JÚN
25
2015

Felejthetetlen

hetero, szűz

Egy csodálatos tizenhetedik születésnap után elcsigázva hanyatlottam az ágyamra.
A buli, amit a barátaim szerveztek nekem, fergeteges volt - Penny, a legjobb barátnőm szülei megengedték, hogy náluk tartsuk, és így délután háromtól egészen tizenegyig ott lehettünk.
Ahogy az egy ilyen délután/este után lenni szokott, az ember eléggé eltompul, és ebben az esetben én sem éreztem magam máshogy; tökéletesen le voltam amortizálva.
Ahogy szememet lehunyva betakaróztam, és megkíséreltem elaludni, ütemes koppanásokra lettem figyelmes, amik az ablakom felől jöttek.
Nem érdekelt. Egyszerűen nem TUDOTT érdekelni.
Ám amikor már vagy a huszadik kavics ütődött az üvegnek, sóhajtva törődtem bele, hogy ma éjjel biztosan nem fogok már tudni szundítani.

*  *  *

Prűd?

hetero

Még fiatal asszony volt, nagyon sokszor volt egyedül, és kezdett rászokni arra, hogy az interneten erotikus filmeket, meztelen női fotókat nézegessen. Mikor Milfeket nézegetett, gyakran gondolt arra, hogy milyen bátrak ezek a nők, akik nem szégyenlik magukat meztelenül mutogatni és közben arra gondolt, hogy ahogy nézegetni szokta magát a tükörben, neki sincs a testén mit szégyellenie.
Egyre többet gondolt arra, hogy necsak a férje lássa meztelen, de szeretné, ha más is látná a testét, de nem volt bátorsága a továbblépéshez így maradtak az ábrándozások, hacsak, a gondolatait nem ossza meg olyannal, akit nagyon is jól ismer, és nem pletykálja el azokat másoknak.
Ezért hát arra gondolt, hogy álmodozásait az egyik legjobbnak tartott barátnőjének elmeséli - akiről tudta, hogy egyáltalán nem veti meg a férfiak társaságát. A gondolatokat tett követte.

JÚN
24
2015

Andi

hetero

Andival régóta ismerjük egymást. Még a bulizós korszakomban lógtunk sokat együtt a nővérével, aki néha elhozta magával az akkor még szinte gyereklány, törékeny, csendes kishúgát is. Persze mi srácok ezt nem vettük zokon, csak büszkén álltunk oda Andi mellé, ha egy pillantással jelezte, hogy ki kell menteni egy - egy nem kívánatos személy társaságából. Ilyenkor, mint „bátyóka” jelentünk meg mellette és már le is volt rendezve a dolog. Nem beszéltük ezt meg előre, de valahogy így alakult ki.
Aztán valahogy szétszóródott a csapat. Én egyetemre kerültem, a srácok dolgozni kezdtek, Andi és a nővére - mivel fiatalabbak voltak nálunk - pedig új haveri társasághoz csapódott. Aztán én is dolgozni kezdtem, és El is veszítettem őket pár évre szem elől.

*  *  *

Zsuzsa nénivel

hetero, leskelődés, diák

21 éves voltam, a vizsgaidőszakom többé kevésbé sikeresen befejeződött és előttem állt a nyár de mint ahogy lenni szokott, mikor tele van idővel az ember akkor nincsen senki itthon, és dög unalom minden. Ezért is vállaltam el viszonylag könnyen anyám barátnőjének felkérését miszerint segítsek neki az új lakásába beköltözni, na meg anyám biztatóan megígérte némileg támogatja majd a nyári programomat anyagilag is...
Zsuzsa néni, anyám barátnője, 45 éves ügyvédnő volt, egyedül élt mióta ismerem, amolyan „vénlány”, se férj se élettárs, csak villám férfiak az életében.
A vén azért nem teljesen helytálló, mert 45 éves kora ellenére egész jól tartotta magát, fiatalosan, üdén, fitten, már amennyire egy jó 40 - es üde tud lenni. Na persze én 20 éves fejjel nem éppen rá koncentráltam, már ami a lányokat illeti.

JÚN
23
2015

A lakástulajdonos fia 2 - 3. rész

hetero

2. rész
Már két hét telt el azóta, hogy ajánlatot tettem az ingatlanra. Végre fél év után az összes barátnőm Pesten lesz a hétvégén, így csajos estét szervezhetünk. Átmegyünk Krisztihez iszogatni és jól kitrécseljük magunkat, majd elmegyünk táncolni.
Miközben készülődni kezdek az estére a lakáson gondolkozom. Számtalanszor jutott eszembe, hogy mennyire szeretném azt a lakást. Minden tekintetben tökéletes lenne, ahogy a tulaj fia is az. Már éjszaka többször álmodtam arról, hogy újra találkozunk. Véletlenül összefutunk az utcán, vagy a villamoson és ő is megismer, beszélgetni kezdünk. Én bocsánatot kérek az édesapám stílusa miatt, majd ismerkedni kezdünk. Kiderül, hogy közel dolgozunk egymáshoz és meghív, hogy töltsük együtt a másnapi ebédszünetet. Hmmm álom álom, édes álom...

*  *  *

Történet a koleszből és a suliból

homo

Én 19 éves leszek. A legjobb haveromtól származik, akivel középsőcsoportos óvodás korunktól ismerjük egymást. Szóval lassan már 15 éve. Maga a történet már majdnem 2 éve történt.
Az osztályába járt egy srác, akiről ugyan senki nem tudhatta, hogy meleg, de sokan már sejteni vélték. Ennek főleg az volt az oka, hogy soha senki nem látta Őt lánnyal, legalábbis úgy nem. A másik jel meg az lehetett, hogy több fiúval is próbált kikezdeni. Persze ezt mindenki kamaszkori fellángolásnak gondolta. Sőt legsűrűbben olyannal próbálkozott, akinél soha az életbe nem lett volna esélye, mert kizárólag csak lánnyal folytatott kapcsolatot és többször kihangsúlyozta, hogy fiúval sosem lesz olyan kapcsolata. Nem beszélve arról, hogy volt közöttük olyan is, aki amint kiderült egy „haverjáról”, hogy meleg, meg is szakította vele a kapcsolatot. Mindezekkel szemben Laciról viszont néhány megbízható haverja (akár nég az osztályból is) tudta, hogy meleg.

JÚN
22
2015

Családi riportok 8. rész - 2. fejezet

családi, szűz, nyaralás, nagynéni/nagybácsi

Nem hiszek istenben, de az ilyenre szokták azt mondani, hogy: Mintha az ég is azt akarná... Ugyanis már délben fülledt, párás idő volt és mire befejeztük a beszélgetést, sötét fellegek kezdtek gyülekezni a kerület fölött. Mire meg Bence remegő lábakkal felállt a székről, hogy rendbe hozza magát, leszakadt az ég. Dörgés, villámlás, ömlött az eső, szó se lehetett, hogy elmenjünk itthonról.
- Ez nem úgy néz ki mintha egy kétperces zápor lenne. Mit csináljunk? - kérdeztem Bencétől.
- Szerintem maradjunk itthon.
- Az oké, de mihez lenne kedved ha már nem tudunk elmenni kajálni?
- Folytatni amit most elkezdtünk - válaszolt a szemembe nézve. - Gyere, menjünk be a szobádba.
Megfogta a kezemet és húzott maga után, hagytam és bementünk a hálóba, Bence ledobta magáról a pólót meg a boxert és elkezdett engem is levetkőztetni, közben apró csókokat nyomott mindenhová. Én csak álltam és hagytam, hogy levegye rólam a felsőmet...

*  *  *

Éjszaka egy osztálytárssal

hetero, tini, diák

Tizenegyedikesek voltunk még csak akkor, éppen az éves osztálykiránduláson, egész pontosan májusban, annak is egy fülledt, forró csütörtöki napján. A szállónk egyik kétfős szobájában ültem a legjobb barátnőmmel és egyben szobatársammal, Petrával. Engem Kingának hívnak egyébként, akkor pedig mindketten 17 évesek voltunk, én alig egy hónapra a misztikus 18-től. Fiatal korunk ellenére mindketten bőséggel faltuk a fiúkat, aznap este is éppen Petra legutóbbi hódítását beszéltük ki a tábor elejéről. Csak ketten voltunk a szálló azon részén, mert az osztályfőnökünk a másik tizenhét osztálytársunkkal bement a városba bulizni egy kicsit.
Jó volt a hangulat kettesben, sokat nevettünk és persze ittuk is rendesen a tartalék söröket. Kissé be is voltunk már csípve, amikor éjfél előtt egy kicsivel kopogtattak az ajtónkon - az osztályfőnökünk volt az, Zsuzsa néni.

*  *  *
JÚN
19
2015

Apával

családi, apa-lánya, szűz, tini

Sokszor fantáziáltam róla, hogy szexszelek valakivel, legtöbbször ezt a nevelőapámmal képzeltem el, mivel ő annyira jóképű, izmos és egyszerűen tökéletes. Egyszer még az is eszembe jutott hogy bealtatózzam és akkor kiélhetem a vágyaim, de féltem megtenni.
Amikor hazaértem, csak apa volt otthon és dolgozott. Anya még dolgozott és volt vagy két órám ,mielőtt megjön. Odamentem hozzá és köszöntem neki. Láttam hogy nem dolgozik a gépén, ami nekem kapóra jött. Szerintem nem is tudja hogy tudom hogy vannak pornóvideók a gépén. Rendszeres elkérem tőle azzal az indokkal hogy játszani akarok rajta, de csak videókat nézek. Most is úgy tettem, elkértem a gépet.
- Miért? – nézett rám összehúzott szemmel.
- Mert játszani akarok rajta – vágtam rá. Láttam hogy nem nagyon akar belemenni. – Cseréljünk gépet! – támadt ez a fantasztikus ötletem.