A+ A-

Andi Kalandjai

Írta: Hasilló György
A lakás üresen állt. Semmi sem moccant a konyhaablakon és a szobák ablakain át beszűrődő árnyakon kívül, melyeket a derengő holdfény rajzolt a helyiségekbe. Az este félhomályba burkolta a lakást, és csak annyi fényt engedett be amennyit az utcai lámpák nyújtottak a függönyözetlen szobákba. Az egyik helyiségben azonban le volt eresztve a reluxa. Egy közepes nagyságú szoba volt, kétségkívül egy lány szobája. A szekrénysoron néhány plüss állat ült, az íróasztalon sárga zselés toll hevert, a szék karfáján pedig néhány női ruhadarab volt. Nem is egy lány, hanem egy fiatal nő szobája volt inkább, a maga lágy stílusában, hangulatos berendezésében. A szekrénysort követő pipereasztal is kifejezetten nőiesnek hatott. Halk neszek szűrődtek be valahonnan. A csendet halkan csobogó víz hangja váltotta fel; a nő a fürdőszobában volt. A vizeshelyiségből kiszűrődő fények az előszobában lassan elvesztek az est leple alatt. De a nőt ez odabent cseppet sem zavarta. Kezével végigsimította a víz felületét, majd a csaphoz nyúlt és több meleget engedett meg. A kád lassan megtelt forró, habos fürdővízzel. Finom fenyőillatú habfürdőolaj került bele melytől még kellemesebbnek tűnt.
A nő ekkor felkelt a kád széléről és levetette köntösét. Teljes női mivoltát feltárta ezzel a laza mozdulattal, de hát magában volt csak, kíváncsi szemektől rejtve. Finom fehér bőre volt, mely most végborzongott a rajta végigsimuló hűvös szellő hatására. Arányos teste szinte tündöklött a sárga izzó fénye alatt. Finom lábfeje... hosszú combjai... mintha csak egy meséből lépett volna elő melyben ő volt a meseszép hercegnő. Aztán megfordult a tükör előtt, és rápillantott az ott megjelenő formás fenekére. Magában nyugtázta, hogy egész jó, bár lehetne jobb is. De teljesen más szemmel nézte a saját testét, mint egy kívülálló, aki csupán annyit vett volna észre belőle, hogy mily fenséges formák alkotják eme puha, ám mégis feszes hátsót. Derekának karcsú vonulata végül hajfürtjeibe veszett, melyeket akkor néhány gyakorlott mozdulattal felkötött, hogy ne legyenek vizesek. Aztán a kád felé fordult. Már eléggé hűvösnek érezte a levegőt, úgy döntött megmártózik az áhított fürdővízben. Belépett a kádba és nyugodtan alámerült a kellemes vízbe. Fejét hátrahajtotta a kád peremének, éppen a lámpa fényével szemben. Kék szemei visszatükrözték az izzó fényét, orra teljesen arcához illő volt, ajkai is ennek a szép összhangnak voltak a részesei. Lehunyta a szemét, majd egészen nyakig merült a forró vízben.
Andi nem túl gyakran tudott ilyen jól ellazulni. A rohanó hétköznapok, az egyetem szinte minden szabadidejét elrabolta, amikor pedig hétvége volt, akkor főleg a bulikat látogatta, egyedül töltött órákból nem maradt sok. Ma este egyedül volt. A party még később kezdődött. Éppen arra készült, és ha már senki sem zavarja magányában, akkor szép nyugodtan látott neki a teendőinek. Jól esett neki a víz. Kezével vizet fröcskölt a vállára, majd végig is simította azokat. Ezután keze lejjebb csúszott... finom kézfeje a mellei között haladt át, mire Andi halkan és lassan kifújta a levegőt résnyire nyitott ajkai között. Aztán egyik kezével megsimította formás, telt combjait, a másik kezével pedig melleit tapintotta meg. Jól eső érzés volt számára, hogy senki sem zavarhatja meg. Lágyéka felforrósodott, és bár vízben feküdt, nedvessége mégis fokozódott. Kezével masszírozni kezdte csiklóját. Ujjai körkörös mozdulatokkal mozogtak nőiességén, közben másik kezével a megkeményedett mellbimbóit cirógatta. Halkan nyögött és sóhajtozott miközben eleget tett felfokozódó vágyhullámainak. Keze egyre hevesebben játszott a lüktető csiklóval, majd középső ujját belenyomta egyre nedvesebb hüvelyébe. Kéjes lihegések kísérték az aktust, és Andi teljesen önfeledten élvezkedett.
Azt sem vette észre, hogy nyílik a bejárati ajtó. Elfelejtette ráfordítani a kulcsot. Dia lépett be az előszobába.
- Hahó! Van itt valaki? - kérdezte hangosan.
De semmilyen választ nem kapott. Furcsállta a dolgot, de aztán eszébe jutott, hogy csak Andi van itthon egyedül, akár a mellékhelyiségben is lehet. Elindult hát befelé a sötét előszobán keresztül, és mikor balra fordult halványan derengő fényt vett észre a fürdőszobából kiszűrődni. Ahogy közelebb ért meghallotta barátnője nyögéseit. Önkéntelenül is elmosolyodott. Andi nem vette észre, hogy ő megérkezett. Fülét a vizeshelyiség ajtajára tapasztotta és úgy hallgatta tovább barátnője lihegéseit. Eleinte nagyon viccesnek találta, kezével takarta el a száját, nehogy túl hangosan nevessen. Ám percek múltán a hallott nyögések kellemes érzést váltottak ki nála. Lelkében, testében... az egész lényében egyaránt. Aztán Dia egy hirtelen ötlettől vezérelve benyitott a fürdőszobába. Andi rögtön zavarba jött, felhagyott előbbi tevékenységével és szúrós pillantásokat vetett barátnőjére.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.12 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2016. 11. 8. kedd 04:23
Jól megírtad.
#2 papi 2013. 07. 6. szombat 20:34
Egész jó
#1 Törté-Net 2006. 08. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?