MÁR
31
2016

Anna és a taxis

hetero, közlekedés, anál

Anna kicsit már kapatos volt, nem nagyon, csak éppen érezte, hogy jókedve van. A volt osztálytársaival találkozott, a csak lányokból álló osztály az egészségügyi szakközépben is már összetartó volt, és azóta is rendszeresen rendeztek kisebb-nagyobb bulikat. Most is egy ilyenen volt, Óbudán, egy viszonylag elegáns és kissé felkapott étteremben. A kaja nem volt rossz, az italok is elég jól fogytak, a nagy anekdotázás közben. Persze szóba kerültek kicsit izgalmasabb történetek is, egykori tanárurakról, tanárnőkről, barátokról. Kicsit be is indították Annát, aki arra gondolt, hogy ha hazaér, akkor le is vezeti ezt a kis feszültséget a férjével. Már úgyis régebben gabalyodtak össze úgy igazából, itt az ideje. A gyereket is biztosan lefektette már, így nem lesz akadálya a dolgoknak.

*  *  *

Egy filmforgatás előélete 6. rész

maszturbáció, leskelődés, anya-lánya

A presszó előtt elbúcsúztak Edinától és Balázs hazakísérte Bettinát. Tudta, hogy Edina anyja agyvérzés miatt nem tudja elhagyni a lakást, és Edina apja ápolja. Menni csak segítséggel vagy a botjával tud. Jobb oldala majdnem teljesen lebénult és meg kellett tanulni a bal kezét használni. Ez idáig nem volt gond az ellátása, mert nyugdíjas édesapja egész nap vele volt. Mindig bevásárolt és megtanult főzni is. Bettina nagyon rosszkedvűen ment haza. Az este folyamán nagyon felizgult az átélt események hatására és semmi mást nem kívánt jobban, mint egy kiadós szeretkezést. Sok érzés kavargott benne. A teste a kielégülés után áhítozott, de a gondolatai már a szüleinél voltak.
A kötelességem ápolni és eltartani őket - villant át rajta és a vágy kezdett egyre jobban eltűnni belőle. Nem sokat beszéltek hazafelé. Balázs gondolatai még mindig a szeretkezésen jártak és nagyon sajnálta, hogy Edinához hasonlóan nem elégültek ki.

MÁR
30
2016

Nyuszilány

hetero, anál

Húsvét vasárnap történt. Néztük a TV-t összebújva. Megy a film jó ideje. Bevágtak egy reklámot. Egyszer megszólal a kedvesem.
- Elmegyek mosdóba - el is ment.
Folytatódik a film. Jó hosszú ideje a fürdőszobában van.
- Nem jössz? - Folytatódik a film. - kérdeztem.
Nem válaszolt. Vártam egy pár percet. Megint kérdeztem.
- Minden okés? - azóta sem adott visszajelzést.
Felálltam. Szaladtam a fürdőszobához. Zárva volt az ajtó. Pánikolva szaladtam a garázsba a feszítővasért. Megyek be a garázsba a szerszámos ládához. Az ajtó mögött valami hang megszólal:
- Szia szépfiú.
A barátnőm volt. Nem is akármilyen szerelésben. Ő volt a húsvéti nyuszi lány. Fehér felsőben volt válltól lefelé a combjáig ért. A teljes karja szabad volt. Felül rózsaszín csipkézett minta volt. Kétrészes fehér hálóharisnya a lábára felhúzva. Fehér szandállal. Nyakán fehér gallér, azon meg rózsaszínű nyakkendővel.

*  *  *

Vágyakozás

leszbi

Úgy éreztem magam, mint a szardínia a konzerv-dobozban. A konzerv-dobozban, amiben még ráadásul, hogy véletlenül se legyen kényelmes a dolog, bulit is tartanak. A levegő csak úgy vibrált a tornacsarnokban. Az oxigén már rég elhasználódott a zárt belső térben, helyét pedig az a megfoghatatlan, izzadtságszagú energia vette át, amit a huhogó, kiabáló, trappoló, zászlókat és transzparenseket lengető tömeg kipárolgott magából.
Még ha a cipőmet és a zoknimat lehúzom, akkor sem állt volna rendelkezésemre kellő mennyiségű ujj, hogy megszámoljam, hányszor tettem fel magamnak a kérdést, mit is keresek itt. Nem voltam az a meccsre járós fajta. Amikor olimpia, vagy foci eb, vb van, le szoktam ülni egy doboz sörrel a kanapéra, hogy végignézzek pár izgalmas közvetítést, de ennyi.

MÁR
29
2016

Zitakrónikák 6. rész - Apa csak egy van

családi, tini, férj-feleség, apa-lánya, testvérek

Úgy vágytam rá, mint nőre még sohasem. Nem szerelemből, csak a legalantasabb ösztönből: meg akartam dugni. Azt akartam, hogy leszopjon, hogy farkamat megjárathassam puncijában, és amikor eljutok a csúcsra, a mellére vagy a szájába élvezhessek.
Ha más nőről lenne szó, már rég megszereztem volna. De Zita a lányom volt. Az én tiltott gyümölcsöm. Az egyetlen nő a világon, aki nem lehet úgy az enyém. Ez lélekőrlő lelkifurdalást, szégyenérzetet és öngyűlöletet okozott. Gyűlöltem és szégyelltem magam, akárhányszor felizgultam a lányom láttán, akárhányszor róla fantáziálva vertem ki a farkamat, akárhányszor lefeküdtem egy fiatal nővel, csakhogy elképzelhessem, hogy vele vagyok.
Néha elgondolkodom azon, mikor fordultam ki önmagamból. Azt hinné az ember, hogy van egy pontos pillanat, amit meg lehet határozni és azt mondani: innentől kezdve minden el lett szarva. De nem így van.

*  *  *

Különös történeteim 3. rész

hetero

Egy ideig elvoltam a Újpesten, de egy év után már idegesített kezdtem unni, ezért kerestem egy másik albérletet és találtam egy tök jót a Városliget közelében. Mivel a liget közel volt, minden este lejártam futni. Voltak rajtam kívül is sokan akik rendszeresen rótták a köröket és néhány hét elteltével már jó néhányukkal intettünk is egymásnak ha szembetalálkoztunk. Volt közöttük egy elég idős nő is, akit az én akkori 25 évemmel egy olyan nyugdíjas hölgynek láttam aki a nyugdíj után sem hagyja el magát. Később kiderült, hogy tényleg nyugdíjas és 58 éves. Messziről egy csinos harmincasnak is lehetett volna nézni, de közelről azért látszott a kora. Viszont adott magára. Copfba fogott őszes - szőke haj, csillogó kék szem, szoláriumbarna bőr, amin azért már itt - ott lehet látni, hogy ráncosodik. Mindig tiszta cipőben és melegítőben futott, a haját pánttal fogta le és egy kis törölköző lógott a nyakában.

*  *  *
MÁR
25
2016

Törések és szilánkok 1. rész

családi, tini, testvérek

Egy 16 éves srác vagyok, van egy 16 éves nővérem. Igen, tudom meglepő, mégis igaz. Ugyanis engem örökbe fogadtak.
A lényeg, hogy nővéremmel, mindig is jóban voltunk. Jó, igazából a mostoha nővérem, sőt még az sem igazán. Én mindig is édes testvéremnek tartottam és úgy érzem, hogy ő is elfogadott édes öcsikéjének. Szinte mindent elmondtunk egymásnak, nem voltak titkaink egymás előtt.
A házunk, a budai hegyekben helyezkedik el, egy kisebb villa. Nagyon szép helyen.
Egyik napon úgy gondoltam, ellátogatok az egyik haveromhoz. Nem lakik messze innen, alig kétutcányira. Elindultam a biciklimmel. Persze nem könnyű a terep, hiszen nem sík vidék, de mindig is szerettem a hegyi kerékpározást, sőt még versenyezem is néha, igaz csak hobbiszinten. Tekertem hozzá, végig a Margaréta utcán, majd bekanyarodtam a János utcára, itt kellett elég sokat tempózni, főleg a végén. Onnan már egyszerű a dolog, mert főleg lefelé megy az út.

*  *  *

Gréta

hetero, tini

Lent voltunk a Balatonnál még az évkezdés előtt, két egész hétig; megvolt, jó volt. Apám kocsijával mentünk le ketten a cimborámmal, hazafelé viszont kerülnünk kellett, mert be kellett ugornia még a nagyijához, ott is maradt még egy napot, úgyhogy onnan egyedül vágtam neki az útnak. Nem kellett sietnem, lehetett szép nyugisan menni, át a falvakon, városokon. Ez se rossz, ritkán vezet így az ember, legalábbis én.
Szóval megyek, megyek szép nyugdíjas tempóban, ahogy az kell, a nap süt, a zene szól, a madarak, gondolom, csicseregnek, de ebből értelemszerűen mit sem hallok, lazulok. Egyszer csak, az út mentén állva meglátok két hátizsákos lányt. Stoppolnak! Na ilyen se történt még velem, azt hittem, manapság már senki sem szokott stoppolni. Naná, hogy megálltam. Láttam a visszapillantóban, ahogy felkapják a cuccukat, és indulnak a kocsi felé. Zene lejjebb halkít, ablak leteker, és már oda is ér a szőkébbik:

*  *  *