A+ A-

Egy buja nap

Mindig korábban ébred, és csendben kioson a hálóból. Persze észreveszem, de visszaalszok, ő pedig végzi a reggeli rutinját; hétvégente friss péksütiért is elmegy. De ma visszabújik. Érzem, hogy fogat mosott, a keze is hideg, ahogy becsúsztatja a takaróm alá. Oldalamon fekszek, és ő finoman magához húz. A vállaimat és a nyakamat csókolgatja, így ébresztget. Finoman a melleimet markolássza, és mély lélegzetekkel szaglássza a bőrömet. Hozzámnyomja a farkát, érzem, milyen kemény. Az súgja, „jó reggelt”. Elnevetem magam: „valakinek már egész jó”. Határozott hangon megnyugtat, hogy nekem is hamarosan nagyon jó lesz. Olyan finom mozdulatokkal vetkeztet, hogy már az is felizgat. Mire hátulról belém csusszan, már teljesen benedvesedtem az izgalomtól. A hasamon fekszem, csípőmet megemelve, kezeim előre nyújtva a lepedőt markolásszák, és még ő is ráteszi a tenyerét a kézfejemre, összekapaszkodunk, és lassú tempóval vonaglunk egymáson. Aztán átkarolja a csípőmet, és gyorsabb tempóra vált. Végre én is magamhoz térek, és fokozatosan annyira hátratolom a csípőm, hogy ő lényegében leül a sarkára, és én emelgetem a csípőm az ölében. Ez tetszik neki, így mindkét keze szabadon marad; egyikkel a melleimet markolássza, a másikkal a csiklómat dörzsölgeti. Rövid időn belül hatalmasat élvezünk mindketten. Még mindig az ölében pihegek, mikor a fülembe búg még egy jó reggelt. Hát, soha rosszabbat...
A zuhany alatt állok, még remegnek a térdeim, mikor belép a zuhanyfülkébe, és a fürdőszivaccsal fürdetni kezd. Nagyon erotikus, ahogy a hab csúszik le a testemen, megbabonázva nézi ő is, én pedig a tekintete látványától is megborzongok. Ahogy a mellbimbóim összehúzódnak, ő sem tud tovább ellenállni, és habosan bekapja az egyiket, a másikat is morzsolgatni kezdi. Olyan jól esik, hogy hátravetem a fejem, egyenesen a vízsugár alá, pedig nem is akartam hajat mosni. Észreveszi, hogy bevizeztem a hajam, és besamponoz. Szorosan hozzám simul ahogy a hajam mossa. Hihetetlenül erotikus ez egész, és csak úgy sugározza a bujaságot és az összetartozásunkat. Mögöttem áll, a nyakamat csókolgatja, és közben a kezével előrenyúl, és a csiklómat izgatja. Nem tudok ellenállni a meredező farkának, letérdelek elé, és gyors mozdulatokkal szopni kezdem. Teljesen begerjedünk mindketten, nyoma sincs az előző menet finomkodásának.
Belemarkol a hajamba, úgy irányítja a fejem, hogy rá nézzek. Szemebe-számba folyik bele a víz, de nem érdekel: annyira be vagyok indulva. Akarom, hogy lássa, milyen mélyen beveszem a számba, és mennyire élvezem őt szopni. A mellemet markolászom, aztán a golyóit is. Tudom, hogy szereti a körmömet is érezni, hát megkapja. Telhetetlenül, sok nyelvvel nyalogatom, mire a karom alá nyúl, és felállít. A falnak nyomva gyors mozdulatokkal megujjaz. Egy iszonyat kemény menetet zavarunk le: először utáltam azt a kapaszkodót a zuhanyban, mert arra emlékeztetett, hogy az öregek már fürdeni sem tudnak kapaszkodás nélkül, de nálunk nagyon hasznos szex-segédeszköznek bizonyult. Pont fölteszem rá a sarkam, így állva is meg tud csinálni. A vízsugár végig simogat, bár orgazmus közben a levegőért kapkodva kis híján félrenyelek egy kis vizet...
Kis törölközőt csavar a csípőjére, és a nagy fürdőlepedővel vár, hogy megtörölgessen, mint egy gyereket. Ez egyáltalán nem szokásunk, de nagyon jól esik, hagyom is, hogy törölgessen, emelem a kezem, fordulok, ő pedig különleges gonddal törölgeti le a cseppeket a testemről, persze a fenék és a mellek kiemelt figyelmet kapnak. Hétköznapi dolgokról beszélünk, nem is kérdezem, miért ez a gondoskodás. A szekrényemből elővesz a ruháim közül egy ceruzaszoknyát, egy blúzt és minden szükséges alsóneműt. Felvonom a szemöldököm, de csak annyit mond, a hajszárítást nem vállalja.
Kötelességtudóan belebújok a ruhákba, amiket kikészített, és elkészülök. A két eszeveszett menet ellenére is tartjuk a 7:20-as indulást, szereti a pontosságot. Ahogy meglát az ajtóban, látom, elégedett a munkájával, de egyetlen szót sem ejtünk róla, hogy hogyan történtek az előkészületek. A kocsihoz sétálva, köszönünk a szomszédoknak, és belül mosolygok, mennyire nem tudják, hogy két eszméletlen meneten vagyunk túl, majd lényegében kislányként lettem megfürdetve, és felöltöztetve, ők csak a két elegánsan öltözött öntudatos felnőttet látják munkába indulni. Bevisz munkába, és még az asztalomhoz sem érek, már jön az első üzenet a telefonomra, mennyire szeret. Olyan sok oldala van, hogy még ennyi idő óta is teljesen kiismerhetetlen számomra. Nagyon szeretem ezt a változatosságot, mellette tényleg nem egysíkúak a hétköznapok. Megbeszéljük, hogy együtt ebédelünk, de javaslatára nem a szokásos helyre megyünk, hanem a város szélén egy kis csárdába, ahová csak néha szoktunk járni. Egész délelőtt bombáz az üzeneteivel: azt kérdezi, milyen bugyi van rajtam. Valójában olyan, amilyet rámadott, de azt válaszolom, egy nagy műszálas nagymamabugyi olyan meghatározhatatlanul sárgásfehér színben. Azt mondja, a seggem még abban is jól mutatna.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.97 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 papi 2015. 08. 16. vasárnap 14:38
Nagyon jó.
#8 listike 2014. 12. 25. csütörtök 12:52
Mintha már olvastam volna.
#7 sanyi0227 2014. 11. 27. csütörtök 08:47
Soha ne írj rosszabbat.mivel többet nem lehet adni 10-pont
#6 zsuzsika 2014. 11. 27. csütörtök 08:29
Jó.
#5 Andreas6 2014. 11. 27. csütörtök 07:57
Nagyon jó!
#4 Rinaldo 2014. 11. 27. csütörtök 07:07
Szuper.
#3 A57L 2014. 11. 27. csütörtök 06:00
Élvezetes írás.
#2 feherfabia 2014. 11. 27. csütörtök 05:40
9P
#1 Törté-Net 2014. 11. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?