Hírek

DEC.
29.
2021

Anyám, a celeb 5. rész - Hármasban

Anyám budoárjában ültem, nézem a falon lévő kis képernyőt, és izgatottan várom, hogy láthassam az előadását. Díjátadón voltun, ahol a showbiznisz minden ismert arca szívesen mutatkozik, és idén a legjobb mellékszereplőnek járó díjat anyám adja át.

Mi történt még köztünk azóta a végzetes este óta? Nos, abszolút boldog ember lettem volna azután a varázslatos éjszaka után akkor is, ha csak egyszer szexeltem volna vele, ha ez csak egyszeri alkalom maradt volna is. De ez nem így maradt... Azóta szinte minden nap vadul, szenvedélyesen szeretkeztünk, és minél gyakrabban csináltuk, annál nehezebben tudtuk távol lenni egymástól.

Pár perccel azelőtt, hogy a díjakat osztotta volna,...


DEC.
28.
2021

A legszebb ajándék

– Csak utánad – engedte előre Máté a menyasszonyomat. Flóra besétált előttünk a hotelszoba nyitott ajtaján, vendégünk pedig leplezetlen vágyakozással mérte végig a párom fenekét a feszülős ruha alatt. Még rám is pillantott, de nem mondott semmit, csak követte a szobába.
A folyosó félhomálya után különösen hatott a szoba csillárjának éles fénye. A szobánk érintetlenül várt minket, a csomagjaink ledobásán kívól nem sok mindenre volt eddig időnk. Flóra a hatalmas franciaágy szélére ült, lábait illemtudóan tette össze, és kezei az ölében pihentek.
Máté körbepillantott a szobában, megszemlélte a tévét, az állólámpát, mjad elismerően bólintott.
– Szép szoba, Zsolti – jelentette ki....


Szingli pörgés 3. fejezet - Perverz élvezetek 23. rész

Lorena Karácsony és a nagy vizsgaidőszak előtt szeretett volna még egy túlórát. Meg is kapta, ám a legnagyobb meglepetésére tényleg dolgoznia kellett, mivel már hosszú percek óta kitartóan gépelte a főnöke által diktált mondatokat. Egyszer csak a levél végére értek, amit a lány az interneten keresztül elküldött a címzettnek. Attila mögéje lépett amikor látta, hogy titkárnője egyik kezével a nyakát masszírozza.
– Csak nem megfájdult a nyakad? – kérdezte két tenyerét az említett területre helyezve.
– De, egy kicsit.
– Akkor csak lazulj el! – kérte Attila, majd egy ideig kényeztetésben részesítette a lányt – Jobb már? – érdeklődött kis idő múlva.
– Igen, sokkal.
–...


DEC.
27.
2021

Elbaszott élet

Zokogva, bömbölve ülök az ebédlő asztalnál, fejem a könyöklő tenyerembe temetve. Nem volt elég a balsors eddigi elbaszott életemben, most még ez is. Az anyám egy aalflkalfohalfolalfista volt. Semmi szép emlékem csak, hogy alkalmi munkából egy nyolc keres önkormányzati 3 szobás lakásban remegve ébredek, mit veszek fel suliba, van e tiszta ruhám, a segélyekből, alkalmi munkából maradt e kajára pénz, vagy szégyenkezve, korgó gyomorral az osztálytársak könyör adományát eszem. Ez az elbaszott élet nem engedte ismerhessem nagyszüleim, de még apámat sem. Anyám 40 évesen szült erre a kibaszott világra. 14 éves koromra már önállóan élten életem, cukrásznak mentem dolgozni...


A hármasélet rejtelmei 1. rész

Márk ellazulva feküdt a tengerparti napozó ágyon. Előtte terült el az Adria homokos partjának, hosszan elnyúló, népes strandja. Az árnyékot adó ernyő alól remek kilátás nyílt a strandolókra. Mindenki élvezte a nyár örömeit. A strand tele volt. Zsivajgott a sok ember. Gyerek hadak egy része a vízben visongott, másik része a parti homokban játszott, vagy a sétáló felnőttek közt rohangált. Sok fiatal lány volt a strandon, szépek, formásak. Szexi, alig takaró fürdőruhákban. De Márkot ezek egyáltalán nem érdekelték. Őt csak négy ember érdekelte. Két pici lány akik épp a homokban játszottak és a mellettük ülő édesanyjuk....


DEC.
25.
2021
Hétvégi ajánlatunk az előző évek e heti legjobbjaiból:

A tolvaj

A kánikula úgy terült a városra, mindent maga alá szorítva ahogy egy kövér pasi omlik el és szorítja maga alá egy kiadós orgazmus után a nőt. Egy friss lélegzetvételre vágyott mindenki, de csak a meleg, bűzös nagyvárosi levegő áradt a szomjas tüdőkbe. Még az éjszaka sem hozott lehűlést, néhány foknál többet már napok óta nem esett hajnalra sem a hőmérséklet,
Eddy, vagy a hogy a barátai a nevezték, a "Kisszarka" szerette ezeket a napokat....

Mara álma 1. rész

– Két pohár rizlinget kérnénk – adtam vissza az étlapot a pincérnek.
– Örülök, hogy egy kicsit kimozdultunk, már nagyon ránk fér – mondta Mara mosolyogva.
– Parancsoljanak – tette le a pincér a poharakat az asztalra.
– Egészségünkre! – nyújtottam felé a poharat.
– A Szerelmünkre, és Ránk! – mondta Mara a szemembe nézve. – Illetve az esti huncutkodásra – vetett rám egy csábító pillantást.
– Hmm, már alig várom, hogy...

Családi kalandozások 2. rész - A bonyodalom

Reggel felébredtem egyedül az ágyban. Már azt gondoltam az egészet csak álmodtam, amikor észrevettem pár női ruhadarabot a padlón. Nagy csipás szemmel indultam lefelé, hogy némi koffeinnel ébresszem magam. A lányok nem voltak sehol én felraktam egy kávét és visszamentem. A fürdőből jöttek a zajok. Kinyitottam résnyire az ajtót a két lány a zuhanykabinban pont végzett a tisztálkodással. Mindketten meztelen léptek elő, cseppet sem zavartatták...

Ki irányít?

Hayley elköszönt férjétől és gyerekeitől, majd a ház előtt parkoló Victoria-hoz sietett. A minibuszban várakozó Victoria szeme megakadt barátnője sietéstől lágyan rengő telt keblein. Csajos estére igyekeztek Cara-hoz, régi ismerősükhöz. Cara általában termékbemutatókkal egybekötött estéket szokott szervezni, de a mai alkalom különlegesebbnek ígérkezett a szokottaknál, ahol ékszereket, táskákat vagy speciális ételeket mutattak be. A mai party a...


DEC.
24.
2021

Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk Minden Kedves Írónknak, Fordítónknak és Olvasónknak!


A Törté-Net Szerkesztősége

DEC.
23.
2021

Anyánk intim naplója 4. rész

Tökéletes szépségű combjai közé térdeltem és makkomat odatoltam a vagina bejáratához. Annika mindkét kezével a combjai közé nyúlt és széthúzta szeméremrését. Szinte egész testében remegett a kéjvágytól. Kissé felemelte felsőtestét, és mindketten sóvár szemekkel figyeltük, ahogy vaskos szerszámom apránként eltűnik a kéjbarlangban. Első dugásunk olyan lenyűgöző élmény volt számomra, hogy szinte elájultam.
Amikor tövig benne voltam, lassan egész testemmel ráfeküdtem. Annika karjaival átölelt és lábait összezárta a hátamon. Szája közvetlenül a fülem mellett volt, s így jól hallottam, amikor egymás után többször is azt suttogta:
– Végre... végre dugunk! Végre valahára dugunk!...