvenc fórumtémaidhoz érkezett hozzászólásokról is.

Reméljük hasznosnak találjátok őket, a közeli jövőben ismét igyekszünk újításokal jelentkezni felétek. :)

Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség


Koszi Jeannie 5. rész - Borotválás

Végre eljött a péntek! Fél 7 körül szüleink itt hagynak minket. "Vacsora 2 Személyre" kuponjuk van egy kellemes vendéglőben. Következés képpen, egy hosszú vacsora, plusz extra utazás, plusz a szokásos templomi események, plusz bevásárlás, azaz éjfélig, de inkább hajnali 1-ig nem lesznek itthon. Hál'isten a 24 órás bevásárlás. Ők elkerülik a tömeget, mi pedig elkerüljük, hogy meztelenül kapjanak minket.

Amikor 5 körül felmentem az emeletre Sue épp a fürdőszobából jött ki köntösben. A szobája ajtajánál bevárt.

– Hol vannak? – kérdezte ártatlanul, utalva a szüleinkre. Amikor mondtam, hogy lent vannak, egy pillanatra széttárta köntösét, pajzán arckifejezéssel. Egy pillanatra a...


Szingli pörgés 3. fejezet - Perverz élvezetek 22. rész

Lorena hétfő délután egy belvárosi pubban üldögélve teát iszogatott, miközben elmélyülten nyomkodta laptopja billentyűit. Éppen a blogjára írta legutóbbi szexkalandjait, mikor egy férfihang megszólította. A mellette ülő asztalnál egy világosbarna hajú, kék szemű srác nézett rá vigyorogva, majd kérdezősködni kezdett.
– Nem látod, hogy nem érek rá? – kérdezte mosolyogva a lány – Rohadtul tapintatlan vagy – állapította meg, de ez csak olaj volt a tűzre: a fiú továbbkérdezősködött.
– Mit írsz ilyen szorgalmasan?
– Pornóregényt – válaszolta az igazságnak lényegégben megfelelően, félmosollyal az arcán a nő. Visszafogott adok-kapok alakult ki köztük. Az ismeretlen átült a csajhoz,...


NOV.
16.
2021

Facebookon kezdődött 1. rész

1. rész – Facebook csoport

Úgy kezdődött, hogy facebookon találtam egy csoportot. Intim téma, no társkeresés, csak dumcsi.
Jah talán még annyit, hogy abba a csoportba miért is kértem be magam. Nagyjából ugyanazért amiért úgy 1-2 éve beregeltem pár pornó oldalra is. Kíváncsiságból?!
Arra voltam kíváncsi miről is mernek írni az emberek ilyen témában de eléggé egysíkú sőt, némelyik elég fura is. A pornó oldalakon inkább csak a videket próbáltam nézni de a legtöbb érdektelen. Semmi történet csak durr bele és a legtöbbön látszik az is, hogy egyik fél se élvezi igazán amit tesz. A történethez, fantáziáimhoz való elég kevés van és elég unalmas lett a keresgélés is. Azért nem adtam...