FEB
18
2016

Anya és lánya 2. rész

hetero

Másnap délelőtt arra ébredtem, hogy egy meztelen test simul hozzám hátulról és valaki a fülembe súgja:
- Ébresztő hétalvó, most már eleget aludtál!
Rögtön elmosolyodtam és arra gondoltam, hogy Évi maximálisan szeretné kihasználni a rövid együtt tölthető időt, de kissé fura volt a helyzet, mert ekkorra már biztosan ébren volt Zsófi is. Aztán valami más is feltűnt, mégpedig az, hogy a hátamnak feszülő meztelen cicik határozottan nagyobb és feszesebb domborulatokat éreztettek, Évinek egészen kis mellei voltak. A felismeréstől nagyon gyorsan fordultam meg és az ágyamba meztelenül mellém fészkelődött Zsófi mosolygós arcába bámultam. A látványtól és a helyzettől egyszerre kerekedtek ki a szemeim, de először az ijedtségem volt nagyobb, ebből aztán még sokkal nagyobb balhé lehet! Zsófi egyből tudta mire gondolok:

*  *  *

Futunari

bizarr, anál, hermafrodita

Ez itt a távoli de élvezetes, és boldog jövő. Mindenki futanari és hologramot is lehet életre kelteni a fejlett technológia segitségével egy szempillantás alatt.
Egyedül vagyok otthon a hatalmas lakásomban. A legfelső emeleten lakom, több száz emelet magasan, már-már a felhők szintjén. A falak törhetetlen üvegből vannak, az egész fal egy ablak, és gond nélkül át lehet látni másokhoz. De ez nem baj, hiszen itt az utópisztikus jövőben minden futa szereti egymást, és örülünk a másik élvezetének. Na meg persze szívesen meg is osztjuk egymással. Leheveredem a kanapémra, ami szintetikus fehér bőrből van. Egy lehelet vékony fekete ruha van rajtam ami tapad a bőrömhöz, kb úgy mint anno a latex ruhák. A hajam tornyosan fel van fogva lófarokba. Fekete, szögegyenes szálai a fenekemig érnek, hála a génsebészetnek. Bekapcsolom a holovetítőt és keresgélni kezdek az adatbázisban.

FEB
17
2016

Nyaralás avagy új élmények kezdete! 1. rész

családi, nyaralás, anya-fia

Alig néhány hónapja voltam házas ember mikor is ez a csodálatos történet megesett velem.Angliában elünk már néhány éve, a feleségem egy forgalmas szállodában dolgozik én pedig egy jól menő amerikai tulajdonú vállalatnál vagyok alkalmazott. Feleségemmel májusra terveztünk 2 hetes nyaralást Dominikára. Mindent szépen legfoglaltunk all inclusive szállást, repülőjegyet, autót, mindketten megkértük a szabadságokat stb. Nekem ez könnyent ment, mint ahogy általában minden válallatnál szó nélkül megkaptam a kért szabadságot. A feleségemnek nem volt könnyű dolga, mint ahogy az egy magánkézben lévő hotelnél megszokott.
Itt kezdődik a történetem. Ugyan is a nyaralásunk előtt kb 2 héttel jött a fekete leves.....
Judit – a feleségem- főnöke közölte vele, hogy mégse tudja elengedni szabadságra, mert túl kevés az alkalmazottak létszáma viszont a hotelben most kezdődik majd a szezon stb. ( ez nem lényeges a történet szempontjából )

*  *  *

Anita és a labdák

hetero, munkatárs, tini

Jó 7 éve már ennek, és mostanában elég sokat gondolok rá, így gondoltam megírom.
Akkor 22 éves srác voltam és kereskedőnek tanultam, amit végül egész jó eredménnyel be is fejeztem.
Volt évközi és nyári gyakorlat is, tudjátok ez úgy néz ki hogy elmentek egy helyre többen és mintha munkába járnátok, dolgoztatnak 6-8 órát. Nem igazán volt meg terhelő, sem ők (a munkaadó) sem mi nem vettük komolyan a dolgot.
Na a lényeg, hogy 5-en voltunk beosztva ide, különböző beosztásokkal.
Én rendszerint délelőtt voltam és volt velem egy műszakban egy srác és egy lány.
Nyilván, a lányról szeretnék beszámolni. A lány, hogy 20 éves kis csitri volt. Értsétek, hogy sokszor nyafogott és dolgozni még annyira sem akart mint én.
Igazi jó kis csaj volt én mindig szertettem a kis csajokat. Értsed, úgy, hogy alacsonyabb, nem túl nagy mellek, általában aktív természet. Nem tudom miért, de engem ők izgattak mindig is a legjobban.

*  *  *
FEB
16
2016

Az egyezség

hetero

Sziasztok! Folyamatosan olvasva az oldalra beküldött történeteket, úgy gondoltam, próbálkozom én is eggyel. Várom az építő és nem építő jellegű kritikákat!
December volt, zord téli este, kinn hóvihar tombolt. Péter felkelt a fotelból, odasétált az ablakhoz és csodálattal nézte, ahogyan a fehér pelyhek mindent beborítanak. Az órájára nézett: még hat óra sincs, de már sötét van – gondolta. A találkozót hétre beszélték, meg addig még van egy órája. A kandallóhoz lépett, meggyújtotta az előre bekészített fahasábokat. Perceken belül vidáman lobogott a tűz, melegséget csempészve a hideg estébe. Készített egy teát, kevert bele pár korty sherryt, hogy kellemesebb íze legyen és elhelyezkedett kedvenc karosszékében. Miközben kortyolta a teáját az este további részén gondolkodott. Szüksége van erre egyáltalán? Miért teszi ezt? 31 évesen, sikeres karrierrel erre van szüksége? Hiszen mindene megvan ami az ő pozíciójában csak lehet.

*  *  *

Zoliból Zsuzsi lettem

homo

Sziasztok, Zoli vagyok. 19 éves, szálkás, középmagas srác.
A történetem tavaly farsangkor kezdődik, amikor is kitaláltuk, hogy jelmezes bulit tartunk Robi haveromnál. Kitaláltam, hogy megviccelem a többieket, és mivel elég lányos arcom van, ezért csajnak fogok beöltözni. Sokat törtem is a fejemet, hogy minek is kéne beöltöznöm, míg végül a neten való keresgélés gyümölcsöt hozott: rendeltem magamnak egy szexi bejárónő cuccot. Gondoltam jól jöhet máskor is, hiszen eléggé szeretek csajnak öltözve masztizni és bár még sosem voltam sráccal úgy gondoltam, hogy a jövőben még jól jöhet...
Szóval oldalra fésültem fekete hajamat, és anyu sminkkészletével igazán lányos, sőt, ribancos pofit varázsoltam magamnak. Felvettem a fekete ruhát, rá a kötényt és a fejkötőt, felhúztam egy fekete combfixet és egy kis cipőt húztam a lábamra. Elég jól sikerült a ruci, és ahogy tükörbe néztem egyből felállt 20 centis farkam...

FEB
15
2016

A kishúggal hármasban

családi, tini, testvérek

Egy átlagos nyár volt, viszont ezen a nyáron olyan dolog történt velem, amelyről egészen addig legfeljebb csak álmodhattam. Nagyjából 1,5 éve voltunk együtt ekkor barátnőmmel, Nórival. Korábban még sosem volt ilyen hosszú kapcsolatom, de Nórival egyszerűen minden tökéletesen ment. Mindenki úgy gondolta, hogy összeillünk, sőt mi több a család többi tagjával is jól kijöttem, különösen a húgával, Diával.
A nyáron egymást követték a fesztiválok és mi szinte állandóan hármasban jártunk bulizni. Persze mi mást csinálhattunk volna, csak 23 évesek voltunk Dia pedig 2 évvel fiatalabb nálunk, így minden lehetőséget kihasználtunk a szórakozásra. A csajok le sem tagadhatták volna, hogy testvérek. Meglehetősen csinos lányok, hosszú barna hajjal, zöld szemeikkel és persze az igencsak szemrevaló testalkatukkal. Az alkatukhoz képest igen komoly mellbőséggel is rendelkeznek, amit szívesen ki is hangsúlyoztak az öltözetükkel.

*  *  *

Anya és lánya 1. rész

hetero, anál

Rendszeresen járunk a családdal látogatóba a sógornőmék abádszalóki nyaralójába. Ezt a kis történetet szülő szituáció abból adódott, hogy én egy nappal korábban érkeztem más vidéki elfoglaltságom miatt, míg a feleségemnek még elintézendő ügyei voltak Budapesten és csak másnap estére volt várható a gyerekkel. A nyaralóban így velem együtt az asszony nővére és az ő lánya tartózkodott éppen, apukának arra a hétre nem sikerült szabadságot kivenni. Ez már így önmagában is izgalmas helyzetnek hangzik, mivel mindkét nővel kapcsolatban régóta voltak rendszeresen szexuális ábrándozásaim, amikről mindig tudtam, hogy meg is maradnak ábrándozásnak. A történtek aztán duplán is meglepetésként értek, mert aznap tele volt a fejem munkaügyekkel, kegyetlenül stresszes hetem volt előtte és hulla fáradt voltam agyilag, úgyhogy eszembe se jutott mennyire közel áll ez a helyzet a korábbi fantáziálásaimhoz.

*  *  *