NOV
20
2015
NOV
19
2015

Így szedtem föl egy 53 éves nőt

hetero

Mostanában elgondolkodtam azon, milyen furcsa az élet. Hogy amikor már beletörődött valamibe az ember, hogy nem kaphatja meg, rövidesen váratlanul az ölébe hull.
Legalább is az én életemre ez jellemző. Persze nem lehet ezt mindenre általánosítani, de bizonyos dolgokkal kapcsolatban az évek alatt ezt figyeltem meg. Hogy amíg attól függővé tettem a boldogságomat, hogy a vágyott dolgokat meg kell szereznem, addig nem értem el őket, de amikor elfogadtam, hogy talán sosem kapom meg őket, akkor megkaptam.
Nem voltak nagy szükségeim, ostoba nagyzoló igényeim, csupán alapvető dolgokra vágytam. Hogy legyen egy saját kis lakásom, és egyáltalán épelméjű környezetbe vihessek föl egy lányt.

*  *  *

A szomszéd nője

hetero

Egy fülledt júliusi nap volt. A hőmérő a harmincöt fokot nyalogatta.A nyár egy elég szexi időszak számomra. Ha nyár akkor meleg, ha meleg, akkor alulöltözött csajok... Értitek. Ilyenkor a libidóm is legalább olyan magasra szökik, mint a hőmérő higanyszála a medence mellett. Én a szobámban töltöttem a délelőttöt. Csak egy bermuda nadrág volt rajtam, semmi más. A falloszom a kezemben, a laptopom az asztalon, a videón meg épp egy félhosszú, barna hajú MILF - et kúrt egy korombeli 19 éves srác. Ouhh... Ahogy a hatalmas keblei fel - le jártak kúrás közben... Azok a sötét bimbói és bimbóudvara... A fazonravágott szőr a szeméremdombján... Nem kellett sok, hogy elmenjek. Kb. másfél percnél járt a videó, amikor én ellőttem a táram. Mivel a zsepit későn raktam a makkomra, így a spermám nagy része az asztalon landolt. Még izgalmi állapotban voltam. 'Hmmm. Itt a gecim. Vajon milyen íze lehet?' tanakodtam magamban. 'Áh! Hülye vagy Peti!' - oktattam ki magam, aztán letöröltem férfiúi magvaimat az asztalról.

NOV
18
2015

Az éhes farkas

hetero

Semmi nem írta le olyan jól a veszélyt, mint egy sötét éjszaka a hegyekben a Dakota farkasokkal. Blackie is egy volt közülük, egy félvér, kitaszított, egy férfi szívvel. De ez mind megváltozik, mikor megszerzi az örökségét. Annak érdekében, hogy megörökölje a falkavezér címét, muszáj volt párt találnia, vagy megküzdenie minden kihívóval. Az uralkodás hatalmat jelentett, gazdagságot és tiszteletet. Mindháromra éhezett, csakhogy kételkedett abban, hogy küzdőképességei felül kerekednének-e tisztavérű vérfarkas társain.
Azzal, hogy elrabolt egy ártatlan nőt a halálos renegátok falkájából tudta, hogy a helyzete még rosszabbá vált.
Vetett egy pillantást a hálózsákon összegömbölyödött, gyönyörű, aranyhajú nőre. Ki volt ő? Mit keresett a hegyekben egyedül, fegyvertelenül? A lány megremegett álmában, így még egy fadarabot dobott a tűzre. Szikrák és lángok csaptak felfelé, ahogy a fenyőillatú füst kihömpölygött az éjszaka sötétjébe.

*  *  *

Afrika gyermekei - A kezdet

családi, szűz, tini, testvérek

Nevem Tom... Szerintem elég is ennyi. Szülőhazámból menekülnöm kellett, nem hiszem, hogy szerencsés lenne terjeszteni merre is vetett jó szerencsém.
Erről csak annyit, hogy apám, aki mellesleg rengeteg sötét üzletet kötött különböző banánköztársaságok vezetőivel hazájában előkelő rangot kapott. Ennek köszönhetően előre megtudta mikor is indulnak majd a rend őrei, hogy egy szem fiacskáját a törvények és közerkölcsök ellen elkövetet bűntetteimért, hosszú időre elzárják. Bár már régóta nem szívlelt, mégis szólt, hogy mindenem pénzé tehessem és kisebb vagyon birtokosaként sietve elutazhassak. Valószínűleg utolsó beszélgetésünk alkalmával még segített is, hogy megadva egy diktátor cimborájának elérhetőségét, és ezzel irányt mutasson. Nem tett nekem azóta, ilyen szívességet, mióta megtudta, terméketlenségem miatt nem örökítem tovább családunk nevét, ami bár sokáig fényesen ragyogott, tevékenységeimmel kissé homályosítottam.

*  *  *
NOV
17
2015

Nelli 21. rész

hetero

- Nem ér rá holnap? Hulla fáradt vagyok.
- Jójó - sóhajtott mélyet Robi, és bebújt a takaró alá.
De lámpapoltás után megszólalt:
- Alszol?
- Nem - mondta bosszúsan Nelli.
- Tudom, hogy megbeszéltük, hogy nem azon múlik a kapcsolat, hogy csak egymással szexelünk. De tulajdonképpen nem is kell ezt megbeszélni, ez elég nyilvánvaló.
Itt Robi elhallgatott.
- Ezt akartad mondani? Ha ez most valamilyen célzás volt, akkor hadd mondjam el, hogy egy éve nem hogy nem voltam, de rá se néztem más férfira. Kurvára fárasztó ez a munka az egyetem után. Nem is tudom, hogy bírod ezt már négy éve. Mondjuk egy férfinak könnyebb.
- Mitől lenne könnyebb?
- Ne viccelj. A főnököm férfi, a vezér férfi, a műszaki igazgatő fárfi, a gazdasági igazagtó férfi, a párttitkár férfi, folytassam?

*  *  *

Futanari fantázia - nyuszi ül a fűben

bizarr, hermafrodita, furry

Gyönyörű tavaszi nap van, a fák csupa bimbóban, a nap süt, a réten finom puha zöld fű terül el tele szebbnél szebb virágokkal. Az egész olyan gyönyörű mint egy mese. A jó időt megérezvén sok 10 sőt sok 100 futacsajszi lepte el a mezőt. Mindenki aki ma idelátogatott apró nyuszifarkincát növesztett hátra, cuki nyusziorrot és füleket is. Némelyikünkön még hófehér pici pihe szőr is nőtt.
Mindenki nagyon jól érzi magát és ahol futa csajszik vannak, jó kedv és kacagás ott bizony előbb utóbb erotikus lesz a hangulat.
A fűben heverek egyedül. Egyik lábam felhúzva, másik kinyújtva. Sütkérezem, és közben masztizom. Kényelmesen húzogatom a bőrt viszonylag nagy farkamon. Ahogy körbenézek, páran a puha fűben dugnak, mások masztiznak ahogy én.

NOV
16
2015

Megtettem 3. rész - Avagy hogyan tovább?

családi, anya-fia

Vasárnap reggel. Kellemes érzésre kezdek ébredezni. Oldalt fekszem, térdeim az ágyon. Fiam átölel, kellemesen melegíti a hátam. A combjaim közt érzem a kemény, meleg farkát. Bennem él még a tegnap este kielégültsége, még érzem hüvelyemben a kellemes elfáradást, agyam kellemesen zsibbad. Fiam keze a mellemen, jól eső érzés, ahogy a mellemet fogja. Hallom a szuszogását, farka egyre merevebb. Félálomban felé fordulok, keresem a száját, és megcsókolom.
- Jó reggelt! Hogy aludtál?
- Szia anya, jó reggelt! Köszönöm jól!
Csókot váltunk. Még nem megy igazán neki, de kezd belejönni. Hátamra fek-szem, kéjesen nyújtózkodom, még nem vagyok teljesen magamnál. Simogatja mellem, és puszit ad rá. Biztatom, hogy kezdje el szopni. Szájába veszi a bimbóm, nyelvével körülnyalja, szívni kezdi. Felnyögök. Bimbóm hamar megkeményedik, kezdek elernyedni. Leveszem a bugyim, keresek a párna alatt egy óvszert, kibontom, felhúzom a farkára. kezét a puncimra vezetem, ujját a csiklómra. Kicsit körözök rajta, majd a farkát magamba vezetem. Kis sikoly hagyja el ajkam.

*  *  *

Nem csak a hűségeseké...

gruppen, munkatárs

- Három hosszú nap volt. Ilyenkor nem találom a helyem.
- Mi az a három nap? A barátom jó, ha kéthavonta hazajön három napra.
- De akkor, gondolom, ki sem másztok az ágyból...
- Dehogynem! - Hatásszünet. - Kefélünk az előszobában, konyhában, fürdőben... nem is tudok olyan helyet mondani, ami szűz maradt. Csilláron?
- Nekem az is elég lenne, ha elmenne mögöttem és hozzáérne a hajamhoz.
- Nincsenek túl nagy igényeid!
- Ez ittenre vonatkozik. Napközben ennyi a lehetőség. Kifújt!
- És az ebédidő mire való?
- Hülyülsz? Hol gondolod?
- Irattár... Ha behajolsz az alulról harmadik polcra, csak arra kell vigyáznod, hogy a fejed ne üsd be túl gyakran a felette lévő deszkába...
- Ne mondd, hogy te...