MÁR
24
2016

És a szomszéd néni nem is sejtett semmit! 1. rész

hetero, szűz

Éppen ahogy vártuk, ebédre megérkeztek Gabiék. Az egész család felment Ferihegyre, hogy fogadják nagylányukat, Andit, aki több, mint egy hónapot töltött feleségemék nagynénjénél Svédországban; Annus néninek ez volt az ajándéka Andi diplomájáért. Gabiéké amolyan izgalmas család, legalább is mihozzánk képest. Férje, Gábor osztrák cégeknek dolgozik a határ közelében - nem nagy ingázás, mert Szombathelyen élnek. Gabi (Gabriella) otthon van és Gábor vállalkozásának pénzügyeit, adminisztrációs dolgait intézi. Nagyobbik lányuk tanárképzőt végzett helyben. Inkább szép, mint okos, ahogy a feleségem szokta jellemezni őt. A kisebbik lány Évi, viszont nagy koponya, ő Grázban tanul a műszakin. Másodéves még csak, de már most látni, hogy sokra viszi.

*  *  *

Orál-bár

leszbi

Irina idegesen nézett körbe a homályos, füstös kis helyiségben. Legalábbis ő azt érezte, hogy az álmatag fények és a dohányfüst közeli falakként zárulnak köré. Ez volt az első munkanapja és, bármennyire is lelkesedett korábban, a Fung-hszi olyannak tűnt, mint egy hatalmas sárkány embernyi fogakkal tarkított pofája, mely épp készül elnyelni őt.
A kínai bár a város prominens negyedében, azon belül is egy igen felkapott környéken kapott helyet, nem is véletlenül. Irinának is számtalan ismerőse volt, aki csak dicshimnuszokban tudott beszélni A Fung-hsziról, így, nagy A-val. Ezek után a lány hamar azon kapta magát, hogy másra se vágyik, mint hogy itt dolgozhasson és ő is részese lehessen ennek a varázslatnak.
Bárcsak ne tette volna!

MÁR
23
2016

Nelli 24. rész

gruppen

A rendszerváltás mindkettőjük karrierjében pozitív fordultat hozott. Néhány volt kollégával alapítottak egy tanácsadó céget, és állami vállalatok privatizálásánál segítettek a konstrukciók kialakításában és az ügyintézésben. Két év alatt nagyon felfutott az üzlet, '92-re már fel is tudták építeni a házukat az erdő szélén. Egy nagy alapterületű, két szintes házat építettek, alul nagy nappali, amerikai konhya, fent négy szoba.
Amikor beköltöztek, nagyon furcsán érezték magukat a panel után. Különösen a hétvégeken érezték úgy, hogy elvesznek a nagy házban. Gyereket egyelőre nem terveztek,
Egyik vasárnap délután Nelli elhívta vendégségbe az egyik volt alkalmi fiúját. Feri jó szexpartner volt és jó volt vele beszélgetni. Nelli majdnem délig ágyban maradt, addig Robi rendbe tette a házat. Mikor Nelli végre fekelt és zuhanyozni ment, megkérte a férjét, hogy húzzon tiszta ágyneműt a hálószobájukban, mert vendégük jön délután.

*  *  *

Családi fészek 1. rész

hetero, vibrátor

Napsütötte tavaszi reggel volt. Noéminek ez a nap mégis más volt mint a többi. A szobájában állt a tükör előtt fedetlen testtel. Nem tetszett magának így. Kicsit dagi volt, viszont ezzel együtt a cickói meg hatalmasok. Ám mégsem szerette a saját testét. Már többször elhatározta hogy le fog fogyni, mert így csak olyan pasit tud szerezni mint a Gábor, aki a háta mögött aludt az ágyában. Szerette őt, de azért nem volt egy Adonisz. Egy kocka egyetemista volt, és Noémi sejtette, ha ő kirúgná soha többet nem lenne nője. És olyan lenne mint Tamás a saját bátyja, aki minden este meg reggel kiveri a 18 centis faszát.
Azért volt más ez a nap, mert tegnap volt a 18. születésnapja. És a nagyanyja ebből az alkalomból elvitte egy szex-shopba. És egy vibrátort vett neki ajándékba. Nagyon zavarba volt a boltban, mindenfele műfaszok lógtak. De Irén, a nagymamája azt mondta, de szégyellje magát, hisz a legtöbb nőnek vannak ilyen játékai.

*  *  *
MÁR
22
2016

Aranykalitka 1. rész

hetero, tini

Adott egy kis város, ahol mindenki ismer mindenkit, mindenki tartozik szívességgel mindenkinek és mindenkinek van néhány mocskos titka. Itt élünk mi. Attila volt a mi kis városunk ünnepelt focistája, aki külföldön is nagy sikereket ért el, majd hazatért és tudásával a helyi csapatot erősítette. Egészen addig, amég le nem csukták és az ország egyik legnagyobb bunda-botrányának gyanúsítottja nem lett. 22 hónapot töltött előzetes letartóztatásban, míg végül haza nem tért, hogy poros kis városunkban töltse az idejét házi-őrizetben. A közhiedelemmel ellentétben azonban a focisták nem ostobák. A mi kis labdarúgónk ugyanis nem a saját lakásába költözött, nem… Eljött az ideje, hogy behajtsa a barátain a nekik tett szívességeket. Így költözött be a helyi kis komplexumba, ami egy szórakozóhelyből és egy 8 szobás hotelből állt medencével és jacuzzival az udvarán.

*  *  *

Ádi és Én 1. rész

homo

Amit rólam tudni kell: Bisexuális 17 éves gimnazista srác vagyok, 185cm magas, 80kg, barna hajjal, szemmel és sportos testalkattal. A történtet egy vidéki wellnes-szállodában játszódik, ahol én és a családom az egyik osztálytársammal(aki egyben a pasim :) ) és családjával töltöttünk el egy hétvégét, azért mentünk együtt, mert mi is és a szüleink is már 10 éve szoros barátságot ápolnak.
Osztálytársam (Ádám) külső jegyeiben hasonlított rám, azt leszámítva, hogy 10 cm-el alacsonyabb volt, amit én előszerettel róttam fel neki egy egy összetűzés alkalmával :D
Tudni kell, hogy itt már egy pár voltunk Ádival (erről a családoknak persze fogalma sem volt), és mivel minket egy szobába raktak, az öcsémet és Ádi 2 húgát pedig egy másikba, tudtuk, hogy egy fantasztikus hétvége vár ránk.

MÁR
21
2016

Erotikus családi titkok

családi, leskelődés, férj-feleség, apa-lánya

Az álom kezdett egyre jobban eluralkodni rajtam, hála a több órás, fárasztó autóútnak. Egy szál köntösben ültem a tévé előtt és vártam a soromra, apa egy alsónadrágban tevékenykedett a konyhában, anya pedig éppen leöltözött. Bár lányként nem szoktam bambulni az anyám, nem tudtam elhaladni az alakja mellett: gyönyörű, nagy feneke volt, kellően vastag combokkal és a terhességtől enyhén megviselt, de lapos hassal, és telt mellekkel. Kitűnt a többi slampos anyuka közül mindig, és előszeretettel is hangsúlyozta csodás domborulatait szűk farmerokban, cicanadrágokban.
- Nem baj, ha én megyek először? - kérdezte tőlem. - Muszáj, a fűtéstől kiszáradt a bőröm.
- Menj csak - mosolyodtam el röviden, aztán hamarosan hallottam, hogy záródik a zuhanykabin, és megengedi a vizet. Pár perc múlva apa lépett elő, és fújt egyet.

*  *  *

Az egylet 2. rész

hetero, nyaralás, szűz, tini

Csodálatos nap volt, még mindig a hatása alatt voltam. Ezt a három virágszálat, biztos soha nem fogom elfelejteni.
A nap további része elég unalmas. Ettünk, beszélgettünk és úgy tűnt hogy szüleim nem sejtenek semmit. Ennek nagyon örültem hiszen jobb, ha kimaradnak ebből. Sajnos egy szobában aludtunk, ez kissé kellemetlen volt, hiszen szinte folyamatos erekcióm volt. Az esti fürdést úgy oldottam meg, hogy csak akkor mentem ki, mikor már ők végeztek és már ágyban voltak. Alig vártam a holnapot. Úgy két óránként felébredtem remélve, hogy már reggel van. Úgy hajnali kettő körül fura hangokra lettem figyelmes. Hirtelen azt sem tudtam hol vagyok, majd elég gyorsan feleszméltem. A hangok mellőlem jöttek. Úgy képzeljétek el, hogy a szüleim ágyának végénél volt az én helyem, pótágy. Nos mellettem a szüleim feküdtek és kicsit megijedtem. Nem akartam az őseimet szexközben látni, de mégis izgatott a dolog.

*  *  *