MÁR
07
2016
MÁR
04
2016

Vérsértés, avagy Justyna és Gergő 1-2. rész

családi, unokatestvérek

1. rész
Egyszer hallottam hogy anyu ordibál a nagymamámmal. Ez furcsának tartottam, mert anyu sose ordibált senkivel. Úgy döntöttem kihallgatom, hogy mért üvöltöznek. Hallottam, hogy anyu a nagyinak megmondja, hogy Anettal (az egyik testvérével) nem fog kibékülni és hogy a megmaradt képeket is el fogja égetni. Később mikor anyu elment, megnéztem az említett fotóalbumot. Anettnak és a férjének, Gábornak volt egy fia, akiről nem is tudok.
Ő most 16 éves Gergőnek hívják. Én 15 éves vagyok. Gondoltam a nagyi tartja velük a kapcsolatot és lementem kérdezősködni. Kiderült a nagyinak van róla képe. Gergő igen jóképű srác volt. Gondoltam bizti, hogy van csaja. Van neki egy öccse, Márk. Ő 14 éves múlt, ő is jóképű de messze nem olyan mint a bátyja. Nagyi megígérte, hogy a hét végén elvisz hozzájuk. Alig vártam a hétvégét! Már az se bántott, hogy anyu nem tud róla. Vettem új ruci és sminkeket.

*  *  *

Az egylet

hetero, nyaralás, szűz, tini

Nevem Tamás. Egy teljesen átlagos fiú vagyok és a családom is átlagos. Pontosítok, külsőre átlagosak vagyunk, de van egy olyan szokásunk, ami nem átlagos.
Bocsánat a ködös fogalmazásért, de így pontos a leírás.
Egyke gyerek vagyok, a szüleim mindig el is kényeztettek. A családban a meztelenség mint olyan soha nem volt tabu, de sosem mutatkoztunk egymás előtt meztelenül, pontosabban, indokolatlanul nem mutatkoztunk így. Ezt úgy értsétek, hogy nem jártunk 0-24 ádámkosztümben a lakásban, nem mentünk be a fürdőbe amikor a másik dolgát végezte, szóval így értsétek. Ugyanakkor, ha elmentünk fürödni, egy pillanatig sem gondoltunk arra, hogy másik miatt eltakarjuk magunkat, vagy ha öltözésről volt szó, esetleg egy átlag strandon, az öltöző szekrényeknél.... szóval értitek.

*  *  *
MÁR
03
2016

Kezelés

hetero, munkatárs

1. rész
Már a váróba belépve éreztem, hogy ez a nap más lesz mint a többi, de ahogy a rendelőbe nyitottam és megpillantottam Ginát az asszisztensemet, egyértelművé vált: ma nem fogunk unatkozni. Ugyanis a drága egy olyan összeállításban kezdett neki a szokásos adminisztratív teendőihez, hogy menten a földbe gyökerezett a lábam. Szótlanul pásztáztam végig a testét kocsányon lógó szemeimmel, amire nem mondhatnám, hogy túl sok takarás került.
A felsője valaha egy rövid fehér top lehetett, de ahogy néztem, erre az alkalomra nem találta elég rövidnek, így pont annyit vágott le belőle, hogy épp-csak a mellbimbóit takarja. Feszes, helyes kis mellei alsó ívét még így fölülről nézve is tökéletesen lehetett látni, bele se mertem gondolni, hogy egy páciens mellett ülve, alulról, mennyire könnyedén láthatnám szinte az egészet. Az alsó ruházata se volt kevésbé visszafogott: egy hófehér rakott szoknyát viselt, ami hát, hogy is mondjam..

*  *  *

A büntetés

gruppen

- Nem nagyon szeretem ha sutyiba fényképeket készítenek rólam... Azt hiszed, nem tudom hogy állandóan a házam körül ólálkodsz?!
A nagydarab nő nem szólt egy szót sem, csak nézte Joey - t tágra nyílt szemekkel. Titokban szerelmes volt a férfiba és igen, sűrűn előfordult hogy lefényképezte hogy aztán otthon maszturbáljon a képekre, mivel előnytelen külseje miatt esélye sem lett volna nála, és sajnos másnál sem. De azt sosem gondolta volna hogy lebukik imádott bálványa előtt, aki erre egyenesen a nappalijába invitálja hogy leszídja... Meg volt rémülve, talán egy enyhe sokkot is kapott, de vágyat is érzett ahogy a barnára sült jóképű énekes egy vékony szürke melegítőnadrágban és egy enyhén átizzadt fehér trikóban osztotta a fejét villogó szemekkel.

MÁR
02
2016

Orsi

családi, leskelődés

Apu még születésem előtt meghalt, anyu pedig féléves koromig egyedül gondozott. Akkor ismerte meg Sanyit, mostohaapámat. Bár ezt a pejoratív jelzőt nem szeretem használni, mert nagyon megszerettem, és egyáltalán nem éreztem, hogy nem ő a vérszerinti apám.
Magas, sötét hajú, izmos, de nem az a kigyúrt testű férfi. Nyaranta mindig a Balatonon pihentünk, majd amikor 15 éves lettem Horvátországba mentünk, és azóta is oda járunk. 17 évesen kezdtek érdekelni a fiúk, a suliban volt egy-két jóképű, de egyik sem volt olyan hatással rám, mint Sanyi. Az események 19 éves koromban kezdődtek.
Lassan újra eljött a nyár, és az indulás napja. Anyával becsomagoltuk a ruhákat, összekészítettük a kajákat, és az összes strand cucc is egy helyen volt. Anya szólt, hogy segítsek Sanyinak bepakolni a kocsiba.

*  *  *

Cathy kalandjai 3. rész

hetero

Joe hívása éppen a legjobb időben érkezett. Valami zűr támadt a számítógépével, és Stan volt az elsősegélynyújtó ilyen esetekben. Stannek meg jó alkalmat adott a lelépésre anélkül, hogy kifogásokat kellett volna keresnie…
A medencénél történt epizód után Cathy csípőjét riszálva tűnt el a házban, és Stan még bámult utána egy darabig, mielőtt teljesen világossá vált volna számára a helyzet. Aztán a fogaskerekek ismét forogni kezdtek fejében, mikor a vér lassan visszaáramlott agyába.
Teljes egészében még nem tudta felfogni, amit éppen átélt. Legalábbis az esti folytatásra utaló ígéret több volt, mint amire álmában gondolni mert. Miután gyorsan beugrott a medencébe, már sikerült elhinnie: az egész valóban megtörtént az előbb. Mit kellene most tennie? Töltse az egész napot Cathy közelében? Azt nem bírta volna ki. Közben végig fennállna a veszély, hogy Joanna megzavarja őket. Nem, ekkora rizikót Cathy sem vállalna.

*  *  *
MÁR
01
2016

Frissítő masszázs

hetero

Szürke téli nap volt. Az ősz utáni elsők egyike, amikor már nincsenek levelek a fákon, még nem havas és túlzottan zord az idő, de már nincsen az a nyári hangulat. Egykedvű voltam, gondoltam jelentkezem a masszőrömnél egy frissítő masszázsra.
Kata rendszeresen és szakszerűen tette helyre a hátamat, orvosolta végtagi fájdalmaimat, gyúrta ki izomgörcseimet, de semmi több.
Tippem szerint olyan 45-47 év körül lehetett, mindig mosolygós, jó tartású (talán a balett-táncosoknak van ilyen egyenes tartása), roppant csinos, kedves, szóval egy igazi MILF volt.
Rendszeresen edzett, s télen is gondoskodott bőre barnaságáról. Első blikkre egy mediterrán nőnek mondtam volna vöröses-fekete haját mindig összefogva hordta, sosem láttam kiengedve.