AUG
25
2015

Nelli 8-9. fejezet

gruppen, diák, szilveszter

8. fejezet
Nellinek nem volt nehéz megtartania fogadalmát. Kb. egy hónap múlva jött csak meg újra a kedve, hogy férfival legyen a Gézánál rendezett parti óta.
Robi egyik este étterembe vitte, ahol pálinkát is ittak rendesen, utána felmentek Robi szobájába, és megtörtént. Ezt követően, ahogy volt rá lehetőségük, nagyokat keféltek.
Nelli elpanaszolta szobatársnőjének, Krisztinek, hoyg Robi farka elég kicsi, különösen az előző szexpartnereihez képest. Kriszti a kutyapózt ajánlotta, és ez be is vált. Robi csodálkozva hallotta Nelli egyre hangosabb sikolyait miközben hátulról dugta. Dórinál nem szokott hozzá ilyen heves reagálásra. Két-három hónap után Robi kedvet kapott az análszexhez, de Nelli nem akarta megnyitni egyelőre a popsiját még Robi farkának sem.

*  *  *

Kalandos élet 1. rész

homo

Még általános iskolás voltam, amikor az egész kezdődött 12-13 éves, hetedik osztályos. A helyszín a fővárostól nem túl távoli, közepes méretű falucska iskolája, amolyan mindenki ismer mindenkit helyen. Valahogy mindig is éreztem, hogy nem vagyok olyan, mint a többi srác, ha lányokról beszélgettek és kérdeztek, én max csak helyeselgettem, különösebben soha nem érdekeltek a lányok, annál jobban a fiúk... na, valahogy őket mindig sokkal jobban megnéztem. Tudjátok, tornaóra előtt az öltözőben, vagy amikor csak lehetett. Akkor még annyira nem értettem a miértjét, természetesen rájöttem utána, vagy inkább rávezettek... Egy szó, mint száz, elég vagányak és életrevalóak voltak itt a gyerekek, eléggé összeszokott társaság volt, nem is volt csoda, hogy a magamfajta betelepült fiúcska nehezebben illeszkedett be. Leginkább be se illeszkedtem, elvoltam magam. Kedveltem a művészeteket, külön rajzórákra meg mindenféle művészeti foglalkozásokra jártam,...

AUG
24
2015

Nicky története 4. rész - Reggeli helyett

családi, tini, bilincs, testvérek

A következő napok eseménytelenül teltek. Lars Kory - val és a haverjaival bulizott a tengerparton, Ella kempingezni ment valamelyik barátnőjével és a családjával, én meg Mona barátnőmmel lógtam. Apu pénteken lelépett egy hosszú hétvégére az aktuális nőjével, aki olyan sötét volt, mint a szén a bányában egy holdtalan éjszaka, viszont volt két jó tulajdonsága, még ha szilikonból is, és apunak ez pont elég volt a kikapcsolódáshoz. Végül mégsem maradtam egyedül, mert péntek este Lars hazatért, gyűrötten és fáradtan, csokibarnára sülve. Nem sokat dumáltunk, hamar elment aludni.
Szombat reggel minden a szokásos hétvégi koreográfiám szerint kezdődött. Hosszú zuhany, hajmosás, szőrtelenítés, sok - sok testápoló krém, körömfestés. Szeretem kényeztetni magamat, na. A fehérneműs fiókomból az első bugyi, ami a kezembe akadt, Kory tangája volt, amit azon a bizonyos éjszaka nálam hagyott, ahogy ő mondta, emlékbe. Persze kimostam, így kerülhetett...

*  *  *

Csordultig 1. rész

hetero, játék

Néhány éve, a húszas éveink közepén, karácsony és szilveszter között egy kirándulást szerveztünk a Börzsönybe. Egy kulcsos házba. Csontig hatolóan hideg szél süvített, ahogy a vasútállomás peronján egyedül várakoztam a többiekre, mert sajnos a barátom az ünnepekben lebetegedett és belázasodva nyomta az ágyat otthon. Legnagyobb meglepetésemre a többiek is hozzám hasonlóan jártak, mert csak a srácok érkeztek és ők is a barátnőik megbetegedéséről számoltak be. Előbb még tanácstalankodtunk, hogy menjünk-e egyátalán vagy maradjunk, de mivel megvoltak már a jegyek és ki volt fizetve a szállás is, így pár perc múlva már a vonaton zötykölődtünk.
A célállomástól még kb. 4 km-t kellett gyalogolnunk. Ráadásul a korábbi napok erős havazása miatt majdnem térdig érő hóban. És a hó megint szállingózni kezdett. A háznál a gondnok várt bennünket. Jól befűtötte a társalgó cserépkályháját és a szobák kályháiba is begyújtott. Megtörtént az...

*  *  *
AUG
19
2015

Nelli 6-7. rész

gruppen, diák, szilveszter

6. rész
Nelli párhozamosan tanulta a jog alapjait, és ismerte meg egyre jobban, hogy mi a jó a testének, és mi a jó férfiak testének. Gézát meglepte amikor lány az előjáték közben kérés nélkül rábukott a farkára, de örült, hogy ilyen szépen fejlődik a tanítványa. Ami a szopást illeti, még volt mit csiszolni Nelli technikáján.
Géza hálából felfektette Nellit az étkezőasztalra, és az orgazmusig izgatta a nyelvével a lány csiklóját.
Maradt továbbra is a heti egy kefélés, úgyhogy Nelli elkezdett tájékozódni az egyetemen. Eljárt bulizni a kollégiumba is. Lefeküdt néhány fiúval, egyszer Bencével és a szobatársával is. Utána pár hétig úgy érezte, szerelmes a fiúba.
A koleszos szilveszteri buliba is Bence miatt ment. Bence az aktuális barátnőjét vitte. A a lány ismerte már a srácot, tudta, hog hiába is próbálja ráerőltetni, hogy hűséges legyen.

*  *  *

Családi riportok 10. rész

családi, iroda, tini

Nos, hogy ne legyen félreértés, már az elején szólok, hogy ez a sztorim sem igazán 100 % - osan családi, de bizonyos részletei miatt beleillik a sorozatba. Valamint nem is riport, mert ez ismét az én saját történetem. Ráadásul egész friss, mert kb. másfél hónapja történt. Felhívott egy régi ismerősöm, hogy lenne - e kedvem meg időm néha beugrani egy kollégiumba helyettesíteni éjszakai nevelőtanárként. Mondtam neki, hogy elég hosszú idő telt el azóta mióta utoljára tanárként dolgoztam, de megnyugtatott, hogy így év vége felé elég kevés gyerekre kell már felügyelni, meg amúgy is csak éjszakai melóról lenne szó. Megnéztem a helyet - egy pesti középiskolai kollégium volt - beszéltem a vezetővel és másnap este már mentem is dolgozni. Nem volt sok melóm, mert az érettségiknek már vége volt, kb. 60 - 80 gyerek volt már csak benn és kb egy harmaduk volt fiú. A lányokra egy tanárnő ügyelt, külön szinten voltak és takarodó után általában az...

*  *  *
AUG
18
2015

A kertvárosi villa titka 2. rész

hetero, diák, nyaralás

A következő napok munkával, és keféléssel teltek. Ingrid majdnem minden nap használt engem. Mert valljuk be azért voltam ott, hogy csillapítsam az asszony szexuális étvágyát.
Persze nem panaszkodni akarok, mert én is nagyon élveztem ezt a helyzetet. Ingrid sok mindenre megtanított, és bizony számon is kérte a tanultakat.
- Robertó hétvégén jönnek a barátnőim, szeretném, ha éjszakára is itt tudnál maradni segíteni. Grillezünk, bulizunk, meglátod jó lesz.
- Kell tudnom valamit a barátnőidről?
- Beate üzletasszony, butikjai vannak. Nagyszájú, általában ő a társaság középpontja. Ja és igen kedveli a fiatal fiukat, valószínű veled is fog próbálkozni. Helga sokkal visszafogottabb, szerényebb. Természet gyógyász, és jógát is tanít.

*  *  *

Forradások 1. rész

homo

Elfáradt. Hosszú nap volt a kedd a rendelőben, ráadásul aznap rengeteg beteg állatot hoztak. Egy macska a kezei között pusztult el, nem tudta újraéleszteni, a gazdái hosszan bőgtek a váróteremben. Ezeket a pillanatokat nem szerette, bár szerencsére sok sikeres gyógyulásról kapott hírt. Következő nap szabadnapos, helyette majd szombaton délelőtt rendel. A szabadnap boldog tudatában sétált haza, benyitott az ajtón, és szokás szerint ellátta az állatait, mielőtt vacsorázni kezdett volna. Megetette a halait a szép nagy akváriumban, bolondozott egy kicsit a csincsillapárral, amelyik az előszobában, egy nagy ketrecben lakott, majd vacsorát készített. Előző napról maradt valami főtt étel, azt melegítette meg. Körülnézett a szép, rendes házban. Nem volt, aki rendetlenséget csináljon, minden olyan volt, amilyennek ő tervezte, két szoba, nagy ebédlő konyhával, hatalmas fürdő, amiben zuhanytálcát és egy nagy sarokkádat is elhelyeztetett, kevés...