A+ A-

Dóri ausztráliai kalandjai 1. rész

Dórival már több, mint két éve együtt voltam, mikor egy együtt töltött este alkalmával előhozakodott egy nem minden napi ötlettel, ami már régóta bökhette az oldalát. Mi lenne, ha mindegyőnk összeírná legtitkosabb erotikus ábrándozásait, és egy megfelelő alkalommal megvalósítanánk egy hosszú, forró éjszaka keretében. Megmondom őszintén meglepett a dolog, mert nem tartottam egy nagyon bevállalós csajnak. Még a Tanárképzőn ismertem meg egy buli alkalmával. Rögtön megtetszett benne, hogy nagyon barátságos volt, és hogy nem akart minden áron kitűnni a többiek közül. Igazi természetes szépség volt.
Hoztam két papírlapot és izgatottan nekifogtunk az összeírásnak, majd mikor végeztünk, megmutattuk a másiknak. Kikerekedett szemekkel olvastam Dóri álmait, sosem gondoltam, hogy ennyi minden izgatja. Mikor felnéztem a lapról, tett felém egy cinkos kacsintást és elmosolyodott. Alig vártam már a megfelelő időt, hogy egymáséi lehessünk ebben a nem minden napi álomban.
Az idén Sydney-ben nyaraltunk, ahol megismerkedtünk egy helyi, fiatal párral Simonnal és Helénával. A srác egy 20 év körüli vékony testalkatú barátságos egyetemista fiú volt, Heléna pedig épp akkor múlt 19, kortárs tánccal foglalkozott, habár kicsit szeleburdi volt a természete. Gyönyörű vékony teste hosszú, kecses lábai csak úgy vonzották a férfi tekinteteket. Közös programjaink alkalmával én is szívesen elidőztem gyönyörű testén, habár érdeklődésem Dóri elől bajosan tudtam volna titkolni, de úgy tűnt nem zavarja.
Nagy álmunk megvalósulásának ideje elérkezettnek látszott, habár én csak sejthettem azt, ami később beigazolódni látszott. Utolsó ott töltött napunk alkalmával még mártózunk egyet a tengerben, majd Heléna meginvitált minket az újonnan elkészült lakásukba, hogy igyunk meg egy pohár hideg italt. Abszolút nem volt ellenemre abban a hőségben, és Dóri sem bánta, így mind a négyen elindultunk hozzájuk. Helénán egy gyönyörű fénylő kék, kétrészes tanga fürdőruha volt, ami oldalt és a nyak mögött fűzős, puncijának alakját vizesen tökéletesen hozta, épp csak egy kis részt nem engedett látni. Dórin pedig egy fehér egyberészes fürdődressz volt, ami a combja fölött magasan kivágott volt. Imádtam, annyira vadítóan nézett ki benne, gyakran felhúzta az otthoni hancúrok alkalmával is. Mondanom sem kell, teljesen beindultam mind a két lányra. Alig vártam, hogy megérkezzünk már.
Gyönyörű nagy családi házban laktak Helénáék, közel a tengerhez. Mikor beléptünk, a két lány rögtön elment elkészíteni a hideg üdítőket, mi pedig felmentünk a galériára és leültünk a kanapéra beszélgetni. Nemsokára megjött a két lány és hozták az üdítőket, de Dóri véletlenül megbotlott a vastag szőnyegben, és egy kevés üdítőt Heléna felsőjére öntött, de mielőtt ki tudott volna futni letörölni, Dóri odahajolt, és kéjesen elkezdte lenyalni róla. Szemeim kikerekedtek, de úgy tűnt, rajtam kívül ez senkit nem lep meg. Ekkor esett le, hogy Dóri már az egészet kifundálta és beszervezte Helénáékat. Egyáltalán nem bántam, és élvezettel figyeltem a két lány ténykedését, csodálatos volt, ahogy barátnőm egy alig 19 éves kis táncos csajon ügyködik. Dóri Heléna mellét kezdte el nyalogatni, ami vékony testéhez képest meglepően nagy volt, közben pedig Heléna Dóri fenekét markolászta. Teljesen megkeményedett férfiasságom, Simonra néztem, aki már fürdőnadrágjában markolászott. A lányok folytatták, Dóri kioldotta Heléna fürdőruhájának felső részét, és így kezdte szopogatni kemény mellét, majd egyre lejjebb, amíg le nem ért Heléna kelyhéhez. Finom mozdulattal a tangát félre tolta és dombját kezdte el nyalogatni, majd hirtelen belenyalt puncijába. Kéjes halk sikoly hagyta el Heléna száját és belenyomta Dóri fejét ágyékába. Kis idő múlva eltolta fejét, felállította barátnőmet és Dóri mellét az egyrészes dresszen keresztül kezdte el simogatni, majd lassan elkezdte lehúzni róla a dresszt. Kis idő múlva ott állt hármunk előtt teljesen meztelen Dóri, csupasz puncijával. Heléna sem kérette magát, odébb húzta a szekrényhez, hogy neki tudjon dőlni, letérdelt, átkarolta fenekénél és kéjesen elkezdte nyalni Dórit, majd egyre erősebben, míg nem megremegett Dóri teste, és elélvezett. Kis idő múlva letérdelt Heléna mellé, aki már a padlón feküdt, kioldotta oldalt a tangát, mely eltakarta eddig Heléna gyönyörű, háromszögre borotvált punciját, melyet egy kis piercing is díszített, és belenyalt, majd egyre gyorsabban, így juttatva Helénát a csúcsra, aki hatalmas sikollyal élvezett el, de a zajt rajtunk kívül itt más nem hallhatta.
Dóri felnézett, rám kacsintott, majd odament Simonhoz, felállította a fotelből, egy egyszerű mozdulattal lerántotta róla a gatyát, és elé tárult Simon hatalmas, kopasz szerszáma. Egy pillanatra Dóri is meglepődött méretén, jól szemügyre vette, majd körbenyalta és egy hirtelen mozdulattal a szájába vette és elkezdte szopni. Simon felnyögött. Simon egyre vadabbul tolta be szerszámát, Dóri ki akarta venni, de megfogtam a fejénél, rátoltam és nem engedetem szabadulni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.21 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 10. 11. péntek 04:23
Nem rossz.
#3 papi 2013. 09. 25. szerda 08:00
Tetszik.
#2 genius33 2013. 01. 29. kedd 06:44
Egész jó smile
#1 Törté-Net 2006. 11. 29. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?