A+ A-

Hat lyukban egy délután alatt

Robi vagyok, villanyszerelőként dolgozom. Pár hete költöztünk új lakásba. A szomszéd lány hívott át a kérójába, mondván, megnézném-e a kiment biztosítékot. Ildi pici csaj, úgy 150 centi, de mélynövésű termetéért alaposan kárpótolta a természet. Hatalmas mellei voltak és ugyanilyen paraméterekkel rendelkező segge. Szemeztünk néha a liftben, de csak ha magunk közt voltunk. A nejem elég féltékeny természetű, és Ildi vőlegényével korrekt jószomszédi viszonyban leledzünk. Nem sok híján két méter a testmagasságom, a szakközépben kosaraztam is. Melegítő és póló volt rajtam, úgy léptem át hozzájuk. Amikor láttam, hogy a mélyvörösre festett, vállig érő hajú nőcske szűk, hátsóját épp csak fedő terepszínű rövidnadrágban és átlátszó, lyukacsos blúzban, melltartó nélkül fogad, már tudtam, hogy baj lesz. Sejtelmem bizonyossággá vált, amikor a kapcsolódobozt megvizsgálva rájöttem, a kis bula szándékosan csapatta ki a pöcköket. Igaz, látva, hogy rubinszínű fürtjeit igazgatva, aggodalmat mímelve húzogatja military szerelését, az én pöcköm is megmozdult. Helyreraktam az áramot, mire Ildi rákérdezett, hálája jeléül elpöfékelek-e vele egy spanglit. Ritka jó holland anyag, - mesélte - barátnője szerezte, a Tündi, akivel váltásban pultosok a diszkóban. Peti, a menő fogtechnikus vőlegény aligha tudott róla, hogy jó pár gramm marihuána lapul a szekrény mögött. A csajszi szoliban lesült, borotvált, tetkóval díszített lábait, felsőjén átütő bimbóit érzékelve a irányítást átvevő farkam rábólintott a dologra. Bementünk a nappaliba, helyet foglalva a pamlagon. Ildi, egyik telt combját hanyagul a másikra rakva elkészítette a füves cigit. Mellém húzódva leszívta a felizzó kender égéstermékét, aztán az én számba rakta. Eközben leplezetlenül végigmért. Tarkopasz vagyok, elég kigyúrt, s úgy tűnik, per pillanat jobb pasi a jövendőbelinél. A szemlátomást rámgerjedt lány a THC hatását maradéktalanul produkálva kipirult, szája benedvesedett és röhincsélni kezdett. Lerúgta a patacipőjét és meztelen lábujjaival az enyémeket masszírozta. Tudtam, kikezdett velem, amitől nekem is jókedvem lett, évődve poénkodtunk. Persze a szexre terelődött a beszéd fonala. Részletesen elmondta, hogyan csinálja Petivel, hány faszija volt előtte, na és magam is sztorizgattam. Amikor ecsetelni kezdte, hogy ő leginkább kutyapózban szereti, a dákóm már nedves foltot hagyott az alsónadrágon.
- Áh, kibaszottul bezsongtam! - nyögött fel verdeső szempillákkal - Te nem? -kérdezte, nekem dörzsölve csípőjét.
- Ami azt illeti, de. - feleltem megbicsakló hangon, kezem már a nyakát cirógatta.
- Akkor jó! Nem nyalnál ki? - lihegett a számba, mohón szopogatva a nyelvemet. Azt hittem smárolni akar, de nem volt az a romantikusan csókolózós fajta. Helyette inkább a pólómat felemelve keményedő mellbimbómat cuclizta és a gatyámba nyúlt. Láttam, rámenős csaj, aki nem sokat tétovázik, ha megkíván valakit. Akkor már nem érdekelt, hogy nemsokára férjezett asszony lesz, hanyatt döntöttem. Tenyeremet feneke alá csúsztatva leráncigáltam róla a khakiszínű nadrágocskát. Apró tangája szeméremnyílását is alig takarta. Félretolva a selymes anyagot, fejemet befúrtam lábai közé. Ajkait széthúzva, engedelmesen lefetyeltem neki. Puncijának sűrű, érett szaga volt, jóízűen merültem el benne. Húsos, szőrtelenített, nedvesedő pináját arcomnak dörzsölte, kezét tarkómhoz nyomva irányított.
- Kurva jól nyalsz, jobban, mint a Peti! - zihálta - Csináld, abba ne hagyd, kefélj meg a nyelveddel, mindjárt elmegyek! - tiszta lucsok voltam állcsúcsomtól a fejem búbjáig. A puncinedvet élvezettel nyeldekeltem. Imádom a női test kipárolgását, rendesen beálltam már tőle. Szorgosan habzsoltam a csiklót, amíg nem éreztem a duzzadt nyálkahártyával borított húsredők rángásaiból, hogy elmegy. Ildi sikítva élvezett, mire felegyenesedtem, letolva magamról az övem alatti ruházatot. Makkom vörösből lilába játszóan lüktetett, golyóim tele voltak sűrű apatejjel, melyet már nagyon beleürítettem volna akármelyik testnyílásába. A szomszédcsaj pihegve ledobta amúgy is keveset fedő blúzát és prosti-stílusú, rózsaszín melltartóját, aztán hintázó dudáit megrezegtetve letérdelt. A dákóm vékonyabb a többségnél, de ezt bőségesen ellensúlyozza a hossza, mellyel ráverek pár centit az átlagra. Épp rábukott volna, amikor kulcszörgés hangjai ütötték meg fülemet. Ildi szintén hallotta, felugrott és gyorsan belebújt ruháiba.
- Öltözz te is! - sziszegett rám - Ez nem igaz, cseszd meg. A Petit is most eszi haza a fene, amikor azt mondta, négy hidat és két protézist kell megcsinálnia, és túlórázni fog, bazdmeg! - káromkodott. Én is magamra rántottam öltözetemet. Nem örültem, hogy a szembe-szomszéd beleköpött a levesembe, megakadályozva, hogy menyasszonya leszopjon. Gyorsan megigazgatta cuccát a tükörben, szalvétával letörölte nedveit a bőrpamlagról.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.6 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2014. 05. 4. vasárnap 13:25
Elmegy.
#6 A57L 2013. 11. 14. csütörtök 05:13
Egész jó.
#5 sikamika 2012. 09. 23. vasárnap 16:17
nem semmi. joo! smile
#4 Rebyc 2006. 11. 9. csütörtök 01:58
mai sztory... a hüsról... elég jó :-)
#3 Pavlov 2006. 11. 8. szerda 14:35
Ó, a szokásos Pinalafaty-történet. Szép darab, tetszett. Jó lenne jobban kibontani a dolgokat, részletezni.
#2 b4yu 2006. 11. 8. szerda 07:06
Nna ez jó :)
#1 Törté-Net 2006. 11. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?