MÁR
11
2016
MÁR
10
2016

Egy tini srác férfivé válása 2. rész - Erdei kényeztetés

gruppen, szűz, tini

Már több mint egy hónapja jártam Cintivel, amikor elkezdődött a nyári szünet.
Ő a 11. osztályt fejezte be 17 évesen, Én a 9. - et 16 évesen. Nem volt túl sok program ötletem a nyárra, leginkább csak vele szerettem volna lógni egész szünet alatt, az mindegy volt hogy hol. És persze a lehető legtöbbször szerettem volna szeretkezni vele, nem csak heti egyszer, ahogy tanév alatt csináltuk általában.
Időközben sokat fejlődtem én is a szexben, az 1 hónap alattt amióta vele voltam már nem csak 5 percben merültek ki a szeretkezéseink, hanem legalább 10 - 15 perc megvolt mindig, ami tudom, hogy még mindig nem túl nagy kunszt, de az én heves természetem ennél tovább sosem bírta az elélvezés késleltetését.
Cinti minden nyáron elment a barátaival egy pár napos erdei túrázásra, ahol kemping sátrakban aludtak éjszaka, nappal pedig erdei állatok után nézelődtek, gombákat szedegettek és gyönyörködtek az erdei táj szépségében.

*  *  *

Gazella

leszbi

Mintha feszített víztükör alól robbantam volna ki, hogy ismét teleszívhassam tüdőmet a friss levegővel, úgy rántott vissza gondolataim közül a valóságba a kupé ajtajának nyikorgó hangja. Ösztönös mozdulattal szakítottam el pillantásomat az ablak előtt elsuhanó tájról, hogy az érkezőre pillantsak.
Ő állt ott előttem, mosolygó arccal pillantva be a kupéba, érdeklődő arccal szemlélve magányomat, és a körülöttem terpeszkedő üres üléseket.
- Hello! - szólalt meg végül. - Leülhetek ide?
Mintha feszített víztükör alól robbantam volna ki, hogy ismét teleszívjam tüdőmet a friss levegővel… Egy búbánatos fityfenét. Pont hogy most akadt el a lélegzetem, mintha egy erős kéz marokra szorította volna a tüdőmet. Megszólalni sem bírtam, ezért csak bólintottam, ő pedig egy mégszélesebb vigyort villantottam rám, és behúzva maga mögött a nyikorgó ajtót, elhelyezkedett velem szemben a vonat ülésén. Szívem hevesen dobogott.

MÁR
09
2016

Nyaralás, avagy új élmények kezdete! 3.rész

családi, nyaralás, anál, anya-fia

Eljött a péntek este amikor is a szálloda egy táncos zenés estet szervezett.
Vacsora utan mindenki felment a szobájába készülödni az estére. Amikor beléptünk a szobába rögtön vad és szenvedélyes csókolózásba kezdtünk anyuval. Az egész napot Dave-ékkel töltöttük így nem tudtunk egymással foglalkozni. Mindketten égtünk a vágytól,hogy újra átéljük azokat a gyönyörű perceket amiben részünk volt tegnap este is. A falhoz támaszkodva egyik lábát derekamon átkulcsolva huzott közelebb magához mikozben kezemmel a fenekét simogattam. Vadul szabadítottuk meg egymast ruháinktól majd ölbe kapva az ágy felé indultunk. Hátára fektetve lassú apró csókokkal a puncija felé indultam, nyelvemmel csiklóját izgattam,de rövid idő utan anyu a vállamnál fogva húzott vissza. Lucskos punciját már nem kellett izgatnom ahogy a vágytól duzzadó farkamat sem így lábait szétnyitva könnyedén hatoltam belé lassan, kéjbarlangjának minden milliméter kiélvezve.

*  *  *

Házibuli

hetero, tini, diák

17 éves voltam, mikor először hívtak meg házibuliba. Mindig is egy magamnak való srác voltam.
Nem igazán jártam ki a szabadba, bár elég sok barátom volt, de velük iskolán kívül nagyon ritkán találkoztam.
Egyik napon, Oszkár, egyik haverom megkérdezte, hogy nem lenne-e kedvem elmenni egy buliba, amit az egyik évfolyamtársunk lakásán rendeznek.
Lévén, hogy nem vagyok valami elfoglalt ember...de lusta, eleinte nem akartam elfogadni, de végül belementem. Ideje kimozdulnom. A bulit ma este tartja. Nem tudtam hogy néz ki egy ilyen buli. Kérdezgettem ugyan Oszkárt, de a válaszaitól nem lettem okosabb: "Király", "Sok a lány", "Pia dögivel", meg ilyenek.
Haza érve kissé izgulva kerestem valami könnyebb szerelést, lévén, hogy május van nem lesz hideg. Letusoltam, felvettem a ruhámat és elindultam. Lent Oszkár éppen engem hívott telefonon.

*  *  *
MÁR
08
2016

Lány az erdőben 1. rész

hetero, leskelődés

Szép napsütéses délután volt! Nem túl meleg és a szelő is halkan fúja az öreg diófák lombkoronáját. A feszült nehéz melóval töltött nap után az embernek semmi más nem nyugtathatja le, mint egy hosszú csendes séta a természet ölelésében. Ahol csak Ő és a gondolatai vannak.
A délutáni nap a fák lombkoronáján a keresztülvilágítja meg a kis erdei utat. A madarak egymás közötti beszélgetése, mint valami csodálatos erdei ének zengi be az erdőt. Romantikus melankóliába ringatva ezzel az arajáró gyanútlan lányt.
Ahogy egyre beljebb jut a rengetegbe, mintha a gondjaitól és magánéletű bajaitól is egyre messzebb sétálna és szinte már nem is járt a fejében ehhez hasonló gondolat.
Régi szerelmek, lopott csókok, kalandok kezdtek eszébe jutni. Boldognak kezdte érezni magát.

*  *  *

Barátnőm első rommá kúrása

gruppen, anál, tini

Attila barátommal rendesen megdolgoztattuk az én kis Nórikámat, csakhogy kapcsolatunk el ne laposodjon. Barátnőm dús fantáziával megáldott kis szőke barna szemű 19 éves izmosan sportos bombázó, akire azt szokták mondani, hogy baszásra termett.
A történet nem a fantáziám szüleménye, még a neveket sem változtattam meg.
Nóri már egész nap pörgött mint a keverőtárcsás mosógép, várta az estét. Szexi piros testhez simuló rucit vett föl, alatta piros cicifixel, csipkés tangabugyival.
Jött Atti barátom időben a megbeszéltek szerint. Iszogattunk, hogy oldjuk a gátlásokat, bár Nórikámban normál üzemmódban sem volt sok, szeretett pucéran járkálni otthon a lakásban, nagy örömömre. Szóval, kezdtük magunkat jól érezni, de láthatóan Attilát már áthatotta az erő, mikor Nórim az ölébe ült.

MÁR
07
2016

Vágyak a bűn mocskában 4. rész - Függők lettünk

családi, anya-fia

Nem is tudom, hogy anyám kezdett-e mocorogni, vagy az erős pisilési ingerem miatt ébredtem fel. Teljesen összegabalyodva feküdtünk. Testünk egymásra fonódott. Egyik lába a lábaim között, a másik a derekamnál rajtam átvetve. Így ágyéka lágyan a combomhoz simult. Jobb kezével a tarkóm alatt ölelt magához, ahogy a fejét a mellemre hajtva egyenletesen szuszogva békésen aludt. A balkezem a hátán, a dereka tájékában pihent, míg jobbom a combját markolta valahol hátul a popsija környékén.
- "Tök jó, hogy égve maradt a lámpa..." - gyönyörködtem az elém táruló látványban - "... micsoda fantasztikus nő..." - bágyadtan ébredeztem - "...illatos haj..." - előre billentve a fejem, mint egy kiéhezett kokainista, jó nagyot szippantva úgy, hogy még az orrom is a feje búbjához ért - "... feszes segg és comb... " - gyengéden összeszorítottam a markomat előbb, majd könnyedén megsimogattam - "... s nagyon úgy fest most már majd bármikor megdughatom...

*  *  *

Különös történeteim 2. rész

hetero

Pestimréről átköltöztem a város másik végébe. Újpesten egy kis tér közelében vettem ki albérletet. Volt ott a téren egy kis büfé (hot- dog, hamburger, melegszendvics, stb.) és mivel éjjel- nappal nyitva voltak, meg nem is volt rossz a kaja és még drága se, így törzsvendég lettem náluk. Négy csaj meg két pasi volt a személyzet, ők váltották egymást folyamatos műszakban és így egy idő után mindegyikükkel összehaverkodtam. Főleg az egyik 20 év körüli lánnyal dumálgattam sokat, talán mert hasonló korúak voltunk és még az érdeklődési körünk is sok mindenben egyezett.
Kiderült, hogy egy kis faluból származott el a fővárosba és talán ennek volt köszönhető, hogy nem egy felvágós libapicsa volt, hanem egy egyszerű aranyos lány. Nagyon ritkán sminkelte magát, festékek nélkül is nagyon szép volt. Kb. 170 cm magas volt, és egyszerű derékig érő barna haja és barna szeme miatt nem az a fajta csaj volt akire egyből felfigyel az ember.