DEC
21
2015
DEC
18
2015

A folyamat

hetero

Egyetemi hallgató vagyok, lassan végzek. Lényegtelen milyen karra járok, az talán fontosabb hogy 5 éves képzésről van szó. Másod éves voltam, albérletben laktam két másik egyetemistával. Egy lánnyal és egy fiúval. Mind a hármunknak saját szobája volt, szóval nem kellett együtt aludnom senkivel, nem kellett osztozkodni a légtéren. A kis szobájában mindenkinek megvolt a saját, privát szférája. A lány lakótársam viszonylag csinos nőnek mondható, a srác annyira nem álom pasi. Mindhárman úgymond az ideális lakótársak voltunk egymásnak. Ha kellett takarítottunk, vásároltunk. Mikor kire esett a sor. Túl sokat nem beszéltünk. „Szia! Helyzet? Nem sok. Órára megyek.” Ennyiben merült ki a beszélgetésünk.
25 éves lány vagyok, és ami a külsőmet illeti, nem mondom, hogy nincs mit javítani rajtam, de összességében meg vagyok elégedve azzal, amit a természettől kaptam.

*  *  *

Gitta 10. rész

családi, szűz, tini

Stevenek évekkel ezelőtt volt egy Gitta című sorozata, ami sokunk bánatára nem lett befejezve. Néhány éve megpróbáltam a történet egyik mellékszálát megírni (Gitta 6.1.), aminek nagyon jó fogadtatása volt, ezért most bátorkodtam a 10. résszel is kezdeni valamit. Íme:
Kettesben maradtunk a kis Bettikével. Furcsa érzés kerített hatalmába. A gondolat, hogy ma egész este ezzel a pici lánykával leszek együtt úgy, hogy a házban ez mindenki számára teljesen elfogadott, miközben ez valójában egy bűnös dolog, melyet a külvilág számára el kell titkolni, teljesen felpezsdített. Az, hogy a zárt ajtók mögött, mindent nyíltan vállalva, az ő beleegyezésével tabuk nélkül adhatjuk át magunkat a féktelen szenvedélynek, és nyugodtan, a lebukás feszültsége nélkül (nem úgy mint a medencénél korábban) vezethetem be őt a szexbe, az érzéki szeretkezéstől egészen el a legvadabb kefélésig teljesen beindított.

*  *  *
DEC
17
2015

Hogyan lettem ribanc

gruppen, szűz, tini

Madarat lehetett velem fogatni aznap, amikor Bea meghívott a nem hivatalos szülinapi bulijába. Ő volt a suli legszebb, legnépszerűbb és tanári kar által legjobban utált diákja. Már többször is megpróbálták eltávolítani, kirúgni, de valahogyan mindig visszajött. A pletyók szerint felvette, ahogy leszopja a dirit, aki, ha kitudódna a dolog, mehetne a dutyiba. Bár nincsenek igazán szép ruháim, igyekeztem az alkalomhoz illően kicsit kurvásan öltözködni. Elvettem anyám egyik rég kihízót, fekete miniszoknyáját, magamra ráncigáltam a "Belly dance" névre hallgató felsőmet – árleszállítással került 6000 forintba, de én fél éve loptam egy pesti butikból, míg a tulaj a barátnőm melleit bámulta. Egy számmal kisebb volt a kelleténél, de hát „lopott lónak ne nézd a fogát”. Miután úgy, ahogy kisminkeltem arcom, megnéztem magam a tükörben. Ha nem is teljesen, de felnőttem.

*  *  *

Angyali történet 13. rész – Judy története 3. fejezet - Az ifjúság

gruppen, anya-lánya

Ahogy az előző részben már említettem, az iskola befejezése után visszatértünk Lifukára. Nagy ovációval fogadtak minket, mert mindhárman kiváló eredménnyel végeztünk. Egy új világ várt ránk. Véget ért a könnyelmű ifjúkor és – bár még nem voltunk igazán felnőttek – innentől kezdve felelősséggel tartoztunk tetteinkért. Berty apja közben meghalt, anyja alig tudott megküzdeni az üzlettel, már nagyon várta a fia segítségét. Nekem a kis boltunkban sok feladatom volt édesanyám mellett. Amíg nem voltam otthon, alkalmi segítőkkel dolgozott, de a bérük meg az én tandíjam elvitte a haszon nagy részét. Josiéknak nem volt ilyen problémája, de apja nagyon szigorú volt és kemény munkára fogta.
A sok munka mellett azért maradt idő szórakozásra is. Mi továbbra is többnyire hármasban töltöttük szabadidőnket, a program leginkább a szex volt. Igyekeztem egyensúlyt tartani a két fiú között, bár a szívem egyre inkább Josihoz húzott.

DEC
16
2015

A fészer mögött 2. rész

családi, tini, testvérek

Nagyon lassan akart az az este eljönni. Már mindenki lefeküdt, de még várakoztam a szobámban kb. éjfélig. Utána lesettenkedtem Brigi szobájához és csöndesen kinyitottam az ajtaját. Le volt kapcsolva a villany és úgy tűnt, hogy alszik. De amint beléptem, láttam, amint felém fordul.
- Kevin? - suttogta.
- Szia.
Becsuktam magam mögött az ajtót és közelebb mentem az ágyához. Felült és izgatottan nézett rám, amit még így a sötétben is ki tudtam venni.
- Csendben kell lennünk, Marcsi még meghallja.
A testvéreim szobája között csak egy fal volt, az ágyaik pedig közvetlen a túl oldalán voltak. Briginek igaza volt, ha nyikorgott volna az ágy vagy nyögött volna valamelyikünk, Marcsi még meghallotta volna.
- Szóval, akkor hogy fogjuk csinálni? - kérdeztem.

*  *  *

Megint egy álmatlan éjszaka...

hetero, vibrátor, leskelődés

Ránéztem az órára, már majdnem éjfél volt, de mégsem éreztem magamat egyáltalán álmosnak. A tv-ben semmit nem találtam, ami lefoglalna. Így a telefonom után nyúltam, s böngészni kezdtem mindenféle híroldalt. Majd egy hirtelen jött ötlettől vezérelve egy webcam oldalra tévedtem. Nagy betűkkel villogott a felirat: „Szerepelhetsz az oldalon partnereddel, jelentkezésed várjuk”... Egy perverz gondolat járta át az agyam. Most valami extrém dologgal kell bosszút állnom páromon a legutóbbi alkalom miatt, amikor is jól felültettek a barátnőjével...
Így hát villám gyorsan regisztráltam az oldalra. A laptopot összekötöttem a kézi kameránkkal, melyben volt éjszakai mód. Majd nekikezdtem fondorlatos tervem véghezvitelének. A kamerát elhelyeztem, hogy jól látszódjon a rendkívül nagy méretű franciaágyunk, és persze a benne alvó szerelmem...

*  *  *
DEC
15
2015

Nelli 22. rész

hetero

Ebben a pillanatban csöngettek.
- Hát ez ki az öreg Isten ilyenkor, vasárnap délután?! - kérdezte felháborodva Nelli.
- Megnézem - mondta Robi.
Felvett egy rövidnadrágot és egy pólót, és az ajtóthoz ment. Egy régi haverja volt, akivel együtt katonáskodtak. Egy üveg vodka volt nála.
- Józsi az! - kiáltotta Robi, és bevezette a vendéget a nappaliba.
- Józsi? Milyen név ez? Ráadásul vasárnap délután... - morfondírozott Nelli magában.
Hogy a hívatlan vendég tudomására hozza, hogy milyen rosszkor tört rájuk, felvett egy nagyon rövid szatén köntöst, és kiment a nappaliba. Józsi már az egyik fotelben terpeszkedett, és nagy hangon mesélte, hogy hagyta el a barátnője egy egészen kis félreértés miatt. Mikor Nelli bejött, Józsi tetőtől talpig végigmérte.