ÁPR
24
2015

Thaokritész kalandjai 1. fejezet

maszturbáció, bilincs

Üdvözöllek téged, akárki is vagy, akármiéyen nép vére folyik ereidben! Ha ezeket a sorokat olvasod, tudnod kell, hogy meg megtaláltad a hagyatékomat, amit alighanem sok-sok évvel ezelőtt rejtettem el a föld mélyére. A nevem Thaokritész, Epheszosz városának szülötte. Bizonyára már nem is egy nyelvet beszélünk, annyi idő telt el Hellász fénykora óta, de talán te vagy néped valamely tudós tagja képes lesz naplóm elolvasására. És azt a kardot, amit ott találsz majd eme napló mellett, add oda valakinek, ki használni tudja: remek fegyver, különleges készítőktől kaptam és még ennél is különösebb története van. Ezt írom most le neked.
Történetem kezdetének idején katona voltam, pontosabban zsoldos. Egy alig 26 éves ifjú, aki örömét lelte a csatában, a mulatozásban és persze az asszonyok testében. Akkoriban Hellász földjén béke honolt, így azok a férfiak, kik többre vágytak a földeken való kőkemény munkánál vagy az unalmas városi életnél,...

*  *  *
ÁPR
23
2015

Leszoptam a kertészt

hetero

Épp a kerti medencét tisztogatta. Teljesen megfeledkeztem a virágokról... még az olló is kicsúszott a kezemből. A kerítést támasztva a gyönyörű férfi testet bámultam. Talán megérezhette hogy valaki figyeli mert megállt a munkában és körbenézett. Akkor találkozott a tekintetünk.
A kezében lévő szerszámot eldobva felém vette az irányt.
Ott állt előttem a kerítés másik oldalán.
Gyöngyöző verejték csillogott homlokán melyet egy gyors mozdulattal letörölt kezével. Észrevettem hogy szemei szokatlanul világosak... és zöldek. Teljesen megbabonáztak.
A férfi vett egy mély lélegzetet majd a jobb kezét átnyújtotta a kerítés fölött hogy bemutatkozzon. Szintén nyújtottam a kezem, hogy kezet fogjunk. Kézfogása igen férfias és erős volt.

*  *  *

Alexandra vágyakozásai 4. részlet

s/m

– Alex, gyere a dolgozószobámba – mondta, miközben hátratolta a székét, és elegánsan a tányérja mellé helyezte a szalvétáját.
Úgy követtem, mint a hűséges öleb. Passzivitásom feltűnt az asztalnál ülőknek. Újabb kitörést vártak.
– Ülj le – mutatott a bőrkanapéra, s én leültem. Leült velem szemben a zsámolyra, ugyanarra, mely fölött olyan durván elbántak velem. Előrehajolt, karjait a combjain pihentette. Ez a póz több melegséget árasztott, mint az a hűvös zárkózottság, mellyel többnyire engem kezelt. A mester simogatása volt benne, ezzel is fokozva bennem a szexuális vágyakozást, megújította és megerősítette közöttünk a vágy kötelékeit.
– Kétségtelen, Alex, hogy mindkettőnknek arra van szükségünk, hogy itt maradj, és befejezzük, amit elkezdtünk. – Ahogy beszélt, a szavai vad tüzet gerjesztettek bennem. – Bízom benne, hogy megérted, jobban, mint valaha, hogy mennyire a te döntéseden múlik ez a játék. És ha úgy döntesz,...

ÁPR
22
2015

Nyaralás az Adrián 2. rész

hetero, szűz, tini

Másnap reggel későn ébredtünk és szomorúan konstatáltuk, hogy a lányok már megelőztek bennünk. Míg kitámolyogtam a fürdőbe, megbámultam Attilát, aki Ádám kosztümben aludt és talán elfelejtette, mert a reggeli merevedését babrálva álmosan ütközött belém az ajtóban.
- Mi van, ennyire alszol még? És miért nem vettél fel gatyát éjjelre?
- Minek - mormogta és beállt a tus alá. - Mi már mindent láttunk, ők is láthatnak. Különben is, nyaralunk, hol érdekel?
Vállat vontam, aztán gyorsan a mosdó fölé hajoltam, mert a jelek szerint ismét maszturbált. Gyorsan mosakodtam, fogat mostam és mentem az étkezőbe.
Anikó néni már elkészült a reggeli kipakolásával, a lányok kávét iszogattak, Zoli bácsi sehol sem volt.
- Jó reggelt.

*  *  *

A szilveszteri buli

hetero

Üdvözöllek kedves Olvasóm! Claire-nek hívnak. Egy szilveszteri partiról fogok mesélni Neked, amely érdekes fordulatot vett számomra kevéssel éjfél után.
Legjobb barátnőm, Jessica – mindenki csak Jess-nek hívta – vidéki házába szerveztük a bulit. Nem lenne teljes a történet, ha nem mondanék pár szót rólunk, no meg a helyszínről. Jess-szel az első munkahelyemen lettünk jóbarátok. Egy jó nevű autóműhelyben dolgoztam amolyan „minden egyéb” munkakörben: recepciósként, asszisztensként, könyvelőként, bérszámfejtőként, hogy a legfontosabbat, a hivatásos kávéfőzői munkámat ne is említsem. Tudtam, hogy a főnök, Carlos, nem csupán kommunikációs és könyvelői készségeimért alkalmazott. Huszonegy évemmel, hosszú, természetes szőke, hátközépig érő hajammal, azúrkék szemeimmel – minden bizonnyal a német felmenők öröksége –, középmagas és nőiesen vékony testalkatommal bizonyára én is besegítettem a cégnek jó pár visszajáró hímnemű ügyfelet...

ÁPR
21
2015

Erika, a csalfa

hetero, anál, bilincs

A nevem Balázs. Egyetemistaként ismerkedtem meg barátnőmmel, Erikával. Találkozásunk pillanatában tudtam, hogy kell nekem. Szemrevaló lány volt 170 cm magas karcsú derékkal, gömbölyű keblekkel, kézbe való feszes popsival. Csinos arca és hosszú szénfekete haja volt, őzikeszemében pedig mindig csillogott valami pajkosság.
A kapcsolatunk kezdetben nem volt nehézségektől mentes. A legfőbb probléma az volt, hogy megismerkedésünkkor volt pasija, sajnos nem is futó kapcsolatról volt szó. A srác idősebb volt és utolsó évesként már komolyan gondolkodott a lánykérésben is. Erikát erősen befolyásolták a szülei, akik biztos jövőt láttak a fiúban és szerették volna ha egybe kelnek. Köztünk azonban már az első perctől megvolt az a kapcsolat, ami közte és a fiúja közt sosem. Többször panaszkodott, hogy nem tudja, mitévő legyen. Kedvelte a fiút, de nem szerette, megbántani nem akarta és otthon sem akart csalódást okozni. Egyre közelebb kerültünk...

*  *  *

Kamasz fiúk kalandos története és párkapcsolata 1. rész – A kezdet

homo

A történet nem velem történt meg, hanem két haverommal, így a történetet csak „közvetve” az Ő elbeszéléseikből ismerem. A történet 4 éve kezdődik. A haverjaim akkor még csak alig múltak 15 évesek voltak. Az egyiküknek (Pisti) a szülei elutaztak 2 hétre munkaügyben. A srác mindjárt a szülők elutazásának másnapjára házi bulit szervezett. Amelybe csak a csak az unokanővérét (Szilvi) és a barátját (Bandi) valamint a saját osztálytársait és a haverjait valamint párjaikat hívta meg. A haverom azt a házibulit lényegében szűk 24 óra alatt leszervezte. Volt minden, ami szem-szájnak ingere, azaz sós dolgok (ropi, perec stb.), édességek (sütemények, csoki stb.) és üdítő (Cola, Fanta, Rostos) valamint alkohol (sör, házi bor, házi pálinka, wisky, konyak). A buli hosszú volt, hiszen du. 6-tól hajnal 5-ig tartott. Az idő már olyan éjfél körülre járt amikorra már a jelenlevők többsége igen jól „bevolt állva”. Egy-két józanabb volt köztük. De hát a...

ÁPR
20
2015

Családi riportok 6. rész

hetero, anya-fia

Azt hittem nem lesz mostanában új sztori, de nemrég egy kedvenc antikváriumomban jártam és találtam pár erotikus könyvet, ugyanis vadászom a különlegességekre. Megszereztem pl. a Vénusz deltája, meg a Miss L. szeretője című könyveket is. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Az antikvárius egy jófej 40 fölötti pasi akivel mindig jókat dumálunk ha benézek, többek között a szexuális irodalomról is. Az egyik könyv amit megvettem egy Tehéncsöcs című vékony kis könyv amiben többek között olyan sztori is van, hogy anya a fiával. Mondta az eladó, hogy ezt ő is olvasta, nem rossz, de az élet ennél furcsábbat és jobbat is produkál. Persze felkeltette a kíváncsiságomat és mivel eléggé célratörően tudok kérdezni, hamar kiderült, hogy vele esett meg a sztori amit említett. Mikor elmondtam neki, hogy én gyűjtöm ezeket és meg is írom, hajlandó volt elmesélni. Zárás után visszamentem és beültünk a közeli sörözőbe, ahol egy újabb gyöngyszemmel lettem...

*  *  *

Kamionos lány

hetero

Két lépést tettem előre és a kezemben tartott forró teás bögrével óvatosan egyensúlyoztam. A padka nem volt magas, de azt játszottam, hogy nincs alattam pár centivel az aszfalt és ha lelépek, akkor lezuhanok. Nem léptem le és a parkolóhely szélén kiértem az árnyékból.
Besétáltam a fűre és kortyoltam a teából, majd mély levegőt vettem.
Éreztem az eper és vanília illatát a csészéből, a lassan érő ősz kesernyés hűvösét és az enyhe húgyszagot. Ezt persze mindig, mert a férfiak állatok, a kamion mellé pisilnek éjjel és az aszfalt megőrzi a szagát.
Nekem bezzeg mennyivel bonyolultabb, illetve nekünk, mert állhatunk sorban a WC előtt, vagy éjjeliedényt kell tartanunk a fülkében, hogy ne kelljen kiszállni a hidegben. A pasikat ezért az egyért irigyeltem.