MÁJ
20
2016

A nővérem akar engem

családi, anál, testvérek

Tizenéves koromban gyakran fantáziáltam arról, milyen jó lenne, ha a nővéremmel veszíthetném el a szüzességem. Hidd el, megbocsátható bűn, mert ha ilyen nővéred van, nem tudod nem kiverni rá! Dorka 9 évvel idősebb nálam, és akkoriban már javában a húszas évei közepében járó szőke ciklon volt, ráadásul egész magas intellektuális körökben mozgott, és érzelmileg is jóval megvilágosodottabb a rajzfilmbe illően kicsinyes szüleimnél, ami miatt ő volt az egyetlen ember, akire felnézhettem.
Ő segített a felnőtté válásban, és a csajozásban is ő látott el tanácsokkal, mivel apánk elméletben persze Don Huan, ám gyakorlatban csak a gyök alatt.
Dorkának nő létére több tapasztalata volt a nők terén, mint nekem.
Nem leszbi, de a barátnőjével szerettek eljátszadozni egymással, amikor nem volt faszijuk.

*  *  *

Bori néni

gruppen

Be vallom mindig is érdekelt a szex az idősebb, telt nőkkel. Bevallani persze nem mertem a barátaim előtt. Az ember középiskolában, ha ilyen vágyai vannak, mélyen magába rejti. Akkoriban 3-an voltunk barátok. János, Szilvi és Én. Jani egy normális irigylésre méltó mondhatni idillikus, számomra sokszor irigyelt családból jött. Szilvinek és nekem is elváltak a szüleink, de mi hárman jó barátok voltunk. Az osztálynak nem mi voltunk az esze, nem is voltunk annyira jó tanulók, de erre volt nekünk Szilvi. 3-unk közül ő volt az eminens az ész. Amiért ő sajnos a peremre szorult velünk együtt, az az ok az volt, hogy nem volt túl szép, és nagy túlsúllyal is küzdött. Ám mi kedveltük és szerettük és nem törődtünk ezekkel a dolgokkal, mi ismertük ők. Tudtuk, hogy egy jó melegszívű okos nyílt barátságos és kedves lány. Mindig is megmondta nekünk a véleményét, akár rólunk akár másról. Szabad szájú és szabadelvű is volt.

*  *  *
MÁJ
19
2016

Rajtakaptam barátnőmet

hetero, vibrátor, leskelődés

Egy pénteki napon történt, hogy a megszokottól korábban értem haza. Bekanyarodtam, láttam, hogy a ház előtt parkolt barátnőm, Kira autója. Mellé parkoltam. Az autót leállítva az órára pillantottam, még öt óra sem volt. Nem sokszor fordult elő, hogy ilyen korán értem haza, de emlékezetem szerint öt óráig a konditeremben szokott lenni a hét utolsó napján. Kiszálltam, majd elindultam a ház felé. A kabriójának teteje le volt nyitva, s a hátsó ülésén a sporttáskája feküdt bedobva. Tovább haladtam, a bejárati ajtó felé. Lendületesen tettem meg az utolsó pár lépést, és a kilincset lenyomva egy hangos “hazajöttem drágám” mondattal szerettem volna köszönteni párom, de a bejárati ajtó utamat állta. Úgyhogy a nagy lendülettel koppantam az ajtónak. Zárva volt…

*  *  *

Így kezdődött minden

s/m, tini

Amiről soha nem beszéltem másoknak, hogy mióta anyuék bevezették a netet, szabályos „pornó függő” lettem. A pasiknál ez természetes dolog, de a lányok nem szoktak ilyen filmeket nézni, nekem pedig szinte szenvedélyemmé, és éjszakai szertartássá vált a különböző kategóriák feltérképezése. Nemi életem ennyit jelentett, éjjel maszti valami szoft leszbi pornóra, majd a lelkiismeret-furdalás, és a félelem, hogy vajon leszbikus vagyok-e? Erről egyébként keringett is rólam ekkortájt egy pletyka, mivel mint sokan mások, én is lelkes emo voltam ekkor, és a fekete rúzst, fekete körömlakkot, és egyéb stílus kiegészítők az osztály köztudatában a leszbikusok jellemzői voltak. Ráadásul nem volt egy barátom sem, a mellem nem volt nagy, mindig csak nadrágba láttak.

MÁJ
18
2016

Kapcsoltam 1-2. rész

hetero, iroda, anál

1. rész
Mielőtt valaki a 70-es években, a Rózsa György által fémjelzett TV műsorra gondolna, máris eloszlatom ez irányú kételyeit…
Abban az időszakban telefonszerelőként dolgoztam. Nagyon sok vállalathoz jártam ki, javítgattam a hálózatot. Természetszerűen rengeteg emberrel kerültem kapcsolatba, gondnokokkal, telefonközpontosokkal.
Az egyik nagyvállalatnál két kezelő volt, az egyik egy csinos, 35 éves asszony, akinek a férje is annál cégnél dolgozott. A házasságuk már régóta hideg volt, gyermekük nem született.
Viki, - így hívták a lányt - mindig kedves volt velem, kávéval kínált és szerette, ha pajkos poénokat is elejtek néha.
Egy meleg nyári délután kihívtak ehhez a céghez. Szokás szerint a központostól kellett felvennem a gépterem kulcsát. Viki volt műszakban, feszes pólóban, csinos rövid szoknyában üldögélt a fülkében, ventilátorral próbálta hűsíteni magát.

*  *  *

Az őrület filozófiája

leszbi

Egyetlen nővel volt szexuális kapcsolatom életem során, mégis neki olyasfajta emlékeket köszönhetek, amikhez hasonlót mással nem tapasztalhattam volna meg.
Kevés ide az a kifejezés, hogy tartalmas életünk volt.
Egy régi jó barátnőmről mesélek neked, akit nem is tudom, hogy nevezzek.
Miként gondoljak rá. Hívhatnám a legjobb barátnőmnek, szerelmemnek, példaképemnek, amik részben igazak is, olyan szót viszont nem talált ki az emberiség, ami egymagában lefedné, ki volt ő nekem. Ha rá gondolok, vegyes érzelmek széles tárházának hullámvasútja ébred föl bennem, de mindezt messze felülmúlja az az emberfeletti izgalom, ami ha eszembe jut, képtelen vagyok haragudni rá mindazért, amit művelt velem.
Az őrült játékai, amik érthetetlen módon bennem is olyan adrenalin mámort keltettek, ami minden fájdalomért kárpótol, és így messziről visszaemlékezve, nemhogy nem bánom az egészet, hálás vagyok, hogy ismerhettem őt.

MÁJ
17
2016

Carla Rogers, szexterapeuta

családi, anya-fia

Már 3 órája Carla Rodgers szex terapeuta rendelőjébe vagyok és egy kicsit kényelmetlenül érzem már magam ebben a helyzetben. Az első órában csak velem foglakozott úgy általában, hogy érzem magam, boldog vagyok-e, és stb. A második órában rátértünk a szexuális életemre, hogyan viszonyulok a lányokhoz, barátnők, szexuális szokások és az én hozzá állásom a szexhez. Ki akart kérdezni engem mindenről és megakarta tudni, hogy jó alany lennék-e a terápiára, amire engem az anyu küldött el. Nem akarta, hogy egymás idejét elraboljuk és az anyu pénzét elköltsem olyan dologra, aminek haszna nem lenne. Ő azt hitte, hogy tud rajtam segíteni. Na azért kerültem ide mivel az elmúlt időszakban az anyuval le akartam újból feküdni. Anyu többször is hangot adott ebbéli kívánságának, és amikor arra került volna sor, hogy megtegyük egyszerűen csődöt mondtam mind férfi. Anyu ezt nehezen tolerálta és elküldött Carlahoz szex terápiára.

*  *  *

Különös történeteim 5. rész

hetero, szűz, tini

A Nyugatitól kb. fél év múlva melóváltás miatt átköltöztem Budára a Krisztina körútra és egy 8 fős kis cégnél lettem új ember. Jófej kollégák, családi hangulat, jól éreztem magam. Az egyik sráccal már - már baráti lett a kapcsolatunk, ezért mikor magánéleti okok miatt két hétre vidékre kellett utaznia, engem kért meg, hogy vigyázzak a lakására, meg a kutyájára. A kutyát átköltöztettem magamhoz és minden nap kijártunk a Vérmezőre sétálni. Pár nap múlva megismerkedtem néhány másik kutyással és míg az ebek játszottak, meg rohangáltak, mi beszélgettünk. Volt köztük egy nagyon fiatal kiscsaj akit középsulisnak néztem és meglepő módon minden témához elég éretten szólt hozzá, így akkor is jól eldumálgattunk ha épp a többiek nem voltak ott. Egy hét után - mivel május volt és a jó idő miatt egyre lengébb szerelésben jött ki a parkba - elkezdtem pasiszemmel méregetni.

*  *  *